Medische pedicureWetteren

Medische pedicure Ik ben op zoek naar mensen die graag mooie en verzorgde voeten hebben of graag van pijnlijke kwaaltjes willen worden verlost.

Van kalknagels naar modelvoeten tegen de zomer

Van kalknagels naar modelvoeten tegen de zomer Hallo, mijn naam is Birgit, schoonheidsspecialiste sinds 2003 en gespecialiseerd in kalknagels. Wist je dat kalknagels verschillende oorzaken kan hebben.
 8 € 

Verzorging voetenBrugge

Verzorging voeten Gespecialiseerde voetzorg. Voeten worden geheel verzorgd: nagels knippen, eelt verwijderen, behandeling, ingegroeide nagel, orthese,.
 25 € 

Pedicure door schoonheidsspecialiste in Antwerpen...Wilrijk

Pedicure door schoonheidsspecialiste in Antwerpen... U kan bij mij terecht voor een professionele voetverzorging (pedicure).
 20 € 

Medische pedicure aan huisKelem

  Last van eelt, ingegroeide teennagels, likdoorns. Of gewoon zin om de voeten te laten verwennen met een scrub of kleimasker. Sinds kort ook gellak. Contacteer mij, ik kom steeds aan huis.

Pedicure aan huisZwevegem

Pedicure aan huis Ik ben Lindsay, heb een diploma van voetverzorgster. ik kom bij u thuis u voeten verzorgen met een pedicure.
 20 € 

Medische Pedicure Kimberley De BlaereRoeselare

Medische Pedicure Kimberley De Blaere Hallo, ik ben Kimberley De Blaere Ik ben afgestudeerd als verpleegkundige maar werken als medische pedicure is een passie van mij.
 25 € 

VoetreflexologieGelrode

Voetreflexologie...
 50 € 

VoetverzorgingZichen-Zussen-Bolder

  Er zijn mensen die last hebben van ingegroeide nagels, eelt of likdoorn. Ik behandel op afspraak ook bij u thuis.
 15 € 

Medische pedicure en VoetreflexologieAntwerpen 2

Medische pedicure en Voetreflexologie Medische pedicure: Nagelverzorging en behandeling van likdoorns, eelt/ eeltpitten en ingegroeide nagel. Extra aandacht voor de diabetische voeten.
 25 €