Home> Zoekertjes> > Sport/Zwemlessen

Privé zwemlessenWolvertem

Op zoek naar privé zwemlessen (30 min) voor uw zoon, dochter, man of vrouw. Contacteer mij snel voor meer info.
 20 € 

Zwemleraar gezocht heppen - leopoldsburgHeppen

Voor mijn 3 dochters ben ik op zoek naar iemand die zwemles geeft in zwembad de merel. Ze zijn momenteel 4 en 3 jaar (tweeling).

Prive zwemlessen in AsseAsse

Hallo, Ik ben Femke Deriemaecker, en geef prive-zwemlessen in het zwembad van Asse (Vlaams Brabant). Ik heb al enkele jaren ervaring + reddersdiploma. Elke les bevat 25-30min/€12.
 12 € 

Zwemlessen aan kindjes van 4 jaar en 3 jaarBorgerhout

Wij zoeken een betrouwbare zwemleraar/zwemlareres om zwemlessen te geven aan onze kindjes van 3 en 4 jaar.

Prive zwemles Sin-TruidenAlken

Ik ben een leerkracht lichamelijke opvoeding met hoger reddersdiploma Werking lessen: -30 minuten - prive: enkel 1 kind/volwassenen per les zodat de ontwikkeling van het kind/volwassen optimaal...

Privéles aanleren zwemmenOostende

Privéles zwemmen voor kinderen, volwassenen en senioren. Schoolslag, vrije slag. Vanaf 4 jaar.

Privé zwemlessen regio BruggeBrugge

Bent u op zoek naar een privé zwemleraar? Ik heb een diploma Bachelor Lichamelijke opvoeding en geef ondertussen al 4 jaar privé zwemles. Ik leer kindjes zwemmen vanaf 5 jaar.
 15 € 

Privé zwemleraar gezochtSint-Job-in-'t-Goor

Ik ben opzoek naar man vrouw die mijn twee kindjes van 6 en 4 jaar privé zwemles wil geven en zwembad Brasschaat, Kalmthout Merksem Wijnegem...

ZwemlesAntwerpen

Zwemles Beste, Ik richt mij vooral op het aanleren van zwemmen (zwemstijlen: watergewenning, schoolslag, borstcrawl en rugcrawl): kinderen/volwassenen, heb hier veel ervaring mee omdat ik dit al jaren doe...

ZwemlesgeverMerelbeke

Ik ben een gediplomeerd zwemlesgever met verschillende jaren ervaring. Ik geef voornamelijk les aan kinderen, maar ook aan volwassen op verzoek.

Prive zwemlesMechelen

Hallo, Ik geef privé zwemles aan kinderen in het zwembad van Mechelen...
 10 € 

Aquagym Obesitas en Overgewicht 2014 NieuwGent

Aquagym Obesitas en Overgewicht 2014 Nieuw Te dik? Overgewicht? Obesitas? Mensen met overgewicht en obesitas zouden voor hun gezondheid en de verhoging van hun levenskwaliteit regelmatig moeten bewegen.
 8 € 

Prive zwemlesLeuven

Direkt starten met privézwemlessen? Wees er dan snel bij. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar bij mij of mijn collega.

Crawl leren zwemmenIeper

De cursus in Ieper zit vol, en er is een wachtlijst in februari. Graag had ik de correcte techniek aangeleerd in functie van een kwarttriatlon. Ik heb 2 vrienden die ev graag zouden meedoen.

Watergewenning

Ik dringend op zoek naar iemand die "zwemles" (versta watergewenning) wil geven aan mijn zoontje van 3,5jaar. Liefst zwembad Aarschot, Rotselaar, Wilsele.

Prive zwemlesTielt-Winge

Hallo, Wij zijn op zoek naar iemand die prive zwemlessen kan geven aan ons dochtertje van 4 jaar.

Privé zwemles voor 5 en 7 jarige gezocht in...Vorst

Hallo, Voor mijn 7-jarige zoon en mijn 5 -jarige dochter ben ik op zoek naar een lieve, geduldige persoon voor privé zwemles in brussel, liefst in Ukkel/sint-gillis of Anderlecht.

Privé zwemlesHeldergem

Hallo, ik ben op zoek naar een zwemleraar/zwemlerares voor mijn dochter (5 jaar).

Brussel

Hallo ik ben Polina, ik geef zwemlessen in het zwembad Triton in Evere( Brussels).Het gaat om privé zwemles. Een zwemles duurt 45 minuten. Ik ben meestal beschikbaar iedere dag tussen 16u00 en 18u30.
 15 € 

Privé zwemlessenZolder

Wil je graag leren zwemmen? Doe je dit niet graag in groep? Ik wil je dit graag aanleren op je eigen tempo! Ik ben leerkracht lichamelijke opvoeding en heb de juiste know how om jou aan het...

Privézwemles van +-4 tot 10 jaar (zwembad Diest)Diest

Privézwemles van +-4 tot 10 jaar (zwembad Diest) Als onderwijzeres weet ik uit ervaring dat jonge kinderen vaak erg bang zijn als ze met hun klasje gaan zwemmen. Privézwemles biedt dan vaak de oplossing.
 12 € 

Op zoek naar privé zwemlesRoeselare

Graag had ik iemand gevonden die.aan een driejarige met wat watervrees watergewenning en daarna zwemles zou willen geven...

Leraar gezocht voor privé zwemles omgeving LeuvenKessel-Lo

Wij zijn op zoek naar een leraar om privé zwemlessen te geven aan mijn zoon van 4,5 jaar en aan mijn man. Beiden kunnen nog niet zwemmen. Elk zwembad in de omgeving van Herent/Leuven is goed.

Zwemles privé regio OudenaardePetegem-aan-de-Schelde

Ik ben op zoek naar de contactgegevens van een leraar/lerares voor zwemlessen voor mijn dochter van 4,5.

Prive zwemles regio beernemSint-Joris

Mijn zoon is 4 jaar en hij is klaar om zwemles te volgen. Watergewenning heeft hij. Wie heeft ervaring in prive zwemles.

Zoekertjes> > Sport/Zwemlessen : 25 Volgende >>