Bijlessen Informatica, Windows 10 en WebsitesBrussel

Bijlessen Informatica, Windows 10 en Websites
Bijlessen Informatica, Windows 10 en Websites Goedendag, Ik kan aan huis komen meehelpen, als u ms Office, ms Office for Mac, LibreOffice, OpenOffice, Photoshop, Gimp, Windows 10, OneNote,...
 15 € 2 avis

Pc voor iedereenHeers

Eerste stapjes op een pc, windows of apple pc of tablet, android. Speciaal voor 50 plussers.
 10 € 

Bijles Programmeren (c, java, html5, css3,...Mechelen

Ik ben Sander, Student imd aan Thomas More Mechelen. Zoek je bijles in een van de boven genoemde programmeer talen dan kan ik je helpen. Ik ben bereid om alles uit te leggen, ongeacht jouw niveau.
 25 € 

Zoek hulp : data mining hierarchical clusteringBruxelles

Goedendag, Ik ben student in computer wetenschappen (avondcursussen in Franstalige onderwijs), moet ik het algoritme van Dasgupta over Hierarchical clustering ( Data Mining ) door een personlijke...

Elien geeft bijles informatica - cours privé...Bruxelles

Zit je in het middelbaar en heb je moeilijkheden met het de lessen informatica? Heb je een zoon/dochter die wel eens extra uitleg kan gebruiken? Aarzel zeker niet om me dan te contacteren.

Bijles programmeren Ik heb een diploma...Aalst

Ik heb een diploma “burgerlijk ingenieur in de computerwetenschappen” op zak. Ik ben op dit moment tweedejaars doctorandus in de computerwetenschappen.
 25 € 

Bijlessen regio Vilvoorde na 17u en/of in het...Vilvoorde

Bijlessen regio Vilvoorde na 17u en/of in het...
Beste student Beste geïnteresseerde Met een diploma Office management heb ik voornamelijk talen gestudeerd en informatica.
 15 € 

Excel - office - Word (bijles en opmaak...Grobbendonk

Moeite met functies etc? Als, wat als, index, verticaal zoeken,.
 01 € 

AccesTervuren

...

SOS Computer: CursussenJette

SOS Computer: Cursussen
Ik ben een it specialist en ik help graag mensen verder wanneer ze problemen hebben met hun computer. Maar ook als ze lessen nodig hebben om zich te verdiepen in een programma.

Examens juni voorbereiden - Bijlesgever / coach...St-Niklaas

Zoek je een bijlesgever voor ms Excel (niveau secundair onderwijs, van 1ste tot en met 6de jaar)? Zoek dan niet langer. 11 jaar ervaring in het onderwijs. Motiverende - coachende aanpak.
 25 € 

Bijles Excel Access Word voor hogeschool studentenAntwerpen

Bijles Excel en Access en Word ook voor middelbare school studenten. Wij werken met uw of ons cursusmateriaal (inbegrepen in de vergoeding).
 20 € 

Bijles programmeren / webontwikkeling / databasesGent

Ik geef bijles aan studenten informatica die meer uitleg en oefening nodig hebben op volgende vlakken: - Basisprincipes programmeren (Java) - Webontwikkeling (HTML, css, JavaScript, php) -...
 25 € 

Opleiding Autodesk InventorAntwerpen 6

Wij garanderen dat investeren in 1 van onze cad-opleidingen geen kost is maar een investering die zich op korte termijn terugverdient.

Excel

Excel is meer dan zomaar wat teksten, cijfertjes en tabellen. Met meer dan 20 jaar praktijkervaring zowel op een it als een Financieel departement kan ik u vast verder helpen.
 45 € 

Master TEW - optie InformaticaHooglede

Ik kan bijlessen geven over informatica (programmeren, databases, Office,.
 15 € 

Bijles tekstverwerking Word gezochtLebbeke

Ik ben op zoek op iemand die mij bijles kan geven voor het vak tekstverwerking (brieven opstellen via Word).

Programmeren in CLaken

Ik ben op zoek op iemand die mij bijles kan geven voor het vak programmeren.Ik studeer toegepaste informatica(1ste bacheloorjaar) aan hogeschool odisee in brussel en heb voor dit vak moeilijkheden.

Bijles word excel (provincie antwerpen)Grobbendonk

Bijles word & excel ook hulp bij opmaak van eindwerk / paper (gekende onderwerpen, index, opmaak, etc) Zowel Windows als mac kan bij mij thuis of op verplaatsing 0 4 8 5 9 3 4 6 6 8...
 19 € 

ComputerproblemenRoeselare

Ik ben 16 jaar en woon in Roeselare. Eén van mijn hobby's is ict.
 10 € 

Cursus website bouwen voor kinderenLebbeke

Ik zie meer en meer mensen een webdesign bedrijf uit de grond stampen die beneden niveau kwaliteit leveren. Daarom wil ik de vaardigheden al van jongs af aan aanleren.
 20 € 

Inventor, Autocad , Sketchup, vba, vb.netGent

Inventor, Autocad , Sketchup, vba, vb.net
Reeds enkele jaren geven wij opleidingen aan privé personen, bedrijven en avondscholen. Dit kan individueel of in groep, bij u ter plaatse of in een gehuurde ruimte met alle voorzieningen.

SQLAntwerpen

Heb je problemen met sql queries, functies of procedures en dergelijke te schrijven? Ik kan je hierbij helpen, ik heb al meer dan 5 jaar ervaring als sql programmeur.
 30 € 

Bijles : Website maken d.m.v. WordpressHerdersem

Wil je een website maken voor jouw sportclub, verening, andere.. maar heb je totaal geen ervaring ? Heb je totaal geen idee hoe je van start dient te gaan .
 30 € 

Herexamen informatica, programmeren, statistiek,...Sint-Andries

Herexamen informatica, programmeren, statistiek,...
19 jaar onderwijservaring. Gemiddelde van 14,6/20 bij begeleide studenten. Regio Brugge/Oostende. Middelbaar, hogeschool of universitair niveau.
 38 € 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief! Uitschrijving