Privéles van ex-topsporterOttenburg

  Ik ben een gepassioneerd zwemmer en trainer die in zijn zwemcarrière opgeleid is geweest door meerdere zéér getalenteerde trainers met een nationaal en internationaal palmares.
 15 € 

Zwemles volwassenenLeuven

  Ik geef zwemlessen voor volwassenen in Leuven. Vooral crawl/rugslag, beetje schoolslag.

Privé zwemles voor kinderen te Kessel-LoKessel-Lo

Privé zwemles voor kinderen te Kessel-Lo Beste ouder(s), Als gediplomeerde en enthousiaste zweminstructeur leer ik uw kind graag zwemmen. De lessen kunnen starten rond de leeftijd van 4 à 5 jaar. De zwemlessen zijn steeds individueel.
 15 € 

Zwemlessen Heist-op-den bergLier

  Bent u op zoek naar een ervaren zwemjuf voor privélessen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb reeds 10 jaar ervaring in het geven van zwemlessen aan kinderen, jongeren en volwassenen.
 12 € 

Op een leuke manier leren zwemmen in Oostende of...Oostende

  Vakantie op het oog? Vertrek met een gerust hart, ik ben een enthousiaste zwemjuf en geef zwemles in Oostende of Middelkerke.
 15 € 

Bewegingsoefeningen voor baby's 1 jaar om te...Deinze

  Sommige baby's hebben een duwtje in de rug nodig bij de motorische ontwikkeling. Kruipt je baby van 10 maand of ouder nog niet, dan kan je met eenvoudige oefeningen de beweeglijkheid stimuleren.
 15 € 

ZwemlesKessel-Lo

  Beste Ik geef zwemles aan kinderen in kessel-lo. Ik geef reeds meerdere jaren les. Momenteel ben ik 23 jaar. Ik heb veel geduld en vind het belangrijk dat kinderen plezier hebben en dingen bijleren.

ZwemlesTienen

  Ik ben Laura, 19 jaar en studente tweede jaar lager onderwijs. Zelf heb ik ongeveer 10 jaar competitie gezwommen. Ik geef reeds 4 jaar zwemles in een zwemschool maar ook geef ik privéles zwemmen.
 10 € 

Privézwemles BruggeBrugge

Privézwemles Brugge Bent u op zoek naar een privé zwemleraar? Ik heb een diploma Bachelor Lichamelijke opvoeding en geef al jaren privé zwemles. Ik leer kindjes zwemmen vanaf 5 jaar. Ik vraag 15 euro/ halfuur.
 15 € 

Zwemleraar (lerares) gezocht...Schorisse

  Wij zoeken iemand die onze zoon wil leren zwemmen. (7 jaar)Zwembad van geen belang, wij brengen hem wel.

Privézwemlessen te Wilsele op di/woe-avond en...Rotselaar

Privézwemlessen te Wilsele op di/woe-avond en... Hallo allemaal, Ik ben een enthousiaste zwemlesleerkracht en geef privézwemles te Wilsele. Zwemlessen gaan steeds door op dinsdag/woensdagavond en/of zaterdag/zondagvoormiddag.
 20 € 

Zwemlessen gevenBuggenhout

Zwemlessen geven Beste Ik, Bart tierens reeds 8j afgestudeerd als leerkracht lichamelijke opvoeding. Geef op school reeds 4j zwemlessen. Indien je zwemlessen wenst, kan ik jou helpen.
 12 € 

Zwemles voor beginners en gevorderdenLeuven

  Ik, zwemlesgever aan Leuvense zwemclub, geef privélessen voor beginnelingen en gevorderde zwemmers. Ik heb al jaren zwemervaring en beschik over een initiator diploma.
 15 € 

Individuele zwemlessen of per 2Vilvoorde

  Zwemles( in groep en privé) geven doe ik sinds 2014, ook het jaar waarin ik mijn diploma initiator zwemmen behaalde aan de vlaamse trainer school.
 15 € 

Zwemlessen alle niveauEdegem

  Prive en duo les mogeijk in twee zwembaden Wilrijk of Hoboken...

Privé zwemlessen Duffel en Heist-op-den-BergLier

  Hallo! Ik ben Elise en geef reeds enkele jaren privé zwemlessen aan jong en oud.
 12 € 

Zwemlessen Asse - PriveAsse

  Prive zwemles ( per 2 kindjes ) in het zwembad van Asse ( Vlaams Brabant ) Vanaf 4 jaar tot.
 12 € 

Privé zwemlessen Brugge/OostkampBrugge

Privé zwemlessen Brugge/Oostkamp => Op zoek naar privé zwemles? Ik ben leerkracht L.O. en geef reeds 4 jaar zwemles zowel aan kinderen (vanaf 4 jaar) als aan volwassenen.
 15 € 

Individuele zwemlessen Brugge / Oostkamp

Individuele zwemlessen Brugge / Oostkamp Alseenvisinhetwater biedt individuele zwemlessen aan vanaf de leeftijd van 4,5 jaar tot volwassenen. We zijn in het bezit van een diploma lichamelijke opvoeding en een reddersdiploma.

Prive zwemlesMechelen

  Hallo, Ik geef privé zwemles aan kinderen in het zwembad van Mechelen Twee kindjes samen komen leren zwemen 10 € per kind 0498/370837...
 12 € 

Zwemlessen te AalstAalst

  Hallo, Mijn naam is Niki De Kegel. Ik geef reeds 8 jaar les in clubverband en sinds 4 jaar geleden geef ik ook privezwemles.

PrivézwemlesOostende

  Leren zwemmen? Geen probleem! Ik geef privézwemles in de omgeving van Middelkerke.

Zwemles voor beginners en gevorderdenLeuven

  Ik, zwemlesgever aan Leuvense zwemclub, geef individuele privélessen voor gevorderde zwemmers (jong & oud).
 15 € 

Zwemles Kessel-Lo door sportleerkrachtKessel-Lo

  Beste Bent u geïnteresseerd in Privé-zwemles voor kinderen vanaf 5 jaar. Afhankelijk van de noden van het kind kan zowel watergewenning, leren zwemmen als techniekverbetering.
 15 € 

Zwemmen, zwemles, privé-zwemles, AalstAalst

Zwemmen, zwemles, privé-zwemles, Aalst Privé-zwemles voor kinderen in Aalst; zowel leren zwemmen als techniekverbetering zwemmen. Schoolslag en crawl. De lesgevers hebben diploma master lo, hoger redder en personal trainer.
 15 € 

Zoekertjes> Bijlessen> Sport/Zwemlessen : 25 Volgende >>