Medische massage van Rug, Schouders, NekBruxelles

Medische massage van Rug, Schouders, Nek Medische massage van Rug, Schouders, Nek - Bij uw thuis behandelen of op kabinet behandelen na afspraak Goedendag, Wat is rugpijn .

2 avis

Relaxmassage - even onthaasten en wegdromenWilrijk

Relaxmassage - even onthaasten en wegdromen Heb je gespannen spieren, slechte slaap, hoofdpijn of wil je gewoon eens een verwenmoment voor jezelf? Laat even alles los en voel, ontspan, voel je ontspannen met een heerlijke relaxmassage.
 40 € 

Relaxs body massage vr & mElewijt

Relaxs body massage vr & m In mijn vrije tijt geef ik : ontspanningsmassage aan huis/locatie Even tijd voor je zelf Hoe lang is het geleden dat u eens een uurtje aandacht heeft gehad helemaal voor u alleen.

Ontspannende massage te HaachtHaacht

Ontspannende massage te Haacht In tijden van stress en drukte heeft ons lichaam wel eens nood aan een moment van rust en ontspanning.
 25 € 

RelaxmassageBrugge

  Diepliggende massage met als doel relaxatie van spieren. Ideaal om te ontstressen. Ook hotstone massage en honingmassage mogelijk. Geen bijbedoelingen. Sms berichten worden niet beantwoord.

Schoonheidsspecialiste Essentia

Schoonheidsspecialiste Essentia Zweedse massage - Voetreflexologie - lymfedrainage - dieptemassage - rug-schouders-hoofdmassage- babymassage- zwangerschapsmassage-...
 65 € 

Energetische massageMenen

  Je bent moe en hebt nood aan wat tijd voor jezelf? Pak de telefoon en boek een energetische massage. Verkwikkend, heerlijk, je batterijen worden weer opgeladen, je kan er weer tegenaan.
 57 € 

Ontspannende massage aan huisGrimbergen

Ontspannende massage aan huis Ik bied een ontspannende massage van 30, 60 of 90 minuten. Bij u thuis, in alle vertrouw. Ik kom voor een moment van totale ontspanning.
 60 € 

MassagetherapieSint-Niklaas

Massagetherapie Massage is heilzaam voor lichaam en geest. Het is een doeltreffend middel om zowel de psychische als de lichamelijke gezondheid te bevorderen.
 40 € 

Therapeutische massageHofstade

  Ontspanning van stramme en pijnlijke spieren. Ook medische voetverzorging.

Lichaamsmassage bij Beautysalon Natalie HasseltHasselt

Lichaamsmassage bij Beautysalon Natalie Hasselt U vindt de prijzen voor de massages terug op de website die u op de facebookpagina kan terugvinden van 'Beautysalon Natalie'.
 59 € 

Oosterse taomassage vol respect en diepgangScherpenheuvel

Oosterse taomassage vol respect en diepgang Weldadige zorg met een professionele aanpak, gevoelig en respectvol. Alle info op de website.
 60 € 

Massagepunt Gent

Massagepunt Gent Zweedse ontspannende lichaamsmassa. Voetreflex en voetmassage.
 50 € 

YAZU. unieke holistische massage op afspraakZandvliet

YAZU. unieke holistische massage op afspraak Ervaar eigenhandig de unieke holistische massages die yazu te bieden heeft in een persoonlijke, kleinschalige en huiselijke sfeer.  Wij nemen graag de tijd voor u.
 70 € 

Overheerlijke massage bijEdegem

Overheerlijke massage bij Lieve klantjes, Op verzoek van jullie verlengen we onze actie, Kom genieten van een overheerlijke lichaamsmassage bij Ourhouse, of vraag een cadeaubon voor uw...
 50 € 

Kuai Asian Massage BruggeBrugge

Kuai Asian Massage Brugge Nieuw te Brugge !  Kuai Asian Massage biedt u een ruime waaier aan heerlijke relaxerende massages aan 65€/u voor mannen en vrouwen.
 65 € 

Relaxatie-voetreflexologieLeuven

  Je kan bij mij terecht voor een voetmassage waarbij de voetreflexzones die verbonden zijn met het hele lichaam gemasseerd worden om zo tot ontspanning te komen en het zelfgenezend vermogen van het...
 30 € 

Relaxmassage , Breussmassage bij fibromyalgieBalen

Relaxmassage , Breussmassage bij fibromyalgie Heerlijk om te ontspannen, zo kun je geest en lichaam goed in balans houden of brengen.
 45 € 

Therapeutische en Relaxerende Massage Voor VrouwenLinter

Therapeutische en Relaxerende Massage Voor Vrouwen Stap nieuwjaar in zonder pijn en stress. Nu eind jaars actie 15% korting op elk massage naar keuze: x Relaxatiemassage; rug, nek, schouders, been en hoofdmassage.
 30 € 

Volledige lichaamsmassages en healings bij...Melle

Volledige lichaamsmassages en healings bij... Massages met gevoel voor relaxatie en weer in balans brengen van lichaam & geest. Uw comfortzone wordt gerespecteerd waardoor u de slip mag aanhouden tijdens de behandeling.
 55 € 

Hotstone massage aan zeer democratische prijsAntwerpen 2

Hotstone massage aan zeer democratische prijs De Hotstone massage wordt gegeven met afgeronde en verwarmde basaltstenen, die daarbij worden gebruikt om het lichaam te masseren.
 45 € 

Sportieve masseurGent

  Ervaren masseur biedt relaxmassage aan bij u thuis ter plaatse of op mijn locatie (rand van Gent).
 50 € 

Relaxerende massage in Antwerpen (Wilrijk)Wilrijk

Relaxerende massage in Antwerpen (Wilrijk) Beste, Ik ben een gediplomeerde schoonheidsspecialiste. U kan bij mij terecht voor een professionele relaxerende lichaamsmassage in Wilrijk : niet ver van Ikea en niet ver van Boomsesteenweg.
 60 € 

Lekkere volledige lichaamsmassageHemiksem

  Een lekkere volledige lichaams massage zonder penetratie voor vrouwen die eens uitbundig willen genieten zondr zich schuldig te moeten voelen...
 40 € 

Therapeutische massagesGullegem

Therapeutische massages Hallo, THE vamp studio is iets heel speciaals waar uw massage en therapie op maat wordt gemaakt. Ik reisde de wereld af in mijn nieuwsgierigheid alternatieve geneeskunde.
 50 €