Home> Zoekertjes> > Sport/Zwemlessen

Privé zwemlessenLeuven

Hey! Ik ben Anne, 22 jaar en ik geef privézwemlessen. Ik heb heel wat ervaring in het geven van zwemlessen en in de omgang met kinderen en jongeren: * ik volgde lessen om zo dankzij...
 15 € 

Gezocht prive leraar(es) voor mijn 3 kinderen 4,...Maaseik

Ik ben op zoek naar iemand in de omgeving van Maaseik, die mijn 3 jongens van 4, 5 en 6 zwemles wil geven. Ze kunnen nog niks en de middelste is erg onzeker.

Privé zwemlesLommel

Voor mijn dochter van 4 ben ik op zoek naar iemand die privézwemlessen geeft regio Lommel.

Privé zwemlessen voor onze zoon van 9Schaffen

Wij zijn net verhuisd naar Diest en wij zoeken naar een mogelijkheid tot privé-zwemles voor onze zoon Viktor (9) op zaterdagvoormiddag.

Wie leert mij crawl in zwembad GanshorenJette

Ik herstel van een knieblessure waarvoor ik veel crawl zou moeten oefenen. Probleem is dat ik enkel een goede schoolslagzwemmer ben.

Een lieve zwemjuf gezocht ( Zottegem) april -...Sint-Lievens-Houtem

We zoeken een lieve zwemjuf voor onze tweelingsdochters (5j). We zouden graag in april met de lessen willen starten.

Gosseij DianaGeraardsbergen

Privellessen aan Twee dames(tegelijk) 1uur per week eigen zwembad Marktweg 119 Geraardsbergen...

Individuele zwembegeleiding, alle zwemstijlenBilzen

Individuele zwembegeleiding, alle zwemstijlen Triatleet? Beginner? Recreant? Uw uitdaging wordt ook ons doel. Individuele zwembegeleiding op maat. Ontwerp van websites en sportwebsites. Wij dragen klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Bijlessen in zwemmen (of andere sporten)Leuven

Bijlessen in zwemmen (of andere sporten) Hallo Als studente lo & bewegingswetenschappen + revalidatiewetenschappen en kinesitherpaie aan de ku Leuven geef ik enorm graag les en help ik heel graag kinderen/volwassenen met het aanleren of...
 30 € 

Prive zwemlesDiest

Wij zijn op zoek naar iemand die prive zwemles geeft voor ons dochtertje. De lessen mogen gegeven worden in Diest, Tessenderlo of Lummen.

Privé zwemlesLangdorp

Hallo, Wij zijn op zoek naar iemand die prive zwemlessen kan geven aan ons dochtertje van 9 jaar. omgeving Aarschot.

Individuele zwemlessenEtterbeek

Hallo, ik geef zwemlessen in het zwembad van de vub. Het gaat om privé zwemles. Een zwemles duurt 30 minuten. Ik ben meestal beschikbaar op maandag en dinsdagavond tussen 17u00 en 20u30.
 20 € 

Privé zwemlessenWolvertem

Op zoek naar privé zwemlessen (30 min) voor uw zoon, dochter, man of vrouw. Contacteer mij snel voor meer info.
 20 € 

Zwemleraar gezocht heppen - leopoldsburgHeppen

Voor mijn 3 dochters ben ik op zoek naar iemand die zwemles geeft in zwembad de merel. Ze zijn momenteel 4 en 3 jaar (tweeling).

Prive zwemlessen in AsseAsse

Hallo, Ik ben Femke Deriemaecker, en geef prive-zwemlessen in het zwembad van Asse (Vlaams Brabant). Ik heb al enkele jaren ervaring + reddersdiploma. Elke les bevat 25-30min/€12.
 12 € 

Zwemlessen aan kindjes van 4 jaar en 3 jaarBorgerhout

Wij zoeken een betrouwbare zwemleraar/zwemlareres om zwemlessen te geven aan onze kindjes van 3 en 4 jaar.

Prive zwemles Sin-TruidenAlken

Ik ben een leerkracht lichamelijke opvoeding met hoger reddersdiploma Werking lessen: -30 minuten - prive: enkel 1 kind/volwassenen per les zodat de ontwikkeling van het kind/volwassen optimaal...

Privéles aanleren zwemmenOostende

Privéles zwemmen voor kinderen, volwassenen en senioren. Schoolslag, vrije slag. Vanaf 4 jaar.

Privé zwemlessen regio BruggeBrugge

Bent u op zoek naar een privé zwemleraar? Ik heb een diploma Bachelor Lichamelijke opvoeding en geef ondertussen al 4 jaar privé zwemles. Ik leer kindjes zwemmen vanaf 5 jaar.
 15 € 

Privé zwemleraar gezochtSint-Job-in-'t-Goor

Ik ben opzoek naar man vrouw die mijn twee kindjes van 6 en 4 jaar privé zwemles wil geven en zwembad Brasschaat, Kalmthout Merksem Wijnegem...

ZwemlesAntwerpen

Zwemles Beste, Ik richt mij vooral op het aanleren van zwemmen (zwemstijlen: watergewenning, schoolslag, borstcrawl en rugcrawl): kinderen/volwassenen, heb hier veel ervaring mee omdat ik dit al jaren doe...

ZwemlesgeverMerelbeke

Ik ben een gediplomeerd zwemlesgever met verschillende jaren ervaring. Ik geef voornamelijk les aan kinderen, maar ook aan volwassen op verzoek.

Prive zwemlesMechelen

Hallo, Ik geef privé zwemles aan kinderen in het zwembad van Mechelen...
 10 € 

Aquagym Obesitas en Overgewicht 2014 NieuwGent

Aquagym Obesitas en Overgewicht 2014 Nieuw Te dik? Overgewicht? Obesitas? Mensen met overgewicht en obesitas zouden voor hun gezondheid en de verhoging van hun levenskwaliteit regelmatig moeten bewegen.
 8 € 

Prive zwemlesLeuven

Direkt starten met privézwemlessen? Wees er dan snel bij. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar bij mij of mijn collega.

Zoekertjes> > Sport/Zwemlessen : 25 Volgende >>