Bijlessen Engels met ervaren leraresWoluwe-Saint-Lambert

Bijlessen Engels met ervaren lerares Ervaren lerares geef privéles Engels, toegankelijk voor alle niveaus, ongeacht ervaring of leeftijd.
 25 € 
15 avis

Ik zoek privé leraar EngelsTorhout

  Geachte, Ik zoek een leraar Praktisch Engels, ik heb dit dringend nodig om te reizen en omdat ik weduwe geworden ben, ik ben 65 jaar, heb wat basis kennis maar veel te weinig om tot een deftig...
 25 € 

BIjles Engels regio Brugge - TorhoutZedelgem

  U bent op zoek naar bijles Engels om de taal beter te spreken, schrijven en begrijpen? Dan bent u aan het goede adres.
 20 € 

Ik zoek bijles nederlands en engels te WatervlietWatervliet

  Ik zoek iemand die minimum 2u/week bij ons thuis bijles nederlands en engels komt geven aan zoon (3e middelbaar). Dag en uur flexibel. gsm: 0474/416.

(Bij)les Engels - lesgeverGent

  Ik geef (bij)les engels op alle niveaus (A1-C2). Ik beschik over een bachelor in de Engelse taal en bereid me nu voor op een master in de Engelse taal.
 21 € 

Bijles Engels Tutoring English GrammarAntwerpen 1

Bijles Engels Tutoring English Grammar Introductie/Introduction Hallo, Ik geef al een paar jaar het vak Engels met veel plezier.
 20 € 

Bijlessen EngelsSint-Truiden

  Ervaren leerkrachten bereiden samen met jou je toetsen en examens voor, werken je tekorten weg en helpen je stressbestendig om te gaan met leerstof...
 30 € 

Engels voor beginners.Antwerpen 6

Engels voor beginners. Ik geef bijles van het engels aan iedereen die engels wilt leren. Ik ben een ervaren lesgever van russisch en frans talen.
 13 € 

Conversatieles Engels met taaladvies : Britse...schilde

  Ik geef informele, individuele conversatieles Engels voor mensen die twijfelen aan hun Engels. Ik help hun foutjes te elimineren, en geef een aangepaste woordenschat.
 20 € 

English Made EasyBeersel

English Made Easy Het verbeteren van uw Engels met een gekwalificeerde lerares. Conversational, academische of business Engels kan worden beoefend.
 25 € 

Bijles EngelsHees

  Regent Engels. Als je hulp nodig hebt voor het vak Engels kan ik je hier in begeleiden. Ik geef Engels en Geschiedenis in Hasselt.
 20 € 

EnglishGent

  English for beginers...
 25 € 

Privéles en bijles Engels in AntwerpenBorgerhout

  Problemen met Engels? Ik bied hulp. Ik ben een germanist, master vertaler en leraar met meer dan 20 jaar ervaring in het onderwijs.
 25 € 

Bijlessen EngelsWommelgem

  Bijlessen Engels : Zowel middelbaar als hoger onderwijs. Jarenlange ervaring. Verhogen van inzicht, schematische opbouw van de leerstof. Speciale aandacht voor verbetering van de studiemethode.
 25 € 

Bijles engelsMelle

  Moeilijkheden met Engels? Ik help je graag! Ik studeer toegepaste taalkunde aan de universiteit.
 15 € 

Privè-les Engels door een gediplomeerd leraresOud-Turnhout

  Dag iedereen! Ik ben een gediplomeerd leerkracht (bachelor en master's) Engels en heb 14 jaar ervaring. Indien je interesse hebt, kan je steeds contact met me opnemen.

Conversatielessen Engels, Russisch en KroatischBerlare

Conversatielessen Engels, Russisch en Kroatisch Hebt u interesse voor Engels maar geen zin om veleisende cursus te volgen en strees van examen te hebben? Dan zijn misschien de Conversatielessen Engels wat u zoekt.

Bijles Engels regio Vl Br- ervaren leerkrachtMeise

  Hallo, Ik ben Leslie (30), afgestudeerde Master en geef intussen meer dan 6jaar bijles aan huis.

Hulp nodigHumbeek

  Heb je problemen met talen, wiskunde, natuurwetenschappen, geschiedenis of aardrijkskunde.

Hulp bij het vak EngelsEksel

  Wil je graag ondersteuning of extra hulp bij je lessen Engels in het secundair of hoger onderwijs? Neem contact op voor meer info : 0477.
 20 € 

Gemotiveerde leerkracht EngelsKessel-Lo

  Hallo! Ik help graag studentenen mensen verder met het aanleren van de Engelse taal! Zelf geef ik al 6 jaar les in het middelbaar (zowel aso, tso als bso) én heb ik al in verschillende...
 25 € 

Bijles Engels voor secundair onderwijsKapellen

  Ik ben 51 jaar en geef bijles Engels aan leerlingen van het secundair onderwijs (van 1e jaar tot en met 6e jaar). Omgeving Brasschaat- Kapellen.
 20 € 

Bijles Engels, Nederlands en FransLeuven

Bijles Engels, Nederlands en Frans Bijles Nederlands, Engels en Frans aan alle aso studenten. Kennis Nederlands: heel goed Kennis Engels: heel goed ( net terug uit Erasmus ) Kennis Frans: Goed ( afkomstig van Brussel )...
 17 € 

Bijlessen Engels - grimbergenGrimbergen

  Hallo, Mijn naam is Alex, 27 jaar en ik beschik over een gevorderde kennis van het Engels. Ik kan bijles geven voor de Engelse taal aan gevorderde niveau's voor jongeren vanaf 16 jaar.
 15 € 

Leerkracht Engels geeft bijles EngelsZellik

  Hallo, Ik ben afgestudeerd met een professionele bachelor lerarenopleiding voor Engelse taal Ondertussen geef ik al zes jaar les.
 20 €