Home> Zoekertjes> > Talen - Frans

Cursus Frans thuis gegeven door Franstalige +...Etterbeek

Cursus Frans thuis gegeven door Franstalige +... Ik ben Franstalige en geef cursussen Frans aan kinderen en volwassenen, van beginner tot intermediair en gevorderde niveau.
 15 € 
54 avis

Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuële en groepslessen voor...
 25 € 
51 avis

Bijlessen, initiatie voor kinderen en conversatie...Brasschaat

Franse moeder van 3 tieners, licentiaat Handelsingenieur en Getuigschrift Pedagogische Bekwaamheid geeft bijlessen en conversatie Frans voor kinderen (ook initiatie Frans voor 8- en 9 jarigen),...
 22 € 

Privéles Frans Engels DuitsLochristi

Privéles Frans Engels Duits Individuele studiebegeleiding talen voor middelbaar, hoger onderwijs en universiteit. Ook privéles aan kinderen. Voor meer info 0486/83.63.58.

Bijles Frans en studiebegeleidingArendonk

Heb je op school problemen met Frans? Ik ben een leerkracht met veel ervaring en help je graag op weg!...
 20 € 

Gratis Franse conv. In ruil voor Nederland conv.Kapellen

Ik ben een gepensioneerde lerares Nederlands en Ik wil mijn basiskennis Frans opfrissen via Franse conversatie met ev Grammaticale ondersteuning.

Lerares voor bijlessen FransMalines

Op zoek naar professionele lerares voor bijlessen Frans ? Problemen met lezen, schrijven, spreken of luisteren .
 20 € 

Bijles FransOpwijk

Als licentiaat Romaanse talen (Frans-Italiaans) en geaggregeerde voor het secundair onderwijs geef ik graag (bij)les Frans aan -leerlingen uit het middelbaar onderwijs -studenten universitair...
 25 € 

Bijlessen Frans/Nederlands/ SpaansSint-Niklaas

Ik ben master in de toegepaste taalkunde voor Frans, Spaans en Nederlands en geef les in het secundair onderwijs. Graag geef ik bijles voor alle leeftijden in de buurt van Sint-Niklaas (Waasland).
 20 € 

Frans voor jong en oudAntwerpen 3

Ik geef franse lessen, grammatica, conversatie, lezen, enz. Voor alle leeftijden...
 25 € 

Bijles Frans regio Gent - deinze - kortrijk -...Petegem-aan-de-Leie

Master Romaanse filologie en ervaren lesgeefster voor (bij)lessen Frans (grammatica, conversatie, zakelijke communicatie) voor secundair/hoger onderwijs, volwassenen en anderstaligen.
 20 € 

Bijles & taalsteun FransKortenberg

Taalsteun en bijles Frans op maat gegeven door licentiate Romaanse talen en ervaren leerkracht Frans in het secundair onderwijs. Perfect tweetalig.
 25 € 

59 jarige lerares Frans in Gent gediplomeerd...Gent

59 jarige lerares Frans in Gent gediplomeerd... Hallo, ik ben Katelijne uit Gent, 59jarige leerkracht frans die bijles geeft op een aangename manier, het gehele jaar door, ook tijdens de vakanties, studiebegeleiding Frans, examens, toetsen,...
 18 € 

Bijles Frans (secundair en hoger onderwijs) regio...

Bijles Frans (secundair en hoger onderwijs) regio... Kwaliteitsvolle en betaalbare bijles Frans (zowel mondelinge en schrijfvaardigheden als grammatica) in de regio Gent voor studenten uit het secundair, de hogeschool of universiteit. Aan huis (0.
 20 € 

Bijles Frans regio RavelsWEELDE

Bijles Frans nodig? Onderdenotenboom@gmail.com...
 25 € 

Bijles Frans Limburg (kinrooi - bree - bocholt -...Kinrooi

Bonjour! Ik ben 30 jaar en leerkracht Frans. Ik heb al enkele jaren ervaring in het geven van bijles (ook aan leerlingen met een leerstoornis).
 18 € 

Bijles Frans regio Kampenhout & GentKampenhout

Hallo, Met mijn 10 jaar ervaring als leerkracht Frans in het secundair onderwijs geef ik graag bijles aan uw zoon/dochter. Neem gerust vrijblijvend contact met me op.
 25 € 

Bijles FransOostende

Bijles Frans Een probleem met Franse grammatica? Graag help ik u, uw zoon of dochter zijn Franse vaardigheden te verbeteren. Beschikbaar in de regio Oostende en omstreken.
 25 € 

Bijles - privéles Frans/Engels/Duits LochristiLochristi

Bijles - privéles Frans/Engels/Duits Lochristi Strikt individuele begeleiding voor problemen met taalvakken en/of algemene studiemethode. Ervaren en dynamische lerares uit omgeving Lochristi, Oostakker, Sint-Amandsberg, Destelbergen.

Bijles Frans + studiebegeleidingSint-Gillijs-bij-Dendermo

Ik ben 25 jaar leerkracht Frans, geschiedenis en aardrijkskunde en geef jaren bijles en studiebegeleiding.
 20 € 

Bijles en begeleiding alle niveaus door...Tremelo

Bijles en begeleiding alle niveaus door... Ik ben een 56-jarige Franstalige vrouw en woon al 27 jaar in Tremelo.
 20 € 

Bijles - privéles FransOud-Turnhout

In je eentje Frans onder de knie krijgen lukt niet altijd. Bijlessen op maat zijn dan net wat je nodig hebt. Neem contact op via nicole@khanta.com en samen maken we er werk van.
 20 € 

Taallessen FransGlabbeek

Hallo Ik ben een jonge leerkracht Frans en geef taalles Frans aan middelbare scholieren in de regio Tienen, Diest, Sint-Truiden en Leuven. Je kan me contacteren via j_vanstraelen@hotmail.
 15 € 

Gezocht leraar Frans voor 2 kinderen (6 en 9...Steenhuize-Wijnhuize

Wij zijn een gezin die volgend jaar een verhuis naar het buitenland plannen.

Lessen Frans, Italiaans, NederlandsBoechout

Ik geef lesjes Frans aan kleuters, kinderen uit de lagere school en bijlessen Frans aan jongeren uit het secundair onderwijs.
 20 € 

Zoekertjes> > Talen - Frans : 25 Volgende >>