Home> Zoekertjes> > Talen - Frans

Bijlessen FransTienen

Zijn jullie op zoek naar extra hulp voor Frans? Ik ben tweetalig F/N en ben bereid dit voor jullie te doen.
 20 € 

Leerkracht lager onderwijs regio...Sint-Pieters-Leeuw

Mijn naam is Eveline. Ik ben leerkracht lager onderwijs en geef bijles Nederlands, Frans, Engels en andere vakken niveau zesde leerjaar. Je m'appelle Eveline.
 20 € 

Bijles FransLierde

Bijles Frans Reeds 10 jaar ervaring met het begeleiden van jongeren uit het secundair onderwijs! Vakken: Frans, wiskunde, Engels Andere vakken mogelijk op aanvraag Regio: Zottegem - Geraardsbergen -...

ConversationDe Panne

Apprenez le français de manière durable. Comment? - Conversations: 15Eur/h. Niveau de conversation requis donc pas trop d'hésitation pour trouver les mots.
 15 € 

Bijles Frans in TienenTienen

Bijles Frans in Tienen Ik ben tweetalig N/F en licentiaat vertaler van opleiding. Ik heb 25 jaar ervaring in het vreemdetalenonderwijs en geef heel graag bijles aan kinderen die problemen of achterstand hebben met Frans...
 25 € 

Converseren met uw kinderenErembodegem

Beste, ik ben Franstalig en ik woon in Aalst. Ik ben bereid om uw kinderen te helpen met hun huiswerken, en zou graag in het frans willen converseren.
 15 € 

Schoolbegeleiding + drills Frans om vloeiend te...Brugge

Schoolbegeleiding + drills Frans om vloeiend te... Ik begeleid (25 jaar ervaring als docente Frans) graag scholieren en studenten en volg hierbij het school/studieprogramma.
 15 € 

Bijles Frans door leerkracht FransSint-Niklaas

Hallo! Heb je het moeilijk met het vak Frans? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Vertaler/tolk Nederlands-Frans-Spaans

Ik ben beschikbaar in Oostduinkerke waar ik les geef aan particulieren. Bij mij kunt Frans, Nederlands en Spaans aanleren of bijschaven.

Franstalige lesgever op alle niveau's.Kalmthout

Ik ben een Franstalige lesgever met ervaring en geef Franse les op alle niveau's, zowel grammatica als conversatie of vertaling, voor jong of oud.
 22 € 

Laatste rechte lijn voor de examensBrussegem

Laatste rechte lijn voor de examens Een tekort voor Frans? Eindresultaat in gevaar? Geen paniek. Gewoon aanpakken! Ik ben Franstalig, heb toneel gestudeerd, een internationale carrière in business achter de rug en help graag...
 20 € 

ConversationHeverlee

Apprenez le français de manière durable. Comment? - Conversations: 15Eur/h. Niveau de conversation requis donc pas trop d'hésitation pour trouver les mots.
 15 € 

Bijlessen Frans of economie/ Regio Nevele-GentHansbeke

Heb je extra uitleg nodig voor het vak Frans/ Economie/ Handel? Ik ben studente aan de Arteveldehogeschool en volg daar de lerarenopleiding Frans- economie.
 20 € 

Bijles Frans - GentGent

Heb je moeite met het vak Frans? Ik ben student aan de Arteveldehogeschool en volg daar de lerarenopleiding Nederlands-Frans.
 20 € 

TaalcoachDuffel

Wil je graag vlot converseren in het Frans dan kan ik je daar bij helpen. Op basis van actuele onderwerpen (mogelijkheid om zelf onderwerpen aan te brengen) uw taalvaardigheid versterken.
 15 € 

Gapassioneerde BijlesgeverEtterbeek

Ik ben studente tew en zit in mijn voorlaatste jaar. Ik heb al 4 jaar ervaring in het bijlesgeven op zowel basis, secundair als universitair niveau.
 25 € 

Bijlessen FransSint-Truiden

Ervaren en enthousiaste studiebegeleider geeft bijlessen en bereidt je voor op toetsen en examens.
 25 € 

Goedemorgen, bonjour, good morning, Guten Tag,...Blanden

Wil je graag bijles Nederlands, Frans, Engels, Duits of Italiaans? Heb je studiebegeleiding nodig om je voor te bereiden op toetsen en examens.

Bijles - HuiswerkbegeleidingWavre

Bijles - Huiswerkbegeleiding Beste, Ik zit momenteel in het 3de jaar ingenieur-architect aan de vub.
 25 € 

Bijles frans / huiswerkbegeleiding /leren lerenSint-Agatha-Berchem

Beste ouders, Ik heb een bachelordiploma als leerkracht frans en natuurwetenschappen in het secundair onderwijs (1ste en 2de graad).
 25 € 

Bijles Frans gevraagdHerzele

Beste, Onze dochter van 16 jaar volgt economie talen en zoekt iemand die haar bijles Frans kan geven.

Frans oefenen in ruil voor computer- of...Antwerpen 2

Ik ben pas afgestudeerd en merk dat ik mijn Frans dien bij te schaven. Dus terwijl ik je pc fix praten we in het frans en help ik je verder. Ervaring met hardware, Windows en Linux.

Bijles nl/fr en hulp huiswerk (Tutoring)Elsene

Beste Ik ben student aan de Vrije Universiteit Brussel in de richting Toegepaste Taalkunde. Ik zit in mijn laatste jaar (Bachelor).
 10 € 

Conversatie en bijlessenAntwerpen

Ervaren docente(binnen-en buitenland) geeft conversatieof privaatles frans, Engels, Ik ben eveneens beëdigd tolk Farsi(Perzisch) naar het nederlands, frans en engels...
 25 € 

Privéles - FransNeerwinden

Als Franstalige leerkracht in het secundair onderwijs kan ik u helpen om de nodige behoeften en competenties in het Frans te verwerven.
 20 € 

Zoekertjes> > Talen - Frans : 25 Volgende >>