Bijlessen Informatica, Windows 10 en WebsitesBruxelles

Bijlessen Informatica, Windows 10 en Websites Bijlessen Informatica, Windows 10 en Websites Goedendag, Ik kan aan huis komen meehelpen, als u ms Office, ms Office for Mac, LibreOffice, OpenOffice, Photoshop, Gimp, Windows 10, OneNote,...
 15 € 
2 avis

Bijles Informatica: Excel, Word, Access, website...Brecht

Bijles Informatica: Excel, Word, Access, website... Zie je de lessen niet goed meer zitten? Wil je graag iemand die je helpt bij huistaken, toetsen en examens.
 40 € 

Bijlessen regio Vilvoorde na 17u en/of in het...Vilvoorde

Bijlessen regio Vilvoorde na 17u en/of in het... Beste student Beste geïnteresseerde Met een diploma Office management heb ik voornamelijk talen gestudeerd en informatica.
 15 € 

Excel - office - Word (bijles en opmaak...Grobbendonk

  Moeite met functies etc? Als, wat als, index, verticaal zoeken,.
 01 € 

AccesTervuren

 ...

SOS Computer: CursussenJette

SOS Computer: Cursussen Ik ben een it specialist en ik help graag mensen verder wanneer ze problemen hebben met hun computer. Maar ook als ze lessen nodig hebben om zich te verdiepen in een programma.

Examens juni voorbereiden - Bijlesgever / coach...St-Niklaas

  Zoek je een bijlesgever voor ms Excel (niveau secundair onderwijs, van 1ste tot en met 6de jaar)? Zoek dan niet langer. 11 jaar ervaring in het onderwijs. Motiverende - coachende aanpak.
 25 € 

Bijles Excel Access Word voor hogeschool studentenAntwerpen

  Bijles Excel en Access en Word ook voor middelbare school studenten. Wij werken met uw of ons cursusmateriaal (inbegrepen in de vergoeding).
 20 € 

Bijles programmeren / webontwikkeling / databasesGent

  Ik geef bijles aan studenten informatica die meer uitleg en oefening nodig hebben op volgende vlakken: - Basisprincipes programmeren (Java, C) - Webontwikkeling (HTML, css, JavaScript, php) -...
 25 € 

Opleiding Autodesk InventorAntwerpen 6

  Wij garanderen dat investeren in 1 van onze cad-opleidingen geen kost is maar een investering die zich op korte termijn terugverdient.

Excel

  Excel is meer dan zomaar wat teksten, cijfertjes en tabellen. Met meer dan 20 jaar praktijkervaring zowel op een it als een Financieel departement kan ik u vast verder helpen.
 45 € 

Master TEW - optie InformaticaHooglede

  Ik kan bijlessen geven over informatica (programmeren, databases, Office,.
 15 € 

Bijles programmerenAalst

  Ik heb een diploma “burgerlijk ingenieur in de computerwetenschappen” op zak. Ik ben op dit moment tweedejaars doctorandus in de computerwetenschappen.
 25 € 

Bijles tekstverwerking Word gezochtLebbeke

  Ik ben op zoek op iemand die mij bijles kan geven voor het vak tekstverwerking (brieven opstellen via Word).

Programmeren in CLaken

  Ik ben op zoek op iemand die mij bijles kan geven voor het vak programmeren.Ik studeer toegepaste informatica(1ste bacheloorjaar) aan hogeschool odisee in brussel en heb voor dit vak moeilijkheden.

Bijles word excel (provincie antwerpen)Grobbendonk

  Bijles word & excel ook hulp bij opmaak van eindwerk / paper (gekende onderwerpen, index, opmaak, etc) Zowel Windows als mac kan bij mij thuis of op verplaatsing...
 19 € 

ComputerproblemenRoeselare

  Ik ben 16 jaar en woon in Roeselare. Eén van mijn hobby's is ict.
 10 € 

Cursus website bouwen voor kinderenLebbeke

  Ik zie meer en meer mensen een webdesign bedrijf uit de grond stampen die beneden niveau kwaliteit leveren. Daarom wil ik de vaardigheden al van jongs af aan aanleren.
 20 € 

Inventor, Autocad , Sketchup, vba, vb.netGent

Inventor, Autocad , Sketchup, vba, vb.net Reeds enkele jaren geven wij opleidingen aan privé personen, bedrijven en avondscholen. Dit kan individueel of in groep, bij u ter plaatse of in een gehuurde ruimte met alle voorzieningen.

SQLAntwerpen

  Heb je problemen met sql queries, functies of procedures en dergelijke te schrijven? Ik kan je hierbij helpen, ik heb al meer dan 5 jaar ervaring als sql programmeur.
 30 € 

Bijles : Website maken d.m.v. WordpressHerdersem

  Wil je een website maken voor jouw sportclub, verening, andere.. maar heb je totaal geen ervaring ? Heb je totaal geen idee hoe je van start dient te gaan .
 30 € 

Herexamen informatica, programmeren, statistiek,...Sint-Andries

Herexamen informatica, programmeren, statistiek,... 19 jaar onderwijservaring. Gemiddelde van 14,6/20 bij begeleide studenten. Regio Brugge/Oostende. Middelbaar, hogeschool of universitair niveau.
 38 € 

ExcelSint-Niklaas

  Beste, ik ben best wel handig in excel. Moet je het leren voor school? Gebruik je het voor 't werk maar doe je vaak manueel dezelfde handelingen.
 30 € 

Bijlessen informaticaAntwerpen

  Merk je dat het vak informatica je wat moeilijk gaat? Wil je hulp bij het oplossen van een taak/opdracht of wil je helemaal van nul beginnen.
 20 € 

Bijles en hulp office (word, excel, .)Grobbendonk

  Bijles office (word, excel,. ) (alle versies, zowel mac als windows) Zowel hogeschool studenten(gekende onderwerpen) als beginners Alsook hulp bij het opmaken van documenten index,...
 19 €