Home> Zoekertjes> Bijlessen> Lager onderwijs

Begeleiding lager...Woluwe-Saint-Pierre

  Is uw kind franstalig en gaat hij/zij naar een immersie- of nederlandstalige school ? Votre enfant est francophone et fréquente une école en immersion ou l'enseignement néerlandophone .
 28 € 
6 avis

Bijles rekenen, taal, Frans voor het lager...Aartselaar

  Worstelt je zoon/dochter met rekenen, taal of Frans op school en willen jullie hier graag iets aan doen.

Bijles lagere school en wiskunde lager secundairKapellen

  Heb een specifieke leranopleiding genoten en werk heel hard aan een speelse benadering en de juiste manier om iets aan te leren.
 20 € 

Huiswerkbegeleiding rekenen en taalAntwerpen 1

Huiswerkbegeleiding rekenen en taal Zoek je iemand die je kind kan begeleiden met zijn of haar huiswerk? Dan kan ik je verder helpen.
 20 € 

Lager onderwijsHalle

  Ik wil graag bijles geven aan je kind. Meer uitleg geven, bijstaan bij huiswerk, spreekbeurten.
 18 € 

BijlesNinove

  Ik sta al 10 jaar in het onderwijs, vooral 3e graad. Op woensdag en zaterdag sta ik jullie kind graag bij met hulp voor huiswerk en lessen.
 15 € 

Individuele huiswerkbegeleiding - 6 tot 16 jaarNieuwerkerken

Individuele huiswerkbegeleiding - 6 tot 16 jaar Ik ben afgestudeerd als bachelor in de Orthopedagogie. Tijdens mijn stages op internaten ben ik in contact gekomen met huiswerkbegeleiding.

Huiswerkbegeleiding / bijlesWommelgem

  Ik geef al enkele jaren bijles aan leerlingen uit het lager onderwijs. Zowel rekenen, lezen, spelling als Frans kunnen aan bod komen.
 20 € 

Begeleiding lager onderwijsJette

  Huiswerkbegeleiding Nederlands Frans...
 20 € 

Agnes SchoolIxelles

Agnes School Een tweetalige school ! Een Christelijke school ! Een school van het leven ! hartje Brussel biedt Agnes School aan de ouders een ovoedings project aan met het oog op de persoonlijke groei en de...

Bijles regio Maaseik

  Plannen organiseren Individuele huiswerkbegeleiding wiskunde/taal/Frans Ervaring met ass/add/leerstoornissen...

Bijlessen kinderen in het lager onderwijs + begin...Vissenaken

  Ik ben een jonge studenten van 20 jaar en volg de richting economische wetenschappen. Studeren is soms nogal duur, dus zou op een leuke manier een centje willen bijverdienen door jongeren te helpen.
 15 € 

Bijles, studie- en huiswerkbegeleidingHeverlee

  Onderwijzeres met 34 jaar ervaring (in elk leerjaar) geeft kinderen van de lagere school en 1ste middelbaar bijles wiskunde en taal (Nederlands, Frans) bij haar thuis.
 20 € 

Bijles Lager onderwijsZonhoven

Bijles Lager onderwijs Bent u op zoek naar individuele bijles voor uw kind? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik bied bijles en huiswerkbegeleiding aan voor kinderen van de lagere school.

Bijlessen lagere schoolDeurne

  Ik sta ondertussen 13 jaar in het lager onderwijs en heb de nodige ervaring om kinderen met leermoeilijkheden of enige achterstand te helpen. Ik geef ook al een 10-tal jaar bijlessen.
 20 € 

Bijlessen Lagere school: wiskunde, Frans,...Duffel

  Heeft uw kind leerproblemen in de lagere school? Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het onderwijs, geef al jaren bijlessen en steeds met zeer goed resultaat.
 25 € 

Begeleiden van kinderenGullegem

  Ik geef reeds 10 jaar les in het 5de leerjaar en nu mijn kinderen groter zijn heb ik tijd en ruimte om andere kinderen te helpen met wiskunde, Nederlands, Frans of te leren studeren, kotrom uw kind...
 20 € 

Bijles rekenen/wiskunde Ieper, Roeselare,...Ieper

  Ik geef bijles rekenen en wiskunde aan leerlingen van de lagere school. Ik kom hiervoor bij u thuis in de regio Ieper, Poperinge, Heuvelland en Roeselare.

Bijles alle vakken lagere schoolGentbrugge

Bijles alle vakken lagere school Ik geef reeds 15 jaar les in het buitengewoon onderwijs en heb dus veel ervaring in het remediëren en differentiëren. Ook leren leren, planning opmaken, organiseren van materiaal,.
 17 € 

Leercoaching en bijwerken achterstand lagere...Putte

Leercoaching en bijwerken achterstand lagere... Ik ben gespecialiseerd in het coachen van kinderen op het gebied van leerachterstand, zelfvertrouwen en het aanpakken van moeilijkheden die te maken hebben met school.
 28 € 

Bijles lager onderwijsMechelen

Bijles lager onderwijs Ik, Christof de Vaal, ben leerkracht en zorgcoördinator in het Lucernacollege van Antwerpen. Ik heb bijna 20 jaar werkervaring en na de schooluren ben ik actief als oa. Tutor.

Gezocht begeleiding 1ste leerjaar...Koningsloo

  Ik zoek dringend een bijlesgever voor onze dochter in 1ste leerjaar! Liefst woensdag 16u30-18.
 20 € 

BijlesKruibeke

  Hallo, Ik ben als leerkracht lager onderwijs al meer dan 33 jaar werkzaam in dezelfde school, waarvan het merendeel in het vijfde leerjaar.
 15 € 

Juf is op zoekHarelbeke

Juf is op zoek Hello/Bonjour/Hallo! Ik ben in 2012 afgestudeerd als leerkracht. Ik geef bijles aan kinderen van 6-12 jaar oud en geef alle vakken.
 25 € 

Leren leren, Nederlands voor kinderen en hun...Rumst

  Ervaren zorgleerkracht met uitgebreid aantal zelfontworpen materialen voor de begeleiding van uw kinderen op de basisschool Taal (Nederlands voor anderstaligen kinderen en hun ouders,...
 22 € 

Zoekertjes> Bijlessen> Lager onderwijs : 25 Volgende >>