Home> Zoekertjes> Bijlessen> Muziek - Gitaarles

Guitaarlessen, Bas, Songwriting en UkeleleSaint-Gilles

Guitaarlessen, Bas, Songwriting en Ukelele Hallo! I'm Paco, I'm 34 years old, and I'm a guitar teacher. I teach classical guitar, electric guitar, acoustic guitar, bass, music theory, solfège, musical initiation and composition.
 25 € 
2 avis

Gitaarles pop/rock/blues/jazz AntwerpenAntwerpen 1

Gitaarles pop/rock/blues/jazz Antwerpen Hallo, Ik ben een ervaren gitarist en lesgever met een diploma in Jazz en Lichte Muziek. Zowel voor beginners als gevorderden.
 15 € 

Gitaarles voor beginnersAarschot

  Gitaarleraar met 15-tal jaar ervaring helpt jong en oud snel op weg met dat snarige ding in de omgeving van Aarschot-Leuven.
 10 € 

Gitaarlessen Centrum BrusselBrussel

  Ik geef gitaarlessen aan beginners en gevorderden. Geen vooropleiding/kennis van notenleer nodig.

Rock en Metal in centrum AntwerpenAntwerpen

Rock en Metal in centrum Antwerpen - Technieken voor akoestische en elektrische gitaar - Rock/metal/fingerpicking - Leren improviseren - Beginner en gevorderden, kinderen en volwassenen - Les one-on-one voor meer resultaat -...
 30 € 

Gitaarles klassieke en electrische gitaarLeuven

  U bent een gevorderde gitarist of wilt gewoon uitproberen Gitarist met 10 jaar ervaring klassiek opgeleid dus aandacht juiste techniek Gitaarles voor beginners en verder zowel voor kinderen...
 25 € 

Gitaarles op maat - AntwerpenAntwerpen

  Ik ben een ervaren gitarist die op regelmatige basis gitaarlessen aanbied in Antwerpen. Zelf heb ik ervaring als leerkracht, studeer ik muziek, speel in verschillende bands en sta vaak op podia.
 20 € 

Gitaarles in GentGent

Gitaarles in Gent Privé gitaarles (akoestisch/elektrisch) gegeven door een conservatoriumstudent met ervaring. Alle stijlen mogelijk! (Pop, Rock, Blues, Funk, Klassiek, Jazz, Hard Rock, Metal,.
 300 € 

Gitaarles Brasschaat (Antwerpen) Akoestisch en...Brasschaat

Gitaarles Brasschaat (Antwerpen) Akoestisch en... Hey, Mijn naam is Christophe en ben al 10 jaar gitarist met podiumervaring.
 15 € 

Privéles gitaar Bornem Puurs WillebroekPuurs

  Gitaarles aan huis regio Bornem/Puurs/Willebroek 1x30 min/week 10 euro per half uur of 20 euro per uur...
 10 € 

Privé gitaarles Zaventem-HerentVeltem-Belsem

Privé gitaarles  Zaventem-Herent Hallo, mijn naam is Isaac, Ik ben afgestudeerd aan het Conservatorium van Brussel en geef sinds jaren individuele gitaarlessen aan muziekacademies zowel als privéles.
 15 € 

Privegitaarles limburg maasmechelen dilsen...Rotem

Privegitaarles limburg maasmechelen dilsen... Ik ben Aitor Reynders en ik studeer aan het conservatorium van maastricht klassieke gitaar en doe een minoropleiding in Jazz en heb een vooropleiding op de kunsthumaniora in brussel gedaan.
 20 € 

Gitaar lesgenk

  Gitaarles Genk Boxberg, dicht bij domein bokrijk, dus Hasselt zonhoven,. Alle leeftijden en stijlen, ook complete beginners. Privé les van een uur (15 Euro).
 15 € 

Privelessen gitaar / Private guitarlessonsMaaseik

Privelessen gitaar / Private guitarlessons Nl: mijn naam is Mathijs Ignoul en ik speel reeds meer dan 15 jaar klassiek en elektrisch gitaar. Ik studeer momenteel master klassiek gitaar aan het conservatorium van Antwerpen.
 30 € 

Op zoek naar gitaarlesHasselt

  Privé-gitaarles door professionele muzikant. 20€/les (les om de 2 weken). Alle stijlen, leeftijden en niveaus. Geen notenleerkennis vereist.
 20 € 

Gitaarles te GentDrongen

Gitaarles te Gent Hallo, Mijn naam is Jasper Boeur en ik ben een gitaarleerkracht op zoek naar nieuwe leerlingen! Tijdens de lessen kunnen we de genres rock, pop, funk, jazz, blues en alles daartussen behandelen.
 20 € 

Gitaarles privé voor beginners en gevorderden in...Lommel

Gitaarles privé voor beginners en gevorderden in... Hallo, ik ben een muzikant en speel nu 25 jaar gitaar zowel elektrisch als acoustisch, heb veel podiumervaring en muziek is alles wat ik doe.
 15 € 

Gitarist Hogere Graad MuziekacademieBorgerhout

  Ik zit in de hogere graad van de muziekacademie voor gitaar en geef muzieklessen bij mij thuis.
 20 € 

Gitaarles. 15/30 euros.Leuven

Gitaarles. 15/30 euros. Ervaren docent met graden in jazz gitaar en music teaching (Royal Conservatory of Bruxelles), klassieke harmonie en klassieke muziektheorie (Conservatorium van Lille, Frankrijk), Musicologie...
 25 € 

Gitaar School (rock & begeleiding) in UkkelUccle

Gitaar School (rock & begeleiding) in Ukkel Gitaar leren spelen? Je spel verbeteren als je al een basiskennis hebt? Met Jean-Marc is dat kinderspel! Mensen van alle leeftijden hebben de cursus al gevolgd! Waarom jij niet.
 18 € 

GitaarlessenAntwerpen

Gitaarlessen Prof jazz muzikant biedt aan: gitaarlessen prive of in groep alle stijlen, alle leeftijden, alle niveaus welkom zowel elektrisch als akoestisch naast een opleiding klassieke gitaar, behaalde...

Gitaarles BrusselSint-Gillis

Gitaarles Brussel Hallo, ik geef sinds vele jaren individuele gitaarlessen. Deze geef ik aan leerlingen van alle leeftijden.
 25 € 

Gitaarlessen in Brussel met Ignazio Di Salvo

Gitaarlessen in Brussel met Ignazio Di Salvo Ik ben Ignazio Di Salvo, professioneel gitarist met een Master in Jazz en een Aggregatie aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, een 5 jaar Diploma aan het International Music Academy te...
 30 € 

(Gratis proefles) Privé gitaarles aangeboden...Antwerpen 1

(Gratis proefles) Privé gitaarles aangeboden... Beste gitaristen! Mijn naam is Erik de Vries en ik bied privé gitaarles aan in Antwerpen.
 20 € 

Gitaarlessen met SimonSchaarbeek

Gitaarlessen met Simon Hallo, Ik ben Simon. Ik heb twee grote passies: gitaar spelen en les geven. Ik ben volledig geschoold en opgeleid in gitaar en muziektheorie.
 15 € 

Zoekertjes> Bijlessen> Muziek - Gitaarles : 25 Volgende >>