Home> Zoekertjes> > Sport/Zwemlessen

Privé zwemleraar gezocht Tervuren/Zaventem/LeuvenLeefdaal

Hallo, samen met een vriendin ben ik op zoek naar iemand die privé zwemles kan geven aan onze 3 (of 4) kinderen van 8-6-5 (en 3) Liefst in het zwembad van Tervuren, eventueel mag in Zaventem...

Privé zwemlessen: zwemweek 3-7 augustusLeuven

Privezwemlessen: Zwemweek 3 - 7 augustus. Nog 2 plaatsen beschikbaar! Van 3 tem 7 augustus dagelijks een half uurtje privézwemles door een gediplomeerde zwemlesgeefster voor uw kind.
 70 € 

Gezocht: privé zwemleraarWezemaal

Wij zoeken voor onze dochter van 5 jaar iemand die haar privé zwemles kan geven. Ze heeft reeds 10 lesjes watergewenning gekregen in groep.

Privé zwemlessen regio BruggeBrugge

Bent u op zoek naar een privé zwemleraar? Ik heb een diploma Bachelor Lichamelijke opvoeding en geef ondertussen al 4 jaar privé zwemles. Ik leer kindjes zwemmen vanaf 5 jaar.
 15 € 

Zwemles aan een kleuter in het zwembad te ZaventemZaventem

Beste, Zoek zwemleraar om les te geven aan een vierjarige peuter. Kan u zwemles geven aan mijn zoontje. Neem dan contact op met mij.
 20 € 

Privelessen zwemmenGroot-Bijgaarden

Privelessen zwemmen Ben je op zoek naar privelessen zwemmen van 4 tot 99 jaar? Ik ben leerkracht lager onderwijs en ( zog oed als )de hele vakantie beschikbaar.
 13 € 

Privé zwemlessen in de omgeving van LeuvenLeuven

Hallo! Ik ben een 26-jarige leerkracht lo in de lagere school en geef privé zwemlessen in het leuvense! Zoals alle kindjes heb ik ook grote vakantie en dus wat meer tijd.
 15 € 

Privéles zwemmen AarschotAarschot

Ik geef privézwemlessen te Aarschot. Ook in de grote vakantie. Kandidaten mogen zich aanmelden.
 12 € 

Zwemleraar omgeving Geel

Op zoek naar zwemles kinderen of volwassenen? Neem gerust contact op! Jarenlang actieve ervaring met competite-zwemmen. Lessen worden gegeven door een gediplomeerde lesgever.

Zwemlessen Asse - PriveAsse

Prive zwemlessen in het zwembad van Asse. Dit op donderdagavond, vrijdagavond en zaterdagvoormiddag/middag. €12 / 30 minuten zwemles.
 12 € 

Privé zwemles voor meisje van 5 1/5 jaarMerelbeke

Ik ben op zoek naar een trainer/ster die privé zwemles kan geven aan mijn kleindochter van 5 1/2 jaar in Merelbeke en dit tijdens de grote vakantie, liefst op zaterdag...

Priveleraar gezocht te nieuwrodeNieuwrode

Zijn op zoek naar priveleraar om zwemles te geven aan een kindje van bijna 4 (waterrat) en crawlverbetering voor mijne man in een privezwembad te nieuwrode...

ZwemlesZoersel

Ik zit op kot in Leuven en zou graag wat bijverdienen met het geven van zwemlessen (van watergewenning tot schoolslag voor gevorderden).
 15 € 

Privé zwemlessen in augustusWilsele

Wij zoeken iemand die onze dochter 2 maal per week privé zwemlessen kan geven in augustus. Liefst in de buurt van Leuven.

Dochter 3 jaar Oud-Turnhoutoud-turnhout

Beste Ik ben op zoek naar iemand die een kind van 3 jaar privé les kan geven in een zwembad. Het gaat in eerste plaats vooral over watergewenning.

Gezocht zwemleraar/zwemlerares regio LeuvenHeverlee

Wij zijn op zoek naar een leraar of lerares om privé zwemlessen te geven aan onze zoon van 7 jaar. Elk zwembad in de omgeving van Leuven/Kessel-lo is goed.

Mijn dochtertjes willen graag zwemles krijgenHasselt

Hallo Mijn 2 dochtertjes van 6 en 8 jaar willen graag prive zwemlessen krijgen. Liefst in Hasselt. De oudste heeft zwemles op school, maar de jongste nog niet.

Privé-lesgeefster voor kinderen en volwassenenMoerzeke

Privé-lesgeefster voor kinderen en volwassenen Op zoek naar een privé-zwemlessen op kindermaat of voor volwassenen? Van watergewenning, leren zwemmen tot vervolmaking? Het aanleren van schoolslag of crawl? Of andere vormen van zweminitiaties.
 15 € 

Zwemles van ex-competitiezwemmer met veel...Olen

Ik heb zelf 10 jaar competitie gedaan en geef nu al 3 jaar volop training. Een paar uitstekende zwemmers die nu zelf competitie zwemmen zijn daaruit voortgevloeid.
 15 € 

Zwemlessen voor kinderen en volwassenen.Dendermonde

Zwemlessen voor kinderen en volwassenen. Zwemlessen op een pedagogsich verantwoorde manier in een zwembad dicht in je buurt. Gegeven door een leerkracht lichamelijke opvoeding met ervaring in lager en secundair onderwijs.

Privé zwemlesKessel-Lo

Wij zijn op zoek naar iemand om zwemles te geven aan onze vrolijke zoon van 6 jaar, om de laatste technieken wat bij te schaven (schoolslag en crowl).

Privé zwemlessen in Gent en omstrekenGent

Hallo Als studente lo & bewegingswetenschappen + revalidatiewetenschappen en kinesitherpaie aan de ku Leuven geef ik enorm graag les en help ik heel graag kinderen/volwassenen met het aanleren of...
 30 € 

Gezocht watergewenning regio waaslandKruibeke

Wij zijn op zoek naar iemand om ons dochtertje van 5 met een beperking watergewenning te geven (leren alleen inspringen en alleen drijven).

Prive zwemles Sint TruidenSint-Truiden

Ik ben een L.O. leerkracht (Bloso Reddersdiploma) met ervaring in zwemles geven. Ik geef zwemles aan kinderen vanaf 4.5j in het zwembad van Sint-Truiden. Lessen van 30 minuten.
 18 € 

BabyzwemmenWillebroek

Babyzwemmen Op ontdekkingstocht samen met uw kleine spruit! Van 6 maanden tot 2 jaar. Lessen gegeven door ervaren zweminstructeur. Sfeervol ingericht zwembad van 10m x 4m met waterniveau 1.
 40 € 

Zoekertjes> > Sport/Zwemlessen : 25 Volgende >>