Home> Zoekertjes> Bijlessen> Muziek - Vioolles

Vioollessen/Violin LessonsElsene

Vioollessen/Violin Lessons Zou je graag vioolles volgen, maar liever geen verplichte notenleer? Of misschien wil je gewoon wat extra bijles? Dan kan je bij mij terecht, ik kan je helpen met de viool te beheersen.
 30 € 

Vioolles voor elk niveau.Nevele

Vioolles voor elk niveau. Ik ben Kim, 29 jaar en privéleerkracht viool. Zelf studeerde ik af aan de muziekacademie van Gentbrugge en deed verdere studies aan het conservatorium van Gent.
 20 € 

Leer viool spelen op een verantwoorde plezierige...Emblem

Leer viool spelen op een verantwoorde plezierige... Met een conservatorium viooldiploma op zak en met jaren podium-ervaring in vele verschillende genres weet ik als geen ander het spelplezier door te geven.
 40 € 

Viool - altviool - celloAntwerpen 1

Viool - altviool - cello Ik ben Antonio (Master cello kca),ik kan me flexibel opstellen tijdens het lesgeven en kan me aan uw muzikale wensen aanpassen.
 20 € 

VioollessenIxelles

Vioollessen Elsene Vioollessen Individuele lessen/groepslessen 2concerten/jaar 1050.
 25 € 

Privéles accordeonGenk

  Gelukkig blijft dit instrument enorm populair. Is het nu in schlagers, popmuziek, jazz, meezingers, kinderliedjes, begeleidingen,. Vele mensen benijden mij wanneer ik dit instrument bespeel.
 25 € 

Vioolles in LeuvenLeuven

Vioolles in Leuven Altijd al viool willen spelen, maar het is er nooit van gekomen?   Jaren je viool niet aangeraakt en nu de wil om het weer op te pakken.

Privé les vioolAntwerpen 1

Privé les viool Privé onderricht op maat voor alle niveaus door een gediplomeerd violist. Van Klassiek tot pop, folk & jazz.
 20 € 

Violles in Brussel/Violin lessons in BrusselsBrussel

Violles in Brussel/Violin lessons in Brussels Jonge lerares met ervaring, afgestudeerde van prestigeuse Tchaikovsky Conservatorium van Moskou en Gent Koninklijk Conservatorium geeft vioollessen aan kinderen en volwassen in Brussel.
 20 € 

Viool lessen Leuven / Bruxelles - Ook aan huisLeuven

  Ik ben een professionele violist cum Laude afgestudeerd in Italie en ik heb gespeeld met belangrijke orkesten (bijvoorbeeld voor de Festival Uto Ughi per Roma).
 20 € 

Privé vioolles te Antwerpen/ VierselViersel

Privé vioolles te Antwerpen/ Viersel Ik ben een gediplomeerde violiste en ervaren leerkracht en ben zowel thuis in klassiek als in jazz en wereldmuziek alle leeftijden, stijlen en niveaus welkom ! Je speelt viool maar je bent...
 20 € 

Vioolles Regio GentGent

Vioolles Regio Gent Wil je muziek leren spelen op je eigen tempo en in een ontspannen sfeer? Heb je zin in de persoonlijke aanpak van privéles in plaats van een muziekschool.
 15 € 

Privéles viool op maat van je eigen talentGeel

Privéles viool op maat van je eigen talent Ik geef met plezier privélessen viool op maat van de individuele leerling. Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom. Ik geef zowel les aan beginners als aan gevorderden.
 15 € 

Vioolles - LeuvenHulste

Vioolles - Leuven Beste vioolbollebozen (in spe), Ben je nu een beginnende avonturier of een gevorderde doorzetter, ik kom graag bij jou langs om je tijdens je unieke muzikale tocht te gidsen.
 30 € 

Viool les aan huis regio BruggeSint-Kruis

Viool les aan huis regio Brugge Ik geef heel graag les aan iedereen die viool wil leren spelen! Ben je nu jong of oud, beginner of gevorderd, dat maakt helemaal niets uit want ik kom bij jou thuis om samen dit prachtig instrument...
 35 € 

Viool- en pianoles voor jong en oudBrussel

  Wil je graag viool of piano leren spelen zonder enige voorkennis? Dat kan! Vanaf 4 jaar kan je bij ons starten! Je krijgt les van master studenten en afgestudeerden aan het conservatorium.
 30 € 

Vioolles op jouw tempo, helemaal op maat -...Gentbrugge

Vioolles op jouw tempo, helemaal op maat -...s=ads_admin agenda [25/08/16 16:57] Wil je graag viool leren spelen, op je eigen tempo? Zonder verplichte theorielessen, zonder druk, stress of examens.

Privé vioollessen met aangename en professionele...Edegem

Privé vioollessen met aangename en professionele... Gedurende één volledig uur, vioolles op uw maat ! Ik gebruik al jaren een aangename leermethode die stap voor stap opbouwt.

Vioolles op maat voor volwassenen en kinderen...Leuven

Vioolles op maat voor volwassenen en kinderen... Viool leren spelen op je eigen tempo, met of zonder examens? Zelf bepalen waar de klemtonen liggen? Met of zonder theorie? Pre-muziekschool-voorbereiding.
 35 € 

Prive viool lesWervik

  Ik zoek prive viool les, ik woon in Wervik....

Vioolles in GentGent

  Als je wil #ontspannen en comfortabel spelen #mooie, warme klank maken zonder moeite #eenvoudig improviseren kom dan zeker eens langs! Ik heb plaats voor 10 violisten, dus stuur vlug een...
 40 € 

Vioolles improvisatie te Brussel/ Cours de violon...Antwerpen 2

Vioolles improvisatie te Brussel/ Cours de violon... Wil jij leren om vrijer te spelen op je instrument, leren improviseren aan de hand van akkoorden.
 25 € 

VioollesBrussel

Vioolles Les voor alle niveaus, leer viool op je eigen tempo en zonder stress. Ik ben afgestudeerd aan Royal College of Music in Londen en geef privéles in Brussel.
 35 € 

Vioolles nieuwe stijl (Mortsel/Antwerpen)Mortsel

Vioolles nieuwe stijl (Mortsel/Antwerpen) Vioolles nieuwe stijl voor beginners en gevorderden. U leert behalve van blad spelen ook op gehoor spelen en improviseren.

Privéles viool in Destelbergen/Sint-AmandsbergDestelbergen

  Hallo! Ben jij al altijd benieuwd geweest naar de wondere wereld van de viool.
 35 € 

Zoekertjes> Bijlessen> Muziek - Vioolles : 25 Volgende >>