Home> Zoekertjes> > Talen - Frans

Bijlessen Frans en Engels

Bijlessen Frans en Engels Hallo! Ik ben Hanne en ik ben student aan de Universiteit van Antwerpen. Ik geef bijlessen en huiswerkbegeleiding voor Frans en Engels aan leerlingen van het lager en secundair onderwijs.
 18 € 

Bijles Frans niveau hogeschoolAntwerpen

Ik ben vertaler tolk Frans Spaans en heb veel ervaring met het geven van bijlessen, vooral niveau hoger onderwijs. Ook hulp bij maken van taken en nalezen en verbeteren.
 20 € 

Bijlessen Frans en EngelsKnesselare

Ervaren leerkracht geeft (bijlessen) Frans en Engels eventueel aan huis. Ook cursussen voor volwassenen, zelfstandigen en hulp bij (her)examens met studiebegeleiding.

Franse bijlessen - Des leçons de françaisGeel

Bonjour! Hallo! Ik ben een jonge leerkracht van 24 en geef sinds enkele jaren bijles Frans. Dit doe ik vooral aan middelbare schoolkinderen, maar ook soms hogeschoolstudenten.
 15 € 

Frans op maatKnokke

Leerkracht Frans, 20 jaar ervaring, geeft les op maat en op verschillende niveau's. Functionele benadering en taalgebruik in reële contexten.
 20 € 

Bijlessen FransTienen

Heb je hulp nodig met het vak Frans? (examen, opdracht of herexamen). In dat geval kan ik jou helpen.
 15 € 

Taallessen Frans en Italiaans

Als licentiate in de Romaanse talen geef ik taallessen Frans en Italiaans aan volwassenen en studenten. Door mijn goede ervaring weet ik perfect met welke aanpak u de beste resultaten behaalt.
 25 € 

Bijles Frans : regio BerchemBerchem

Ik help u graag verder met mijn kennis en mijn ervaring ( 15 jaar ) tel.

Bijles Frans door ervaren licentiate Romaanse...St-Niklaas

Als licentiaat Romaanse talen (Frans-Italiaans) en geaggregeerde voor het secundair onderwijs geef ik graag (bij)les Frans aan -leerlingen uit de 1e, 2e en 3e graad aso, bso, tso -studenten...
 25 € 

Leerkracht Frans geeft bijles FransSint-Niklaas

Hallo! Heb je het moeilijk met het vak Frans? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Bijlessen FransBitsingen

Ik ben een Franstalige student die in de pronvicie Luik woon en ik geef bijlessen voor het vak Frans.
 10 € 

Bijles frans regio vl.br, +4jaar ervaringNieuwenrode

Hallo, Ik ben Leslie (27), afgestudeerde Master en geef intussen meer dan 4jaar bijles aan huis.
 25 € 

LeraarKampenhout

Ik ben een 30 jarige vrouw. Ik spreek italiaanse en deel graag mijn kennis met andere.Ik ben echte geduldige en heb veel ervaring. contact:0485164056 mijun E-mail is: ciaruo@hotmail.
 10 € 

Examens de Seconde SessionArchennes

Ik geef bijlessen Frans aan studenten en volwassenen. Essayons ensemble de réussir la deuxième session...
 24 € 

Des problèmes pour le français Voici la...Poperinge

Problemen met het vak Frans ? Daar moeten we dan toch even dringend over praten. Als leraar Frans met meer dan 30 jaar ervaring in een aso school zou ik toch wel kunnen helpen, hoop ik.

Bijles en privéles FransKorbeek-Lo

Bijles en privéles Frans Ik ben licentiaat vertaalster en geef bijles Frans. Bent u op zoek naar extra begeleiding in het kader van uw studie of beroep? Of heeft uw zoon of dochter hulp nodig.
 27 € 

Franstalige leraarDenderwindeke

Nood om deze vakantie uw Frans wat bij te schaven? Mijn moedertaal is Frans en ik ben leraar. Ik wil je graag komen helpen in de regio Ninove, Herne, Aalst.
 20 € 

Bijles Frans/Duits - ook via SkypeHam

Heb je problemen met Frans of Duits? Krijg je die grammatica of uitspraak maar niet onder de knie? Heb je weldra (her)examens.
 25 € 

Conversatieles FransBorsbeek

Ik ben op zoek naar een persoon/lesgever die mij op regelmatige basis bijles Frans kan geven.

Ik heb een goede kennis v/h Frans en...Antwerpen 6

Ik heb een goede kennis v/h Frans en... Mijn naam is Vicky en ik ben een 25-jarige alumna van de universiteit Antwerpen waar ik in 2012 mijn masterdiploma handelsingenieur haalde.
 20 € 

Frans voor iedereenGent

Beste allemaal, Frans is mijn moedertaal Kiest dan voor een ontspannend frans leren.
 18 € 

Bijles, vertalen, nalezen FransHasselt

Heb je moeite met Frans? Kan wat extra uitleg jou op de goede weg zetten? Of heb je iemand nodig die een artikel moet vertalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ik ben leerkracht.
 20 € 

Professionele vertalingen en revisies...Gent

Op zoek naar een professionele maar betaalbare vertaling? Portaal heeft de nodige ervaring in het vertalen van en naar het Frans, Spaans, Nederlands en Engels.

Bijles frans master mechelenMechelen

Rapport wat tegengevallen? wil je graag volgend jaar iets comfortabeler starten op school? Is een basis kennis frans een vereiste voor je werkgever? Wil je gewoon jezelf verrijken.
 22 € 

Bijles Frans en Spaans omgeving Leuven

Bijles Frans en Spaans omgeving Leuven Leerkracht Frans en Spaans geeft bijlessen aan leerlingen secundair onderwijs. Contacteer mij vrijblijvend voor meer info.
 20 € 

Zoekertjes> > Talen - Frans : 25 Volgende >>