Home> Zoekertjes> > Talen - Frans

Bijles Frans aan huis

- Van kleuters tot studenten! - Zowel taalschat als grammatica - Ook hulp via mail - teksten - boekbespreking.

Bijles Frans Torhout - Roeselare - BruggeTorhout

Bijles Frans Torhout - Roeselare - Brugge Het herfstrapport werd ondertekend, de eerste resultaten zijn ondertussen gekend… Een aantal scores waren ongetwijfeld goed.

Professionele vertalingen en revisiesNivelles

Ik ben een gediplomeerde vertaler en vertaal van het Frans en het Engels naar het Nederlands. Ik ben Franstalig en vertaal dus ook naar het Frans toe. Betaalbare vertalingen.

Bijles Frans - Omgeving Zoersel (2980)Zoersel

Zoek je iemand voor bijles Frans, Nederlands, Italiaans, Engels of Duits.
 20 € 

Frans leren kan misschien toch nog leuk worden.Antwerpen 5

Franse woordjes en vervoegingen instuderen is niet altijd vanzelfsprekend. En dan die grammatica!. Toch zijn er methodes om het allemaal wat overzichtelijker te maken.
 25 € 

Bijles Frans studenten hogeschoolWielsbeke

Bijles Frans studenten hogeschool Leerkracht geeft bijlessen Frans aan studenten hogeschool met enkele uren Frans in hun lesrooster aan studenten lerarenopleiding lager onderwijs individueel of in kleine groepjes van 2 tot 4...
 22 € 

Bijles Frans 1e - 6e middelbaarWielsbeke

Bijles Frans 1e - 6e middelbaar Leerkracht geeft bijles Frans en Engels aan leerlingen van het 1ste tot het 6de jaar aso, tso en bso voor één vak of een combinatie van Frans en Engels Individueel of in groepjes van 2 tot 4...
 22 € 

Bijles Nederlands, Frans en SpaansHolsbeek

Ik heb taal- en letterkunde gestudeerd aan de kul en geef met plezier bijles Nederlands, Frans en Spaans aan alle niveaus. De werkwijze pas ik telkens aan de noden van de student aan.
 18 € 

Bijlessen frans en wiskundeHouthulst

Wij zoeken bijlessen voor onze dochter in het eerste middelbaar.vakken wiskunde en frans.

Bijles Frans regio Aarschot en omstrekenAarschot

Beste, Ik behaalde 4 jaar geleden mijn diploma vertaler Frans-Duits-Nederlands en werk sindsdien als vertaler in Brussel. Daarnaast volg ik ook de specifieke lerarenopleiding.
 18 € 

Bijlessen Frans, Nederlands, SpaansBrussel

Bijlessen Frans, Nederlands, Spaans Hallo, Ik ben Evelien. Ik zou graag bijles willen geven voor Nederlands, Frans of Spaans.
 20 € 

Bijles Frans door leerkracht FransSint-Niklaas

Hallo! Heb je het moeilijk met het vak Frans? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Conversatielessen FransAntwerpen 1

Perfect tweetalige jongeman (22 - diploma Franstalige middelbare school) geeft conversatielessen Frans en ondersteuning Frans op middelbaar niveau. Vergoeding overeen te komen.

Lessen Frans in KortrijkKortrijk

Moeite met Frans of gewoon zin om Frans te leren of om Frans bij te werken? Als ervaren leerkracht Frans help ik je graag vooruit. Ik geef les Frans op maat niet ver van het station in Kortrijk.
 20 € 

Lerares FransEdegem

Ik geef bijlessen Frans bij mij thuis, zowel aan volwassenen als aan jongeren, regio Edegem, Wilrijk, Mortsel, Berchem, Hove, Boechout, Kontich. Ik ben tijdens de dag en 's avonds beschikbaar.

Bijles FransAntwerpen

Bijles Frans Beste leerling Stelt Frans een probleem en kan je wat extra ondersteuning gebruiken op vlak van grammatica, spreken, schrijven? Doe dan een beroep op mij. Als Lic.
 25 € 

Bijlessen Frans voor 13 /uur in Antwerpen

Ik heb een Master in de journalistiek en ben Franstalige. Ik geef bijlessen Frans voor 13€/uur in Antwerpen, voor basis en secundair niveau, voor jongeren en volwassenen.
 13 € 

Bijles Frans/Nederlands/HuiswerkbegeleidingGentbrugge

Ik ben een ervaren leerkracht die bijles Frans/Nederlands geeft. Ook ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met studieproblemen van 6 tem 18 jaar.
 20 € 

Bijles Frans en EngelsDendermonde

Beste, Ik ben leerkracht op het secundaire onderwijs en heb nog wat avonden vrij om Frans en Englels bijles te geven aan leerlingen die moeite hebben met talen. Ik spreek zelf 8 talen.
 20 € 

Franse bijles en algemene studietechnieken bij...Hasselt

Problemen met Frans? Ligt het aan je kunnen, je motivatie of heb je een achterstand opgelopen? Ik zoek samen met jou de oplossing om je punten te doen stijgen.
 25 € 

Bijles Frans LimburgHeusden-Zolder

Heb je moeilijkheden met de Franse taal? Ik help je er graag mee! Ik ben een leerkracht Frans (30 jaar) en kom je graag bijbenen in de Franse grammatica en woordenschat.
 20 € 

MasterMaasmechelen

Pedagogische Universiteit /Filologie Frans en Engels (licentiaat Romaanse talen)...
 20 € 

Bijles Frans - HalleHalle

Ik ben Master en geef bijles Frans. Heeft je zoon of dochter hulp nodig met Frans.
 20 € 

Bijles Frans - NederlandsLeuven

Bijles Frans - Nederlands Heeft je zoon of dochter problemen met Frans of Nederlands op de middelbare school? Bij mij kan je terecht voor bijlessen zodat de achterstand weggewerkt wordt.
 20 € 

Bijles brecht/hoogstraten 13-16 euro/u...Brecht

Ben je op zoek naar bijlessen Frans, Duits of Nederlands? Je kan bij mij terecht voor studiebegeleiding in: grammatica, uitspraak, lees-, spreek-, en schrijfvaardigheid.

Zoekertjes> > Talen - Frans : 25 Volgende >>