Home> Zoekertjes> > Talen - Frans

Frans door moedertaalsprekerVossem

Wilt u uw Frans verbeteren? Ik heb ervaring met het geven van het Frans en zal u graag helpen om onze tweede landstaal te beheersen.
 20 € 

Stoomcursus Frans voor jongeren in MaaseikMaaseik

Huiswerkinstituut Maaseik organiseert in de zomer een stoomcursus Frans voor jongeren tussen 12 en 17 jaar.

Bijles Frans Engels Nederlands DuitsHeverlee

Universitair met +20 jaar ervaring geeft bijles Frans Engels Nederlands (ook Nt2) en Duits alle niveaus alle leeftijden omgeving Groot Leuven...
 20 € 

Bijles Frans door lerares met masterLier

Bijles Frans door lerares met master Als master in de taal- en letterkunde en leerkracht, bereid ik je graag voor op je examen Frans. Heb je de grammatica nog niet helemaal onder de knie of problemen met spelling,..
 22 € 

Bijles Frans aan huisGent

Ben je woonachtig in de omgeving van (groot)Gent? Heb je moeilijkheden met het verwerken van de leerstof Frans? Aarzel dan niet langer en contacteer mij.

Bijles en studiebegeleidingLandegem

Bijlessen Frans, Engels, Nederlands; niveau secundair onderwijs.
 20 € 

Frans voor scholieren van het middelbaar onderwijsBrugge

Nieuw vanaf september Repetitiesessies Frans voor scholieren van het middelbaar onderwijs in groepjes van max. 4 deelnemers.
 8 € 

Bijles Frans - Spaans - LatijnSint-Kruis

Alle onderwijsniveaus licentiaat Romaanse filologie, 25jaar leservaring + auteur verschillende taalhandboeken Frans...
 25 € 

Bijlessen Frans / Engels - Hulp bij het maken van...Ixelles

Hallo, Ik ben opgegroeid in Frankrijk en heb een deel van mijn studies in Cahors gedaan (baccalauréat Littéraire behaald in 2006), maar ik ben nederlandstalig en engelstalig van oorsprong.
 25 € 

Lerares Frans regio AntwerpenBerchem

Lerares Frans regio Antwerpen Heeft u kind moeilijkheden met het Frans? Wacht niet tot de examens. Ik geef bijlessen Frans aan leerlingen van het secundair en lager onderwijs in regio Antwerpen.

Bijles Frans door ervaren masterMunkzwalm

Ervaren leerkrachte Frans (universitaire opleiding) geeft Frans op maat: alle niveaus, van beginner tot gevorderd, met eigen cursusmateriaal op maat. Komt aan huis. Regio: Zottegem-Oudenaarde.
 25 € 

Enthousiaste lerares Frans, Duits, Engels,...Hoeselt

Via het inoefenen van minidialogen en woordenschat-en grammaticadrill op maat, komt u snel tot vlotte communicatie. Voor volwassenen en leerlingen hoger en secundair onderwijs. Alle niveaus.
 30 € 

Ervaren regent Frans/Engels geeft bijlesAntwerpen 1

Problemen met Frans of Engels ? Wacht niet tot het examen en bel 0472.77.77.25. Plantijn Moretuslei Antwerpen.
 20 € 

Ik geef les tegen les EngelsBruxelles

Ik geef les aan uw kind of adolescent. Mijn taal iveau Engels is A1-A2. Ik ben Franstalig.

Bijlessen FransTienen

Zijn jullie op zoek naar extra hulp voor Frans? Ik ben tweetalig F/N en ben bereid dit voor jullie te doen.
 20 € 

Leerkracht lager onderwijs regio...Sint-Pieters-Leeuw

Mijn naam is Eveline. Ik ben leerkracht lager onderwijs en geef bijles Nederlands, Frans, Engels en andere vakken niveau zesde leerjaar. Je m'appelle Eveline.
 20 € 

Bijles FransLierde

Bijles Frans Reeds 10 jaar ervaring met het begeleiden van jongeren uit het secundair onderwijs! Ik help je bij het voorbereiden van jouw examens! Vakken: Frans, wiskunde, Engels Andere vakken mogelijk op...

ConversationDe Panne

Apprenez le français de manière durable. Comment? - Conversations: 15Eur/h. Niveau de conversation requis donc pas trop d'hésitation pour trouver les mots.
 15 € 

Bijles Frans in TienenTienen

Bijles Frans in Tienen Ik ben tweetalig N/F en licentiaat vertaler van opleiding. Ik heb 25 jaar ervaring in het vreemdetalenonderwijs en geef heel graag bijles aan kinderen die problemen of achterstand hebben met Frans...
 25 € 

Converseren met uw kinderenErembodegem

Beste, ik ben Franstalig en ik woon in Aalst. Ik ben bereid om uw kinderen te helpen met hun huiswerken, en zou graag in het frans willen converseren.
 15 € 

Bijles Frans door leerkracht FransSint-Niklaas

Hallo! Heb je het moeilijk met het vak Frans? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Vertaler/tolk Nederlands-Frans-Spaans

Ik ben beschikbaar in Oostduinkerke waar ik les geef aan particulieren. Bij mij kunt uw Frans, Nederlands en Spaans bijschaven of aanleren.

Franstalige lesgever op alle niveau's.Kalmthout

Ik ben een Franstalige lesgever met ervaring en geef Franse les op alle niveau's, zowel grammatica als conversatie of vertaling, voor jong of oud.
 22 € 

Laatste rechte lijn voor de examensBrussegem

Laatste rechte lijn voor de examens Een tekort voor Frans? Eindresultaat in gevaar? Geen paniek. Gewoon aanpakken! Ik ben Franstalig, heb toneel gestudeerd, een internationale carrière in business achter de rug en help graag...
 20 € 

ConversationHeverlee

Apprenez le français de manière durable. Comment? - Conversations: 15Eur/h. Niveau de conversation requis donc pas trop d'hésitation pour trouver les mots.
 15 € 

Zoekertjes> > Talen - Frans : 25 Volgende >>