Home> Zoekertjes> Bijlessen> Talen - Frans

Vertaling/vertolking Nederlands - Frans (en...Louvain-La-Neuve

Vertaling/vertolking Nederlands - Frans (en... Masterstudent, tweetalig Nederlands-Frans (ik woon ondertussen al 10 jaar in WalloniŽ). Snelle en efficiŽnte vertaling van alle teksten. Ik heb al meerdere websites (waaronder docdatapayments.

6 avis

Bijlessen Frans met ervaren leraresWoluwe-Saint-Lambert

Bijlessen Frans met ervaren lerares Ervaren lerares geef privťles Frans, toegankelijk voor alle niveaus, ongeacht ervaring of leeftijd.
 25 € 
14 avis

Frans voor jeBruxelles

I propose you a very nice and interesting course. You will not only discover a French language but also a french culture, which will help you to make progress faster.
 20 € 
1 avis

Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuŽle en groepslessen voor...
 25 € 
1 avis

Les Frans voor alle niveaus en leeftijdenAntwerpen

Ik ben Franstalig en geef les bij mij thuis. Ik kan zowel les geven over het basis niveau van Frans als over een meer specifiek onderwerp.
 12 € 

Voorbereiding Toelatingsexamen Geneeskunde/...Brecht

Voorbereiding Toelatingsexamen Geneeskunde/... Zie je de lessen niet goed meer zitten? Wil je graag iemand die je helpt bij huistaken, toetsen en examens.
 35 € 

Bijles Frans in Turnhout

Master in de romaanse filologie geeft bijles Frans aan lln van de eerste, tweede en derde graad aso, tso, en bso.
 17 € 

Bijlessen Frans voor uw kinderenWoluwe-Saint-Pierre

Mocht U iemand nodig hebben om privť-lessen Frans aan uw kinderen te geven, laat het mij maar weten. Ik ben een jonge werker van 24 jaar, Frans is mijn moedertaal.
 16 € 

Bijles Frans - Nederlands regio Zedelgem - BruggeLoppem

Ik heb 20 jaar ruime ervaring in het geven van lessen Frans en Nederlands, ook in het geven van bijlessen. Regio Zedelgem - Brugge tel.
 20 € 

Bijles Frans, ook voor examensNijlen

Moeite met Frans of Nederlands? Onduidelijke grammatica en moeilijke vocabulaire? Ik help je graag met persoonlijke begeleiding op maat.
 20 € 

Bijles Frans en Spaans / vertalen en reviewenAalst

Ik ben vertaler Frans-Spaans met een lerarendiploma en geef bijles Frans en Spaans aan kinderen uit het Secundair Onderwijs en volwassenen.
 20 € 

Bijlessen Frans door native bij u thuisHerstal

Als moedertaalspreker van het Frans en leerkracht Nederlands en Engels in Luik geef ik lessen Frans voor Nederlandstaligen die graag het Frans uit nul willen leren of voor volwassenen die hun kennis...
 25 € 

Bijlessen FransSint-Maria-Lierde

Graag helpen wij jullie met de Franse taal. Samen overlopen we de gezien leerstof, huistaken, toetsen, voorbereiden van examens, enz. Zodat u de volgende lessen in school met veel plezier kan volgen.

Coaching Franse grammaticaAartselaar

Geduldige juf met jarenlange onderwijservaring en bijkomende opleiding "RememdiŽring van de Franse taal" helpt jullie graag verder bij de voorbereiding van toetsen en examens.
 25 € 

Leerkracht Frans geeft bijles FransSint-Niklaas

Hallo Heb je het moeilijk met het vak Frans? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Bijles Frans (ook via Skype)Lier

Bijles Frans (ook via Skype) Heb je problemen met Frans of Duits? Krijg je die grammatica of uitspraak maar niet onder de knie? Heb je weldra examens.

Bijlessen Frans aangeboden - regio GeelGeel

Bonjour! Ik ben Katrien. Ik ben een jonge vrouw van 26 die al sinds enkele jaren les geeft aan leerlingen van het secundair onderwijs.
 15 € 

Regentes Frans biedt lessen aan regio LeuvenMeerbeek

Regentes Frans biedt lessen aan regio Leuven Reeds 7 jaar sta ik ondertussen in het onderwijs. Met veel liefde onderwees ik al in het middelbaar onderwijs (t.e.m.
 30 € 

Bijles Frans (volwassenen en kinderen)Lennik

Ben je op zoek naar bijlessen Frans? Intensief - op eigen tempo - spreken - schrijven - lezen -.
 30 € 

Bijles Frans/EngelsBrasschaat

Erv.ler. Geeft privť-bijwerkles (alle niv.); studeertips; voorbereiden ex.
 27 € 

Lerares FransEdegem

Ik geef bijlessen Frans bij mij thuis, zowel aan volwassenen als aan jongeren, regio Edegem, Wilrijk, Mortsel, Berchem, Hove, Boechout, Kontich. Ik ben tijdens de dag en 's avonds beschikbaar.

Lessen Frans in KortrijkKortrijk

Moeite met Frans of gewoon zin om Frans te leren of om Frans bij te werken? Als ervaren leerkracht Frans help ik je graag vooruit. Ik geef les Frans op maat niet ver van het station in Kortrijk.
 20 € 

Bijles Frans LimburgHeusden-Zolder

Heb je moeilijkheden met de Franse taal? Ik help je er graag mee! Ik ben een leerkracht Frans (30 jaar) en kom je graag bijbenen in de Franse grammatica en woordenschat.
 25 € 

Les FransMortsel

Beste, Ik heb al jaren ervaring in het geven van privť lessen taal. Indien u bijles Frans zoekt, aarzel dan niet mij te contacteren. Ik geef les aan kinderen, jongeren en volwassenen.
 25 € 

Regio Ternat: bijles Frans, Nederlands en...Wambeek

Hallo, Heeft uw kind moeite met het studeren van Frans, Nederlands of met een gepaste studiemethodiek te vinden.
 25 €