Home> Zoekertjes> > Talen - Frans

Cursus Frans thuis gegeven door Franstalige +...Etterbeek

Cursus Frans thuis gegeven door Franstalige +... Ik ben Franstalige en geef cursussen Frans aan kinderen en volwassenen, van beginner tot intermediair en gevorderde niveau.
 15 € 
54 avis

Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuële en groepslessen voor...
 25 € 
51 avis

Bijles - privéles FransOud-Turnhout

In je eentje Frans onder de knie krijgen lukt niet altijd. Bijlessen op maat zijn dan net wat je nodig hebt. Neem contact op via nicole@khanta.com en samen maken we er werk van.
 20 € 

Taallessen FransGlabbeek

Hallo Ik ben een jonge leerkracht Frans en geef taalles Frans aan middelbare scholieren in de regio Tienen, Diest, Sint-Truiden en Leuven. Je kan me contacteren via j_vanstraelen@hotmail.
 15 € 

Gezocht leraar Frans voor 2 kinderen (6 en 9...Steenhuize-Wijnhuize

Wij zijn een gezin die volgend jaar een verhuis naar het buitenland plannen.

Lessen Frans, Italiaans, NederlandsBoechout

Ik geef lesjes Frans aan kleuters, kinderen uit de lagere school en bijlessen Frans aan jongeren uit het secundair onderwijs.
 20 € 

Bijles Frans aan huisBrugge

Hallo Heb je problemen met dit vak? Weet je niet hoe je de woordenschat onder de knie moet krijgen? Begrijp je de grammatica niet? Ik help je graag. Je hoeft je niet te verplaatsen.
 25 € 

Bijles FransSchoten

Ervaren Franstalige lerares geeft conversatie, zowel aan volwassenen als aan jongeren, ook studiebegeleiding of coaching ter voorbereiding van middenjury.
 25 € 

ConversationHeverlee

Apprenez le français de manière durable. Comment? Conversations: 20Eur/h. Niveau de conversation requis donc pas trop d'hésitation pour trouver les mots. Par qui? Trilingue, pédagogue.
 20 € 

Bijles Frans door leerkracht FransSint-Niklaas

Hallo Heb je het moeilijk met het vak Frans? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Bijles of prof. taaltraining Frans/Duits (ook via...Ham

Bijles of prof. taaltraining Frans/Duits (ook via... Heb je problemen met Frans of Duits? Krijg je die grammatica of uitspraak maar niet onder de knie? Heb je weldra (her)examens.
 25 € 

Bijles Frans : grammaticacoach Franse taalAartselaar

Is de Franse grammatica jouw grote struikelblok en wil je graag het nieuwe schooljaar wat comfortabeler van start gaan dan wil ik je heel graag verder helpen.
 25 € 

Bijles Frans en/of EngelsLedeberg

Heb je een vakantietaak voor Frans of Engels? Heb je problemen met de grammatica? Wens je het één en ander op te frissen? Heb je nood aan begeleiding tijdens het schooljaar.
 20 € 

Op zoek naar franse bijlessen ook tijdens de...Knokke-Heist

Bent u op zoek naar franse bijlessen ? Lerares secundair onderwijs met pensioen, ik kan u helpen. Dit kan zowel op verplaatsing of bij mij thuis. Elke dag zelfs gedurende de week end.
 20 € 

Ervaren docent in het geven van bijlessen Frans

Als licenciaat tew en tevens door de grote voeling met de Franse taal geef ik al jaren succesvol bijles aan studenten.
 18 € 

Frans op maatKnokke

Leerkracht Frans, 20 jaar ervaring, geeft les op maat en op verschillende niveau's. Functionele benadering en taalgebruik in reële contexten.
 20 € 

Bijles Frans door Franstalige studentLiège

Franstalige student in vijfde jaar vertaling geeft bijlessen Frans voor alle niveaus. Ook mogelijk: verbetering van teksten/scripties geschreven in het Frans. 15€/u Contact: christopher.
 15 € 

Erg efficiënte methode - zeer goed resultaatGent

In deze methode zoeken we uit waar de grootste nood ligt en werken we intensief op de pijnpunten die uit de analyse naar voor zijn gekomen.
 25 € 

Ervaren leerkracht geeft bijles Frans alle...Antwerpen

Ik heb een master vertaler-tolk Frans-Spaans en heb ook lerarenopleiding gevolgd en geef al vele jaren bijles Frans op alle niveau's.Enkel regio Antwerpen.
 20 € 

Bijles Frans + Engels (regio Lanaken)Lanaken

Ik ben ondertussen reeds 11 jaar werkzaam als leerkracht en heb in tussentijd al meer dan 10 kinderen begeleid met bijles.
 25 € 

Bijlessen en ondersteuning Frans op maat - regio...Aarschot

Was je eindresultaat voor Frans niet zo goed? Heb je last met het onthouden van woordenschat of het vervoegen van de werkwoorden.
 25 € 

Bijles frans-engels-duitsWaarschoot

Free-lance taalleerkracht geeft bijles Frans-Engels-Duits in Waarschoot (regio Meetjesland Oost-Vlaanderen). Begeleiding studenten middelbaar en hoger onderwijs (wekelijks of tijdens vakantie).

Bijlessen door franstalige leraarWolvertem

Ik kom bij thuis om bijlessen Frans te geven. Ik ben franstalig en ik heb 40 jaar ervaring. Ik woon in Wolvertem (Meise) en ik ben vrij tijdens juli en augustus.
 20 € 

Examens de Seconde SessionArchennes

Ik geef bijlessen Frans aan studenten en volwassenen. Essayons ensemble de réussir la deuxième session...
 24 € 

Des problèmes pour le français Voici la...Poperinge

Problemen met het vak Frans ? Daar moeten we dan toch even dringend over praten. Als leraar Frans met meer dan 30 jaar ervaring in een aso school zou ik toch wel kunnen helpen, hoop ik.

Zoekertjes> > Talen - Frans : 25 Volgende >>