Jurassic Expo

 
Tentoonstellingen Jurassic Expo
Come Back van de Dinosaurussen

Voor de liefhebbers van voorhistorische monsters is er binnenkort de gelegenheid om oog in oog komen te staan met tal van dinosaurussen uit allerlei continenten. Voor het eerst is deze tentoonstelling in Scherpenheuvel en is daarbij kortelings te bewonderen op de ruime parking aan de Mannenberg.

Het gaat hier om een parcours tussen monsters waar de bezoekers 65 miljoen jaren terug in de tijd worden meegenomen.

Deze levensechte 3D replica’s zijn minutieus vervaardigd door de Amerikaanse firma’s dewelke ook instaan voor de griezelige looks van de angstaanjagende dieren die men in de talrijke horrorfilms kan bewonderen.
In dit unieke tijdelijke museum staan niet minder dan 50 dinosaurussen en animatrix-figuren tentoongesteld op het terrein. Een unieke belevenis voor groot en klein waarbij men zowel spelletjes kan doen met sommige dino’s of op schattenjacht kan gaan.

Een attractie voor de hele familie, waarbij men op een aangename wijze meegenomen wordt in een tijdscapsule naar een voorhistorische wereld. Men kan daarbij ongestoord selfies nemen naast de dinosaurussen, of meedoen aan het verdienen van een Junior Paleontoloog-Diploma en de animaties met Triceratops of andere T. Rexen.

Reserveren hoeft Niet, U kan uw tickets meteen aankopen aan de kassa ter plaatse.
Op zondag 16 juni slechts tot 17 uur.
De toegangsprijs bedraagt 10 € ( algemene inkom )
GRATIS voor kinderen onder de 3 jaar
10 € eenheidsprijs, kinderen onder 3 jaar zijn gratis
Vanaf 3 jaar
totoff (17/05/2024)

Woensdag: van 14:00 tot 18:00
Zaterdag: van 14:00 tot 18:00
Zondag: van 14:00 tot 18:00

Van 8 tot 16 juni

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!