Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

  Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuële en groepslessen voor...
 25 € 
3 avis

Vertaling/vertolking Nederlands - Frans (en...Louvain-La-Neuve

Vertaling/vertolking Nederlands - Frans (en... Masterstudent, tweetalig Nederlands-Frans (ik woon ondertussen al 10 jaar in Wallonië). Snelle en efficiënte vertaling van alle teksten. Ik heb al meerdere websites (waaronder docdatapayments.

7 avis

Bijlessen Frans met ervaren leraresWoluwe-Saint-Lambert

Bijlessen Frans met ervaren lerares Ervaren lerares geef privéles Frans, toegankelijk voor alle niveaus, ongeacht ervaring of leeftijd.
 25 € 
15 avis

Améliorer votre expression orale et écriteSchaarbeek

  Ayant effectué des études dans l’enseignement du français et d’autres en néerlandais, je peux vous aider à améliorer votre niveau en vous fournissant des explications en néerlandais ou en français.
 15 € 

Bijles Frans (volwassenen en kinderen)Lennik

  Hallo, Wil jij Frans leren op jouw eigen tempo? Jij kiest waar we de nadruk op leggen: spreken, lezen, schrijven, woordenschat, grammatica Neem contact met me op en we bespreken graag jouw...
 30 € 

Grammaticacoach FransAartselaar

  De laatste loodjes wegen het zwaarst. Nog 2 maanden te gaan en het schooljaar zit erop. Heeft je zoon/dochter het moeilijk met sommige onderdelen van de leerstof Frans.

Zuiver Frans sprekenBilzen

  Hallo, Ik ben Laura en ik ben 16 jaar oud. Ik ben op zoek naar iemand die mij Frans les wil komen geven! Het maakt voor mij niet uit als je ervaring hebt in lesgeven, zolang je maar...

Vertaler/tolk Nederlands-Frans-Spaans

  Ik ben beschikbaar in Oostduinkerke waar ik les geef aan particulieren. Bij mij kunt uw Frans, Nederlands en Spaans bijschaven of aanleren.

Leraar of Lerares gezochtMelle

  Hallo iedereen, Ik ben op zoek naar iemand die mij Frans kan leren. Aangezien ik altijd in Nederland heb gewoond, heb ik nooit Frans kunnen leren en dat is natuurlijk in België enorm handig.

Bijles fransJodoigne

  Lukt het frans niet zo goed op school? Wil u uw kind op een speelse manier in contact brengen met een tweede taal? Heeft uw dochter of zoon bang om te praten.
 25 € 

Al spelend Frans/Engels leren in Heverlee vr kids...

Al spelend Frans/Engels leren in Heverlee vr kids... Blcc (KU Leuven) neemt de kinderen mee op sleeptouw in de wondere wereld van het Frans of het Engels.

Bijlessen nederlands - frans - engels - lager...Oud-Turnhout

  Als Bachelor Ergotherapie kan ik je heel wat bijleren omtrent leren leren. Heb je moeilijkheden met talen of weet je niet hoe een vak aan te pakken, dan kan ik je hierbij helpen.
 20 € 

Bijlessen fransSint-Truiden

  Ervaren leerkrachten geven je een duwtje in de rug, bereiden je toetsen en examens voor...
 30 € 

Bijles Frans in TienenTienen

Bijles Frans in Tienen Problemen met Frans op school? Nog een tandje bijsteken voor de examens? Ik geef je met plezier bijles! Ik ben tweetalig N/F en vertaler van opleiding.
 25 € 

Bijles Frans en Engels Antwerpen StadAntwerpen 1

  Heb je het moeilijk met het vak Frans op de lagere school, middelbare school of hogeschool? Geen paniek: Ik zet je weer op jet juiste spoor met een duidelijke uitleg.
 30 € 

Intensieve cursus Frans tijdens paasvakantieNijlen

  Moeite met Frans? Onduidelijke grammatica en moeilijke vocabulaire? Ik help je graag met persoonlijke begeleiding op maat tijdens een intensieve cursus in de paasvakantie.
 25 € 

Bijles FransOud-Turnhout

  De laatste spurt naar de examens van juni is ingezet. Een paar bijlessen zijn misschien net dat duwtje in de rug dat je nodig hebt om met betere resultaten over de eindmeet te gaan.
 25 € 

Ik verbeter je documenten in het FransOverijse

Ik verbeter je documenten in het Frans Heb je hulp nodig met je documenten in het Frans? Ik help je graag met het schrijven en/of verbeteren van je documenten (eindwerk, scriptie, thesis,. ) in het Frans.
 30 € 

Bijles Frans aan huis - 30/uur - Regio...Zichem

  Ik geef bijles Frans aan leerlingen van het secundair onderwijs en van het lager onderwijs. Een extra duwtje in de rug nodig ? Een tandje bijsteken naar het einde van het schooljaar toe .
 30 € 

Bijles frans lierLier

  Beste, Ik ben fabienne en ik woon in lier. Ik geef franse lessen. Ik ben psychologe van opleiding met 25j ervaring met een specialisatie in kinderen. Mijn prijs pas ik aan u kunnen.
 20 € 

Bijles Frans aan huis regio RoeselareRoeselare

  Heeft uw zoon of dochter problemen met Frans in het secundair onderwijs? Dan help ik jullie graag verder. Ik geef al 6 jaar fulltime Frans in voornamelijk aso-richtingen.
 20 € 

Bijles frans region tongeren - borgloon -...Borgloon

Bijles frans region tongeren - borgloon -... Hallo! Heb je problemen met Frans en heb je een duwtje in de rug nodig? Ik wil je zeker hierbij helpen. Ik spijker je basiskennis bij aan de hand van extra oefeningen.
 25 € 

Privélessen fransPuurs

  Tientallen jaren in frans gebied geleefd en dus praktische ervaring van de franse taal, dus geen lerarenfrans! Beschikbaar in omgeving Puurs/Boom.
 25 € 

Bijlessen Frans door ervaren romanistMarke

  Wilt u Frans leren of het net bijschaven? Als ervaren romanist (verscheidene jaren leerkracht in middelbaar onderwijs) ben ik de geschikte persoon om u daarbij te helpen.
 22 € 

Bijles frans met ervaren lesgeverAntwerpen 6

Bijles frans  met ervaren lesgever Bonjour Voor beginners en voor degenen die willen hun kennis te verbeteren. Niveau 1.1, 1.2, 2.1, 2.
 18 €