Home> Zoekertjes> > Sport/Zwemlessen

Lieve zwemjuf gezocht zwembad ZottegemSint-Lievens-Houtem

We zoeken een lieve zwemjuf voor onze tweelingsdochters van 6 jaar.

Privé-lesgeefster voor kinderen en volwassenenMoerzeke

Privé-lesgeefster voor kinderen en volwassenen Op zoek naar een privé-zwemlessen op kindermaat of voor volwassenen? Van watergewenning, leren zwemmen tot vervolmaking? Het aanleren van schoolslag of crawl? Of andere vormen van zweminitiaties.
 15 € 

ZwemwekenDeurne

Zwemweken Zwemweken bij Kadee! Zomer 2016. De inschrijvingen starten nu. Na het succes van vorig jaar, organiseert Kadee ook deze zomer weer zwemweken. Watergewenning Dit is voor de allerkleinsten.

Zwemlessen voor kinderen en volwassenen.Dendermonde

Zwemlessen voor kinderen en volwassenen. Zwemlessen op een pedagogsich verantwoorde manier in een zwembad dicht in je buurt. Gegeven door een leerkracht lichamelijke opvoeding met ervaring in lager en secundair onderwijs.

Privé zwemlessen voor jong en oudAsse

Wil jij graag leren zwemmen maar heb je geen behoefte aan groepslessen.
 15 € 

Zwemles in OostendeOostende

Op zoek naar privé zwemlessen in Oostende. Ik ben bachelor lo en leer je dochter/zoon zwemmen in 10 à 15 lessen. Zowel kinderen als volwassenen.
 15 € 

Privé zwemlessen door gediplomeerde lesgever te...Mechelen

Zwemlessen voor kinderen vanaf 4 jaar in zwembad Geerdegemvaart te Mechelen.Kleine groepjes van 1 tot 3 kinderen. Zowel voor beginners als gevorderden.
 12 € 

Prive zwemlesSint-Truiden

Ik ben Anne, 27 jaar en ben leerkracht lo van opleiding. Ik geef individuele privé zwemlessen aan zowel kinderen als volwassenen. Van watergewenning tot techniek. Ik heb al enkele jaren ervaring.

CrawlVosselaar

Privé zweminstructeur gezocht voor 3 tieners in Vosselaar. Kan thuis in zwembad 10m.

Privé zwemlesHasselt

Onze zoon van zes zou moeten leren zwemmen, maar is vrij angstig in het water. Wij zoeken iemand die hem privé kan leren zwemmen in de omgeving van Hasselt (Genk of Sint-Truiden zijn ook goed).

Zwemles in zedelgem of OostkampZedelgem

Zwemles in zedelgem of Oostkamp Bent u op zoek naar zwemles voor uw kleuter of uzelf? Wij geven zwemles aan kinderen vanaf 5 jaar in Oostkamp en Zedelgem. Dit kan per 2 of individueel.
 15 € 

Privé zwemles regio Leuven/Heverlee/Kessel-LoHeverlee

Privé zwemles regio Leuven/Heverlee/Kessel-Lo Beste zwemmer, Mijn naam is Aryian Naghash, privé zweminstructeur. Ik geef al 5 jaar zwemlessen aan kinderen/jongeren/ouderen in clubverband en privé. Ik heb zelf al 10 jaar gezwommen.
 15 € 

Zwemles kindWellen

Hallo, voor mijn 5 jarige zoon zoek ik iemand die prive zwemlessen geeft in limburg, ben zelf van wellen!...

Leer zwemmenOpglabbeek

Leer zwemmen Iedere donderdagavond van 18u00 tot 19u00 geef ik zwemlessen aan kleuters vanaf 5 jaar, in het binnenbad van camping Wilhelm Tell, Hoeverweg 87, 3660 Opglabbeek. Voor meer info: Tel.

Op een leuke manier leren zwemmen in Oostende of...Oostende

Vakantie op het oog? Vertrek met een gerust hart, ik ben een enthousiaste zwemjuf en geef zwemles in Oostende of Middelkerke.
 15 € 

Zwemlessen voor uw kind (regio Zedelgem/Torhout)Tielt

Zwemlessen voor uw kind? Schrijf u in voor de zwemscholen van Love2Sport te Torhout of te Zedelgem. Van watergewenning tot vervolmaking.

Privé zwemleraar gezochtKalmthout

Wij zijn op zoek naar een privé zwemleraar/lerares die ons zoontje van 4,5 jaar in Kalmthout zwemles wil geven. Hij heeft reeds meerdere lessen watergewenning gevolgd.

Privézwemlessen te Wilsele op dinsdag en...Rotselaar

Hallo allemaal, Ik ben een enthousiaste zwemlesleerkracht en geef privézwemles te Wilsele. Ik heb nog enkele plaatsen vrij op dinsdagavond/zaterdagvoormiddag/zondagvoormiddag.
 15 € 

Individuele zwemlessenEtterbeek

Hallo, ik geef zwemlessen in het zwembad van de vub. Het gaat om privé zwemles. Een zwemles duurt 30 minuten. Ik ben meestal beschikbaar op maandag en dinsdagavond tussen 17u00 en 20u30.
 20 € 

Privé zwemlessen voor jong en oud omgeving...Merksem

Privé zwemlessen voor jong en oud omgeving... Hallo, Wil je graag een 25m brevet halen of een brevet kantveilig/ zwembadveilig of een juiste zwemslag aanleren zoals crawl, schoolslag, rugcrawl of vlinderslag dan ben je aan het juiste adres.
 15 € 

Zwemlessen aan kleine groepen of privéSint-Martens-Lennik

Zwemlessen aan kleine groepen of privé Hallo. Ik ben Sebastian Roose, master lichamelijke opvoeding, met een specialisatie in zwemmen. Ik geef zwemlessen aan alle leeftijdsgroepen en dit in het pajottenland.
 14 € 

Zwemlessen Asse - PriveAsse

Prive zwemles in het zwembad van Asse ( Vlaams Brabant ) Vanaf 4 jaar tot. Donderdag - Vrijdag - Zaterdag 30 min les / €12 contact ? femkederiemaecker@hotmail.
 12 € 

Privé zwemlessen in de omgeving van Leuven -...Bierbeek

Wij zijn op zoek naar iemand die prive zwemlessen kan geven aan ons dochter (6j). omgeving Leuven.
 15 € 

Privé zwemlessen regio Brugge/OostkampBrugge

Privé zwemlessen regio Brugge/Oostkamp => Op zoek naar privé zwemles 1 op 1? Ik ben leerkracht L.O. en geef al jaren zwemles zowel aan kinderen (vanaf 4,5 jaar) als aan volwassenen.
 15 € 

Privé zwemleraar gezocht voor kindje van 6Herent

Ik zoek een privé leraar die onze zoon kan zwemles geven....

Zoekertjes> > Sport/Zwemlessen : 25 Volgende >>