Home> Zoekertjes> > Sport/Zwemlessen

ZwemlesOostende

Zwemles Uw zoon / dochter leren zwemmen in slechts een 10-tal lesjes? Ja, het kan! De beste manier is om minimum 2 x per week les te volgen.

We zoeken een zwemjuf of zwemleraar voor een...Mere

We zijn op zoek naar een juf of leraar die een 4jarige kan leren zwemmen. Dit op vrijdag rond 17u30 à 18u.

Zwemles voor kinderen 6 & 9 jaar in Schaarbeek...Schaarbeek

Ik ben op zoek naar iemand die mijn kinderen wat extra zwemles kan geven. Ze volgen zwemles in groep maar blijven allebei moeite hebben met drijven. Liefst op vrijdagavond of in het weekend.

Ik geef zwemles in Oostende

Ik geef privé-zwemles aan kinderen en volwassenen. Van beginners tot gevorderden, watergewenning, schoolslag, crawl, stijl verbeteren,. ..
 20 € 

Ex-topsportzwemmer geeft privéles (Leuven)Ottenburg

Ik ben iemand met een passie voor het zwemmen. Ik heb 7 jaar competitiezwemmen gedaan op het hoogste niveau, waarvan ik er 4 op de topsportschool heb gezeten te Antwerpen onder begeleiding van o.a.
 15 € 

Zwemlessen omgeving Hemiksem

Op zoek naar zwemlessen voor kinderen of volwassenen in omgeving Rupelstreek? Of wil je eerder je eigen lichaam in topconditie brengen? U kan voor beiden bij mij terecht.

Zwemmen, zwemles, privé-zwemles, AalstAalst

Zwemmen, zwemles, privé-zwemles, Aalst Privé-zwemles voor kinderen in Aalst; zowel leren zwemmen als techniekverbetering zwemmen. Schoolslag en crawl. De lesgevers hebben diploma master lo, hoger redder en personal trainer.
 15 € 

Privé zwemles regio BrusselEtterbeek

Bent u op zoek naar iemand om privé zwemles te geven aan uw zoon of dochter in de regio Brussel? Ik ben 27 jaar en bachelor lichamelijke opvoeding van opleiding.
 15 € 

Privé zwemles voor kinderen te LeuvenLeuven

Als kind leerde ik al snel zwemmen en tot op de dag van vandaag zwem ik nog steeds. Ik werk graag met kinderen en daarom geef ik met plezier watergewenning/zwemles.

Privé zwemleraar gezocht Tervuren/Zaventem/LeuvenLeefdaal

Hallo, samen met een vriendin ben ik op zoek naar iemand die privé zwemles kan geven aan onze 3 (of 4) kinderen van 8-6-5 (en 3) Liefst in het zwembad van Tervuren, eventueel mag in Zaventem...

Gezocht: privé zwemleraarWezemaal

Wij zoeken voor onze dochter van 5 jaar iemand die haar privé zwemles kan geven. Ze heeft reeds 10 lesjes watergewenning gekregen in groep.

Privé zwemlessen regio BruggeBrugge

Bent u op zoek naar een privé zwemleraar? Ik heb een diploma Bachelor Lichamelijke opvoeding en geef ondertussen al 4 jaar privé zwemles. Ik leer kindjes zwemmen vanaf 5 jaar.
 15 € 

Zwemles aan een kleuter in het zwembad te ZaventemZaventem

Beste, Zoek zwemleraar om les te geven aan een vierjarige peuter. Kan u zwemles geven aan mijn zoontje. Neem dan contact op met mij.
 20 € 

Privelessen zwemmenGroot-Bijgaarden

Privelessen zwemmen Ben je op zoek naar privelessen zwemmen van 4 tot 99 jaar? Ik ben leerkracht lager onderwijs en ( zog oed als )de hele vakantie beschikbaar.
 13 € 

Privé zwemlessen in de omgeving van LeuvenLeuven

Hallo! Ik ben een 26-jarige leerkracht lichamelijke opvoeding in de lagere school en geef privé zwemlessen in het leuvense! Voor meer info mag je me altijd een mailtje sturen!...
 15 € 

Privéles zwemmen AarschotAarschot

Ik geef privézwemlessen te Aarschot. Ook in de grote vakantie. Kandidaten mogen zich aanmelden.
 12 € 

Zwemleraar omgeving Geel

Op zoek naar zwemles kinderen of volwassenen? Neem gerust contact op! Jarenlang actieve ervaring met competite-zwemmen. Lessen worden gegeven door een gediplomeerde lesgever.

Zwemlessen Asse - PriveAsse

Prive zwemlessen in het zwembad van Asse. Dit op donderdagavond, vrijdagavond en zaterdagvoormiddag/middag. €12 / 30 minuten zwemles.
 12 € 

Privé zwemles voor meisje van 5 1/5 jaarMerelbeke

Ik ben op zoek naar een trainer/ster die privé zwemles kan geven aan mijn kleindochter van 5 1/2 jaar in Merelbeke en dit tijdens de grote vakantie, liefst op zaterdag...

Priveleraar gezocht te nieuwrodeNieuwrode

Zijn op zoek naar priveleraar om zwemles te geven aan een kindje van bijna 4 (waterrat) en crawlverbetering voor mijne man in een privezwembad te nieuwrode...

ZwemlesZoersel

Ik zit op kot in Leuven en zou graag wat bijverdienen met het geven van zwemlessen (van watergewenning tot schoolslag voor gevorderden).
 15 € 

Privé zwemlessen in augustusWilsele

Wij zoeken iemand die onze dochter 2 maal per week privé zwemlessen kan geven in augustus. Liefst in de buurt van Leuven.

Dochter 3 jaar Oud-Turnhoutoud-turnhout

Beste Ik ben op zoek naar iemand die een kind van 3 jaar privé les kan geven in een zwembad. Het gaat in eerste plaats vooral over watergewenning.

Gezocht zwemleraar/zwemlerares regio LeuvenHeverlee

Wij zijn op zoek naar een leraar of lerares om privé zwemlessen te geven aan onze zoon van 7 jaar. Elk zwembad in de omgeving van Leuven/Kessel-lo is goed.

Privé-lesgeefster voor kinderen en volwassenenMoerzeke

Privé-lesgeefster voor kinderen en volwassenen Op zoek naar een privé-zwemlessen op kindermaat of voor volwassenen? Van watergewenning, leren zwemmen tot vervolmaking? Het aanleren van schoolslag of crawl? Of andere vormen van zweminitiaties.
 15 € 

Zoekertjes> > Sport/Zwemlessen : 25 Volgende >>