Home> Zoekertjes> > Sport/Zwemlessen

Zwemlessen Asse - PriveAsse

Prive zwemlessen in het zwembad van Asse. Dit op donderdagavond, vrijdagavond en zaterdagvoormiddag/middag. €12 / 30 minuten zwemles.
 12 € 

Privé zwemles voor meisje van 5 1/5 jaarMerelbeke

Ik ben op zoek naar een trainer/ster die privé zwemles kan geven aan mijn kleindochter van 5 1/2 jaar in Merelbeke en dit tijdens de grote vakantie, liefst op zaterdag...

Priveleraar gezocht te nieuwrodeNieuwrode

Zijn op zoek naar priveleraar om zwemles te geven aan een kindje van bijna 4 (waterrat) en crawlverbetering voor mijne man in een privezwembad te nieuwrode...

ZwemlesZoersel

Ik zit op kot in Leuven en zou graag wat bijverdienen met het geven van zwemlessen (van watergewenning tot schoolslag voor gevorderden).
 15 € 

Privé zwemlessen in augustusWilsele

Wij zoeken iemand die onze dochter 2 maal per week privé zwemlessen kan geven in augustus. Liefst in de buurt van Leuven.

Dochter 3 jaar Oud-Turnhoutoud-turnhout

Beste Ik ben op zoek naar iemand die een kind van 3 jaar privé les kan geven in een zwembad. Het gaat in eerste plaats vooral over watergewenning.

Gezocht zwemleraar/zwemlerares regio LeuvenHeverlee

Wij zijn op zoek naar een leraar of lerares om privé zwemlessen te geven aan onze zoon van 7 jaar. Elk zwembad in de omgeving van Leuven/Kessel-lo is goed.

Mijn dochtertjes willen graag zwemles krijgenHasselt

Hallo Mijn 2 dochtertjes van 6 en 8 jaar willen graag prive zwemlessen krijgen. Liefst in Hasselt. De oudste heeft zwemles op school, maar de jongste nog niet.

Privé-lesgeefster voor kinderen en volwassenenMoerzeke

Privé-lesgeefster voor kinderen en volwassenen Op zoek naar een privé-zwemlessen op kindermaat of voor volwassenen? Van watergewenning, leren zwemmen tot vervolmaking? Het aanleren van schoolslag of crawl? Of andere vormen van zweminitiaties.
 15 € 

Privé zwemles regio LeuvenHerent

Ik geef heel graag zwemles, ik zwem zelf nog in een club en heb al ervaring. Ik heb ook mijn redders diploma. Voor een half uur vraag ik 12 euro.
 12 € 

Zwemles van ex-competitiezwemmer met veel...Olen

Ik heb zelf 10 jaar competitie gedaan en geef nu al 3 jaar volop training. Een paar uitstekende zwemmers die nu zelf competitie zwemmen zijn daaruit voortgevloeid.
 15 € 

Zwemlessen voor kinderen en volwassenen.Dendermonde

Zwemlessen voor kinderen en volwassenen. Zwemlessen op een pedagogsich verantwoorde manier in een zwembad dicht in je buurt. Gegeven door een leerkracht lichamelijke opvoeding met ervaring in lager en secundair onderwijs.

Privé zwemlesKessel-Lo

Wij zijn op zoek naar iemand om zwemles te geven aan onze vrolijke zoon van 6 jaar, om de laatste technieken wat bij te schaven (schoolslag en crowl).

Privé zwemlessen in Gent en omstrekenGent

Hallo Als studente lo & bewegingswetenschappen + revalidatiewetenschappen en kinesitherpaie aan de ku Leuven geef ik enorm graag les en help ik heel graag kinderen/volwassenen met het aanleren of...
 30 € 

Gezocht watergewenning regio waaslandKruibeke

Wij zijn op zoek naar iemand om ons dochtertje van 5 met een beperking watergewenning te geven (leren alleen inspringen en alleen drijven).

Prive zwemles Sint TruidenSint-Truiden

Ik ben een L.O. leerkracht (Bloso Reddersdiploma) met ervaring in zwemles geven. Ik geef zwemles aan kinderen vanaf 4.5j in het zwembad van Sint-Truiden. Lessen van 30 minuten.
 18 € 

BabyzwemmenWillebroek

Babyzwemmen Op ontdekkingstocht samen met uw kleine spruit! Van 6 maanden tot 2 jaar. Lessen gegeven door ervaren zweminstructeur. Sfeervol ingericht zwembad van 10m x 4m met waterniveau 1.
 40 € 

PrivézwemlessenWillebroek

Privézwemlessen voor kinderen vanaf 5 jaar, gegeven door ervaren lesgevers. In groepjes van maximum 3 kinderen. Start na elke schoolvakantie. Sfeervol zwembad van 10m x 4m met waterniveau 1.
 150 € 

Privé zwemles regio Leuven/Heverlee/Kessel-LoHeverlee

Privé zwemles regio Leuven/Heverlee/Kessel-Lo Beste zwemmer, Mijn naam is Aryian Naghash, privé zweminstructeur. Ik geef al 5 jaar zwemlessen aan kinderen/jongeren/ouderen in clubverband en privé. Ik heb zelf al 10 jaar gezwommen.
 15 € 

Privé zwemlesDeurne

Privé zwemles Hey waterratjes! Vanaf april start ik weer met een nieuwe reeks zwemlessen! Kan je kind nog niet zwemmen of moet zijn/haar zwemmotoriek verbeterd worden, dan kan je op mij rekenen.

Privé zwemles gezocht regio RoosdaalBorchtlombeek

Hallo voor onze zoon van 5 jaar zoek ik privé-lessen om te leren zwemmen.

Gezocht zwemleerkracht regio Diest.Diest

Wij zijn op zoek naar iemand die zwemles kan geven aan ons zoontje van bijna 7 jaar. Dit in het zwembad van Diest. Het liefst zoeken wij iemand die dit op vrijdagavond kan geven.

Op zoek naar privé zwemles in StrombeekGrimbergen

Voor mijn dochter van 5,5j ben ik op zoek naar privé zwemles. Liefst in het zwembad in Strombeek. Ze is niet bang van water en heeft al een beetje techniek.

Privé zwemlessenLeuven

Hey! VOLZET tot september 2015, mail gerust voor een afspraak voor volgend schooljaar. Ik ben Anne, 22 jaar en ik geef privézwemlessen.
 15 € 

Gezocht prive leraar(es) voor mijn 3 kinderen 4,...Maaseik

Ik ben op zoek naar iemand in de omgeving van Maaseik, die mijn 3 jongens van 4, 5 en 6 zwemles wil geven. Ze kunnen nog niks en de middelste is erg onzeker.

Zoekertjes> > Sport/Zwemlessen : 25 Volgende >>