Privé-leerkracht gezocht (ITNA-test ervaring)Gent

  Hoi, ik ben op zoek naar een privé-leerkracht voor mijn Hongaarse vriendin. Ze woont nu iets meer dan 2 jaar in België.

Eindwerk, thesis, masterproef . nalezenOud-Turnhout

  Verzeker je van een vlot leesbaar eindwerk zonder taalfouten. Ik lees na, corrigeer en herschrijf zinnen indien nodig. Zo haal jij het maximum uit je inspanningen! En. voor een erg redelijke prijs.

Bijles/studie- en examenbegeleiding...Grimbergen

  Op zoek naar iemand om uw zoon of dochter te helpen om te slagen voor Nederlands (moedertaal of vreemde taal), Engels of Duits.

Hulp met Nederlands/EngelsGent

  Hallo, ik geef bijles Nederlands en Engels. Ik geef ook Nederlandse les aan anderstaligen, aan zowel volwassenen als kinderen. Ik ben 27 en woon in Gent.

Bijles nederlandsMelle

  Moeilijkheden met de Nederlandse taal en alle regeltjes? Ik help je graag. Ik ben student aan de universiteit en studeer toegepaste taalkunde.
 15 € 

Rommelmarkt open luchtWellen

  Wellen BROEKSTRAAT 12de rommelmarkt zondag 23APRIL 2017 Van 9u00 tot 17u00 Bezoekers groot en klein, iedereen mag er zijn Voor kleine kids en grote lekkerbekken ijsjes, drank en snacks Voor...
 5 € 

Bijlessen Nederlands-EngelsGent

Bijlessen Nederlands-Engels Als 61-jarige ervaren lerares Nederlands-Engels in het aso, tso en bso geef ik bijlessen bij mij thuis in Gent. Indien gewenst, kom ik ook bij u thuis mits een extra voor de verplaatsingskosten.
 20 € 

Nederlandse conversatieles op maatSint-Gillis

  Nederlandse les op maat, met focus op conversatie! Als nt2-docente met ruim 12 jaar ervaring in lesgeven aan anderstaligen, help ik je op een enthousiaste en dynamische manier om je kennis van het...
 23 € 

Bijlessen Nederlands, huiswerkbegeleidingSint-Genesius-Rode

  Uw kind heeft het moeilijk met het Nederlands ? Nood aan huiswerkbegeleiding ? Nederlandstalige dame helpt om weer op niveau te komen.
 18 € 

Massage bij u aan huisSchepdaal

Massage bij u aan huis I De grootste barrière is voor de meeste mensen: de ek ben een 38 jarige man met de juiste massage-skills en de nodige ervaring. Ik doe dit niet als job, maar als hobby.

Bijlessen NederlandsWaregem

  Op zoek naar extra uitleg voor een test, examen of om meer inzicht te hebben in het vak Nederlands.
 20 € 

Bijles voor alle vakkenHumbeek

Bijles voor alle vakken Lukt het op school niet zo goed? Alle leerlingen tussen 6 en 16 jaar oud kunnen bij mij terecht voor hulp bij alle vakken! De eerste les is gratis! aarzel niet om me te contacteren via mail of...

Bijles/studiebegeleiding voor basisschoolSint-Joosint-ten-Node

  Beste ouder(s) Bent u op zoek naar iemand die u kind kan helpen en begeleiden met zijn of haar huiswerk? Ik ben studente aan de secundair en volg op het moment 5 aso Economie moderne talen.
 20 € 

ITNA-test /Nederlands anderstaligen/...Ledeberg

  Hallo Ik heb ruim 17 jaar professionele ervaring met Nederlands voor anderstaligen, van A1 t.e.m. C2. Heb je hulp nodig bij grammatica, woordenschat, luisteren, schrijven of spreken.
 25 € 

AlfabetisatieGentbrugge

  Ik zoek iemand die een niet-Nederlandstalige analfabete volwassene, wil leren schrijven en lezen in het Nederlands.

Gezocht : leraar nederlandsGent

  Ik zoek iemand die nederlands kan aanleren aan mijn vriend die zich pas in Gent komen vestigen is.hij is analfabeet ( 33 jaar ! ) spreekt enkel arabisch, spaans en beetje frans.

AnderstaligenAntwerpen

  Zeer ervaren leerkracht geeft lessen Nederlands aan Anderstaligen. Ik geef ook les in het weekend. regio Antwerpen. Telefoon: 0472-771028 of 03-4112415 Email: fa607960@skynet.
 20 € 

Bijles Nederlands / Huiswerk begeleidingSint-Joosint-ten-Node

Bijles Nederlands / Huiswerk begeleiding Bijles aan leerlingen van het basis- en middelbaar onderwijs + hulp voorbereiding examens. Ben nederlands- (moedertaal), frans-, engels-, duits-talig.
 18 € 

Schrijver/Copywriter gezochtSint-Truiden

Schrijver/Copywriter gezocht Er is altijd nood aan schrijven. Niet iedereen heeft de gave te nuanceren, woorden juist te kiezen en zo te plaatsen dat de lezer precies weet wat de boodschap is zonder zich te moeten ergeren aan -...
 10 € 

Online lessen Nederlands - FransOudergem

  Nieuwe taal leren maar weinig tijd om naar de les te gaan? Leerkracht met 6 jaar ervaring biedt Online Skype lessen in het Nederlands en Frans. Drietalig.

Bijles Nederlands (via Skype)Sint-Niklaas

  Bijles Nederlands voor anderstaligen online (via Skype). Ik ben een moedertaalspreker met linguistische opleiding, die graag anderen helpt om Nederlands te leren en te verbeteren.
 20 € 

BijverdiensteRetie

  Op naar nieuwe wegen. Er staan nabije veranderingen en nieuwe ondernemingen op til. Er hangen bijzondere plannen en avonturen in de lucht, die schreeuwen om uitgevoerd te worden.
 1 € 

Bijlessen Nederlands - Engels - Duits - FransSint-Maria-Lierde

  Graag helpen wij jullie met de Nederlandse, Engelse, Franse en Duitse taal. Samen overlopen we de geziene leerstof, huistaken, toetsen enz.

Bijlessen Nederlands/ Frans/ Wiskunde LeuvenLeuven

Bijlessen Nederlands/ Frans/ Wiskunde Leuven Hallo, ik ben een 28-jarige leerkracht met tijd te over om 's avonds of in het weekend bijles te geven.
 25 € 

Bijlessen zoeken voor NederlandsHalle

  Ik zoek en leerkracht voor Nerderlands (lager en secundair)...
 20 €