Home> Zoekertjes> Bijlessen> Boekhouding, Economie

Bijlessen economie, boekhouden en bedrijfsbeheerNeder-over-Heembeek

  Bijlessen economie, boekhouden en bedrijfsbeheer door leraar met jarenlange ervaring als leerkracht, studentencoach, repetitor, en met ruime ervaring in de zaken als beheerder van vennootschappen.
 25 € 
1 avis

Bijles Boekhouden - BedrijfsbeheerWilrijk

Bijles Boekhouden - Bedrijfsbeheer Bent u student secundair onderwijs, hogeschool, examencommissie of beroepsprofessional? Ervaar je moeilijkheden met het vak boekhouden.
 20 € 

Bijles KdG economie- boekhouden - fiscaliteitAntwerpen

  Ben jij een student aan de kdg en op zoek naar extra begeleiding om je slaagkansen voor je examens van de 3de periode in het academiejaar 2016-2017 te verhogen.
 25 € 

Bijles boekhouding/economieLeuven

  Hallo, Zoek jij een bijlesgever voor het vak 'Economie' of 'Boekhouden' voor jezelf of voor je zoon of dochter, dan ben ik de geschikte kandidaat.
 10 € 

Bijles Economie & Boekhouden - Regio BruggeBrugge

Bijles Economie & Boekhouden - Regio Brugge Afgestudeerd als master handelsingenieur én master burgelijk ingenieur. Heeft vaste job in Zeebrugge maar wil in extra tijd graag studenten begeleiden bij het instuderen van economie & boekhouden.
 25 € 

Gemotiveerde, gepassioneerde bijlesgever / coachSt-Niklaas

  Zoek je een bijlesgever voor economie, bedrijfsbeheer en/of boekhouden (niveau secundair onderwijs, van 1ste tot en met 6de jaar, en niveau professionele bachelor, niet-klassieke economische...
 25 € 

Boekhouden, economie, bedrijfsbeheer, GIPKontich

  Bijlessen economie tot en met 4 aso bijlessen boekhouden tot en met 4 tso en7 bso bijlessen bedrijfsbeheer en hulp bij gip en taken...

Bijles economie/bedrijfsbeheer/managementKortrijk

  Beste student/ouder, Met veel plezier wil ik 's avonds en/of in het weekend bijles economie, bedrijfsbeheer of management geven aan studenten vanaf het secundair onderwijs.
 25 € 

Bijles boekhouden, economieMechelen

Bijles boekhouden, economie Ik, Christof de Vaal, ben leerkracht/zorgcoördinator in het Lucernacollege Antwerpen.

Bijles Boekhouden & Economie - Praktijkgerichte...Tervuren

Bijles Boekhouden & Economie - Praktijkgerichte... Als ervaren boekhouder sta ik regelmatig in het onderwijs en kan ik de theorie perfect aan de praktijk aftoetsen.
 20 € 

Bijles economie en boekhouden (regio Kempen)Kasterlee

  Master in de handelswetenschappen met ruim 10 jaar ervaring in het secundair onderwijs en volwassenenonderwijs geeft bijles economie en boekhouden.
 25 € 

Bijlessen wiskunde, statistiek, boekhouden en...Wemmel

  Ik geef bijlessen wiskunde, statistiek, boekhouden en economie aan leerlingen van het secundair onderwijs en aan studenten van het universitair of hoger onderwijs.
 20 € 

Bijles boekhouden.Sint-Niklaas

Bijles boekhouden. Bijles Boekhouden in regio waasland. Een persoonlijke begeleiding voor de beste resultaten.
 20 € 

Bijlessen economieBilzen

  Bijlessen economie voor leerlingen van het 1e tot en met het 4e middelbaar gegeven door een ervaren leerkracht.

Toffe studente geeft bijles op maatEtterbeek

  Hallo, Ik ben Anaïs, een masterstudente tew, met een passie voor bijles die al 5 jaar duurt.
 25 € 

Boekhouden voor examencommissieMaaseik

Boekhouden voor examencommissie Stoomcursus Boekhouden voor 3BSO Kantooradministratie en gegevensbeheer Boekhouden is een A-vak in de studierichting van de derde graad bso Kantooradministratie en gegevensbeheer.

Bijlessen Economie en aanverwante vakkenBrakel

  Ik sta 10 jaar voor de klas en wil je met plezier bijstaan bij het overwinnen van de economische en boekhoudkundige problemen.
 25 € 

Bijles economie / boekhouding nodigRiemst

  Hallo, Ik ben een gemotiveerde 33 jarige leerkracht (universitair diploma) met reeds enkele jaren ervaring in het onderwijs.
 25 € 

Bijles boekhouden,kostprijsberekening,. vlaams...Tienen

  Hallo allemaal, Ik ben tamara, leerkracht economie (Licentiaat ) met een graduaat boekhouden. Ik geef al 3 jaar specifiek bijles in het onderdeel boekhouden.
 20 € 

Bijles economie, boekhouden en bedrijfsbeheerOostende

Bijles economie, boekhouden en bedrijfsbeheer Ervaren lesgever economie en boekhouden helpt je graag verder bij problemen met boekhouden of economie (alle niveaus).
 25 € 

Bijles economie en wiskundeBeernem

Bijles economie en wiskunde Bijles wiskunde en economie door leerkracht in het secundair onderwijs (regio Brugge - Aalter - Torhout) Ervaring met leerlingen met autisme Hulp bij het studeren voor toetsen en/of examens € 30...

Bijles economie, boekhouden, wiskunde, statistiekOostende

  Hallo, Als student handelswetenschappen en toegepaste economische wetenschappen aan de ugent geef ik met veel plezier bijles aan studenten uit economische richtingen of met economische vakken...
 20 € 

Boekhouden leren in enkele wekenHoeilaart

Boekhouden leren in enkele weken Handels ingenieur doet in enkele weken meer dan 90% van zijn studenten slagen in Boekhouden, dankzij een schema dat ik heb ontwikkeld dat de logica ervan toont.
 25 € 

Boekhouden /handel/ bedrijfseconomie /...Kortrijk

  Beste student/ouder, Met veel plezier geef ik bijles Boekhouden /handel/ bedrijfseconomie / informatica / Nederlands aan studenten Secundair Onderwijs.
 25 € 

Bijles / Begeleiding Bedrijfsbeheer...Wilrijk

Bijles / Begeleiding Bedrijfsbeheer... Hebt u plannen om een zelfstandige activiteit te starten maar dient u eerst een attest bedrijfsbeheer te behalen.
 20 € 

Zoekertjes> Bijlessen> Boekhouding, Economie : 25 Volgende >>