Home> Zoekertjes> > Sport/Zwemlessen

Privé zwemlesHeldergem

Hallo, ik ben op zoek naar een zwemleraar/zwemlerares voor mijn dochter (5 jaar).

Brussel

Hallo ik ben Polina, ik geef zwemlessen in het zwembad Triton in Evere( Brussels).Het gaat om privé zwemles. Een zwemles duurt 45 minuten. Ik ben meestal beschikbaar iedere dag tussen 16u00 en 18u30.
 15 € 

Privé zwemlessenZolder

Wil je graag leren zwemmen? Doe je dit niet graag in groep? Ik wil je dit graag aanleren op je eigen tempo! Ik ben leerkracht lichamelijke opvoeding en heb de juiste know how om jou aan het...

Watergewenning/zwemles van 3 tot 10 jaar (zwembad...Diest

Watergewenning/zwemles van 3 tot 10 jaar (zwembad... Als onderwijzeres weet ik uit ervaring dat jonge kinderen vaak erg bang zijn als ze met hun klasje gaan zwemmen. Watergewenning biedt dan vaak de oplossing.
 12 € 

Op zoek naar privé zwemlesRoeselare

Graag had ik iemand gevonden die.aan een driejarige met wat watervrees watergewenning en daarna zwemles zou willen geven...

Leraar gezocht voor privé zwemles omgeving LeuvenKessel-Lo

Wij zijn op zoek naar een leraar om privé zwemlessen te geven aan mijn zoon van 4,5 jaar en aan mijn man. Beiden kunnen nog niet zwemmen. Elk zwembad in de omgeving van Herent/Leuven is goed.

Zwemles privé regio OudenaardePetegem-aan-de-Schelde

Ik ben op zoek naar de contactgegevens van een leraar/lerares voor zwemlessen voor mijn dochter van 4,5.

Prive zwemles regio beernemSint-Joris

Mijn zoon is 4 jaar en hij is klaar om zwemles te volgen. Watergewenning heeft hij. Wie heeft ervaring in prive zwemles.

Zwemleraar gezocht

Ik zoek een privéleraar (winter 2014) voor mijn zoontje van bijna 5. Liefst zwembad van Brakel of Zottegem. Prijs o.t.k.

Prive zwemleraarBorgerhout

Heeft uw kind moeite met zwemmen of zit uw kind met een slag die maar niet lukt.
 20 € 

Zwemleraar omgeving Geel

Op zoek naar zwemles kinderen of volwassenen? Neem gerust contact op! Jarenlang actieve ervaring met competite-zwemmen + gediplomeerd redder.

Privéles

Ik geef zwemlessen aan kindjes vanaf 5 jaar. Dit zowel voor leren zwemmen als watergewenning.

Leren zwemmenDrongen

Ik ben een ervaren zwemster, ik heb al eerder zwemlessen gegeven aan kinderen van rond de 5 jaar en aan volwassenen. Voor dit schooljaar zoek ik terug mensen die geïnteresseerd hierin zijn.
 15 € 

Zwemles BilzenBilzen

Hoi, Ik geef deze zomer zwemlessen aan kinderen. Ik ben een leerkracht lichamelijke opvoeding. Indien interesse, wees vrij me te mailen.

Privé zwemlessen voor enkele kleutersRonse

Ik ben op zoek naar iemand om enkele kleutertjes te leren zwemmen in de grote vakantie in de omgeving van Ronse.

Privé-zwemlesHofstade

Lukt het niet om in een zwemclub binnen te raken? Enorme wachtlijsten? Heeft je kind schrik in het water? Lukt het niet om schoolslag/crawl onder de knie te krijgen.
 10 € 

Privé-lesgeefster voor kinderen en volwassenenMoerzeke

Privé-lesgeefster voor kinderen en volwassenen Op zoek naar een privé-zwemlessen op kindermaat of voor volwassenen? Van watergewenning, leren zwemmen tot vervolmaking? Het aanleren van schoolslag of crawl? Of andere vormen van zweminitiaties.
 15 € 

Privé watergewenning/zwemlesKessel-Lo

Ik studeerde af als bachelor in orthopedagogie. Ik geef enige tijd zwemles/watergewenning in clubverband en privé. De zwemlessen gaan door in het zwembad van Kessel-Lo.

Gemotiveerde zwemleraar(es) gezocht

Opzoek naar leraar/(es) lo voor zwemlessen in privézwembad aan 2 kindjes van 5j Regio anzegem...

Zwemlessen jongen 10j.Hoevenen

Mijn zoontje van 10 kan nog steeds niet zwemmen, met school gaat hij slechts om de 2 weken en dit maar een half schooljaar. Wij krijgen het hem ook moeilijker aangeleerd.

Crawl techniek verbeteren met oog op triathlonZwijndrecht

Hallo iedereen, Ik ben Arne, 24 jaar en train voor mijn eerste traithlon in juli. Ik heb echter weinig ervaring met crawl zwemmen en wil daarom graag mijn crawl-techniek (veel) verbeteren.

Zwemlessen voor kinderen en volwassenen.Dendermonde

Zwemlessen voor kinderen en volwassenen. Zwemlessen op een pedagogsich verantwoorde manier in een zwembad dicht in je buurt. Gegeven door een leerkracht lichamelijke opvoeding met ervaring in lager en secundair onderwijs.

Zwemleraar gezocht voor privé zwembad

M/v gezocht voor zwemlessen aan kinderen in eigen privé zwembad in Lier op vrijdag van 16-18 uur...

Gezocht: privé-leraar(es) voor ervaren zwemster...Lettelingen

Hallo iedereen. Ik zoek een zwemleraar(es) om mij privé lessen te geven om mijn techniek te verbeteren. Ofwel in het zwembad van Edingen, Ninove of Geraardsbergen. Prijs af te spreken.

Op zoek naar enthousiaste zwemleraar/leraresWeerde

Mijn dochter is net 5 geworden en we zouden haar graag leren zwemmen. Ze is een beetje verlegen, maar ook wel koppig, waardoor we denken dat een privé-leraar het best is.

Zoekertjes> > Sport/Zwemlessen : 25 Volgende >>