Home> Zoekertjes> Feesten (overige)

Circustechnieken initiatieRenaix

Circustechnieken initiatie Diabolo, jongleren, pedalo, circusfiets, chinese borden draaien,.

1 avis

Een pony thuis voor een feestjeWolvertem

Een pony thuis voor een feestje Ik kom bij u thuis met mijn pony's voor verjaardagfeestje, communiefeest, enz. Bel mij voor meer inlichtingen.
 150 € 
1 avis

Chef-kok aan huisBruxelles

Chef-kok aan huis Chef-kok aan huis Goedendag, Als u een chef-kok aan huis nodig hebt voor uw (familie)feest, verjaardagfeestje, ezv, kan ik komen om een lekkere en gezonde maaltijd te helpen verzorgen.
 5 € 
2 avis

SierraGrim: Kindergrime professioneel materiaal &...Bruxelles

SierraGrim: Kindergrime professioneel materiaal &... Ik heb een specialisatie gevolgd in het grimeren en sinds kort grimeer ik kinderen op allerlei evenementen en verjaardagsfeesten.
 20 € 
1 avis

Koken met KidsBruxelles

Koken met Kids Koken met Kids Hallo, U wilt dat uw kinderen om plezier te hebben door te leren koken, genieten van de recepten die ze met me koken en weten hoe op een gezonde manier eten.
 13 € 
2 avis

Glitter tattoo

  Op zoek naar iemand die glitter tattoo's zet op bedrijfsfeesten, babyborrel of opendeurdag Dat kan bij 't creatief juweeltje intresse tcreatiefjuweeltje@Hotmail.

Mobiele frituur op uw feestBeervelde

Mobiele frituur op uw feest Frituur op uw feest Wij zorgen voor alles Neem vrijblijvend contact op via stefansfoodmobiel@gmail.com of 0484/081717 Broodjes warme beenham en broodjes kip kebab ook verkrijgbaar.

...Lokeren

... Familieportret, communiefotografie of kinderfotografie? Dat kan je bij mij bestellen! Ik maak een sprookje van iedere foto! Digitaal en ook ambachtelijk! Mail voor meer info! snezhka@hotmail.

Babyborrel met Clown BoboMariakerke

Babyborrel met Clown Bobo Clown Bobo heeft verschillende mogelijkheden van animatie om uw babyborrel op te vrolijken.

Atelier in de VroenteGeel

Atelier in de Vroente Creatieve kinderfeestjes voor verjaardagen, communiefeesten of familiefeesten - mozaÔek, knutselen, schilderen, werken met klei en 3D-verf.
 132 € 

Babysit op vrijdag namiddagLeopoldsburg

  Wij zijn dringend op zoek naar een babysit voor elke vrijdag van 12u30 tot ongeveer 15uur en dit tot eind april. Ons zoontje is 13 maanden en luisterd naar de naam Kynai.
 10 € 

Bubblemaker duikinitiatieBeveren-Waas

Bubblemaker duikinitiatie Zijn je kinderen waterratten ? Dan is onze bubblemaker duikinitiatie een leuk alternatief voor een verjaardagsfeestje/communiefeestje.
 15 € 

Begrafenis muziek - uitvaart - huwelijk - live...Aalst

Begrafenis muziek - uitvaart - huwelijk - live... Uitvaart muziek (zang): De muziekkeuze bij een begrafenis of crematie is een van de mooiste manieren om een uitvaart een persoonlijke tint te geven.

Origineel, onvergetelijk leuk en educatief...Sint-Amandsberg

Origineel, onvergetelijk leuk en educatief... Steeds met sfeerschepping (toneel-act of spel) binnen het gekozen thema ( zie website), interactief voorgelezen verhaal door een enthousiasmerende, in het thema geklede Minne-Muze-Miche die haar...
 230 € 

Make-up Workshop voor verjaardag/vrijgezellen...Leest

  Professionele visagiste geeft workshops op verplaatsing. /portfolio...
 35 € 

Volksspelen te huurKruishoutem

Volksspelen te huur Meer dan 40 verschillende volksspelen en megaspellen te huur voor urenlang speelplezier voor groot en klein. Ideaal voor een verjaardagsfeestje, familiefeest, Communie of andere gelegenheid.
 3 € 

Kinderdisco met Mister CreezyBazel

Kinderdisco met Mister Creezy Maak je feest speciaal, uniek en onvergetelijk! Onze Creezy kinderdisco is meer dan alleen muziek: het is een volwaardige show boordevol dansplezier, wedstrijden en andere gelegenheden.
 150 € 

Muzikaal doorgeefpak

Muzikaal doorgeefpak Het muzikaal pak is helemaal terug van weggeweest en dat is net goed, want het is de perfecte ijsbreker op je volgende feest.
 59 € 

(kinder)grime : schminken op al uw feestjesKortrijk

(kinder)grime : schminken op al uw feestjes Een leuke snoet doet iedereen goed. Met dit motto wensen wij al uw feestjes op te fleuren. Zowel (verjaardags)feestjes, communie, lentefeest, babyborrel, geboorte, opendeurdag, doopfeest,..
 25 € 

Mezzo muzikantenLedeberg

  Mezzo muzikanten U wil een onvergetelijke sfeer en muziek op uw event ? Mezzo brengt solisten, trio of kwartet naar recepties, feesten, huwelijksfeesten en events.

Kindergrime of glittertattoosKoersel

  Ik ben een studente kleuteronderwijs en heb een cursus kleutergrime en glittertattoos plaatsen gevolgd.
 20 € 

Sleep over themakofferZandhoven

Sleep over themakoffer Nieuw: een griezel koffer voor tieners met een gezelschapspel dat je doet huiveren! Leuk om te huren bij een sleepover! Richt je huis in met de materialen van de koffer en maak er een spannende...

KindergrimeKachtem

Kindergrime Op zoek naar iets extra voor een verjaardagsfeest, communie, lentefeest, doopfeest, babyborrel, huwelijk, familiefeest, bedrijfsfeest of eender welk evenement.

De Taste On RouteNiel

De Taste On Route Nu vrijdag 3 maart in de Mouterij te Schelle : De Taste On Route : - Proeven van lekkere wijnen - optreden van de Wheely Dan Band - Lekkere hapjes gemaakt door een superkok van Sleenevents -...
 18 € 

CK13Brugge

CK13 Een trouw-, communie-, of lentefeest of babyborrel in de toekomst? Op zoek naar leuke (tafel)decoratie en je hebt zelf geen tijd om alles zelf te maken.

Zoekertjes> Feesten (overige) : 25 Volgende >>