Fiesta Europa ! Niet te missen uitstap........

Deze internationale markt is werkelijk een must om te bezoeken !

In eert Jette het 50-jarig overlijden van de surrealistische kunstschilder René Magritte. Verschillende verenigingen zijn allerlei activiteiten op poten aan het zetten. Op vrijdag pril zal er een heus dorp aan Magritte, het surrealisme en zijn tijdsgeest worden opgebouwd. Op een feestelijk dorp als dit mag Fiesta Europa uiteraard niet ontbreken. Geloof het, van dit bezoek gaat u géén spijt krijgen en absoluut een zeer geslaagde dag(en) aan overhouden ! Fiesta Europa is anders als andere markten het is een feest ! Professioneel, mooie producten en animatie. Fiesta Europa de organisator van internationale feestmarkten !

Wat mag u hiervan verwachten ?
In eerste instantie een markt ! Maar géén markt als de anderen. Een markt vol met specialiteiten uit alle hoeken van Europa alsook de marktkramers. Alle talen worden gesproken; Frans, Italiaans, Grieks, Spaans ja écht van alles. Het meest bijzondere is dat de marktkramers bijzonder trots zijn over hun afkomst en de specialiteiten die zij aanbieden. Deze trotsheid is bijna tastbaar en zorgt direct voor een zeer ontspannen en aangename vakantiesfeer. Producten die u misschien kent van vakantie maar hier niet snel terug zult vinden in de winkels. De marktkramers doen keer op keer hun uiterste best om hun waren op een mooie en originele manier te presenteren. Met als resultaat dat het een beleving is om de markt te bezichtigen. Ga een gesprek met de "verkopers" niet uit de weg, zij zullen u maar wat graag te woord willen staan en de juiste informatie over hun achtergrond en producten willen delen.

De markt is steeds opgebouwd uit twee hoofddelen.
Namelijk een gedeelte waar u zaken kunt aanschaffen om mee naar huis te nemen (souvenirs, kleding, sieraden, etenswaren, lokale producten e.d.) en een gedeelte die bestemd is voor directe consumptie. Hier bent u dan aangekomen op de foodcourt. Dit is de plek om bij de verschillende marktwagens te proeven van verschillende specialiteiten uit verschillende windhoeken van het continent. De meest uiteenlopende gerechten en drankjes zijn hier te proeven. Rondom het food/drink gedeelte wordt steeds een groot terras gebouwd waar u op uw gemak van al het geen wat wordt aangeboden kunt genieten.

Maar de troeven zijn dan nog niet uitgespeeld. Elke dag wordt u verwend met muzikanten die 'live' komen optreden. De klanken van meestal bekende nummers maken het feest compleet, en zorgt ervoor dat "Fiesta Europa" zijn naam waar maakt ! Altijd in de buurt van podium en terras is een afgebakende speelzone opgesteld met Click's speelblokken en een springkasteel. Dit zorgt ervoor dat u al dansend en genietend een oogje in het zeil kan houden waar ook de kleinsten zich aan het vermaken zijn.

Kortom een niet te missen daguitstap !
Waar:
Jeugdpark
Graafschap Jettelaan 1
1090 Jette
Tarief:
Gratis
Publiek:
Elk type publiek
Internet:
http://www.fiestaeuropa.eu


Maandag : van 10:00 tot 19:00
Vrijdag : van 12:00 tot 20:00
Zaterdag : van 10:00 tot 20:00
Zondag : van 10:00 tot 20:00

Van 28 april tot 1e mei

In dezelfde categorie:

Oceade - waterpretpark - zwembad/sauna in- en outdoor
(Laken)
Waterpretpark Océade
(Laken)
Street Sport
( 26 april - Anderlecht)
Rendez-vous gourmand
(Van 18 augustus 2016 tot 20 juli 2017 - Brussel)
Petanque op zondag
(Van 26 februari tot 4 juni - Brussel)