Guitaarlessen, Bas, Songwriting en UkeleleSaint-Gilles

Guitaarlessen, Bas, Songwriting en Ukelele Hallo! I'm Paco, I'm 34 years old, and I'm a guitar teacher. I teach classical guitar, electric guitar, acoustic guitar, bass, music theory, solfège, musical initiation and composition.
 25 € 
2 avis

Privéles GitaarDiest

Privéles Gitaar Ervaren gitarist/gitaarleraar geeft privéles op maat. Voor alle leeftijden. Elektrische gitaar en Akoestische gitaar. Zowel ritme als solo. Geen voorkennis notenleer vereist.

BASgitaarles op maat in limburgRotem

BASgitaarles op maat in limburg Beste wil jij graag Basgitaar leren van een professionele muzikant dan zit je op het juiste adres! Ik studeer klassieke gitaar op het Conservatorium van maastricht en doe een minoropleiding in Jazz.
 20 € 

Gitaarles op uw maat Beginners en gevorderdenSint-Niklaas

Gitaarles op uw maat  Beginners en gevorderden Alleen of in groep. – Geen notenkennis vereist! – Elektrisch en akoestisch! – Leer doelgericht, snel en efficiënt gitaar spelen! – Na enkele lessen speel je al een aantal liedjes! – Stijlen:...

Gitaarlessen Rollegem-KapelleDendermonde

  Alle stijlen notenleer of geen notenleer 4 jaar ervaring in het lesgeven aan verschillende leeftijden studente aan het conservatorium van Antwerpen voor klassieke gitaar Meer info, stuur een...

Gitaarles AntwerpenAntwerpen 1

Gitaarles Antwerpen Privé gitaarles gegeven in Antwerpen door professionele gitarist met veel ervaring in zowel optreden als lesgeven.

Gitaarles voor beginners en gevorderdenDiepenbeek

Gitaarles voor beginners en gevorderden Gitaarles voor beginners en gevorderden Bij Centrum-Ra kunt u terecht voor les in gitaar voor beginners en gevorderden.
 20 € 

Basis gitaarlessenRillaar

  Hey altijd al eens de basis willen leren van een gitaar? Nu is er die kans! Ga naar de website of stuur me een mail...
 12 € 

Gitaarles pop/rock/blues/jazz AntwerpenAntwerpen 1

Gitaarles pop/rock/blues/jazz Antwerpen Hallo, Ik ben een ervaren gitarist en lesgever met een diploma in Jazz en Lichte Muziek. Zowel voor beginners als gevorderden.
 15 € 

Gitaarles voor beginnersAarschot

  Gitaarleraar met 15-tal jaar ervaring helpt jong en oud snel op weg met dat snarige ding in de omgeving van Aarschot-Leuven.
 10 € 

Gitaarlessen Centrum BrusselBrussel

  Ik geef gitaarlessen aan beginners en gevorderden. Geen vooropleiding/kennis van notenleer nodig.

Rock en Metal in centrum AntwerpenAntwerpen

Rock en Metal in centrum Antwerpen - Technieken voor akoestische en elektrische gitaar - Rock/metal/fingerpicking - Leren improviseren - Beginner en gevorderden, kinderen en volwassenen - Les one-on-one voor meer resultaat -...
 30 € 

Gitaarles klassieke en electrische gitaarLeuven

  U bent een gevorderde gitarist of wilt gewoon uitproberen Gitarist met 10 jaar ervaring klassiek opgeleid dus aandacht juiste techniek Gitaarles voor beginners en verder zowel voor kinderen...
 25 € 

Gitaarles op maat - AntwerpenAntwerpen

  Ik ben een ervaren gitarist die op regelmatige basis gitaarlessen aanbied in Antwerpen. Zelf heb ik ervaring als leerkracht, studeer ik muziek, speel in verschillende bands en sta vaak op podia.
 20 € 

Gitaarles in GentGent

Gitaarles in Gent Privé gitaarles (akoestisch/elektrisch) gegeven door een conservatoriumstudent met ervaring. Alle stijlen mogelijk! (Pop, Rock, Blues, Funk, Klassiek, Jazz, Hard Rock, Metal,.
 300 € 

Gitaarles Brasschaat (Antwerpen) Akoestisch en...Brasschaat

Gitaarles Brasschaat (Antwerpen) Akoestisch en... Hey, Mijn naam is Christophe en ben al 10 jaar gitarist met podiumervaring.
 15 € 

Privéles gitaar Bornem Puurs WillebroekPuurs

  Gitaarles aan huis regio Bornem/Puurs/Willebroek 1x30 min/week 10 euro per half uur of 20 euro per uur...
 10 € 

Privé gitaarles Zaventem-HerentVeltem-Belsem

Privé gitaarles  Zaventem-Herent Hallo, mijn naam is Isaac, Ik ben afgestudeerd aan het Conservatorium van Brussel en geef sinds jaren individuele gitaarlessen aan muziekacademies zowel als privéles.
 15 € 

Privegitaarles limburg maasmechelen dilsen...Rotem

Privegitaarles limburg maasmechelen dilsen... Ik ben Aitor Reynders en ik studeer aan het conservatorium van maastricht klassieke gitaar en doe een minoropleiding in Jazz en heb een vooropleiding op de kunsthumaniora in brussel gedaan.
 20 € 

Gitaar lesgenk

  Gitaarles Genk Boxberg, dicht bij domein bokrijk, dus Hasselt zonhoven,. Alle leeftijden en stijlen, ook complete beginners. Privé les van een uur (15 Euro).
 15 € 

Privelessen gitaar / Private guitarlessonsMaaseik

Privelessen gitaar / Private guitarlessons Nl: mijn naam is Mathijs Ignoul en ik speel reeds meer dan 15 jaar klassiek en elektrisch gitaar. Ik studeer momenteel master klassiek gitaar aan het conservatorium van Antwerpen.
 30 € 

Op zoek naar gitaarlesHasselt

  Privé-gitaarles door professionele muzikant. 20€/les (les om de 2 weken). Alle stijlen, leeftijden en niveaus. Geen notenleerkennis vereist.
 20 € 

Gitaarles te GentDrongen

Gitaarles te Gent Hallo, Mijn naam is Jasper Boeur en ik ben een gitaarleerkracht op zoek naar nieuwe leerlingen! Tijdens de lessen kunnen we de genres rock, pop, funk, jazz, blues en alles daartussen behandelen.
 20 € 

Gitaarles privé voor beginners en gevorderden in...Lommel

Gitaarles privé voor beginners en gevorderden in... Hallo, ik ben een muzikant en speel nu 25 jaar gitaar zowel elektrisch als acoustisch, heb veel podiumervaring en muziek is alles wat ik doe.
 15 € 

Gitarist Hogere Graad MuziekacademieBorgerhout

  Ik zit in de hogere graad van de muziekacademie voor gitaar en geef muzieklessen bij mij thuis.
 20 € 

Zoekertjes> Bijlessen> Muziek - Gitaarles : 25 Volgende >>