Koken met kruiden

 
Scones met look en rozemarijn, Peterseliewijn, Curcuma limoenboter, Panna cotta met sinaas bitter, Cappuccino van zalm met roomse kamille, Mueslirepen met gember, Geraniumcake, Fudge met Rozemarijn, Karwijzaadbrood, Verloren brood met siroop van roos en oranjebloesem…
Spannende namen voor bijzondere gerechten. Ze werden gecreëerd door aromatherapeute Créosa Govaers. Als geen ander weet ze hoe ze essentiële oliën van kruiden en verse kruiden kan verwerken in recepten. Ze zweert bij eenvoud en laat zo de smaken van de kruiden tot hun volle recht komen. Een echte boost voor uw smaakpapillen.
Maar er is meer: de gerechten zijn niet alleen verrukkelijk, ze zijn ook nog heilzaam voor geest en lichaam. Van de Oudheid tot vandaag weten artsen en apothekers dat kruiden geneeskrachtige substanties bevatten voor lichaam en geest. Créosa Govaers serveert deze kennis samen met de recepten.
Het menu wordt aangepast aan de seizoenen.

Inbegrepen:
-Syllabus met alle recepten en uitleg over de gebruikte kruiden, essentiële oliën en bloemenwaters.
-Alle benodigd materiaal
-Koffie, thee, fris, wijnen, degustatie
Menu's worden samengesteld volgens de seizoenen en volgens voorkeur (vis, vlees, vegetarisch)
Prijs : € 45p/p. Voor een halve dag. (duur: 3 uur)
Minimum 6 personen Max 10 personen op ons adres.
Groepen groter dan 10 personen in overleg op locatie.
Meer info : www.creosa.be
Reserveren :
Creosa Aroma Experience Genk
St-Lodewijkstraat74
3600 Genk
€ 45 p/p.
Vanaf 18 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!