Home> Zoekertjes> Bijlessen> Talen - Frans

Bijlessen Frans met ervaren leraresWoluwe-Saint-Lambert

Bijlessen Frans met ervaren lerares Ervaren lerares geef privéles Frans, toegankelijk voor alle niveaus, ongeacht ervaring of leeftijd.
 25 € 
13 avis

Frans voor jeBruxelles

I propose you a very nice and interesting course. You will not only discover a French language but also a french culture, which will help you to make progress faster.
 20 € 
1 avis

Bijles - HuiswerkbegeleidingWavre

Beste, Ik zit momenteel in het eerste master ingenieur-architect aan de vub.
 30 € 
1 avis

Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuële en groepslessen voor...
 25 € 
1 avis

Bijles Frans nodig Omgeving Diepenbeek-GenkDiepenbeek

Lerares Frans met pensioen, ruime ervaring bijles Frans. Alle leeftijden, eerste speels kleuter-Frans, lagere school, humaniora, voorbereiding op centrale examencommissie, hoger onderwijs,...
 25 € 

Bijles fransHarelbeke

Problemen met Frans? Ik ben een leraar frans met zestien jaar ervaring in eerste, tweede en derde jaar secundair en ik geef bijles bij mij thuis in Harelbeke.
 20 € 

Bijles Frans Limburg (kinrooi - bree - bocholt -...Kinrooi

Bijles Frans Limburg (kinrooi - bree - bocholt -... Bonjour! Ik ben een enthousiaste leerkracht Frans van 31 jaar en heb enkele jaren ervaring in het geven van bijles (ook aan leerlingen met leerstoornissen).
 20 € 

Bijles Frans / SpaansAntwerpen

Op zoek naar een privéles of een groepsles Frans, Spaans of Nederlands? Ik ben leraar en vertaler in het Nederlands, Frans (FLE) en Spaans (ELE).
 20 € 

Lrk Frans-Nederlands + huiswerkbegeleiding sec en...Geraardsbergen

Ik geeft sinds twee jaar les als leerkracht Frans en Nederlands. ( 1ste tot 4de middelbaar) Wie het moeilijk heeft met één van deze talen kan steeds contact opnemen.
 20 € 

Verhuur bouwdrogersBrugge

Verhuur bouwdrogers Verhuur Dryfast bouwdrogers: df200, df400 en df800. Eveneens ventilatoren en kachels te huur. Voor het snel en veilig uitdrogen van pleisterwerk en chape. Ook perfect om waterschade te bestrijden.

Bijles Frans of LatijnGenk

Problemen met Franse grammatica, Franse woordenschat of met Latijn? Ik ben een enthousiaste en ervaren leraar die hierbij helpen kan. Gsm 0488/02.33.

Vlot in het Frans communiceren voor je job - les...Lier

Vlot in het Frans communiceren voor je job - les... Wat kan je met mij inoefenen? - conversatie voor professionele doeleinden: verkoopgesprekken, onderhandelingen, bedrijfspresentaties, telefonie,.
 30 € 

Correctie van uw Franse teksten

Gediplomeerde in de Franse taal met ervaring, ik corrigeer al uw Franse teksten. Ik werk graag van thuis via email of Skype, uiterste leverdatum overeen te komen.
 20 € 

Bijlessen Frans en DuitsAartselaar

Bijlessen Frans en Duits Ervaren persoon (38 j.) geef privéles Frans en Duits, toegankelijk voor alle niveaus, ongeacht ervaring of leeftijd.
 25 € 

Ik zoek bijlesGent

Mijn naam is Mabel en ik zit in de secundaire school. Ik ben van Nederlandse nationaliteit. Ik ben pas een jaar in België en heb al moeite met Frans. Ik wil het kunnen verstaan en spreken.
 10 € 

Bijles Frans/Spaans/Nederlands in MechelenMechelen

Bijles Frans/Spaans/Nederlands in Mechelen Hallo, Ik ben Evelien (23 jaar) en ik geef bijles voor de talen Frans, Spaans en Nederlands alsook huiswerkbegeleiding aan leerlingen uit het secundair onderwijs.
 20 € 

Bijles FransNijlen

Moeite met Frans, Nederlands of Arabisch? Onduidelijke grammatica en moeilijke vocabulaire? Ik help je graag met persoonlijke begeleiding op maat.
 20 € 

Bijlessen Frans, in bedrijven en voor studentenUccle

Bijlessen Frans, in bedrijven en voor studenten - Ervaren docent Frans (moedertaal) - Universitair diploma - Praktijkgerichte aanpak, met oog voor communicatie en interactie - Training voor volwassenen en bijscholing voor studenten - Kan ter...
 25 € 

Online Franse lesLier

Romaanse Filologie en lerarenopleiding behaald in Louvain-la-Neuve. 15 jaar ervaring als leerkracht Frans in Secundaire School en Avondschool.
 25 € 

Frans beginners niveau 3 Gent /Franse conversatie...Gent

1) We zoeken nog toffe klasgenoten om verder Frans te leren op dinsdagnamiddag van 13u50 tot 16u30 = niveau 3 in Gent Wie wil ons klasje vervolledigen.

Bijles Frans/EngelsGroot-Gelmen

Ervaren leerkracht geeft bijlessen voor Frans en Engels aan alle leeftijden.
 25 € 

Bijles FransKasterlee

Heeft je zoon/dochter moeite met Frans op school? Ga je op vakantie naar Frankrijk en je wil enkele basiszaken leren.
 25 € 

Bijles FransBorgerhout

Ik heb een groot aantal jaren ervaring in het secundair onderwijs in alle graden en alle richtingen en kan iemand op elk niveau het Frans bijleren.
 20 € 

Bijles Frans nodig Dan ben je bij mij aan het...Neerpelt

Ik geef al 4 jaar bijles aan jongeren. Ik ben al 2.5 jaar afgestudeerd en heb 2 jaar ervaring voor de klas.
 20 € 

Regent moderne talenMortsel

Regent met meer dan dertig jaar ervaring geeft bijles Frans en Engels. Ik ben er om uitleg te geven, te helpen, te begeleiden en te motiveren.
 25 €