Chinese lessonUccle

  Lessons For all the levels and your progress is promised with Mr. Wang, a language teacher with 15 years teaching experiences.
 25 € 
7 avis

Vietnamees Taalles en Vertaling of VertolkingBruxelles

Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Goedendag, Als u Vietnamees wenst leren, kan ik bij u komen om u te helpen leren of u wenst de teksten of documenten van het Nederlands, Français,...
 12 € 
2 avis

Engels-DuitsGenk

  Vind je het altijd moeilijk om te kiezen tussen der-die-das? En waarom is de zin 'I have never did it quick' nu niet correct? Met een beetje extra uitleg wordt alles duidelijk.
 20 € 

Leer Kroatisch/Servisch/BosnischElsene

  Aangezien België in het centrum van Europa liegt en is daarboven ook een drietalig land, is een groot deel van de bevolking meertalig.
 20 € 

Spelen in het FransBrugge

Spelen in het Frans Zomerkampjes 'spelen in het Frans (van 10 u tot 16u30)' van 24 tot 28 juli voor 4 - 8 jarigen, we bekijken een thema op video en werken die uit via spel, sport, dans, zang en knutseltaakjes.
 175 € 

Latijn, Frans, Nederlands en geschiedenis.Peer

  Ik ben reeds 29 jaar lerares talen Latijn, Frans, Nederlands en geschiedenis.
 22 € 

Taaltraining expats - Intensive Dutch trainings...Leuven

  Intensieve taaltraining Nederlands voor expats in Leuven en Brussel. Intensive conversation based Dutch trainings for expats in Leuven and Brussels.
 40 € 

Latijn tervurenTervuren

  Beste - Kan iemand bijles latijn geven - vr 1e humaniora? Ann...

Privé Russische lesWilskerke

  Ik was lerares in een Steinerschool in Moskou. Nu woon ik in Middelkerke en leer Nederlands. Graag help ik je op weg met Russisch. Voor beginners en gevorderden.
 20 € 

Privéles en bijles Duits in AntwerpenBorgerhout

  Problemen met Duits? Ik bied hulp. Ik ben een germanist, master vertaler en leraar met meer dan 20 jaar ervaring in het onderwijs.
 25 € 

Bijles RussischAntwerpen 6

  Professionele leraar, biedt Russische cursussen voor iedereen. creatieve methoden waarin je leert om Russisch te spreken in een zo kort mogelijke periode. Voor meer info contact via email.

Bijlessen Hindi / PunjabiBrussel

  Heb je zin om Hindi (4de meest gesproken taal in de wereld) of Punjabi (10de meest gesproken) te leren.
 20 € 

Corrigeren en redigeren van Nederlandse teksten.Gent

  Ik lees uw Nederlandse teksten, eindwerken of thesissen na op spelfouten en leestekengebruik (= correctiewerk)en dit aan 0,010 cent/woord.

Privè-les Turks door een gediplomeerd leraresOud-Turnhout

  Dag iedereen! Ik ben een gediplomeerd leerkracht (bachelor en master's) Engels en Turks en heb 14 jaar ervaring. Indien je interesse hebt, kan je steeds contact met me opnemen.

I can teach Korean language.Schaarbeek

  Hi, My name is Cho. I am from south-korea (SEOUL) If anyone is interested in Korean culture and language, I will be glad to help you.
 25 € 

Leuven Duits zaterdag voormiddag

Leuven Duits zaterdag voormiddag Studeer vanaf zaterdag 18 maart 2017 Duits op zaterdag voormiddag in cultureel centrum Romaanse Poort 3000 Leuven. Duitse taalcursussen vooral voor ontspanning tegen lage vergoeding.

Bijles nederlands/frans/engelsBornem

  Als mama van 2 en jarenlange ervaring in lesgeven, alsook in het buitenland, geef ik graag bijles talen/geschiedenis e.a niveau lagere school.
 15 € 

Lessen RussischBerchem

Lessen Russisch Hallo ! Privet! Ik ben een leerkracht, native speaker Russisch met jaren ervaring achter de rug. Ik geef privélessen Russisch voor beginners en gevorderden (commercie, vriendschap of cultuur).
 20 € 

Taalkamp zoekt taalanimatorSint-Truiden

Taalkamp zoekt taalanimator Wij zijn op zoek naar taalanimator (m/v) Nederlands voor Krokusvakantie en Paasvakanties om taallessen te geven aan jongeren tussen 12-17 jaar. Zie je het wel zitten.
 218 € 

Bijles en studiebegeleiding in Brussel.Uccle

  Ik ben leerling in het laatste jaar aan het Sint-Jan Berchmanscollege te Brussel. Daar zit ik in de optie Latijn-Moderne Talen.
 15 € 

Bijles RussischLeuven

  Les van een native speaker creatieve methode zowel voor beginners als gevorderden met oog voor opbouw persoonlijk aangepast aan uw doelstellingen bv.
 25 € 

Bijles Russisch, Pools met native spreker.Gent

Bijles Russisch, Pools met native spreker. Bijles Russisch, Pools met native spreker. Professionele leraar met 10 jaar ervaring. Alle niveaus dichtbij centrum Gent.
 20 € 

Vertaling nederlands fransKraainem

  Mijn moedertaal is het frans en ik beheer heel goed de nederlandse taal. Ik stel U voor om uw teksten, eindejaarswerken, professionele dossiers,.

Chinees LesHalle

  Hallo, ik spreek nl, Engels en Chinees. Ik geef Chinees les aan jongeren tot volwassenen in het mondeling, schriftelijke en lezen.
 25 € 

Vakondersteuning thuis (drietalig)Bruxelles

  Ik ben momenteel studente op Sint-Jan-Berchmanscollege in Latijn-Moderne Talen (laatste jaar). Ik ben perfect drietalig (Frans, Nederlands en Spaans) en spreek vloeiend Engels.
 15 € 

Zoekertjes> Bijlessen> Talen - Overige : 25 Volgende >>