Home> Zoekertjes> Feesten (overige)

Circustechnieken initiatieRenaix

Circustechnieken initiatie Diabolo, jongleren, pedalo, circusfiets, chinese borden draaien,.

1 avis

Een pony thuis voor een feestjeWolvertem

Een pony thuis voor een feestje Ik kom bij u thuis met mijn pony's voor verjaardagfeestje, communiefeest, enz. Bel mij voor meer inlichtingen.
 150 € 
1 avis

Chef-kok aan huisBruxelles

Chef-kok aan huis Chef-kok aan huis Goedendag, Als u een chef-kok aan huis nodig hebt voor uw (familie)feest, verjaardagfeestje, ezv, kan ik komen om een lekkere en gezonde maaltijd te helpen verzorgen.
 5 € 
2 avis

SierraGrim: Kindergrime professioneel materiaal &...Bruxelles

SierraGrim: Kindergrime professioneel materiaal &... Ik heb een specialisatie gevolgd in het grimeren en sinds kort grimeer ik kinderen op allerlei evenementen en verjaardagsfeesten.
 20 € 
1 avis

Koken met KidsBruxelles

Koken met Kids Koken met Kids Hallo, U wilt dat uw kinderen om plezier te hebben door te leren koken, genieten van de recepten die ze met me koken en weten hoe op een gezonde manier eten.
 13 € 
2 avis

Op zoek naar enkele gezinnen voor Babycitting...Koningsloo

  Ik ben een vrow van 31 jaar dat heel goed met kindjes overweg kan. Ik spreek Frans en wenst graag mijn Ndl vervetering, daarom werk ik graag met kinderen.
 12 € 

Creatieve WorkshopsBalen

Creatieve Workshops Wij bieden bij NooKs creatieve workshops op maat. Voor iedere leeftijd en doelgroep trachten wij boeiende projecten in elkaar te steken.

Een prinses bij u op bezoek Het kan :DAntwerpen 5

Een prinses bij u op bezoek  Het kan   :D Sprookjes bestaan echt! Wilt uw kind wel eens een echte prinses ontmoeten, dan bent u hier op de juiste plek.
 65 € 

Nagellak of Beauty feestjeTongerlo

Nagellak of Beauty feestje Wil je iets origineel voor het verjaardagsfeest van je dochter? Dan is een ďworkshop nageltjes lakkenĒ of "een beauty feestje" zeker een topper.
 12 € 

Clown CobeDendermonde

  Clown Cobe op jouw feest? Braderij? Babyborrel?. Een echte en leuke clown met leuke goochelacts en ballonplooien. Nog leuker samen met clown Jojo.
 80 € 

Een Spetterfantastisch verjaardagsfeestHerentals

Een Spetterfantastisch verjaardagsfeest Een schatkist vol cadeautjes! Wie droomt daar niet van? Maar de schatkist van Spetter is op slot en niemand vindt de code. Kan jij helpen.
 8 € 

Kindergrime en/of glittertattoo'sRoosdaal

Kindergrime en/of glittertattoo's Wil jij je feestje een beetje meer pit geven en word jij graag omgetoverd tot een schattige prinses of een stoere piraat! Of wil jij liever een mooie of stoere glittertattoo.
 35 € 

Kindergrime en glittertatoosEssen

Kindergrime en glittertatoos Grimbee tovert vele blije gezichtjes en zo wordt het pas echt een feest! Heb je binnenkort een babyborrel, kinderfeestje, communie, verjaardagsfeest, familiefeest,.

Mooie en leuke kindergrime bij CreansaMechelen

Mooie en leuke kindergrime bij Creansa Prinses, piraat, monsters, vlinders, vampieren, heksen,.. Ik tover een glimlach op alle snoetjes. Verjaardagsfeestjes, communiefeesten, halloween, sinterklaas,.

Zwangerschapscoach/DoulaEdegem

Zwangerschapscoach/Doula Beste, Mijn naam is Alexandra, ben 37 jaar oud. Indien u op zoek bent naar een vertrouwde persoon om uw engeltje een paar uur thuis te laten om eventjes ertussenuit te gaan, dan bent u bij de...
 8 € 

Klei en keramiek - boetseren en glazurenKortenberg

Klei en keramiek - boetseren en glazuren Wil je je verjaardag, communie- of lentefeest op een†bijzondere manier vastleggen,†dan is boetseren met klei of het beschilderen van keramiek de perfecte activiteit ! De feestjes zijn geschikt voor...
 20 € 

FotograafRuddervoorde

Fotograaf Hallo! Ik ben Tessa, een enthousiaste 22-jarige student-ondernemer kinderfotografie. Bent u op zoek naar iemand met passie voor fotografie en wilt u graag foto's van uw kleine kapoen.
 39 € 

De Springmuis - Uw partner voor uw feest of eventWeerde

De Springmuis - Uw partner voor uw feest of event Wij verhuren springkastelen, xl-games, partytenten, tafels & stoelen en veel meer! Neem een kijkje op voor meer info.

KindergrimeKachtem

Kindergrime Op zoek naar iets extra voor een verjaardagsfeest, communie, lentefeest, doopfeest, babyborrel, huwelijk, familiefeest, bedrijfsfeest of eender welk evenement.

Creatieve workshops voor kids en volwassenenGeel

Creatieve workshops voor kids en volwassenen Wil je een creatieve toets geven aan je verjaardagsfeestje? Of wil je gewoon een leuke creatieve namiddag organiseren.

Selma AdraBrussel

  Ik ben Selma.Ik ben 14 jaar oud.Ik zou heel graag op uw kinderen passen in de vakanties en in het weekend.Ik pas vaak op mijn zusje en op de kinderen van de vriemdinnen van mijn moeder.
 4 € 

Feestje op de manegeHumbeek

Feestje op de manege Je verjaardagsfeestje vieren tussen de pony's met spel, rijden, voltige. Daarna een lekkere snack of maaltijd voor alle genodigden. Vanaf 11 genodigden is de jarige gratis.

Weekend-opvang

  Beste mama, papa, Ik ben Linsey, mama van 3 zonen (8, 10 en 14 jaar). Omdat ik een groot hart heb voor kinderen, vind ik het leuk om naast mijn part-time job ook voor baby's, peuters te zorgen.
 4 € 

Cupcakes makenDeurne

  Samen met jullie kinderen worden de lekkerste cupcakes gemaakt, aangepast aan jullie gewenst thema. 15 euro/kind, minimum 6 kinderen.
 15 € 

Verkleedfeestje, voor de tofste kinderfeestjes...Hoeilaart

Verkleedfeestje, voor de tofste kinderfeestjes... Vindt u het leuk om uw kinderfeestje thuis te geven, maar heeft u weinig tijd voor de voorbereiding.
 55 € 

Zoekertjes> Feesten (overige) : 25 Volgende >>