Home> Zoekertjes> > Talen - Frans

Franstalige leraarDenderwindeke

Wil jij je Frans op zaterdag bijschaven? Dan ben je op het goed adres. Bel naar 0473 86 76 95, dan maken wij een afspraakje om eerst even kennis te maken.
 25 € 

Bijlessen Frans door echte FranstaligeSint-Pieters-Woluwe

Tweetalige universitair, met Frans als moedertaal, geeft bijlessen Frans zowel aan kinderen als aan volwassenen. De lessen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de leerlingen.
 16 € 

Bijlessen FransMortsel

Het Frans is mijn moedertaal. Ik spreek en schrijf het uitstekend. Met plezier zou ik anderen helpen deze taal te leren beheersen. Ik geef graag les en heb ook ervaring in het geven van bijlessen.

Bijles Frans door leerkracht FransSint-Niklaas

Hallo! Heb je het moeilijk met het vak Frans? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Bijles fransHarelbeke

Problemen met Frans? Ik ben een leraar frans met negen jaar ervaring in eerste, tweede en derde jaar secundair en ik geef bijles bij mij thuis in Harelbeke.
 20 € 

Bijlessen FransAntwerpen

Is Frans een struikelblok voor je? Zijn je resultaten voor Frans niet zoals je gehoopt had.
 25 € 

Bijles Frans - regio TongerenKoninksem

Bijles Frans - regio Tongeren Blijft de Franse grammatica voor jou maar een kwelling of geraak je het noorden kwijt bij al die spellingsregels? Dan kan ik je helpen met wat orde te scheppen in de chaos.
 20 € 

Frans

Trainer-coach, native speaker, geeft bijles frans(ook hogerschool en universiteit), conversatie en zakelijke taal(ervaring in opleiding voor bedrijf).
 25 € 

Ervaren privé bijles geeft les frans regio vl.brNieuwenrode

Hallo, Ik ben Leslie (28), afgestudeerde Master en geef intussen meer dan 4jaar bijles aan huis.
 25 € 

Bijles Frans Bredene/Oostende 1ste-2de-3de aso/tsoBredene

Wil je bijles Frans voor jouw dochter of zoon dan ben je bij mij aan het goede adres. 25 eur indien ik ter plaatse moet komen.
 20 € 

Verhuur bouwdrogersBrugge

Verhuur bouwdrogers Verhuur Dryfast bouwdrogers: df200, df400 en df800. Eveneens ventilatoren en kachels te huur. Voor het snel en veilig uitdrogen van pleisterwerk en chape. Ook perfect om waterschade te bestrijden.

Individuele les Frans volwassenenWielsbeke

Individuele les Frans volwassenen Leerkracht geeft individuele les Frans aan volwassenen. Enige voorkennis Frans is vereist.
 22 € 

Bijles Frans hogeschoolWielsbeke

Bijles Frans hogeschool Leerkracht geeft bijlessen Frans . aan studenten hogeschool met enkele uren Frans in hun lesrooster . aan studenten lerarenopleiding lager onderwijs .
 22 € 

Bijles Frans of LatijnGenk

Problemen met Franse grammatica, Franse woordenschat of met Latijn? Ik ben een enthousiaste en ervaren leraar die hierbij helpen kan. Gsm 0488/02.33.

Franse bijlesLier

Wil je graag Frans leren? Of heb je extra hulp nodig bij de geziene leerstof op school? Ik geef les aan jongeren, volwassenen en anderstaligen. Omgeving Lier.
 30 € 

Bijles FransTurnhout

Master in de romaanse filologie geeft bijlessen Frans. Ben leraar Frans hso 2de en 3de graad. Geef bijlessen bij mij thuis aan beginners en gevorderden.
 17 € 

Bijles Frans in HannutHannut

Ik ben tweetalig en geef bijles Frans in Hannut. Prijs: €15/uur...
 15 € 

Frans beginners niveau1 op do vm en niv2 op di nm...Gent

We zoeken nog toffe klasgenoten om 1) Frans te leren op DoVM van 9u20 tot 12u = niveau 1 & 2) verder Frans te leren op dinsdagnamiddag van 13u45 tot 16u25 = niveau 2 Wie wil ons klasje...

Individuele begeleiding bij het aanleren van de...Sint-Andries

Hallo U woont in de omgeving van Brugge en bent op zoek naar iemand die u of uw zoon/dochter kan helpen om uw/zijn/haar basiskennis van de Franse taal onder de knie te krijgen .
 20 € 

Bijles Frans omgeving Oostham / TessenderloOostham

Bijles Frans omgeving Oostham / Tessenderlo Recent gepensioneerd leraar (licentiaat = master) met meer dan 38 jaar ervaring (Pius X-College Tessenderlo) geeft bijles Frans tot en met niveau 4de jaar aso / tso / bso 20€/uur Willy 011 401815...
 20 € 

Lerares voor bijlessen FransMalines

Op zoek naar professionele lerares voor bijlessen Frans ? Problemen met lezen, schrijven, spreken of luisteren .
 20 € 

Bijles Frans lager/secundairLeuven

Bijles Frans lager/secundair Heb je moeilijkheden met Frans? Dan kan ik jou helpen! Ik ben een gediplomeerde leerkracht en momenteel student aan de internationale masteropleiding 'Educational Studies'.
 20 € 

Bijlessen Frans

Ik geef bijlessen Frans (niveau secundair onderwijs). Ik ben een ex-leerkracht Frans-Spaans (diploma Romaanse talen en aggregaat).
 20 € 

Bijles Frans regio HasseltHasselt

Hallo! Ben je op zoek naar bijles Frans dan ben je hier aan het juiste adres! Ik ben een ervaren leerkracht Frans en bovendien ook jurylid bij de examencommissie voor secundair onderwijs.
 25 € 

FransGent

Frans Als eindejaarsstudent, bied ik via deze weg mijn verworven competenties aan mijn medestudenten. Ik ben student ofm (, specifiek medical management assistant).
 5 € 

Zoekertjes> > Talen - Frans : 25 Volgende >>