Muziek - Pianoles

Pianoles Jens PfennigEdegem

Pianoles Jens Pfennig
Professionele pianist Jens Pfennig biedt privélessen piano aan iedereen van alle leeftijden vanaf 6 jaar aan. Het maakt niet uit of je beginneling bent of al gevorderd.
 30 € 

PianolesIeper

Pianolessen per uur 15 euro...
 15 € 

Piano huren voor maar 25 euroWalem

Piano huren voor maar 25 euro
Een buffetpiano in prima staat te huur. U huurt deze piano voor 25 euro per maand. U huurt zo lang U wenst. Eén telefoontje volstaat als U wenst te stoppen met huren. Ik kan voor transport zorgen.
 25 € 

Leuke pianolessen volgen te TemseTemse

De lessen worden gegeven door een professionele muziekleerkracht piano of keyboardlessen of zanglessen voor iedereen, vanaf 3 jaar tot 113 jaar vanaf 83 euro voor 10 lessen Telefoon 03/771...
 83 € 

Pianoles

Ik zoek iemand die me pianoles geeft aan een betaalbare prijs. Ik ben niet meer zo jong en heb in vroegere jaren piano gespeeld maar ik wil opnieuw spelen. Notenleer is me niet vreemd.
 15 € 

Piano lessenLeuven

Piano lessen
Mijn naam is Maurizio Pascale en ik ben afkomstig uit Italië. Al 3 jaar geef ik pianoles aan alle leeftijden en niveaus. Ik spreek vlottend Engels, Nederlands en uiteraard ook Italiaans.
 25 € 

Gezocht: pianoles aan huis 2 kinderen...Keerbergen

Voor onze twee kinderen van 10 en 8 jaar zoeken we een fijne pianoleraar/pianolerares aan huis (mag ook student aan conservatorium zijn) Wij wonen in Keerbergen op de grens van Tremelo.

Piano-en accordeonlessen te Ronse (vanaf 5 jaar)Renaix

Piano-en accordeonlessen te Ronse (vanaf 5 jaar)
Notenleer onmiddellijk toegepast op het instrument kinderen zitten in een groepje van max 2, de nootjes worden spelenderwijs met kleurtjes aangeleerd.
 13 € 

Pianolessen voor iedereen Regio DiestDiest

Iedereen, jong en oud, met of zonder beperking, is welkom bij me thuis voor pianoless, vioolles en/of hulp bij notenleer.

PianolesOudegem

Ik zoek iemand die me pianoles kan geven rond Dendermonde...

Pianolessen kinderen en volwassenenBaal

Koos je voor een slimme manier van begeleiden. Naast individuele lessen, waar de leerling dus alle aandacht krijgt, kiest men er bewust voor om de klassikale lessen klein te houden.
 170 € 

Klassieke pianolessen, moderne muziekEtterbeek

Deze cursus is voor alle muziekliefhebbers, groot en klein, van beginner tot intermediair.
 15 € 

Piano -en zangles voor iedereenLeuven

Piano -en zangles voor iedereen
Zou je graag leren zingen of piano spelen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Zelf speel ik al 18 jaar piano, heb ik dit ook enkele jaren als hoofdinstrument aan het conservatorium...
 25 € 

Master in muziek geeft pianolessenOverijse

Als lyrische zangeres (Master in zang en vorming in klavecimbel) geef ik pianolessen voor beginnende leerlingen bij u thuis.
 35 € 

Professionele pianolessen in omgeving Vosselaar...Vosselaar

Een piano is een fantastisch instrument en het is fantastisch als je hier op kunt spelen! En het leuke is: dat leer je sneller dan je denkt! Een geschikte leeftijd om met pianoles te beginnen is...
 11 € 

Piano's Maene nu ook in Limburg aanwezigRekem

Piano's Maene nu ook in Limburg aanwezig
Piano’s Maene was al enige tijd op zoek naar een geschikte locatie om in Belgisch Limburg een showroom met bijhorende concertruimte te openen.

Privé pianoles voor jong en oudOnze-Lieve-Vrouw-Waver

Privé pianoles door gedreven conservatoriumstudente. Lessen gaan door in Onze-Lieve-Vrouw-Waver op wekelijkse basis.
 12 € 

Pianoles voor beginnersKessel-Lo

Pianoles voor beginners
Iedereen piano organiseert pianolessen voor beginners van alle leeftijden (vanaf 6 jaar). Ook wie al enige ervaring opdeed en hier graag verder mee aan de slag gaat is welkom.

Pianohuys BeverenBeveren-Waas

Zin om piano te leren spelen? Pianohuys Beveren richt pianolessen in voor kinderen vanaf 5 jaar. Neem een kijkje op de site: https://sites.google.

Muziekleerkracht piano en solfègeAntwerpen

Muziekleerkracht piano en solfège
Ik heb ervaring als muziekleerkracht en muzikante. Enkel beginners kunnen bij mij terecht voor een opleiding via de klassieke methode.
 20 € 

Pïanolessen en bijlessen AMV te MachelenMachelen

Pïanolessen en bijlessen AMV te Machelen
Ben je te jong voor de muziekacademie maar kriebelt het al om te starten? Heb je geen zin om de lessen deze zomer 2 maanden te onderbreken of ben je afgestudeerd en wil je de lessen niet stopzetten.
 15 € 

Pianolessen voor kinderen en volwassenen...Linden

Pianolessen voor kinderen en volwassenen...
Pianolessen gegeven te Linden (Lubbeek) door Master in Muziek Piano. Graag meer info.

Gitaarlessen LimburgNeerpelt

Gitaarlessen Limburg
Op een ongedwongen manier liedjes leren spelen of bepaalde technieken aan te leren. Geschikt voor jong en oud. ik geef privé en of in klein groepsverband gitaarles in alle denkbare stijlen.
 15 € 

Castingoproep:meisjes gezocht tussen 15 en 21...Gent

Castingoproep:meisjes gezocht tussen 15 en 21...
Productiehuis Lunanime ('Le Ciel Flamand', 'Offline', 'The Team') is op zoek naar MEISJES tussen 15 en 21 jaar van ongeacht welke afkomst voor 'CLEO' het langspeelfilmdebuut van Eva Cools -...

Pianoles aan huis of bij mij thuisHoeselt

Pianoles aan huis of bij mij thuis
Op mijn 19e heb ik mijn piano diploma behaald aan het Stedelijk conservatorium van Hasselt. Nadien heb ik een master in de psychologie behaald.
 40 € 

Bijlessen Muziek - Pianoles : 25 Volgende >>

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!