Home> Zoekertjes> Bijlessen> Talen - Frans

Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

  Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuële en groepslessen voor...
 25 € 
1 avis

Vertaling/vertolking Nederlands - Frans (en...Louvain-La-Neuve

Vertaling/vertolking Nederlands - Frans (en... Masterstudent, tweetalig Nederlands-Frans (ik woon ondertussen al 10 jaar in Wallonië). Snelle en efficiënte vertaling van alle teksten. Ik heb al meerdere websites (waaronder docdatapayments.

6 avis

Bijlessen Frans met ervaren leraresWoluwe-Saint-Lambert

Bijlessen Frans met ervaren lerares Ervaren lerares geef privéles Frans, toegankelijk voor alle niveaus, ongeacht ervaring of leeftijd.
 25 € 
15 avis

Frans voor jeBruxelles

  I propose you a very nice and interesting course. You will not only discover a French language but also a french culture, which will help you to make progress faster.
 20 € 
1 avis

Bijles Frans aan huis - 30/uur - Regio...Zichem

  Ik geef bijles Frans aan leerlingen van het secundair onderwijs en van het lager onderwijs. Een extra duwtje in de rug nodig ? Een tandje bijsteken naar het einde van het schooljaar toe .
 30 € 

Bijles frans lierLier

  Beste, Ik ben fabienne en ik woon in lier. Ik geef franse lessen. Ik ben psychologe van opleiding met 25j ervaring met een specialisatie in kinderen. Mijn prijs pas ik aan u kunnen.
 20 € 

Bijles Frans aan huis regio RoeselareRoeselare

  Heeft uw zoon of dochter problemen met Frans in het secundair onderwijs? Dan help ik jullie graag verder. Ik geef al 6 jaar fulltime Frans in voornamelijk aso-richtingen.
 20 € 

Bijles frans region tongeren - borgloon -...Borgloon

Bijles frans region tongeren - borgloon -... Hallo! Heb je problemen met Frans en heb je een duwtje in de rug nodig? Ik wil je zeker hierbij helpen. Ik spijker je basiskennis bij aan de hand van extra oefeningen.
 25 € 

Bijles FransLier

Bijles Frans Professionele bijles vanaf €22/uur. Online (via Skype) of in persoon (regio Lier - Heist-op-den-Berg). U vindt alle informatie en gedetailleerde prijzen op https://sanvle.wixsite.
 22 € 

Privélessen fransPuurs

  Tientallen jaren in frans gebied geleefd en dus praktische ervaring van de franse taal, dus geen lerarenfrans! Beschikbaar in omgeving Puurs/Boom.
 25 € 

Bijlessen Frans door ervaren romanistMarke

  Wilt u Frans leren of het net bijschaven? Als ervaren romanist (verscheidene jaren leerkracht in middelbaar onderwijs) ben ik de geschikte persoon om u daarbij te helpen.
 22 € 

Bijles frans met ervaren lesgeverAntwerpen 6

Bijles frans  met ervaren lesgever Bonjour Voor beginners en voor degenen die willen hun kennis te verbeteren. Niveau 1.1, 1.2, 2.1, 2.
 18 € 

Bijlessen Frans, Engels voor Particulieren en...Aalst

Bijlessen Frans, Engels voor Particulieren en... Enthousiaste Talenexpert is bereid om u te helpen met de volgende talen: Frans en Engels.
 20 € 

Bijles Frans en Nederlands (Nt2)Kessel-Lo

  Bijles Frans en Nederlands (ook Nt2 anderstaligen) vertalingen juridische vertalingen e.a. hulp bij examens,.
 20 € 

Bijles fransMelle

  Problemen met Frans? Ik help je graag! Ik studeer toegepaste taalkunde aan de universiteit...
 13 € 

Bijles frans / huiswerkbegeleiding /leren lerenSint-Agatha-Berchem

  Beste ouders, Ik heb een bachelordiploma als leerkracht frans en natuurwetenschappen in het secundair onderwijs (1ste en 2de graad).
 25 € 

Bijles Herent - Frans EngelsHerent

  Bijles en studiebegeleiding voor lager en middelbaar onderwijs met een persoonlijke aanpak in het hart van Herent. Neem zeker een kijkje op bijlesherent.

Bijlessen FransAartselaar

  Worstelt je zoon/dochter met Frans op school en willen jullie hier graag iets aan doen? Hoe vroeger ze extra hulp en begeleiding krijgen hoe sneller ze zich kunnen herpakken.
 25 € 

Francophone (bilingue fr/nl) propose cours de...Binche

  Je suis francophone, professeure de néerlandais et d'anglais et je vous propose mon aide dans divers domaines: - Cours particuliers de français (peu importe l'âge et le niveau)sur...
 30 € 

Franse conversatie / grammatica door lectorLier

Franse conversatie / grammatica door lector Krik je graag je Frans op, mondeling of schriftelijk, voor je beroep of voor school? Ik help je met plezier verder.
 30 € 

Leerkracht Frans geeft bijles FransSint-Niklaas

  Hallo Heb je het moeilijk met het vak Frans? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Bijles Frans of LatijnLeuven

  Problemen met Frans of Latijn? Ik help je graag uit de nood. Als leerkracht kan ik je helpen met het structureren van de leerstof en je tips geven om je makkelijker te oriënteren.
 25 € 

Bijles FransWevelgem

Bijles Frans Bijles Frans aan huis - van lager/basis tot middelbaar onderwijs (tijden en grammatica, zinsbouw, grondig herhalen van eigen leerstof.

Bijles frans- ervaring. Regio Vl BrabantMeise

  Hallo, Ik ben Leslie (30), afgestudeerde Master en geef intussen meer dan 6jaar bijles aan huis.

Bijles voor Frans en andere vakkenHumbeek

  Lukt het op school niet zo goed? Alle leerlingen tussen 6 en 16 jaar oud kunnen bij mij terecht voor hulp bij alle vakken! De eerste les is gratis! aarzel niet om me te contacteren via mail of...