Home> Zoekertjes> > Talen - Frans

Franstalige lesgever op alle niveau's.Kalmthout

Ik ben een Franstalige lesgever met ervaring en geef Franse les op alle niveau's, zowel grammatica als conversatie of vertaling, voor jong of oud.
 22 € 

Laatste rechte lijn voor de examensBrussegem

Laatste rechte lijn voor de examens Een tekort voor Frans? Eindresultaat in gevaar? Geen paniek. Gewoon aanpakken! Ik ben Franstalig, heb toneel gestudeerd, een internationale carrière in business achter de rug en help graag...
 20 € 

ConversationHeverlee

Apprenez le français de manière durable. Comment? - Conversations: 15Eur/h. Niveau de conversation requis donc pas trop d'hésitation pour trouver les mots.
 15 € 

Bijlessen Frans of economie/ Regio Nevele-GentHansbeke

Heb je extra uitleg nodig voor het vak Frans/ Economie/ Handel? Ik ben studente aan de Arteveldehogeschool en volg daar de lerarenopleiding Frans- economie.
 20 € 

Bijles Frans - GentGent

Heb je moeite met het vak Frans? Ik ben student aan de Arteveldehogeschool en volg daar de lerarenopleiding Nederlands-Frans.
 20 € 

TaalcoachDuffel

Wil je graag vlot converseren in het Frans dan kan ik je daar bij helpen. Op basis van actuele onderwerpen (mogelijkheid om zelf onderwerpen aan te brengen) uw taalvaardigheid versterken.
 15 € 

Gapassioneerde BijlesgeverEtterbeek

Ik ben studente tew en zit in mijn voorlaatste jaar. Ik heb al 4 jaar ervaring in het bijlesgeven op zowel basis, secundair als universitair niveau.
 25 € 

Bijlessen FransSint-Truiden

Ervaren en enthousiaste studiebegeleider geeft bijlessen en bereidt je voor op toetsen en examens.
 25 € 

Goedemorgen, bonjour, good morning, Guten Tag,...Blanden

Wil je graag bijles Nederlands, Frans, Engels, Duits of Italiaans? Heb je studiebegeleiding nodig om je voor te bereiden op toetsen en examens.

Bijles - HuiswerkbegeleidingWavre

Bijles - Huiswerkbegeleiding Beste, Ik zit momenteel in het 3de jaar ingenieur-architect aan de vub.
 20 € 

Bijles frans / huiswerkbegeleiding /leren lerenSint-Agatha-Berchem

Beste ouders, Ik heb een bachelordiploma als leerkracht frans en natuurwetenschappen in het secundair onderwijs (1ste en 2de graad).
 25 € 

Bijles Frans gevraagdHerzele

Beste, Onze dochter van 16 jaar volgt economie talen en zoekt iemand die haar bijles Frans kan geven.

Frans oefenen in ruil voor computer- of...Antwerpen 2

Ik ben pas afgestudeerd en merk dat ik mijn Frans dien bij te schaven. Dus terwijl ik je pc fix praten we in het frans en help ik je verder. Ervaring met hardware, Windows en Linux.

Bijles nl/fr en hulp huiswerk (Tutoring)Elsene

Beste Ik ben student aan de Vrije Universiteit Brussel in de richting Toegepaste Taalkunde. Ik zit in mijn laatste jaar (Bachelor).
 10 € 

Conversatie en bijlessenAntwerpen

Ervaren docente(binnen-en buitenland) geeft conversatieof privaatles frans, Engels, Ik ben eveneens beëdigd tolk Farsi(Perzisch) naar het nederlands, frans en engels...
 25 € 

Privéles - FransNeerwinden

Als Franstalige leerkracht in het secundair onderwijs kan ik u helpen om de nodige behoeften en competenties in het Frans te verwerven.
 20 € 

FransHasselt

Hoi Ik ben van Russisch afkomst Ik zoek naar iemand die me online conversatie lessen Frans of Italiaans kan geven in ruil voor bijlessen Russische of Engels.

Bijlessen Frans en SpaansAntwerpen 1

Lerares(master)met jarenlange ervaring geeft bijlessen Frans en Spaans op alle niveaus: middelbaar onderwijs, hogescholen, centrale examencommissie, bedrijfswereld, ook conversatielessen.
 25 € 

Bijles Frans door leerkracht FransSint-Niklaas

Hallo! Heb je het moeilijk met het vak Frans? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Leerkracht Frans gezocht - 8u/weekDamme

Leerkracht Frans gezocht - 8u/week Ma Petite Ecole is op zoek naar een gemotiveerde leerkracht Frans buiten de schooluren voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wat verwachten we.

Bijles Frans door masterstudente Vertaler FransBroechem

Vormt Frans een struikelblok op school, dan help ik je graag verder. Ik ben een masterstudente Vertaler Frans-Engels en leg je de dingen graag nog eens uit bij je thuis. Nr.
 20 € 

Bijles Frans door masterstudente Vertaler FransBroechem

Vormt Frans een struikelblok op school? Ik ben een masterstudente Frans-Engels vertalen en wil je graag verder helpen. Om het vlotter te laten verlopen, kom ik bij je thuis bijles geven. Nr.
 20 € 

Romaniste geeft bijles Frans/Italiaans in EdegemEdegem

Ik ben Master in de Romaanse taal- en letterkunde en geef bijles Frans/(Italiaans) bij mij thuis in Edegem.
 25 € 

Iemand om Frans mee te spreken gratisAntwerpen

Hoi, ik ben op zoek naar een persoon die vlot Frans spreekt en ik op deze manier mijn Frans kan opfrissen.

(bij)les FransKortrijk

Bachelor Frans met jarenlange ervaring geeft bij u thuis (bij)les Frans (kennis en of vaardigheden) en of studiebegeleiding. Regio Kortrijk.
 15 € 

Zoekertjes> > Talen - Frans : 25 Volgende >>