Home> Zoekertjes> > Sport/Zwemlessen

Zwemles op woensdag in het Interbad BruggeZedelgem

Zwemles op woensdag in het Interbad Brugge Wenst u zwemles voor uw kind? Iedere woensdag wordt er zwemles gegeven van 14u tot 20u in het Interbad brugge.
 13 € 

Zwemlessen voor uw kind (regio Zedelgem/Torhout)Tielt

Zwemlessen voor uw kind? Schrijf u in voor de zwemscholen van Love2Sport te Torhout of te Zedelgem. Van watergewenning tot vervolmaking.

Privé zwemleraar gezochtKalmthout

Wij zijn op zoek naar een privé zwemleraar/lerares die ons zoontje van 4,5 jaar in Kalmthout zwemles wil geven. Hij heeft reeds meerdere lessen watergewenning gevolgd.

Privézwemlessen te Wilsele op dinsdag en...Rotselaar

Hallo allemaal, Ik ben een enthousiaste zwemlesleerkracht en geef privézwemles te Wilsele. Ik heb nog enkele plaatsen vrij op dinsdag en woensdagavond. De uren zijn tussen 17u en 19u.
 15 € 

Individuele zwemlessenEtterbeek

Hallo, ik geef zwemlessen in het zwembad van de vub. Het gaat om privé zwemles. Een zwemles duurt 30 minuten. Ik ben meestal beschikbaar op maandag en dinsdagavond tussen 17u00 en 20u30.
 20 € 

Privé zwemlessen voor jong en oud omgeving...Merksem

Privé zwemlessen voor jong en oud omgeving... Hallo, Wil je graag een 25m brevet halen of een brevet kantveilig/ zwembadveilig of een juiste zwemslag aanleren zoals crawl, schoolslag, rugcrawl of vlinderslag dan ben je aan het juiste adres.
 15 € 

Zwemlessen aan kleine groepen of privéSint-Martens-Lennik

Zwemlessen aan kleine groepen of privé Hallo. Ik ben Sebastian Roose, master lichamelijke opvoeding, met een specialisatie in zwemmen. Ik geef zwemlessen aan alle leeftijdsgroepen en dit in het pajottenland.
 14 € 

Zwemlessen Asse - PriveAsse

Prive zwemles in het zwembad van Asse ( Vlaams Brabant ) Vanaf 4 jaar tot. Donderdag - Vrijdag - Zaterdag 30 min les / €12 contact ? femkederiemaecker@hotmail.
 12 € 

Privé zwemlessen in de omgeving van Leuven -...Bierbeek

Wij zijn op zoek naar iemand die prive zwemlessen kan geven aan ons dochter (6j). omgeving Leuven.
 15 € 

Privé zwemlessen regio Brugge/OostkampBrugge

=> Op zoek naar privé zwemles 1 op 1? Ik ben leerkracht L.O. en geef al jaren zwemles zowel aan kinderen (vanaf 4,5 jaar) als aan volwassenen.
 15 € 

Privé zwemleraar gezocht voor kindje van 6Herent

Ik zoek een privé leraar die onze zoon kan zwemles geven....

Privé zwemlessen regio BruggeBrugge

Bent u op zoek naar een privé zwemleraar? Ik heb een diploma Bachelor Lichamelijke opvoeding en geef al jaren privé zwemles. Ik leer kindjes zwemmen vanaf 5 jaar. Ik vraag 15 euro/ halfuur.
 15 € 

Zwemles

Ik ben 19 jaar en heb heel mijn leven al gezwommen. Nu met mij studies heb ik moeten stoppen, maar wil doodgraag lessen geven! regio Antwerpen...
 15 € 

Lesgever met 10 jaar competitie ervaringLebbeke

Ik heb tien jaar lang op nationaal niveau competitie gezwommen en werd altijd geprezen om mijn zwemstijl.
 15 € 

Zwemlessen te AalstAalst

Hallo, Mijn naam is Niki De Kegel. Ik geef reeds 5 jaar zwemles in clubverband en sinds drie jaar geleden geef ik ook privezwemles.

ZwemlesAntwerpen

Zwemles Beste,  Ik richt mij vooral op het aanleren van zwemmen (zwemstijlen: watergewenning, schoolslag, borstcrawl en rugcrawl): kinderen/volwassenen, heb hier veel ervaring mee omdat ik dit al jaren doe...

Zwemlessen Kessel-LoKessel-Lo

Beste, Ik ben een meisje van 22 jaar. Ik geef al enkele jaren zwemlessen aan kinderen vanaf 3 jaar.

Prive zwemlesMechelen

Hallo, Ik geef privé zwemles aan kinderen in het zwembad van Mechelen Twee kindjes samen leren zwemen 10 € per kind...
 12 € 

Leerkracht zwemmen /turnen gezochtTervuren

De Ingeniumschool Tervuren is dringend op zoek naar een leerkracht lo: starten op maandag 5 oktober 2015. Opdracht: Zwemles in het zwembad van Tervuren op maandagen om de 14 dagen van 10.30 tot 12.

Zwemlessen OudenaardeOudenaarde

Ik ben leerkracht lager onderwijs en geef naast bijlessen algemene vakken (basisonderwijs) ook zwemlessen in Oudenaarde. Indien uw kind nog niet goed kan zwemmen, aarzel dan niet mij te contacteren.
 15 € 

Zwemleraar gezochtMechelen

Heb jij zin om min achttien jarigen te leren zwemmen en een centje bij te verdienen? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Vanaf donderdag 8 oktober starten we met een reeks van tien lessen.
 30 € 

Zwemles voor beginners en gevorderdenLeuven

Ik, zwemlesgever aan Leuvense zwemclub, geef individuele privélessen voor beginnende en gevorderde zwemmers.
 15 € 

Privé zwemles Sint-TruidenSint-Truiden

Ik geef individuele zwemles aan kinderen vanaf 5 jaar te Sint-Truiden. Dat doe ik vanuit mijn ervaring als huidig leerkracht lo in het Buitengewoon Onderwijs en als gediplomeerd hoger-redder.
 18 € 

ZwemlesOostende

Zwemles Uw zoon / dochter leren zwemmen in slechts een 10-tal lesjes? Ja, het kan! De beste manier is om minimum 2 x per week les te volgen.

We zoeken een zwemjuf of zwemleraar voor een...Mere

We zijn op zoek naar een juf of leraar die een 4jarige kan leren zwemmen. Dit op vrijdag rond 17u30 à 18u.

Zoekertjes> > Sport/Zwemlessen : 25 Volgende >>