Workshop 'theetasjes maken in keramiek'

 
We maken 4 leuke theetasjes in keramiek die je uiteraard ook perfect kan gebruiken om een voorgerechtje of een dessertje in te serveren of als tapaskommetjes. Zo ontspannend en rustgevend en je hebt een mooie en unieke serie tasjes als resultaat, je zal ze ongetwijfeld nog heel lang gebruiken. Maak ze voor jezelf of als persoonlijk geschenkje voor iemand speciaal.... Wees er vlug bij want de plaatsen zijn beperkt !

De potjes worden na het drogen een eerste maal in de oven geplaatst voor een "droogstook", nadien worden zij in de oven gebakken voor wat we noemen de "biscuitstook" waarbij de scherf gebakken wordt,

Nadien worden de potjes door mij geglazuurd en dan finaal in de oven geplaatst voor de glazuurbak. Wanneer dat allemaal achter de rug is zijn we ongeveer een 5 tot 6 weken verder en mag je van mij een telefoontje verwachten om de potjes te komen ophalen, altijd een heel leuk moment !

Alle materiaal ingebrepen plus de atelierruimte tijdens het drogen( 2 à 3weken), de droogstook in de keramiekoven, de ruwbakstook (960°C) en de glazuurstook op steengoedtemperatuur (1220°C) plus het aanbrengen van het glazuur door mij. Een bijzonder eonomische prijs dus :-)
Happiness Creative
Liersesteenweg 35
2590 Berlaar
- Reserveren is verplicht
65
Vanaf 10 jaar
Denise De Bondt (01/12/2023)

Vrijdag: van 18:30 tot 21:00

15 maart

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Workshop 2 schalen in keramiek
( 8 maart - Berlaar)
Creatief met klei
(Van 2 februari tot 22 maart - Kessel)
Pottenbakken lessenreeks van 4
(Van 26 februari tot 25 maart - Rijmenam)
Initiatie Pottendraaien
(Tienen)
Initiatie of lessenreeks pottenbakken
(Wetteren)