Home> Zoekertjes> > Talen - Frans

Bijles FransTurnhout

Master in de romaanse filologie geeft bijlessen Frans. Ben leraar Frans hso 2de en 3de graad. Geef bijlessen bij mij thuis aan beginners en gevorderden.
 17 € 

Bijles Frans in HannutHannut

Ik ben tweetalig en geef bijles Frans in Hannut. Lessenrooster: -Maandag: 17u30-18u30 -Dinsdag : 17u30-18u30 -Donderdag:17u30-18u30 (Zaterdag om de twee weken: 10u-11u) Prijs: €15/uur...
 15 € 

Frans beginners niveau1 op do vm en niv2 op di nm...Gent

We zoeken nog toffe klasgenoten om 1) Frans te leren op DoVM van 9u20 tot 12u = niveau 1 & 2) verder Frans te leren op dinsdagnamiddag van 13u45 tot 16u25 = niveau 2 Wie wil ons klasje...

Individuele begeleiding bij het aanleren van de...Sint-Andries

Hallo U woont in de omgeving van Brugge en bent op zoek naar iemand die u of uw zoon/dochter kan helpen om uw/zijn/haar basiskennis van de Franse taal onder de knie te krijgen .
 20 € 

Bijles Frans omgeving Oostham / TessenderloOostham

Bijles Frans omgeving Oostham / Tessenderlo Recent gepensioneerd leraar (licentiaat = master) met meer dan 38 jaar ervaring (Pius X-College Tessenderlo) geeft bijles Frans tot en met niveau 4de jaar aso / tso / bso 20€/uur Willy 011 401815...
 20 € 

Lerares voor bijlessen FransMalines

Op zoek naar professionele lerares voor bijlessen Frans ? Problemen met lezen, schrijven, spreken of luisteren .
 20 € 

Bijles Frans lager/secundairLeuven

Bijles Frans lager/secundair Heb je moeilijkheden met Frans? Dan kan ik jou helpen! Ik ben een gediplomeerde leerkracht en momenteel student aan de internationale masteropleiding 'Educational Studies'.
 20 € 

Bijlessen Frans

Ik geef bijlessen Frans (niveau secundair onderwijs). Ik ben een ex-leerkracht Frans-Spaans (diploma Romaanse talen en aggregaat).
 20 € 

Bijles Frans regio HasseltHasselt

Hallo! Ben je op zoek naar bijles Frans dan ben je hier aan het juiste adres! Ik ben een ervaren leerkracht Frans en bovendien ook jurylid bij de examencommissie voor secundair onderwijs.
 25 € 

FransGent

Frans Als eindejaarsstudent, bied ik via deze weg mijn verworven competenties aan mijn medestudenten. Ik ben student ofm (, specifiek medical management assistant).
 5 € 

Bijles FransAnderlecht

Hallo, Lerares Frans (met 4jaar ervaring) geeft bijles in regio Dendermonde en Aalst.Voor leerlingen vanaf 6jaar. Voor een interessante tarief (20€/u).
 20 € 

Bijles FransAntwerpen

Ben je op zoek naar bijlessen Frans en/of Engels en woon je in de buurt van Antwerpen? Ik geef individuele lessen aangepast aan het niveau van de student.
 20 € 

Bijles Frans regio Deinze - Aalter - GentPetegem-aan-de-Leie

Licentiate Romaanse filologie en ervaren lesgeefster voor lessen Frans (grammatica, conversatie, zakelijke communicatie) voor secundair/hoger onderwijs, volwassenen en anderstaligen.
 20 € 

Bijles Frans: grammaticacoach Franse taalAartselaar

Juf met jarenlange onderwijservaring en bijkomend diploma :"Remediering en zorgverbredend leren van de Franse taal" helpt graag leerlingen die het wat moeilijker hebben verder.
 25 € 

Bijles Frans Limburg (kinrooi - bree - bocholt -...Kinrooi

Bonjour! Ik ben 29 jaar en leerkracht Frans. Ik heb al enkele jaren ervaring in het geven van bijles (ook aan leerlingen met een leerstoornis).
 18 € 

Les Frans volwassenenWielsbeke

Les Frans volwassenen Leerkracht geeft individuele les Frans aan volwassenen. Enige voorkennis Frans is vereist.
 22 € 

Bijles Frans hogeschoolWielsbeke

Bijles Frans hogeschool Leerkracht geeft bijlessen Frans . aan studenten hogeschool met enkele uren Frans in hun lesrooster . aan studenten lerarenopleiding lager onderwijs .
 22 € 

Bijles Frans regio Kampenhout & GentKampenhout

Hallo, Met mijn 10 jaar ervaring als leerkracht Frans in het secundair onderwijs geef ik graag bijles aan uw zoon/dochter. Neem gerust vrijblijvend contact met me op.
 20 € 

Bijles Frans door leerkracht FransSint-Niklaas

Hallo! Heb je het moeilijk met het vak Frans? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Bijles Frans - vertalingenKuringen

Heb je moeite met Frans ? Dan kan ik je helpen. Ik ben volledig 2-talig opgevoed.
 20 € 

Bijlessen Frans-Spaans-Italiaans GentGent

Ik werk reeds tien jaar als leerkrachte Romaanse Talen (Frans, Spaans en Italiaans) in het secundair en volwassenonderwijs en ik wil graag nog wat extra lessen of bijlessen geven, overdag of 's...
 20 € 

Privéles Frans Engels DuitsLochristi

Privéles Frans Engels Duits Individuele studiebegeleiding talen voor middelbaar, hoger onderwijs en universiteit. Ook privéles aan kinderen. Voor meer info 0486/83.63.58.

Bijles frans limburg (beek, geleen, sittard,...Maasmechelen

Bijles frans limburg (beek, geleen, sittard,... Ik ben gediplomeerd vertaalster Frans en beschik over zeer goede kennis van deze taal in zowel woord als geschrift.

Bijles Frans Antwerpen/ WommelgemWommelgem

Ik ben een ervaren leerkracht Frans. Ik wil je helpen de leerstof te verwerken, je voor te bereiden op een test/testen, niet geziene leerstof wil ik uitleggen of eventuele achterstanden wegwerken.
 25 € 

Bijles frans Regio Vl.br. 4j ervaringNieuwenrode

Hallo, Ik ben Leslie (28), afgestudeerde Master en geef intussen meer dan 5jaar bijles aan huis.
 25 € 

Zoekertjes> > Talen - Frans : 25 Volgende >>