Les of bijles NederlandsWezembeek-Oppem

Heb je les Nederlands nodig om te slagen op school of je professionele of universitaire doelen te bereiken, dan kan je mij contacteren.
 31 € 

Nederlands voor anderstaligenAntwerpen 1

Wil je graag Nederlands leren aan jouw tempo voor een zeer redelijke prijs? Aarzel dan niet om mij te contacteren.
 20 € 

Ik wil Nederlands studerenAnderlecht

Hallo; ik ben Ebu. Ik wil Nederlands leren. Ik wil zomer blijlessen. Ik Hab tijd van 1 juli tot 25 juli. Ik zul van mandag tot vrijdag 2 uur met you studeren. Nu ben ik student in de cvo 1.2.
 10 € 

Ik zoek een Nederlands leraarGent

Ik ben Estefania, een spaanse meisje. I zoek persoonlijke prive lessen, Alvast bedankt...
 15 € 

Looking for Nederlands LessonsGent

Hello I'm looking for nederlands lesson because I want to study in ugent, So I wish to get a private lessons in Nederlands contact: dentistry2005@hotmail.
 20 € 

Bijlessen NederlandsSchaerbeek

Wie op zoek is naar iemand die bijlessen Nederlans kan geven omgeving Brussel, kan me steeds contacteren via mail anissa.zerkti@hotmail.com, ik kan zelf ter plaatse komen.
 15 € 

Nederlands voor anderstaligenWetteren

Nederlands voor anderstaligen
- ervaren leerkracht Nederlands(met lerarenopleiding) - one-to-one bijlessen bij mij thuis (eventueel bij jou thuis) - beginners en gevorderden - op een leuke manier Nederlands leren -...
 20 € 

Taallessen te ronse :...Renaix

Privélessen of in kleine groep (max 3) cours privé ou en petit groupe private lessons or in small groups cursos privados o en grupo reducido privé 18 euro / 45 min max 3 13 euro / p.
 13 € 

Examenbegeleiding/bijles Nederlands/Engels/ DuitsGrimbergen

Op zoek naar iemand om uw zoon of dochter te helpen om te slagen voor Nederlands (moedertaal of vreemde taal), Engels of Duits.
 25 € 

Privé-leerkracht gezocht (ITNA-test ervaring)Gent

Hoi, ik ben op zoek naar een privé-leerkracht voor mijn Hongaarse vriendin. Ze woont nu iets meer dan 2 jaar in België.

Eindwerk, thesis, masterproef . nalezenOud-Turnhout

Verzeker je van een vlot leesbaar eindwerk zonder taalfouten. Ik lees na, corrigeer en herschrijf zinnen indien nodig. Zo haal jij het maximum uit je inspanningen! En. Voor een erg redelijke prijs.

Hulp met Nederlands/EngelsGent

Hallo, ik geef bijles Nederlands en Engels. Ik geef ook Nederlandse les aan anderstaligen, aan zowel volwassenen als kinderen. Ik ben 27 en woon in Gent.

Bijles nederlandsMelle

Moeilijkheden met de Nederlandse taal en alle regeltjes? Ik help je graag. Ik ben student aan de universiteit en studeer toegepaste taalkunde.
 15 € 

Rommelmarkt open luchtWellen

Wellen BROEKSTRAAT 12de rommelmarkt zondag 23APRIL 2017 Van 9u00 tot 17u00 Bezoekers groot en klein, iedereen mag er zijn Voor kleine kids en grote lekkerbekken ijsjes, drank en snacks Voor...
 5 € 

Bijlessen Nederlands-EngelsGent

Bijlessen Nederlands-Engels
Als 61-jarige ervaren lerares Nederlands-Engels in het aso, tso en bso geef ik bijlessen bij mij thuis in Gent. Indien gewenst, kom ik ook bij u thuis mits een extra voor de verplaatsingskosten.
 20 € 

Nederlandse conversatieles op maatSint-Gillis

Nederlandse les op maat, met focus op conversatie! Als nt2-docente met ruim 12 jaar ervaring in lesgeven aan anderstaligen, help ik je op een enthousiaste en dynamische manier om je kennis van het...
 23 € 

Bijlessen Nederlands, huiswerkbegeleidingSint-Genesius-Rode

Uw kind heeft het moeilijk met het Nederlands ? Nood aan huiswerkbegeleiding ? Nederlandstalige dame helpt om weer op niveau te komen.
 18 € 

Massage bij u aan huisSchepdaal

Massage bij u aan huis
I De grootste barrière is voor de meeste mensen: de ek ben een 38 jarige man met de juiste massage-skills en de nodige ervaring. Ik doe dit niet als job, maar als hobby.

Bijlessen NederlandsWaregem

Op zoek naar extra uitleg voor een test, examen of om meer inzicht te hebben in het vak Nederlands.
 20 € 

Bijles voor alle vakkenHumbeek

Bijles voor alle vakken
Lukt het op school niet zo goed? Alle leerlingen tussen 6 en 16 jaar oud kunnen bij mij terecht voor hulp bij alle vakken! De eerste les is gratis! aarzel niet om me te contacteren via mail of...

Bijles/studiebegeleiding voor basisschoolSint-Joosint-ten-Node

Beste ouder(s) Bent u op zoek naar iemand die u kind kan helpen en begeleiden met zijn of haar huiswerk? Ik ben studente aan de secundair en volg op het moment 5 aso Economie moderne talen.
 20 € 

ITNA-test /Nederlands anderstaligen/...Ledeberg

Hallo Ik heb ruim 17 jaar professionele ervaring met Nederlands voor anderstaligen, van A1 t.e.m. C2. Heb je hulp nodig bij grammatica, woordenschat, luisteren, schrijven of spreken.
 25 € 

AlfabetisatieGentbrugge

Ik zoek iemand die een niet-Nederlandstalige analfabete volwassene, wil leren schrijven en lezen in het Nederlands.

Gezocht : leraar nederlandsGent

Ik zoek iemand die nederlands kan aanleren aan mijn vriend die zich pas in Gent komen vestigen is.hij is analfabeet ( 33 jaar ! ) spreekt enkel arabisch, spaans en beetje frans.

AnderstaligenAntwerpen

Zeer ervaren leerkracht geeft lessen Nederlands aan Anderstaligen. Ik geef ook les in het weekend. regio Antwerpen. Email: fa607960@skynet.
 20 € 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief! Uitschrijving