Home> Zoekertjes> > Sport/Zwemlessen

Privé zwemlessen in de omgeving van Leuven -...Bierbeek

Wij zijn op zoek naar iemand die prive zwemlessen kan geven aan ons dochter (6j). omgeving Leuven.
 15 € 

Privé zwemlessen regio BruggeSint-Andries

Op zoek naar privé zwemles? Ik ben leerkracht L.O. en geef al jaren zwemles zowel aan kinderen (vanaf 4,5 jaar) als aan volwassenen.
 15 € 

Privé zwemleraar gezocht voor kindje van 6Herent

Ik zoek een privé leraar die onze zoon kan zwemles geven....

Privé zwemlessen regio BruggeBrugge

Bent u op zoek naar een privé zwemleraar? Ik heb een diploma Bachelor Lichamelijke opvoeding en geef al jaren privé zwemles. Ik leer kindjes zwemmen vanaf 5 jaar. Ik vraag 15 euro/ halfuur.
 15 € 

Zwemles

Ik ben 19 jaar en heb heel mijn leven al gezwommen. Nu met mij studies heb ik moeten stoppen, maar wil doodgraag lessen geven! regio Antwerpen...
 15 € 

Lesgever met 10 jaar competitie ervaringLebbeke

Ik heb tien jaar lang op nationaal niveau competitie gezwommen en werd altijd geprezen om mijn zwemstijl.
 15 € 

Zwemlessen te AalstAalst

Hallo, Mijn naam is Niki De Kegel. Ik geef reeds 5 jaar zwemles in clubverband en sinds drie jaar geleden geef ik ook privezwemles.

ZwemlesAntwerpen

Zwemles Beste,  Ik richt mij vooral op het aanleren van zwemmen (zwemstijlen: watergewenning, schoolslag, borstcrawl en rugcrawl): kinderen/volwassenen, heb hier veel ervaring mee omdat ik dit al jaren doe...

Zwemlessen Kessel-LoKessel-Lo

Beste, Ik ben een meisje van 22 jaar. Ik geef al enkele jaren zwemlessen aan kinderen vanaf 3 jaar.

Prive zwemlesMechelen

Hallo, Ik geef privé zwemles aan kinderen in het zwembad van Mechelen Twee kindjes samen leren zwemen 10 € per kind...
 12 € 

Leerkracht zwemmen /turnen gezochtTervuren

De Ingeniumschool Tervuren is dringend op zoek naar een leerkracht lo: starten op maandag 5 oktober 2015. Opdracht: Zwemles in het zwembad van Tervuren op maandagen om de 14 dagen van 10.30 tot 12.

Zwemlessen OudenaardeOudenaarde

Ik ben leerkracht lager onderwijs en geef naast bijlessen algemene vakken (basisonderwijs) ook zwemlessen in Oudenaarde. Indien uw kind nog niet goed kan zwemmen, aarzel dan niet mij te contacteren.
 15 € 

Zwemleraar gezochtMechelen

Heb jij zin om min achttien jarigen te leren zwemmen en een centje bij te verdienen? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Vanaf donderdag 8 oktober starten we met een reeks van tien lessen.
 30 € 

Zwemles voor beginners en gevorderdenLeuven

Ik, zwemlesgever aan Leuvense zwemclub, geef individuele privélessen voor beginnende en gevorderde zwemmers.
 15 € 

Privé zwemles Sint-TruidenSint-Truiden

Ik geef individuele zwemles aan kinderen vanaf 5 jaar te Sint-Truiden. Dat doe ik vanuit mijn ervaring als huidig leerkracht lo in het Buitengewoon Onderwijs en als gediplomeerd hoger-redder.
 18 € 

ZwemlesOostende

Zwemles Uw zoon / dochter leren zwemmen in slechts een 10-tal lesjes? Ja, het kan! De beste manier is om minimum 2 x per week les te volgen.

We zoeken een zwemjuf of zwemleraar voor een...Mere

We zijn op zoek naar een juf of leraar die een 4jarige kan leren zwemmen. Dit op vrijdag rond 17u30 à 18u.

Zwemles voor kinderen 6 & 9 jaar in Schaarbeek...Schaarbeek

Ik ben op zoek naar iemand die mijn kinderen wat extra zwemles kan geven. Ze volgen zwemles in groep maar blijven allebei moeite hebben met drijven. Liefst op vrijdagavond of in het weekend.

Ik geef zwemles in regio OostendeOostende

Ik geef privé-zwemles aan kinderen en volwassenen. Van beginners tot gevorderden, watergewenning, schoolslag, crawl, stijl verbeteren,.
 15 € 

Ex-topsportzwemmer geeft privéles (Leuven)Ottenburg

Ik ben iemand met een passie voor het zwemmen. Ik heb 7 jaar competitiezwemmen gedaan op het hoogste niveau, waarvan ik er 4 op de topsportschool heb gezeten te Antwerpen onder begeleiding van o.a.
 15 € 

Zwemlessen omgeving Hemiksem

Op zoek naar zwemlessen voor kinderen of volwassenen in omgeving Rupelstreek? Of wil je eerder je eigen lichaam in topconditie brengen? U kan voor beiden bij mij terecht.

Zwemmen, zwemles, privé-zwemles, AalstAalst

Zwemmen, zwemles, privé-zwemles, Aalst Privé-zwemles voor kinderen in Aalst; zowel leren zwemmen als techniekverbetering zwemmen. Schoolslag en crawl. De lesgevers hebben diploma master lo, hoger redder en personal trainer.
 15 € 

Privé zwemles regio BrusselEtterbeek

Bent u op zoek naar iemand om privé zwemles te geven aan uw zoon of dochter in de regio Brussel? Ik ben 27 jaar en bachelor lichamelijke opvoeding van opleiding.
 15 € 

Privé zwemleraar gezocht Tervuren/Zaventem/LeuvenLeefdaal

Hallo, samen met een vriendin ben ik op zoek naar iemand die privé zwemles kan geven aan onze 3 (of 4) kinderen van 8-6-5 (en 3) Liefst in het zwembad van Tervuren, eventueel mag in Zaventem...

Gezocht: privé zwemleraarWezemaal

Wij zoeken voor onze dochter van 5 jaar iemand die haar privé zwemles kan geven. Ze heeft reeds 10 lesjes watergewenning gekregen in groep.

Zoekertjes> > Sport/Zwemlessen : 25 Volgende >>