Celloles, cello lessen in BrusselSaint-Gilles

Celloles, cello lessen in Brussel Wil je cello spelen op je eigen tempo en in een ontspannen sfeer? Heb je zin in de persoonlijke aanpak van privéles.
 30 € 
3 avis

Dwarsfluitles en /of gitaarles regio RijmenamRijmenam

  Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter van 11 jaar dwarsfluitles kan geven. Ze volgde al een aantal jaar les. Ook zoek ik iemand voor mijn dochter van bijna 6 om verder gitaarles te geven.

Fijne en leerrijke lessen diatonische accordeon /...Zoersel

Fijne en leerrijke lessen diatonische accordeon /... Ik ben muziektherapeute van opleiding, maar heb nog een andere grote passie en dat is de 'trekzak' (= diatonische accordeon).

Bijlessen muziektheorie/AMC/toegepaste...Heusden

  Voor alle niveaus en alle leeftijden. Ik studeerde zelf een Bachelor in de Muziek en heb reeds veel ervaring met lesgeven. Zowel voor kinderen als volwassenen.
 20 € 

Notenleer bijles - amv privéles -Aalst,...Aalst

Notenleer bijles - amv privéles -Aalst,... Notenleer lessen aangepast aan jouw niveau en tempo. -Alle leeftijden. -Voor beginners en ervaren muzikanten.
 15 € 

Accordeonles voor beginnersDiepenbeek

Accordeonles voor beginners Accordeonles voor beginners Centrum-Ra biedt Accordeonles voor beginners. Via oefeningen voor de linker en rechterhand plus muziekstukken op uw niveau wordt les gegeven op maat.
 20 € 

CellolesLedeberg

  Hallo, dag cello liefhebbers Ik geef cello lessen bij mij thuis in Gent.
 25 € 

Bijles - privéles notenleer AMV - muziekles LeuvenLeuven

Bijles - privéles notenleer AMV - muziekles Leuven Heeft u/uw kind hulp nodig bij de lessen notenleer? Lukt de toepassing van de theorie op de praktijk niet zo goed? Wilt u ingangsexamen doen om naar een conservatorium te gaan.
 15 € 

Privé -bijles muziekTongeren

  Wij zijn twee professionele muzikanten die een pakket aan privé -en bijles aanbieden, waaronder: - notenleer - piano - (alt)viool - dwarsfluit - luit Prijs te bespreken afhankelijk van duur...

Celloprivéles gevraagdWondelgem

  Beste Ik zoek een lesgever voor het begin van cello in Wondelgem, Gent. Wie voelt zich geroepen.
 10 € 

Lessen cello Antwerpen (Berchem)- LierBerchem

Lessen cello Antwerpen (Berchem)- Lier Hallo, Ik ben Sarah Van Laere, ik ben professioneel celliste en geef heel graag celloles aan jong en oud. Zou jij graag celloles krijgen bij je thuis.

Accordeon basislessen beginnersHechtel

Accordeon basislessen beginners Omgeving Hechtel - basislessen voor accordeon, knoppen of klavier - uren en dagen variabel af te spreken (overdag en 's avonds). Basis muziek lezen niet noodzakelijk. Eventueel ook aan huis.
 15 € 

DrumlesSint-Amandsberg

Drumles "Plezier, vooruitgang en muzikaal gevoel. Dat hou ik altijd in mijn achterhoofd bij elke drumles.
 26 € 

Pianoles in GentGent

Pianoles in Gent Pianoles op maat en plezier hebben in het beoefenen van het instrument zijn voor ons erg belangrijk. Graag voldoen we aan je wensen en zorgen we ervoor dat je bovenal geniet.

Bijles notenleer AMV privéles - LeuvenLeuven

Bijles notenleer AMV privéles - Leuven Je wilt graag beginnen met muziek, maar je weet niet goed wat je eerst moet doen ? Of je volgt reeds notenleer maar je hebt wat moeite met de leerstof .
 15 € 

CellolesGent

Celloles Heb je zin om op een rustige manier, zonder al die extra vakken van op de muziekschool, cello te leren spelen? Ik geef les aan kinderen vanaf 4 jaar maar ook volwassenen kunnen zeker bij mij terecht.
 30 € 

Violin Lessons in Leuven /around LeuvenLeuven

Violin Lessons in Leuven /around Leuven Do you always wanted to play violin, but you never had time to do it? Your children want to play violin, but they are too young for the music school.
 25 € 

Harp lessenHove

Harp lessen Harp leren spelen altijd al uw droom? Neem vrijblijvend contact op voor meer info en gratis proefles.
 30 € 

Mantras zingen op 20 november14u30 in De Linde in...Mechelen

Mantras zingen op 20 november14u30 in De Linde in... Samen mantras zingen is een magische gebeurtenis: het opent je hart, je komt bij jezelf, schroom om jezelf te laten horen valt weg, we verbinden op een spontane manier met anderen.
 15 € 

Improvisatielessen (voor melodische...Antwerpen 1

Improvisatielessen (voor melodische... Privé les improvisatie: Voor zij die willen loskomen van de partituur, soleren en improviseren binnen verschillende muzikale genres.
 20 € 

Dwarsfluit- of traversolessenSchaerbeek

  Na mijn studies in moderne dwarsfluit aan het Koninklijk Conservatorium Brussel zit ik in mijn derde jaar traverso in hetzelfde institutie.
 25 € 

Cello Lessons in English, fr, fin, sweAnvers 1

  Do you want to learn to play the cello? I am a fully qualified cellist and cello teacher.
 25 € 

Les DwarsfluitMortsel

  Beste, Ik heb al jaren ervaring in het geven van privé lessen. Indien u bijles Dwarsfluit zoekt, aarzel dan niet mij te contacteren. Ik geef les aan kinderen, jongeren en volwassenen.
 25 € 

Vind je de partituur nietGenk

  Gelukkig kan je heel wat partituren terug vinden in boeken of op 't internet. Toch krijg ik enorm veel vraag van mensen die om het even wat, graag op partituur hebben.
 15 € 

Cello lessen-LeuvenLeuven

  Zin om cello te spelen? Ik ben een Spaanse celliste. Ik heb de Cello Master Diploma uit Lemmensinstituut behaald. Ik heb ervaring in celloles geven zowel volwassenen als kinderen.
 25 € 

Zoekertjes> Bijlessen> Muziek - lessen - overige : 25 Volgende >>