Piano -en zangles voor iedereenLeuven

Piano -en zangles voor iedereen
Zou je graag leren zingen of piano spelen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Zelf speel ik al 18 jaar piano, heb ik dit ook enkele jaren als hoofdinstrument aan het conservatorium...
 25 € 

Master in muziek geeft pianolessenOverijse

Als lyrische zangeres (Master in zang en vorming in klavecimbel) geef ik pianolessen voor beginnende leerlingen bij u thuis.
 35 € 

Professionele pianolessen in omgeving Vosselaar...Vosselaar

Een piano is een fantastisch instrument en het is fantastisch als je hier op kunt spelen! En het leuke is: dat leer je sneller dan je denkt! Een geschikte leeftijd om met pianoles te beginnen is...
 11 € 

Piano's Maene nu ook in Limburg aanwezigRekem

Piano's Maene nu ook in Limburg aanwezig
Piano’s Maene was al enige tijd op zoek naar een geschikte locatie om in Belgisch Limburg een showroom met bijhorende concertruimte te openen.

Privé pianoles voor jong en oudOnze-Lieve-Vrouw-Waver

Privé pianoles door gedreven conservatoriumstudente. Lessen gaan door in Onze-Lieve-Vrouw-Waver op wekelijkse basis.
 12 € 

Pianoles voor beginnersKessel-Lo

Pianoles voor beginners
Iedereen piano organiseert pianolessen voor beginners van alle leeftijden (vanaf 6 jaar). Ook wie al enige ervaring opdeed en hier graag verder mee aan de slag gaat is welkom.

Privéles pianoBeveren-Waas

Zin om piano te leren spelen? Neem een kijkje op de site: https://sites.google.com/site/pianohuys/ Ik heb 15 jaar ervaring met het geven van pianoles aan alle leeftijden.

Muziekleerkracht piano en solfègeAntwerpen

Muziekleerkracht piano en solfège
Ik heb ervaring als muziekleerkracht en muzikante. Enkel beginners kunnen bij mij terecht voor een opleiding via de klassieke methode.
 20 € 

Pïanolessen en bijlessen AMV te MachelenKampenhout

Pïanolessen en bijlessen AMV te Machelen
Ben je te jong voor de muziekacademie maar kriebelt het al om te starten? Heb je geen zin om de lessen deze zomer 2 maanden te onderbreken of ben je afgestudeerd en wil je de lessen niet stopzetten.
 15 € 

Pianolessen voor kinderen en volwassenen...Linden

Pianolessen voor kinderen en volwassenen...
Pianolessen gegeven te Linden (Lubbeek) door Master in Muziek Piano. Graag meer info.

Gitaarlessen LimburgNeerpelt

Gitaarlessen Limburg
Op een ongedwongen manier liedjes leren spelen of bepaalde technieken aan te leren. Geschikt voor jong en oud. ik geef privé en of in klein groepsverband gitaarles in alle denkbare stijlen.
 15 € 

Castingoproep:meisjes gezocht tussen 15 en 21...Gent

Castingoproep:meisjes gezocht tussen 15 en 21...
Productiehuis Lunanime ('Le Ciel Flamand', 'Offline', 'The Team') is op zoek naar MEISJES tussen 15 en 21 jaar van ongeacht welke afkomst voor 'CLEO' het langspeelfilmdebuut van Eva Cools -...

Pianoles aan huis of bij mij thuisHoeselt

Pianoles aan huis of bij mij thuis
Pianoles Johan Op mijn 19e heb ik mijn piano diploma behaald aan het Stedelijk conservatorium van Hasselt. Nadien heb ik een master in de psychologie behaald.
 30 € 

PianolesBrussel

Pianoles
Hallo, ik ben Tereza. Ik geef pianoles aan kinderen vanaf 6j en aan volwassenen bij mijn thuis in Brussel. Voor meer info kunt u mij mailen.
 30 € 

Privéles PianoJabbeke

Privéles Piano
Ik leerde mijn nootjes spelen en zingen in binnen- en buitenland en heb 17 jaar ervaring. Muzieklessen volg je wekelijks (aangeraden voor beginners), tweewekelijks, maandelijks,. De keuze is aan jou.
 40 € 

Privé pianolessen in HasseltHasselt

Privé pianolessen in Hasselt
Hallo, Ik heb in Koninklijk Conservatorium van Antwerpen gestudeerd. Ik geef privé lessen bij mijn thuis in Hasselt. Voor meer info kunt u mij altijd mailen.
 30 € 

Pianoles voor jong en minder jong - regio LimburgHasselt

Wil je geen examens afleggen, op je eigen tempo piano leren spelen en dat liefst met de stukken die je zelf kiest? Heb je liever thuis les of heb je (nog) geen piano? Beginner of gevorderd.
 25 € 

PianolesBilzen

Pianoles
Ik geef op een leuke en creatieve manier privé pianoles aan kinderen vanaf 7 jaar en aan volwassenen(je bent nooit te oud om iets te leren !).
 15 € 

Piano lessons for all ages and levelsSint-Joosint-ten-Node

Piano lessons offered by professional pianist You and your children are warmly welcome to join me for piano lessons.
 30 € 

Pianoles voor beginners tot gevorderden.Leuven

Pianoles voor beginners en gevorderden tot middelbare graad. Zelf een gedreven pianist die aan het Kso Lemmensinstituut heeft gestudeerd en nu studeert aan het Koninklijk conservatorium te Brussel.
 15 € 

Individuele pianolessen te BrusselKoekelberg

Individuele pianolessen te Brussel
Kwaliteits pianoles voor alle leerlingen. U wilt graag piano leren of uw niveau verbeteren en meer plezier hebben bij het spelen? Stuur gerust een mailtje voor verdere info.
 35 € 

PianolesLedeberg

Hallo, dag pianoliefhebbers Ik geef pianolessen bij mij thuis in Gent. Ik ben lerares geweest aan het conservatorium van Moskou en Almaty en speel in een ensemble ‘Mezzo & Co’.
 25 € 

Private piano lesson.( Basic piano/ Jazz piano)Schaarbeek

Hi, I am Cho. If you want to learn how to play your favorite songs on piano or you want to learn jazz piano, I can help you with it.
 35 € 

Pianoles en samenspel voor beginnersGent

Pianoles en samenspel voor beginners
Ik ben een jonge pianist (31 jaar) met meer dan 15 jaar ervaring en geef thuis (vlak aan het station Gent-Sint-Pieters) of bij U thuis les.
 10 € 

Lessen piano/Russische methode/Limburg & omgevingHam

Lessen piano/Russische methode/Limburg & omgeving
Privé lessen piano volgens de Russische methode voor beginners en gevorderden alle leeftijden-piano leren spelen vanaf de eerste les met of zonder voorkennis notenleer; -combinatie van notenleer...

Bijlessen Muziek - Pianoles : 25 Volgende >>

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief! Uitschrijving