Home> Zoekertjes> > Talen - Frans

Cursus Frans thuis gegeven door Franstalige +...Etterbeek

Cursus Frans thuis gegeven door Franstalige +... Ik ben Franstalige en geef cursussen Frans aan kinderen en volwassenen, van beginner tot intermediair en gevorderde niveau.
 15 € 
4 avis

Bijles - HuiswerkbegeleidingWavre

Bijles - Huiswerkbegeleiding Beste, Ik zit momenteel in het 3de jaar ingenieur-architect aan de vub.
 25 € 
1 avis

Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuŽle en groepslessen voor...
 25 € 
1 avis

Bijles Frans-Duits-Engels voor scholieren in het...Kessel

Vertaalster Frans-Duits geeft bijles talen aan scholieren in het secundair onderwijs, 13-18jaar. Dit voor de regio Nijlen-Lier.
 25 € 

Bijles 1ste middelbaarSint-Lievens-Houtem

Hoi! Ik ben een enthousiaste juf die les geeft in het zesde leerjaar. Een van mijn favoriete vakken is Frans. Daarom geef ik in mijn vrije tijd graag bijles Frans aan het eerste middelbaar.
 20 € 

Bijlessen Frans voor Nederlandstalige leerlingen...Anderlecht

Vertaalster fr (moedertaal) - nl (vadertaal) - eng geeft bijlessen voor Nederlandstalige leerlingen in het secundair. Ervaring van meer dan 20 jaar. Aarzel niet om mij te contacteren.
 20 € 

Leerkracht Frans geeft bijles FransSint-Niklaas

Hallo Heb je het moeilijk met het vak Frans? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Bijles Frans BlankenbergeBlankenberge

Ik geef bijles Frans ( vooral toegespitst op spreekvaardigheid)...
 15 € 

Bijles Frans of Duits (ook via Skype)Ham

Bijles Frans of Duits (ook via Skype) Heb je problemen met Frans of Duits? Krijg je die grammatica of uitspraak maar niet onder de knie? Heb je weldra (her)examens.
 25 € 

Bijles Frans voor jong en oudOpoeteren

Bijles Frans voor jong en oud Is Frans niet je sterkste vak? Heb je iemand nodig die een tekst naleest? Wil je je goed voorbereiden op de examens? Als leerkracht Frans kan ik je daar goed mee helpen.
 20 € 

Besoin d'aide / Hulp nodig met FransGeel

Ik ben een jonge vrouw van 25 die al sinds enkele jaren bijles geeft aan middelbare schoolkinderen en hogeschoolstudenten.
 15 € 

Bijles Frans nodigOverpelt

Lukt het maar niet om Frans onder de knie te krijgen? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Ik ben al 2 jaar actief als leerkracht voor dit vak.
 20 € 

Lerares FransEdegem

Ik geef bijlessen Frans bij mij thuis, zowel aan volwassenen als aan jongeren, regio Edegem, Wilrijk, Mortsel, Berchem, Hove, Boechout, Kontich. Ik ben tijdens de dag en 's avonds beschikbaar.

Bijles Frans aan huisWevelgem

Bijles Frans aan huis Individuele begeleiding is zeker een meerwaarde! Voor wie? Kleuters, leerlingen en volwassenen Voor Kinderen, leerlingen lager en middelbaar onderwijs: Bijles op maat / herhaling van de...

Lessen Frans in KortrijkKortrijk

Moeite met Frans of gewoon zin om Frans te leren of om Frans bij te werken? Als ervaren leerkracht Frans help ik je graag vooruit. Ik geef les Frans op maat niet ver van het station in Kortrijk.
 20 € 

Bijles FransMerksem

Hallo, ik ben Bryan. Ik ben taalstudent en komt uit WalloniŽ. Ik woon momenteel in Antwerpen om mijn Nederlands te vervolmaken. Heb jij bijles Frans nodig? Bel mij! GeÔnteresseerd.
 10 € 

Bijles Frans : grammaticacoach Franse taalAartselaar

Is de Franse taal de grote struikelblok van je zoon of dochter dan wil ik heel graag helpen om hen op een structurele manier wat meer inzicht en duidelijkheid bij te brengen.
 25 € 

Bijles FransAntwerpen

Bijles Frans Beste leerling Stelt Frans een probleem en kan je wat extra ondersteuning gebruiken op vlak van grammatica, spreken, schrijven? Doe dan een beroep op mij. Als Lic.
 25 € 

Bijles Frans LimburgHeusden-Zolder

Heb je moeilijkheden met de Franse taal? Ik help je er graag mee! Ik ben een leerkracht Frans (30 jaar) en kom je graag bijbenen in de Franse grammatica en woordenschat.
 25 € 

Licentiate Frans/Italiaans geeft bijles/vertaalt...Leuven

Ik ben licentiate in de Romaanse taal- en letterkunde (Frans-Italiaans) en ben leerkracht Frans in de hogere jaren van het secundaire onderwijs.
 25 € 

Bijlessen FransMortsel

Het Frans is mijn moedertaal. Ik spreek en schrijf het uitstekend. Met plezier zou ik anderen helpen deze taal te leren beheersen. Ik geef graag les en heb ook ervaring in het geven van bijlessen.

Bijles FransBorgerhout

Ik heb een groot aantal jaren ervaring in het secundair onderwijs in alle graden en alle richtingen en kan iemand op elk niveau het Frans bijleren.
 20 € 

Bijlessen FransAntwerpen

Is Frans een struikelblok voor je? Zijn je resultaten voor Frans niet zoals je gehoopt had.
 25 € 

Bijles Frans RoeselareTorhout

Bijles Frans Roeselare Hier kan u terecht met al uw moeilijkheden, vragen, tips, extra oefeningen, bijles.. i.v.m. De Franse taal. Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding die helemaal afgestemd is op uw behoeften.
 25 € 

Leerkracht Frans geeft bijles FransSint-Niklaas

Hallo Heb je het moeilijk met het vak Frans? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Zoekertjes> > Talen - Frans : 25 Volgende >>