Begeleiding lager...Woluwe-Saint-Pierre

Is uw kind franstalig en gaat hij/zij naar een immersie- of nederlandstalige school ? Votre enfant est francophone et fréquente une école en immersion ou l'enseignement néerlandophone .
 28 € 6 avis

Reken- en taalcoach voor het lager onderwijsAartselaar

Heeft je zoon/dochter het moeilijk gehad het voorbije schooljaar? Zijn er sommige onderdelen helemaal niet goed begrepen of zijn er problemen wanneer de theorie moet getoetst worden aan de praktijk.

Bijles lager onderwijsDeurne

Hoi allemaal, Ik ben Stefanie en werk al een tijdje in het lager onderwijs. Al enkele jaren sta ik in het tweede leerjaar.
 20 € 

Hulp bij voorbereiden toetsen/examensLeuven

Beste ouders, Het einde van het schooljaar nadert, de periode van toetsen en examens. Graag help ik uw kind bij de voorbereiding hiervan.
 20 € 

Bijles/ergotherapie kleuteronderwijs en lager...Zelem

Sinds enkele jaren ben ik afgedtudeerd als ergotherapeute. Ergotherapie is een paramedisch beroep met als doel het optimaliseren van het functioneren van de persoon en zijn sociale omgeving op...

Elien geeft bijles lager onderwijs - cours privé...Bruxelles

Heb je een zoon/dochter in het lager onderwijs die wel eens extra uitleg kan gebruiken over bepaalde vakken of oefeningen? Aarzel zeker niet om me dan te contacteren.

Bijles omgeving Hasselt - midden LimburgDiepenbeek

Heeft jou kind problemen met een bepaald vak of weet hij/zij niet hoe hij zijn/haar huiswerk moet maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.
 15 € 

Bijlessen Lager onderwijsVilvoorde

We zoeken iemand die bijlessen kan geven aan ons dochter. Ze zit in het 4de leerjaar.We wonen in Vilvoorde.
 20 € 

Bijles: lager onderwijsMol

Dag allemaal, ik ben Raissa en ik werk al een tijdje in het lager onderwijs. Dit doe ik in een methodeschool. Hierdoor werk ik zeer kindgericht. In mijn vrije tijd geef ik bijles.
 20 € 

Student (leerkracht lager onderwijs)zoekt een...Ravels

Ik ben Sofie Ceusters (20 jaar) en ik zit in mijn laatste jaar van de lerarenopleiding. Ik ben bereid om bijles te geven aan uw kind(eren) voor een klein prijsje.
 8 € 

Bijles lager onderwijsHouthalen-Helchteren

Heeft uw kind moeite met rekenen, taal of andere vakken? Reeds enkele jaren werk ik in het buitengewoon lager onderwijs voornamelijk met kinderen met leerproblemen en geef ik bijlessen.
 20 € 

Bijlessen voor alle vakkenKuurne

Heeft uw kind moeite met een bepaald vak en heeft hij/zij nood aan extra bijlessen tijdens de zomerperiode (juni - september).
 17 € 

Leerkracht buitengewoon onderwijs geeft bijlesMaasmechelen

Als leerkracht in het buitengewoon lager onderwijs heb ik veel ervaring opgebouwd.
 20 € 

Bijles lager onderwijs - regio AsseAsse

Zit je in het lager onderwijs of de middenschool (1ste graad middelbare)? Last met leren leren? Bijles nodig? Ik ben leerkracht in het zesde leerjaar en kan jou misschien helpen.
 25 € 

Bijlessen en studiebegleidingPutte

Bij Creatief Leren geven wij bijlessen aan kinderen van het basisonderwijs en helpen we leerlingen van de 1ste graad secondair onderwijs een goede studie- en leermethode te vinden die bij hen past.
 28 € 

Bijles aan kleuters + kinderen van het lager...Sint-Pieters-Leeuw

Ik ben 36 jaar en leerkracht lager onderwijs. Ik geef wiskundige initiatie en Nederlands aan kleuters. Ik geef bijles Wiskunde, Nederlands,. aan kinderen tot 12 jaar.
 20 € 

Bijles en/of huiswerkbegeleiding door jonge...Aarschot

* Je suis une jeune femme d'origine africaine * J'offre de l'aide a des eleves de l'ecole primaire qui ont des difficultés avec le néerlandais...
 15 € 

Bijles lager onderwijsMelle

Ik ben student aan de universiteit en studeer toegepaste taalkunde.
 13 € 

Gemotiveerde tutorBrussel

Ik ben Elizabet, 27 jaar en in het bezit van enerzijds een diploma master Psychologie en anderzijds een diploma Specifieke lerarenopleiding psychologie en pedagogische wetenschappen.
 25 € 

Bijles lagere school en wiskunde lager secundairKapellen

Heb een specifieke leranopleiding genoten en werk heel hard aan een speelse benadering en de juiste manier om iets aan te leren.
 20 € 

Lager onderwijsHalle

Ik wil graag bijles geven aan je kind. Meer uitleg geven, bijstaan bij huiswerk, spreekbeurten.
 19 € 

BijlesNinove

Ik sta al 10 jaar in het onderwijs, vooral 3e graad. Op woensdag en zaterdag sta ik jullie kind graag bij met hulp voor huiswerk en lessen.
 15 € 

Individuele huiswerkbegeleiding - 6 tot 16 jaarNieuwerkerken

Individuele huiswerkbegeleiding - 6 tot 16 jaar
Ik ben afgestudeerd als bachelor in de Orthopedagogie. Tijdens mijn stages op internaten ben ik in contact gekomen met huiswerkbegeleiding.

Bijwerken tijdens en/of na paasvakantieWommelgem

Bent u op zoek naar bijles tijdens en/of na de paasvakantie om uw zoon of dochter bij te werken voor vakken die niet zo goed waren op het rapport? Dan mag u mij gerust contacteren.
 25 € 

Begeleiding lager onderwijsJette

Huiswerkbegeleiding Nederlands Frans...
 20 € 

Bijlessen Lager onderwijs : 25 Volgende >>

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief! Uitschrijving