Home> Zoekertjes> > Sport/Zwemlessen

Gezocht watergewenning regio waaslandKruibeke

Wij zijn op zoek naar iemand om ons dochtertje van 5 met een beperking watergewenning te geven (leren alleen inspringen en alleen drijven).

Prive zwemles Sint TruidenSint-Truiden

Ik ben een L.O. leerkracht (Bloso Reddersdiploma) met ervaring in zwemles geven. Ik geef zwemles aan kinderen vanaf 4.5j in het zwembad van Sint-Truiden. Lessen van 30 minuten.
 18 € 

BabyzwemmenWillebroek

Babyzwemmen Op ontdekkingstocht samen met uw kleine spruit! Van 6 maanden tot 2 jaar. Lessen gegeven door ervaren zweminstructeur. Sfeervol ingericht zwembad van 10m x 4m met waterniveau 1.
 40 € 

PrivézwemlessenWillebroek

Privézwemlessen voor kinderen vanaf 5 jaar, gegeven door ervaren lesgevers. In groepjes van maximum 3 kinderen. Start na elke schoolvakantie. Sfeervol zwembad van 10m x 4m met waterniveau 1.
 150 € 

Privé zwemles regio Leuven/Heverlee/Kessel-LoHeverlee

Privé zwemles regio Leuven/Heverlee/Kessel-Lo Beste zwemmer, Mijn naam is Aryian Naghash, privé zweminstructeur. Ik geef al 5 jaar zwemlessen aan kinderen/jongeren/ouderen in clubverband en privé. Ik heb zelf al 10 jaar gezwommen.
 15 € 

Privé zwemlesDeurne

Privé zwemles Hey waterratjes! Vanaf april start ik weer met een nieuwe reeks zwemlessen! Kan je kind nog niet zwemmen of moet zijn/haar zwemmotoriek verbeterd worden, dan kan je op mij rekenen.

Privé zwemles gezocht regio RoosdaalBorchtlombeek

Hallo voor onze zoon van 5 jaar zoek ik privé-lessen om te leren zwemmen.

Gezocht zwemleerkracht regio Diest.Diest

Wij zijn op zoek naar iemand die zwemles kan geven aan ons zoontje van bijna 7 jaar. Dit in het zwembad van Diest. Het liefst zoeken wij iemand die dit op vrijdagavond kan geven.

Op zoek naar privé zwemles in StrombeekGrimbergen

Voor mijn dochter van 5,5j ben ik op zoek naar privé zwemles. Liefst in het zwembad in Strombeek. Ze is niet bang van water en heeft al een beetje techniek.

Privé zwemlessenLeuven

Hey! Ik ben Anne, 22 jaar en ik geef privézwemlessen. Een lesje duurt een half uur à drie kwartier (langer dan dit is, naar mijn mening, niet nuttig voor jonge kinderen).
 15 € 

Gezocht prive leraar(es) voor mijn 3 kinderen 4,...Maaseik

Ik ben op zoek naar iemand in de omgeving van Maaseik, die mijn 3 jongens van 4, 5 en 6 zwemles wil geven. Ze kunnen nog niks en de middelste is erg onzeker.

Privé zwemlesLommel

Voor mijn dochter van 4 ben ik op zoek naar iemand die privézwemlessen geeft regio Lommel.

Privé zwemlessen voor onze zoon van 9Schaffen

Wij zijn net verhuisd naar Diest en wij zoeken naar een mogelijkheid tot privé-zwemles voor onze zoon Viktor (9) op zaterdagvoormiddag.

Wie leert mij crawl in zwembad GanshorenJette

Ik herstel van een knieblessure waarvoor ik veel crawl zou moeten oefenen. Probleem is dat ik enkel een goede schoolslagzwemmer ben.

Een lieve zwemjuf gezocht ( Zottegem) april -...Sint-Lievens-Houtem

We zoeken een lieve zwemjuf voor onze tweelingsdochters (5j). We zouden graag in april met de lessen willen starten.

Gosseij DianaGeraardsbergen

Privellessen aan Twee dames(tegelijk) 1uur per week eigen zwembad Marktweg 119 Geraardsbergen...

Individuele zwembegeleiding, alle zwemstijlenBilzen

Individuele zwembegeleiding, alle zwemstijlen Triatleet? Beginner? Recreant? Uw uitdaging wordt ook ons doel. Individuele zwembegeleiding op maat. Ontwerp van websites en sportwebsites. Wij dragen klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Bijlessen in zwemmen (of andere sporten)Leuven

Bijlessen in zwemmen (of andere sporten) Hallo Als studente lo & bewegingswetenschappen + revalidatiewetenschappen en kinesitherpaie aan de ku Leuven geef ik enorm graag les en help ik heel graag kinderen/volwassenen met het aanleren of...
 30 € 

Prive zwemlesDiest

Wij zijn op zoek naar iemand die prive zwemles geeft voor ons dochtertje. De lessen mogen gegeven worden in Diest, Tessenderlo of Lummen.

Privé zwemlesLangdorp

Hallo, Wij zijn op zoek naar iemand die prive zwemlessen kan geven aan ons dochtertje van 9 jaar. omgeving Aarschot.

Individuele zwemlessenEtterbeek

Hallo, ik geef zwemlessen in het zwembad van de vub. Het gaat om privé zwemles. Een zwemles duurt 30 minuten. Ik ben meestal beschikbaar op maandag en dinsdagavond tussen 17u00 en 20u30.
 20 € 

Zwemleraar gezocht heppen - leopoldsburgHeppen

Voor mijn 3 dochters ben ik op zoek naar iemand die zwemles geeft in zwembad de merel. Ze zijn momenteel 4 en 3 jaar (tweeling).

Zwemlessen aan kindjes van 4 jaar en 3 jaarBorgerhout

Wij zoeken een betrouwbare zwemleraar/zwemlareres om zwemlessen te geven aan onze kindjes van 3 en 4 jaar.

Prive zwemles Sin-TruidenAlken

Ik ben een leerkracht lichamelijke opvoeding met hoger reddersdiploma Werking lessen: -30 minuten - prive: enkel 1 kind/volwassenen per les zodat de ontwikkeling van het kind/volwassen optimaal...

Privéles aanleren zwemmenOostende

Privéles zwemmen voor kinderen, volwassenen en senioren. Schoolslag, vrije slag. Vanaf 4 jaar.

Zoekertjes> > Sport/Zwemlessen : 25 Volgende >>