Home> Zoekertjes> > Talen - Frans

Op zoek naar franse bijlessen ook tijdens de...Knokke-Heist

Bent u op zoek naar franse bijlessen ? Lerares secundair onderwijs met pensioen, ik kan u helpen. Dit kan zowel op verplaatsing of bij mij thuis. Elke dag zelfs gedurende de week end.
 20 € 

Ervaren docent in het geven van bijlessen Frans

Als licenciaat tew en tevens door de grote voeling met de Franse taal geef ik al jaren succesvol bijles aan studenten.
 18 € 

Frans op maatKnokke

Leerkracht Frans, 20 jaar ervaring, geeft les op maat en op verschillende niveau's. Functionele benadering en taalgebruik in reële contexten.
 20 € 

Bijles Frans door Franstalige studentLiège

Franstalige student in vijfde jaar vertaling geeft bijlessen Frans voor alle niveaus. Ook mogelijk: verbetering van teksten/scripties geschreven in het Frans. 15€/u Contact: christopher.
 15 € 

Erg efficiënte methode - zeer goed resultaatGent

In deze methode zoeken we uit waar de grootste nood ligt en werken we intensief op de pijnpunten die uit de analyse naar voor zijn gekomen.
 25 € 

Ervaren leerkracht geeft bijles Frans alle...Antwerpen

Ik heb een master vertaler-tolk Frans-Spaans en heb ook lerarenopleiding gevolgd en geef al vele jaren bijles Frans op alle niveau's.Enkel regio Antwerpen.
 20 € 

Bijles Frans + Engels (regio Lanaken)Lanaken

Ik ben ondertussen reeds 11 jaar werkzaam als leerkracht en heb in tussentijd al meer dan 10 kinderen begeleid met bijles.
 25 € 

Bijlessen en ondersteuning Frans op maat - regio...Aarschot

Was je eindresultaat voor Frans niet zo goed? Heb je last met het onthouden van woordenschat of het vervoegen van de werkwoorden.
 25 € 

Bijles frans-engels-duitsWaarschoot

Free-lance taalleerkracht geeft bijles Frans-Engels-Duits in Waarschoot (regio Meetjesland Oost-Vlaanderen). Begeleiding studenten middelbaar en hoger onderwijs (wekelijks of tijdens vakantie).

Bijlessen door franstalige leraarWolvertem

Ik kom bij thuis om bijlessen Frans te geven. Ik ben franstalig en ik heb 40 jaar ervaring. Ik woon in Wolvertem (Meise) en ik ben vrij tijdens juli en augustus.
 20 € 

Examens de Seconde SessionArchennes

Ik geef bijlessen Frans aan studenten en volwassenen. Essayons ensemble de réussir la deuxième session...
 24 € 

Des problèmes pour le français Voici la...Poperinge

Problemen met het vak Frans ? Daar moeten we dan toch even dringend over praten. Als leraar Frans met meer dan 30 jaar ervaring in een aso school zou ik toch wel kunnen helpen, hoop ik.

Lessen Frans op maatGent

Lessen Frans op maat Wenst u uw kennis van het Frans op te krikken of bij te spijkeren? Ik geef al enkele jaren les aan jongeren in aso en volwassenen in avondonderwijs.
 22 € 

Bijles Frans : regio BerchemBerchem

Regentes Frans - geschiedenis - economie. Ik help u graag verder met mijn kennis en mijn ervaring ( 20 jaar ) tel.

Bijles FransVilvoorde

Bijles Frans Beste Met een diploma office management heb ik voornamelijk talen gestudeerd en informatica. Mensen die moeilijkheden hebben met Frans of Nederlands of met Office (PowerPoint, Word, Excel, etc.
 15 € 

Bijles, vertalen, nalezen FransHasselt

Heb je moeite met Frans? Kan wat extra uitleg jou op de goede weg zetten? Of heb je iemand nodig die een artikel moet vertalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ik ben leerkracht.
 20 € 

Bijles frans master mechelenMechelen

Rapport wat tegengevallen? wil je graag volgend jaar iets comfortabeler starten op school? Is een basiskennis frans een vereiste voor je werkgever? Wil je gewoon jezelf verrijken.
 23 € 

Frans voor iedereenGent

Beste allemaal, Frans is mijn moedertaal Kiest dan voor een ontspannend frans leren.
 18 € 

Bijles Frans door leerkracht FransSint-Niklaas

Hallo! Heb je het moeilijk met het vak Frans? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Frans door moedertaalsprekerVossem

Wilt u uw Frans verbeteren? Ik heb ervaring met het geven van het Frans en zal u graag helpen om onze tweede landstaal te beheersen.
 20 € 

Stoomcursus Frans voor jongeren in MaaseikMaaseik

Huiswerkinstituut Maaseik organiseert in de zomer een stoomcursus Frans voor jongeren tussen 12 en 17 jaar.

Bijles Frans Engels Nederlands DuitsHeverlee

Universitair met +20 jaar ervaring geeft bijles Frans Engels Nederlands (ook Nt2) en Duits alle niveaus alle leeftijden omgeving Groot Leuven...
 20 € 

Bijles Frans door lerares met masterLier

Bijles Frans door lerares met master Als master in de taal- en letterkunde en leerkracht, bereid ik je graag voor op je examen Frans. Heb je de grammatica nog niet helemaal onder de knie of problemen met spelling,..
 22 € 

Bijles Frans aan huisGent

Ben je woonachtig in de omgeving van (groot)Gent? Heb je moeilijkheden met het verwerken van de leerstof Frans? Aarzel dan niet langer en contacteer mij.

Bijles en studiebegeleidingLandegem

Bijlessen Frans, Engels, Nederlands; niveau secundair onderwijs.
 20 € 

Zoekertjes> > Talen - Frans : 25 Volgende >>