Home> Zoekertjes> > Talen - Frans

Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuële en groepslessen voor...
 25 € 

Bijles, taaltraining Frans/Duits - ook via SkypeHam

Heb je problemen met Frans of Duits? Krijg je die grammatica of uitspraak maar niet onder de knie? Heb je weldra (her)examens.
 25 € 

Bijles Frans aan huisGeraardsbergen

Ervaren leerkracht geeft bijles Frans aan huis (Regio Aalst, Geraardsbergen, Ninove, Zottegem).
 25 € 

Master geeft lessen Frans - Aarschot, Diest,...Aarschot

- alle niveaus - alle leeftijden - zowel voor studenten als voor professionals...
 25 € 

Vertalingen en bijlessen Frans en EngelsGent

Ik ben Sara, gediplomeerd vertaler-tolk en geef al jaren bijles Frans en Engels zowel aan kinderen als aan volwassenen.
 20 € 

Les en/of Vertalingen Fr-EngGent

Ik ben Sara, gediplomeerd vertaler-tolk en geef al jaren bijles Frans en Engels zowel aan kinderen als aan volwassenen.
 25 € 

Bijles Frans, Italiaans en LatijnLaakdal

Hallo, Ik ben licentiaat in de Romaanse taal- en letterkunde (Frans-Italiaans) en heb een doctoraat in de Taalkunde, met jarenlange leservaring in het secundair en hoger onderwijs.
 40 € 

Professionele vertalingen en revisies fr/sp/nl/engGent

Op zoek naar een professionele maar betaalbare vertaling? Portaal heeft de nodige ervaring in het vertalen van en naar het Frans, Spaans, Nederlands en Engels.

Bijles Frans voor jong en oudOpoeteren

Bijles Frans voor jong en oud Is Frans niet je sterkste vak? Heb je iemand nodig die een tekst naleest? Wil je je goed voorbereiden op de examens? Als leerkracht Frans kan ik je daar goed mee helpen.
 20 € 

Frans lerenAfsnee

Voor volwassen en studenten Alle niveau's frans, uitspraak en schrijven, voor het bijschaven van bestaande kennis, het voorbereiden van sollicitatiegesprekken, het voorbereiden van examens,...
 30 € 

Leerkracht Frans geeft bijles FransSint-Niklaas

Hallo! Heb je het moeilijk met het vak Frans? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Bijles Frans regio Sint-NiklaasWaasmunster

Ik ben een gemotiveerde studente lerarenopleiding Frans-Aardrijkskunde en zou graag bijles geven. Heb jij soms wel eens problemen met Frans.
 10 € 

Bijles Frans, 5de leerjaar tot 6de middelbaarMeeuwen-Gruitrode

Krijg je bepaalde grammatica niet onder de knie? Heb je hulp nodig bij taken of opdrachten? Wil je wat extra uitleg voor de examens.
 15 € 

Bijles Frans aan huis

- aan kleuters - aan leerlingen lager onderwijs / basis onderwijs - aan leerlingen secundair onderwijs - zowel spreekvaardigheid als grammatica (taalbad) - Ook hulp via mail - teksten -...

Bijles Frans Torhout - Roeselare - BruggeTorhout

Bijles Frans Torhout - Roeselare - Brugge Het herfstrapport werd ondertekend, de eerste resultaten zijn ondertussen gekend… Een aantal scores waren ongetwijfeld goed.

Professionele vertalingen en revisiesNivelles

Ik ben een gediplomeerde vertaler en vertaal van het Frans en het Engels naar het Nederlands. Ik ben Franstalig en vertaal dus ook naar het Frans toe. Betaalbare vertalingen.

Bijles Frans - Omgeving Zoersel (2980)Zoersel

Zoek je iemand voor bijles Frans, Nederlands, Italiaans, Engels of Duits.
 20 € 

Frans leren kan misschien toch nog leuk worden.Antwerpen 5

Franse woordjes en vervoegingen instuderen is niet altijd vanzelfsprekend. En dan die grammatica!. Toch zijn er methodes om het allemaal wat overzichtelijker te maken.
 25 € 

Bijles Frans studenten hogeschoolWielsbeke

Bijles Frans studenten hogeschool Leerkracht geeft bijlessen Frans aan studenten hogeschool met enkele uren Frans in hun lesrooster aan studenten lerarenopleiding lager onderwijs individueel of in kleine groepjes van 2 tot 4...
 22 € 

Bijles Frans 1e - 6e middelbaarWielsbeke

Bijles Frans 1e - 6e middelbaar Leerkracht geeft bijles Frans en Engels aan leerlingen van het 1ste tot het 6de jaar aso, tso en bso voor één vak of een combinatie van Frans en Engels Individueel of in groepjes van 2 tot 4...
 22 € 

Bijles Nederlands, Frans en SpaansHolsbeek

Ik heb taal- en letterkunde gestudeerd aan de kul en geef met plezier bijles Nederlands, Frans en Spaans aan alle niveaus. De werkwijze pas ik telkens aan de noden van de student aan.
 18 € 

Bijlessen frans en wiskundeHouthulst

Wij zoeken bijlessen voor onze dochter in het eerste middelbaar.vakken wiskunde en frans.

Bijles Frans regio Aarschot en omstrekenAarschot

Beste, Ik behaalde 4 jaar geleden mijn diploma vertaler Frans-Duits-Nederlands en werk sindsdien als vertaler in Brussel. Daarnaast volg ik ook de specifieke lerarenopleiding.
 18 € 

Bijlessen Frans, Nederlands, SpaansBrussel

Bijlessen Frans, Nederlands, Spaans Hallo, Ik ben Evelien. Ik zou graag bijles willen geven voor Nederlands, Frans of Spaans.
 20 € 

Conversatielessen FransAntwerpen 1

Perfect tweetalige jongeman (22 - diploma Franstalige middelbare school) geeft conversatielessen Frans en ondersteuning Frans op middelbaar niveau. Vergoeding overeen te komen.

Zoekertjes> > Talen - Frans : 25 Volgende >>