Home> Zoekertjes> Bijlessen> Sport/overige

Natural Coaching in Brussels en BrabantAnderlecht

Natural Coaching in Brussels en Brabant Het warme weer komt eraan, tijd om te sporten! Verspil geen tijd en geld in een sportschool. Het heeft immers geen zin te werken op geïsoleerde spieren.

2 avis

SportcoachWaregem

  Vind je de motivatie maar niet om een toertje te lopen?Wil je graag een stevige buik maar vind je de juiste oefeningen niet? Met andere woorden, zoek je iemand die jou motiveert om te sporten.
 15 € 

Paaldansen GentMarke

Paaldansen Gent Leer paaldansen in Gent Nieuwe lessenreeks start op 7/3 7 lessen van 1u €60/persoon Ervaring niet vereist Etage Tropical Productions Port Arthurlaan 33 9000 Gent (vlakbij...
 60 € 

Privéles yoga bij u thuis of te MelleMelle

Privéles yoga bij u thuis of te Melle Hebt u nood aan professionele begeleiding in houdingen die uw lichaam rekken, verstevigen of zelfs helen.
 20 € 

Yoga and Reiki sessions, Bach FlowersGent

  I come from a little village in spain, where time seems to go slower, I will provide you with knowledge about how to relax, from the basics of yoga until techniques of Reiki and the use of Bach...

Groepsles tielenTielen

  Dit is een functionele circuittraining voor mannen en vrouwen Wanneer? Elke donderdag om 20 u Waar.
 5 € 

Wing Chun / Kung-Fu als Zelfverdediging op...Gentbrugge+(Gent)

Wing Chun / Kung-Fu als Zelfverdediging op... • Ideaal voor zij die de Topacademie willen vervoegen in de wing chun afdeling. • Een kennis die goed samengaat met de andere afdelingen Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen.
 40 € 

Snowboard/SkilessenBrecht

  Ik ben een ervaren student aan de hogeschool, 18 jaar oud en geef in mijn vrije tijd graag ski/snowboardlessen aan zowel jong als oud! Privé of in groep! Privé: 45 euro per uur.
 30 € 

Personal training bij beginnende sporters of na...Gent

  Persoonlijk advies en begeleiding om uw doel en verwachtingen zo snel mogelijk te bereiken.
 60 € 

Golf iets voor u NatuurlijkMol

Golf iets voor u  Natuurlijk Er zijn niet veel sporten die je zo lang kunt beoefen als golf en waarmee je op elke leeftijd nog kunt beginnen. Bij golf ben je nooit te oud om te leren.
 295 € 

Boxen te huurSint-Martens-Lennik

Boxen te huur Hippisch complex dat beschikt over een professionele infrastructuur. Het domein van 6 ha ligt dicht bij Brussel en blijft toch in een rustige en groene regio gelegen.

Paardrijden/huifkarritjes voor mensen met een...Hoeselt

Paardrijden/huifkarritjes voor mensen met een... Vzw Rajdado biedt begeleiding op en langs het paard aan voor personen met een fysieke, mentale of psychische beperking.
 15 € 

Rijden met plezier met een minni/schetlanderRijkhoven

Rijden met plezier met een minni/schetlander Hallo, wij geven rijlessen aan kinderen van 4 tot 10 jaar ook wat spelenderwijs, wij doen ook voltige dat zijn turnoefeningen op het paardje met meerdere kindjes mogelijk maximaal 3 met een voltige...
 1250 €