Home> Zoekertjes> > Talen - Frans

Bijles Frans Limburg (kinrooi - bree - bocholt -...Bocholt

Bonjour! Ik ben 29 jaar en leerkracht Frans. Ik heb al enkele jaren ervaring in het geven van bijles (ook aan leerlingen met een leerstoornis).
 18 € 

Les Frans volwassenenWielsbeke

Les Frans volwassenen Leerkracht geeft individuele les Frans aan volwassenen. Enige voorkennis Frans is vereist.
 22 € 

Bijles Frans hogeschoolWielsbeke

Bijles Frans hogeschool Leerkracht geeft bijlessen Frans . aan studenten hogeschool met enkele uren Frans in hun lesrooster . aan studenten lerarenopleiding lager onderwijs .
 22 € 

Bijles Frans regio Kampenhout & GentKampenhout

Hallo, Met mijn 10 jaar ervaring als leerkracht Frans in het secundair onderwijs geef ik graag bijles aan uw zoon/dochter. Neem gerust vrijblijvend contact met me op.
 20 € 

Bijles Frans door leerkracht FransSint-Niklaas

Hallo! Heb je het moeilijk met het vak Frans? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Bijles Frans - vertalingenKuringen

Heb je moeite met Frans ? Dan kan ik je helpen. Ik ben volledig 2-talig opgevoed.
 20 € 

Bijlessen Frans-Spaans-Italiaans GentGent

Ik werk reeds tien jaar als leerkrachte Romaanse Talen (Frans, Spaans en Italiaans) in het secundair en volwassenonderwijs en ik wil graag nog wat extra lessen of bijlessen geven, overdag of 's...
 20 € 

Privéles Frans Engels DuitsLochristi

Privéles Frans Engels Duits Individuele studiebegeleiding talen voor middelbaar, hoger onderwijs en universiteit. Ook privéles aan kinderen. Voor meer info 0486/83.63.58.

Bijles frans limburg (beek, geleen, sittard,...Maasmechelen

Bijles frans limburg (beek, geleen, sittard,... Ik ben gediplomeerd vertaalster Frans en beschik over zeer goede kennis van deze taal in zowel woord als geschrift.

Bijles Frans Antwerpen/ WommelgemWommelgem

Ik ben een ervaren leerkracht Frans. Ik wil je helpen de leerstof te verwerken, je voor te bereiden op een test/testen, niet geziene leerstof wil ik uitleggen of eventuele achterstanden wegwerken.
 25 € 

Bijles frans Regio Vl.br. 4j ervaringNieuwenrode

Hallo, Ik ben Leslie (28), afgestudeerde Master en geef intussen meer dan 5jaar bijles aan huis.
 25 € 

Bijles FransBrasschaat

Herexamen of hulp nodig tijdens het schooljaar? Ik ben leerkracht Frans van opleiding en heb veel ervaring met het oplossen van de problemen die de leerlingen uit de Middelbare school ondervinden...
 25 € 

Bijles FransBerchem

Individuele ondersteuning conversatie en grammatica juiste studiemethode ook anderstaligen...
 15 € 

Bijles Frans/Duits - ook via SkypeHam

Heb je problemen met Frans of Duits? Krijg je die grammatica of uitspraak maar niet onder de knie? Heb je weldra (her)examens.
 25 € 

Bijles FransBornem

Ik geef graag bijles Frans op maat, inspelend op concrete behoeften en vragen, aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs.
 25 € 

Bijlessen Frans/Nederlands/ SpaansSint-Niklaas

Ik ben master in de toegepaste taalkunde voor Frans, Spaans en Nederlands en geef al 6 jaar les in het secundair onderwijs.
 20 € 

Bijles FransOpwijk

Als licentiaat Romaanse talen (Frans-Italiaans) en geaggregeerde voor het secundair onderwijs geef ik graag (bij)les Frans aan -leerlingen uit het middelbaar onderwijs -studenten universitair...
 25 € 

59 jarige lerares Frans in Gent gediplomeerd...Gent

59 jarige lerares Frans in Gent gediplomeerd... Hallo, ik ben Katelijne uit Gent, 59jarige leerkracht frans die bijles geeft op een aangename manier, het gehele jaar door, ook tijdens de vakanties, studiebegeleiding Frans, examens, toetsen,...
 18 € 

Bijles Frans / Engels / NederlandsHeist-op-den-Berg

Leerkracht (31 jaar) geeft bijles Frans / Engels / Nederlands in (de buurt van) Heist-op-den-Berg, bij u thuis of bij mij thuis.
 15 € 

Bijles - privéles FransOud-Turnhout

In je eentje Frans onder de knie krijgen lukt niet altijd. Bijlessen op maat zijn dan net wat je nodig hebt. Neem contact op via nicole@khanta.com en samen maken we er werk van.
 20 € 

Bijles - privéles Frans/Engels/Duits LochristiLochristi

Bijles - privéles Frans/Engels/Duits Lochristi Strikt individuele begeleiding voor problemen met taalvakken en/of algemene studiemethode. Ervaren en dynamische lerares uit omgeving Lochristi, Oostakker, Sint-Amandsberg, Destelbergen.

ConversatieGent

Franstalige man helpt iedereen die zijn/haar mondelinge vaardigheid in het Frans wilt verbeteren. (Regio Gent.
 15 € 

Bijles Frans : grammaticacoach FransAartselaar

Juf met jarenlange onderwijservaring en bijkomend diploma "Remediëring van de Franse grammatica" helpt graag leerlingen die het wat moeilijker hebben verder.
 25 € 

Bijles Frans / hulp voor voorbereiding herexamen...Grimbergen

Hallo, Zoekt u hulp om enkele onderdelen van de Franse grammatica op te frissen, wenst u wat mondelinge oefeningen of regelmatige lessen.
 20 € 

Bijles en begeleiding alle niveaus door...Tremelo

Bijles en begeleiding alle niveaus door... Ik ben een 56-jarige Franstalige vrouw en woon al 25 jaar in Tremelo.
 15 € 

Zoekertjes> > Talen - Frans : 25 Volgende >>