Italië

Villa in een Residence aan het Lago Maggiore500 - 2000€ / week

Villa in een Residence aan het Lago Maggiore Ruime villa met groot gemeenschappelijk zwembad, tennisbanen, ping pong tafel, speeltuin. Vlakbij het meer.

Huis: 4 kamers, 3 badkamers, 8 personen

Rosa nel Pozzo, luxe appartementen

Rosa nel Pozzo, luxe appartementen Zoek je een rustige vakantie zonder kinderen in Le Marche, maar wel wifi en een zwembad.

Appartement: 1 kamer, 1 badkamer, 2 personen

Italie. Toscane al gezien Probeer Le Marche

Italie. Toscane al gezien  Probeer Le Marche Lucertola 2-persoons Bed & Breakfast en appartementen. Vakantie bij Nederlanders in Italie Vanaf begin mei ontspannen in midden-Italië.

Appartement: 1 kamer, 1 badkamer, 2 personen

Umbrie, mooie ruime woning voor 6 pers met privé...

Umbrie, mooie ruime woning voor 6 pers met privé... Huurprijs tussen 570 en 1160 euro/week it alleenstaand en omheind huis bevindt zich in het dorp Vaiano, ongeveer 2 km van het Lago di Chiusi en aan de grens tussen Umbrië en Toscane.

Villa: 3 kamers, 2 badkamers, 6 personen

Verblijf in de dolomieten

Verblijf in de dolomieten Voor gezinnen, singles, senioren ski, snowboard (kan met lessen ook voor de kindjes ) wandelen is aangepast aan wie meegaat en steeds met begeleiding keuze uit hotels met of zonder zwembad, in...

Overige: 12 kamers, 12 personen

ITALIË - De Marche: Apart Adriatic Sea beach front300 - 750€ / week

ITALIË - De Marche: Apart Adriatic Sea beach frontAppartement (56mq) met terras een uitzonderlijk uitzicht op zee, het strand (20 meter).

Appartement: 1 kamer, 1 badkamer, 4 personen