Home> Zoekertjes> > Talen - Frans

Bijles Frans hogeschoolWielsbeke

Bijles Frans hogeschool Leerkracht geeft bijlessen Frans . aan studenten hogeschool met enkele uren Frans in hun lesrooster . aan studenten lerarenopleiding lager onderwijs .
 22 € 

Bijlessen Frans/Nederlands/ SpaansSint-Niklaas

Ik ben master in de toegepaste taalkunde voor Frans, Spaans en Nederlands en geef al 6 jaar les in het secundair onderwijs.
 20 € 

Bijles FransOpwijk

Als licentiaat Romaanse talen (Frans-Italiaans) en geaggregeerde voor het secundair onderwijs geef ik graag (bij)les Frans aan -leerlingen uit het middelbaar onderwijs -studenten universitair...
 25 € 

59 jarige lerares Frans in Gent gediplomeerd...Gent

59 jarige lerares Frans in Gent gediplomeerd... Hallo, ik ben Katelijne uit Gent, 59jarige leerkracht frans die bijles geeft op een aangename manier, het gehele jaar door, ook tijdens de vakanties, studiebegeleiding Frans, examens, toetsen,...
 18 € 

Bijles Frans / Engels / NederlandsHeist-op-den-Berg

Leerkracht (31 jaar) geeft bijles Frans / Engels / Nederlands in (de buurt van) Heist-op-den-Berg, bij u thuis of bij mij thuis.
 15 € 

Bijles - privéles FransOud-Turnhout

In je eentje Frans onder de knie krijgen lukt niet altijd. Bijlessen op maat zijn dan net wat je nodig hebt. Neem contact op via nicole@khanta.com en samen maken we er werk van.
 20 € 

Bijles - privéles Frans/Engels/Duits LochristiLochristi

Bijles - privéles Frans/Engels/Duits Lochristi Strikt individuele begeleiding voor problemen met taalvakken en/of algemene studiemethode. Ervaren en dynamische lerares uit omgeving Lochristi, Oostakker, Sint-Amandsberg, Destelbergen.

ConversatieGent

Franstalige man helpt iedereen die zijn/haar mondelinge vaardigheid in het Frans wilt verbeteren. (Regio Gent.
 15 € 

Bijles Frans : grammaticacoach FransAartselaar

Juf met jarenlange onderwijservaring en bijkomend diploma "Remediëring van de Franse grammatica" helpt graag leerlingen die het wat moeilijker hebben verder.
 25 € 

Bijles Frans / hulp voor voorbereiding herexamen...Grimbergen

Hallo, Zoekt u hulp om enkele onderdelen van de Franse grammatica op te frissen, wenst u wat mondelinge oefeningen of regelmatige lessen.
 20 € 

Bijles en begeleiding alle niveaus door...Tremelo

Bijles en begeleiding alle niveaus door... Ik ben een 55-jarige Franstalige vrouw en woon al 25 jaar in Tremelo.
 15 € 

Lessen Frans, Italiaans, NederlandsBoechout

Ik geef lesjes Frans aan kleuters, kinderen uit de lagere school en bijlessen Frans aan jongeren uit het secundair onderwijs.
 20 € 

Bijles Frans door leerkracht FransSint-Niklaas

Hallo! Heb je het moeilijk met het vak Frans? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Bijles FransBrugge

Ik ben een licentiate Frans en geef bijlessen Frans in regio Brugge. Ik heb ervaring in het secundair onderwijs, het volwassenenonderwijs en het hoger onderwijs.
 20 € 

Bijles Frans regio Kinrooi - Maaseik - Bree -...Molenbeersel

Bonjour! Heb je hulp nodig met Frans? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben een tweedejaars studente lerarenopleiding Frans-Nederlands en ik zou graag bijles Frans geven aan...
 10 € 

Omgeving RoeselareRoeselare

Is er iemand die mij prive les in basis van frans kan geven? Prijs overeen te komen...

Bijles Frans regio hasselt - sint truiden -...Borgloon

Hallo! Heb je moeilijkheden met Frans? Dan wil ik je zeker helpen! Zelf ben ik leerkracht Frans in de tweede enderde graad van het middelbaar onderwijs.
 20 € 

Franscursus thuis gegeven door native franstaligEtterbeek

Franscursus thuis gegeven door native franstalig Ik ben franstalig en geef franscursus aan kinderen en volwassenen, van beginner tot intermediair en ervaren niveau.
 15 € 

Bijles Frans niveau hogeschoolAntwerpen

Ik ben vertaler tolk Frans Spaans en heb veel ervaring met het geven van bijlessen, vooral niveau hoger onderwijs. Ook hulp bij maken van taken en nalezen en verbeteren.
 20 € 

Bijlessen Frans en EngelsKnesselare

Ervaren leerkracht geeft (bijlessen) Frans en Engels eventueel aan huis. Ook cursussen voor volwassenen, zelfstandigen en hulp bij (her)examens met studiebegeleiding.

Franse bijlessen - Des leçons de françaisGeel

Bonjour! Hallo! Ik ben een jonge leerkracht van 24 en geef sinds enkele jaren bijles Frans. Dit doe ik vooral aan middelbare schoolkinderen, maar ook soms hogeschoolstudenten.
 15 € 

Frans op maatKnokke

Leerkracht Frans, 20 jaar ervaring, geeft les op maat en op verschillende niveau's. Functionele benadering en taalgebruik in reële contexten.
 20 € 

Bijlessen FransTienen

Heb je hulp nodig met het vak Frans? (examen, opdracht of herexamen). In dat geval kan ik jou helpen.
 15 € 

Taallessen Frans en Italiaans

Als licentiate in de Romaanse talen geef ik taallessen Frans en Italiaans aan volwassenen en studenten. Door mijn goede ervaring weet ik perfect met welke aanpak u de beste resultaten behaalt.
 25 € 

Bijles Frans : regio BerchemBerchem

Ik help u graag verder met mijn kennis en mijn ervaring ( 15 jaar ) tel.

Zoekertjes> > Talen - Frans : 25 Volgende >>