Home> Zoekertjes> > Talen - Frans

Conversatielessen FransAntwerpen 1

Perfect tweetalige jongeman (22 - diploma Franstalige middelbare school) geeft conversatielessen Frans en ondersteuning Frans op middelbaar niveau. Vergoeding overeen te komen.

Lessen Frans in KortrijkKortrijk

Moeite met Frans of gewoon zin om Frans te leren of om Frans bij te werken? Als ervaren leerkracht Frans help ik je graag vooruit. Ik geef les Frans op maat niet ver van het station in Kortrijk.
 20 € 

Lerares FransEdegem

Ik geef bijlessen Frans bij mij thuis, zowel aan volwassenen als aan jongeren, regio Edegem, Wilrijk, Mortsel, Berchem, Hove, Boechout, Kontich. Ik ben tijdens de dag en 's avonds beschikbaar.

Bijles FransAntwerpen

Bijles Frans Beste leerling Stelt Frans een probleem en kan je wat extra ondersteuning gebruiken op vlak van grammatica, spreken, schrijven? Doe dan een beroep op mij. Als Lic.
 25 € 

Bijlessen Frans voor 13 /uur in Antwerpen

Ik heb een Master in de journalistiek en ben Franstalige. Ik geef bijlessen Frans voor 13€/uur in Antwerpen, voor basis en secundair niveau, voor jongeren en volwassenen.
 13 € 

Bijles Frans/Nederlands/HuiswerkbegeleidingGentbrugge

Ik ben een ervaren leerkracht die bijles Frans/Nederlands geeft. Ook ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met studieproblemen van 6 tem 18 jaar.
 20 € 

Bijles Frans en EngelsDendermonde

Beste, Ik ben leerkracht op het secundaire onderwijs en heb nog wat avonden vrij om Frans en Englels bijles te geven aan leerlingen die moeite hebben met talen. Ik spreek zelf 8 talen.
 20 € 

Franse bijles en algemene studietechnieken bij...Hasselt

Problemen met Frans? Ligt het aan je kunnen, je motivatie of heb je een achterstand opgelopen? Ik zoek samen met jou de oplossing om je punten te doen stijgen.
 25 € 

Bijles Frans LimburgHeusden-Zolder

Heb je moeilijkheden met de Franse taal? Ik help je er graag mee! Ik ben een leerkracht Frans (30 jaar) en kom je graag bijbenen in de Franse grammatica en woordenschat.
 20 € 

MasterMaasmechelen

Pedagogische Universiteit /Filologie Frans en Engels (licentiaat Romaanse talen)...
 20 € 

Bijles Frans - HalleHalle

Ik ben Master en geef bijles Frans. Heeft je zoon of dochter hulp nodig met Frans.
 20 € 

Bijles Frans - NederlandsLeuven

Bijles Frans - Nederlands Heeft je zoon of dochter problemen met Frans of Nederlands op de middelbare school? Bij mij kan je terecht voor bijlessen zodat de achterstand weggewerkt wordt.
 20 € 

Bijles Frans Brugge - Torhout - RoeselareTorhout

Sinds geruime tijd geef ik Frans in het secundair onderwijs. Ook begeleid ik heel regelmatig studenten uit het so of de hoge school. De lessen kunnen doorgaan bij uw thuis of bij mij.
 25 € 

Bijles Frans : grammaticacoach Franse taalAartselaar

Juf, met jarenlange onderwijservaring en bijkomende opleiding "Remedierend leren en zorgverbreding van de Franse taal" helpt kinderen die het wat moeilijker hebben, met succes verder.
 25 € 

Bijles brecht/hoogstraten 13-16 euro/u...Brecht

Ben je op zoek naar bijlessen Frans, Duits of Nederlands? Je kan bij mij terecht voor studiebegeleiding in: grammatica, uitspraak, lees-, spreek-, en schrijfvaardigheid.

Bijles Frans door Franstalige logopedisteLeuven

Mijn naam is Madeleine. Ik ben afgestudeerd in de logopedische en audiologische wetenschappen aan de kuleuven. gezien mijn tweetalige opvoeding (Frans-Nederlands), ben ik vloeiend in beide talen.
 20 € 

Licentiate Frans/Italiaans geeft bijles/vertaalt...Leuven

Ik ben licentiate in de Romaanse taal- en letterkunde (Frans-Italiaans) en ben leerkracht Frans in de hogere jaren van het secundaire onderwijs.
 20 € 

Bijlessen Frans + initiatie Frans jonge kinderenBrasschaat

Ik ben van Franse nationaliteit. Ik heb een universitair diploma van Toegepaste Economische Wetenschappen en ben ook in bezit van het Getuigschrift Pedapogische Bekwaamheid.
 20 € 

Franstalige leraarDenderwindeke

Franstalige leraar Wil jij je Frans op zaterdag bijschaven? Dan ben je op het goed adres.
 25 € 

Bijlessen Frans door echte FranstaligeSint-Pieters-Woluwe

Tweetalige universitair, met Frans als moedertaal, geeft bijlessen Frans zowel aan kinderen als aan volwassenen. De lessen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de leerlingen.
 16 € 

Bijlessen FransMortsel

Het Frans is mijn moedertaal. Ik spreek en schrijf het uitstekend. Met plezier zou ik anderen helpen deze taal te leren beheersen. Ik geef graag les en heb ook ervaring in het geven van bijlessen.

Bijles Frans door leerkracht FransSint-Niklaas

Hallo! Heb je het moeilijk met het vak Frans? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Bijles fransHarelbeke

Problemen met Frans? Ik ben een leraar frans met negen jaar ervaring in eerste, tweede en derde jaar secundair en ik geef bijles bij mij thuis in Harelbeke.
 20 € 

Bijlessen FransAntwerpen

Is Frans een struikelblok voor je? Zijn je resultaten voor Frans niet zoals je gehoopt had.
 25 € 

Bijles Frans - regio TongerenKoninksem

Bijles Frans - regio Tongeren Blijft de Franse grammatica voor jou maar een kwelling of geraak je het noorden kwijt bij al die spellingsregels? Dan kan ik je helpen met wat orde te scheppen in de chaos.
 20 € 

Zoekertjes> > Talen - Frans : 25 Volgende >>