Toeren & Loeren

Kunstpromenade Toeren & Loeren te Veurne

De lustrumeditie van Toeren & Loeren belooft de moeite te worden! Wat eens het geesteskind van Denis Dewitte was, groeide uit tot een jaarlijks weerkerende traditie. De basis is nog steeds dezelfde: een combinatie van kunst en gastvrijheid in ons pittoreske Veurne.
Toeren & Loeren heeft deze keer een aantal nieuwe dingen voor jullie in petto.
Eén daarvan is een programmaboekje, waarmee we elke kunstenaar, elke galerij en elke gastheer nog meer in de kijker zetten zodat hij de aandacht krijgt die hij verdient. Daarnaast worden ook de optredens duidelijker weergegeven, waardoor jij ze makkelijker kan lokaliseren en de artiesten op nog meer geïnteresseerde toeschouwers kunnen rekenen. De plannetjes en inhoudstafels wijzen je de weg en brengen je sneller waar je wil zijn. Wanneer je je moeilijk buiten het stadscentrum kan verplaatsen, kan je beroep doen op onze nieuwe pendeldienst.
Net als vorige jaren, kan je ook nu een kunstwerk en tal van andere prijzen winnen! Bij elke kunstenaar vind je een deelnemingsformulier. Hoe meer bezoeken je aflegt, hoe meer kans om te winnen. De trekking vindt plaats in januari, de plechtige prijsuitreiking in februari.
Je kan volledig opgaan in kunst tijdens de weekends 10-11 en 17-18 december , telkens van 14-18 u. Afwijkingen op deze data en uren, staan duidelijk aangeduid in de brochure.
Ga vanaf begin december je programmaboekje halen bij de dienst Toerisme van Veurne en stippel alvast je eigen ‘kunsttoer’ uit om binnen een gezellige sfeer te gaan ‘loeren’ bij bekende en minder bekende kunstenaars. Tot dan!

Meer info: 058 33 55 38 – - Facebook: Cultuurdienst Veurne
Waar:
In en rondom centrum en deelgemeenten
8630 Veurne
Telefoonnummer:
058 33 55 32
Tarief:
Gratis
Publiek:
Elk type publiek
Internet:
http://www.veurne.be


Zaterdag : van 14:00 tot 18:00
Zondag : van 14:00 tot 18:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.