Home> Zoekertjes> > Talen - Frans

Cursus Frans thuis gegeven door Franstalige +...Etterbeek

Cursus Frans thuis gegeven door Franstalige +... Ik ben Franstalige en geef cursussen Frans aan kinderen en volwassenen, van beginner tot intermediair en gevorderde niveau.
 15 € 
4 avis

Bijles - HuiswerkbegeleidingWavre

Bijles - Huiswerkbegeleiding Beste, Ik zit momenteel in het 3de jaar ingenieur-architect aan de vub.
 25 € 
1 avis

Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuële en groepslessen voor...
 25 € 
1 avis

Licentiate Frans/Italiaans geeft bijles/vertaalt...Leuven

Ik ben licentiate in de Romaanse taal- en letterkunde (Frans-Italiaans) en ben leerkracht Frans in de hogere jaren van het secundaire onderwijs.
 25 € 

Bijlessen FransMortsel

Het Frans is mijn moedertaal. Ik spreek en schrijf het uitstekend. Met plezier zou ik anderen helpen deze taal te leren beheersen. Ik geef graag les en heb ook ervaring in het geven van bijlessen.

Bijles FransBorgerhout

Ik heb een groot aantal jaren ervaring in het secundair onderwijs in alle graden en alle richtingen en kan iemand op elk niveau het Frans bijleren.
 20 € 

Bijlessen FransAntwerpen

Is Frans een struikelblok voor je? Zijn je resultaten voor Frans niet zoals je gehoopt had.
 25 € 

Bijles Frans RoeselareTorhout

Bijles Frans Roeselare Hier kan u terecht met al uw moeilijkheden, vragen, tips, extra oefeningen, bijles.. i.v.m. De Franse taal. Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding die helemaal afgestemd is op uw behoeften.
 25 € 

Leerkracht Frans geeft bijles FransSint-Niklaas

Hallo Heb je het moeilijk met het vak Frans? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Hulp Frans voor studenten / volwassenenLier

Hulp Frans voor studenten / volwassenen Als Romaniste heb ik ervaring in het secundair, volwassenen- en hoger onderwijs. Ik geef nu Frans aan de hogeschool. Ben je student of professioneel bezig met Frans, en krik je graag je Frans op.
 22 € 

Bijles fransHarelbeke

Problemen met Frans? Ik ben een leraar frans met negen jaar ervaring in eerste, tweede en derde jaar secundair en ik geef bijles bij mij thuis in Harelbeke.
 20 € 

Bijles Frans door native speakerBerchem

Bijles Frans door native speaker Hallo Ik ben Florine. Ik geef bijles Frans aan kinderen van de lagere school en aan jongeren uit het 1ste en 2de middelbaar.
 18 € 

Ik geef bijles fransKasterlee

Ik ben Franstalige en geef cursussen Frans op een niveau secondaire onderwijs en volwassenen op alle niveau, afhankelijk van uw behoeften. Ik vraag 15€ per uur bij mijn thuis.
 15 € 

Bijles Wiskunde, Chemie, Fysica, Frans, engels,...Brecht

Beste leerling(e) Zie je de lessen niet goed meer zitten? Iemand nodig op wekelijkse basis.
 25 € 

Bijles FransAntwerpen

Ervaart u moeilijkheden met Frans? Ik ben een leerkracht secundair onderwijs in opleiding. Ik organiseer bijlessen Frans aan huis of bij mij thuis. Voor jong en oud.
 20 € 

Bijles Frans/Spaans/Nederlands in MechelenMechelen

Bijles Frans/Spaans/Nederlands in Mechelen Hallo, Ik ben Evelien en ik zou graag bijlessen willen geven voor de talen Frans, Spaans of Nederlands.
 20 € 

Bijles Frans of LatijnGenk

Problemen met Franse grammatica, Franse woordenschat of met Latijn? Ik ben een enthousiaste en ervaren leraar die hierbij helpen kan. Gsm 0488/02.33.

Bijles FransBornem

Leraar Frans geeft bijles aan elke leeftijd. Ook conversatielessen voor volwassenen.
 25 € 

Verhuur bouwdrogersBrugge

Verhuur bouwdrogers Verhuur Dryfast bouwdrogers: df200, df400 en df800. Eveneens ventilatoren en kachels te huur. Voor het snel en veilig uitdrogen van pleisterwerk en chape. Ook perfect om waterschade te bestrijden.

Bijlessen FransSint-Katelijne-Waver

Ik werk u snel en effectief bij om uw kenneis van het Frans te verbeteren en uw vertrouwen te geven.
 25 € 

Bijles FransTurnhout

Master in de romaanse filologie geeft bijlessen Frans. Ben leraar Frans hso 2de en 3de graad. Geef bijlessen bij mij thuis in Turnhout.
 17 € 

Intensive french lessons - Cours intensifs de...Bruxelles

Intensive french lessons - Cours intensifs de... Learning to communicate confidently in french – that’s the challenge I want to take up with you.
 20 € 

Ervaren leerkracht voor talenSint-Andries

Ik geef Engels en Frans op gelijk welk niveau. Spreken en schrijven. Woordenschat en grammatica. Ik kom bij u thuis. Regio Brugge.
 25 € 

Frans beginners niveau 2 op di nm - GentGent

We zoeken nog toffe klasgenoten om verder Frans te leren op dinsdagnamiddag van 13u45 tot 16u25 = niveau 2 Wie wil ons klasje vervolledigen.

Bijlessen frans engelsGent

Hallo, wij zijn op zoek naar iemand die onze zoon van 15 wekelijks een uurtje bijles frans en engels kan geven bij ons thuis. Wij wonen in Gent aan het sint pieters station.

Zoekertjes> > Talen - Frans : 25 Volgende >>