Medische massage van Rug, Schouders, NekBruxelles

Medische massage van Rug, Schouders, Nek Medische massage van Rug, Schouders, Nek - Bij uw thuis behandelen of op kabinet behandelen na afspraak Goedendag, Wat is rugpijn .

2 avis

Heerlijke, deugddoende massage exclusief voor...Westende

Heerlijke, deugddoende massage exclusief voor... Kom en ervaar m'n gouden handen. Bel en kom langs, geen afspraak nodig ! Je krijgt een fantastische massage, excitement troef. Massage kiezen .
 60 € 

Diverse ontspannende massage en oorkaarsenSint-Niklaas

Diverse ontspannende massage en oorkaarsen Kom ontspannen in de Bron van Vreugde en geniet van een ontspannende massage, hotstone massage, oorkaarsen, soundhealing massage en zoveel meer.
 50 € 

OntspanningsmassageAarschot

Ontspanningsmassage Heerlijk ontspannende massage - laat alle stress en spanning wegvloeien en kom helemaal tot rust! Prijs voor 1 uur: 60 euro Prijs voor 1,5 uur: 80 euro Tel.
 60 € 

Massage voor mama'sWilskerke

Massage voor mama's Mama's dragen zorg, veel zorg. Laat het even allemaal achter. Ik verwen je graag met een heerlijke massage, waardoor je jezelf weer gaat voelen.
 50 € 

Ontspannende lichaamsmassageAalter

Ontspannende lichaamsmassage Ontspannende massage met aromatherapie. Bij deze ontspannende massage maak ik gebruik van etherische oliŽn. De etherische oliŽn zijn een meerwaarde in de massage.
 45 € 

MassageLaeken

Massage U voelt zich overspannen ? U gaat gebukt onder de (emotionele of professionele) stress ? Dan is massage beslist iets voor U. Na verschillende massage cursussen te hebben gevolgd bij W.
 45 € 

A relaxing moment in brusselsAnderlecht

  Ik kan u een professionele massage geven bij mij of bij u thuis/hotel.
 60 € 

Zenn 4 u - the sensual touchLebbeke

Zenn 4 u - the sensual touch Zenn 4 u is een onderdeel van een vrij toegankelijk schoonheidsinstituut, hier geen donkere hotelkamertjes of anonieme privť woning.
 45 € 

Een echte & zalige Ontspanning dankzij een...Ixelles

Een echte & zalige Ontspanning dankzij een... Luca is een man met ervaring en geeft u een Ťchte ontspanningsmassage. Relaxatie en zachtheid zijn dus aan de orde.
 70 € 

Zin in een uiterst ontspannende massage.Gent

  Vanuit een eigen zoektocht naar een geschikte massage gestart en na het volgen van zeer diverse massageopleidingen geef ik uiterst ontspannende relaxmassages, vooral aan dames.

Relaxmassage - even onthaasten en wegdromenWilrijk

Relaxmassage - even onthaasten en wegdromen Heb je gespannen spieren, slechte slaap, hoofdpijn of wil je gewoon eens een verwenmoment voor jezelf? Laat even alles los en voel, ontspan, voel je ontspannen met een heerlijke relaxmassage.
 40 € 

Relaxs body massage vr & mElewijt

Relaxs body massage vr & m In mijn vrije tijt geef ik : ontspanningsmassage aan huis/locatie Even tijd voor je zelf Hoe lang is het geleden dat u eens een uurtje aandacht heeft gehad helemaal voor u alleen.

Ontspannende massage te HaachtHaacht

Ontspannende massage te Haacht In tijden van stress en drukte heeft ons lichaam wel eens nood aan een moment van rust en ontspanning.
 25 € 

RelaxmassageBrugge

  Diepliggende massage met als doel relaxatie van spieren. Ideaal om te ontstressen. Ook hotstone massage en honingmassage mogelijk. Geen bijbedoelingen. Sms berichten worden niet beantwoord.

Schoonheidsspecialiste Essentia

Schoonheidsspecialiste Essentia Zweedse massage - Voetreflexologie - lymfedrainage - dieptemassage - rug-schouders-hoofdmassage- babymassage- zwangerschapsmassage-...
 65 € 

Energetische massageMenen

  Je bent moe en hebt nood aan wat tijd voor jezelf? Pak de telefoon en boek een energetische massage. Verkwikkend, heerlijk, je batterijen worden weer opgeladen, je kan er weer tegenaan.
 57 € 

Ontspannende massage aan huisGrimbergen

Ontspannende massage aan huis Ik bied een ontspannende massage van 30, 60 of 90 minuten. Bij u thuis, in alle vertrouw. Ik kom voor een moment van totale ontspanning.
 60 € 

MassagetherapieSint-Niklaas

Massagetherapie Massage is heilzaam voor lichaam en geest. Het is een doeltreffend middel om zowel de psychische als de lichamelijke gezondheid te bevorderen.
 40 € 

Therapeutische massageHofstade

  Ontspanning van stramme en pijnlijke spieren. Ook medische voetverzorging.

Lichaamsmassage bij Beautysalon Natalie HasseltHasselt

Lichaamsmassage bij Beautysalon Natalie Hasselt U vindt de prijzen voor de massages terug op de website die u op de facebookpagina kan terugvinden van 'Beautysalon Natalie'.
 59 € 

Oosterse taomassage vol respect en diepgangScherpenheuvel

Oosterse taomassage vol respect en diepgang Weldadige zorg met een professionele aanpak, gevoelig en respectvol. Alle info op de website.
 60 € 

Massagepunt Gent

Massagepunt Gent Zweedse ontspannende lichaamsmassa. Voetreflex en voetmassage.
 50 € 

YAZU. unieke holistische massage op afspraakZandvliet

YAZU. unieke holistische massage op afspraak Ervaar eigenhandig de unieke holistische massages die yazu te bieden heeft in een persoonlijke, kleinschalige en huiselijke sfeer.† Wij nemen graag de tijd voor u.
 70 € 

Overheerlijke massage bijEdegem

Overheerlijke massage bij Lieve klantjes, Op verzoek van jullie verlengen we onze actie, Kom genieten van een overheerlijke lichaamsmassage bij Ourhouse, of vraag een cadeaubon voor uw...
 50 €