Home> Zoekertjes> Bijlessen> Talen - Overige

Chinese lessonUccle

  Lessons For all the levels and your progress is promised with Mr. Wang, a language teacher with 15 years teaching experiences.
 25 € 
8 avis

Vietnamees Taalles en Vertaling of VertolkingBruxelles

Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Goedendag, Als u Vietnamees wenst leren, kan ik bij u komen om u te helpen leren of u wenst de teksten of documenten van het Nederlands, Français,...
 12 € 
2 avis

Duits voor jeBruxelles

Duits voor je I am graduated in Ethnolinguistics, teaching German since 6 years, I was leaving in Germany and working for several German institutions such as Goethe Institut or Audi.
 20 € 
1 avis

I can teach Korean language.Schaarbeek

  Hi, My name is Cho. I am from south-korea (SEOUL) If anyone is interested in Korean culture and language, I will be glad to help you.
 25 € 

Leuven Duits zaterdag

  Studeer vanaf zaterdag 18 februari Duits op zaterdag voormiddag in cultureel centrum Romaanse Poort 3000 Leuven. Duitse taalcursussen vooral voor ontspanning tegen lage vergoeding.

Bijles nederlands/frans/engelsBornem

  Als mama van 2 en jarenlange ervaring in lesgeven, alsook in het buitenland, geef ik graag bijles talen/geschiedenis e.a niveau lagere school.
 15 € 

Lessen RussischBerchem

Lessen Russisch Hallo ! Privet! Ik ben een leerkracht, native speaker Russisch met jaren ervaring achter de rug. Ik geef privélessen Russisch voor beginners en gevorderden (commercie, vriendschap of cultuur).
 20 € 

Taalkamp zoekt taalanimatorSint-Truiden

Taalkamp zoekt taalanimator Wij zijn op zoek naar taalanimator (m/v) Nederlands voor Krokusvakantie en Paasvakanties om taallessen te geven aan jongeren tussen 12-17 jaar. Zie je het wel zitten.
 218 € 

Bijles russischAntwerpen 6

Bijles russisch Bijles russisch, ik ben een ervaren lerares van frans taal, ik geef ook curssusen van russische taal, omdat russisch mijn tweedetaal is.
 18 € 

Bijles en studiebegeleiding in Brussel.Vorst

  Ik ben leerling in het laatste jaar aan het Sint-Jan Berchmanscollege te Brussel. Daar zit ik in de optie Latijn-Moderne Talen.
 15 € 

Bijles RussischLeuven

  Les van een native speaker creatieve methode zowel voor beginners als gevorderden met oog voor opbouw persoonlijk aangepast aan uw doelstellingen bv.
 25 € 

Bijles Russisch, Pools met native spreker.Gent

Bijles Russisch, Pools met native spreker. Bijles Russisch, Pools met native spreker. Professionele leraar met 10 jaar ervaring. Alle niveaus dichtbij centrum Gent.
 20 € 

Vertaling nederlands fransKraainem

  Mijn moedertaal is het frans en ik beheer heel goed de nederlandse taal. Ik stel U voor om uw teksten, eindejaarswerken, professionele dossiers,.

Chinees LesHalle

  Hallo, ik spreek nl, Engels en Chinees. Ik geef Chinees les aan jongeren tot volwassenen in het mondeling, schriftelijke en lezen.
 25 € 

Bijlessen thuis voor verschillende vakken...Bruxelles

  Ik ben momenteel studente op Sint-Jan-Berchmanscollege in Latijn-Moderne Talen (laatste jaar). Ik ben perfect drietalig (Frans, Nederlands en Spaans) en spreek vloeiend Engels.
 15 € 

Privé les Arabisch voor zeer aantrekkelijke prijsBerchem

  Hoogopgeleide jonge man, met Arabisch als moedertaal geeft privé les Arabisch in regio Antwerpen.
 12 € 

Russisch voor kinderenOudenaarde

Russisch voor kinderen "Creatief&Co" biedt lessen Russische taal aan, voor kinderen vanaf 7 jaar (groepslessen, max.10 personen). Lessen gaan door in Oudenaarde. Elke zaterdagvoormiddag.
 150 € 

Bijles RussischSint-Niklaas

  Hallo, Ik geef bijles Russisch (zowel basis als voor gevorderden) Dit in de ruime omgeving van Sint-Niklaas.
 20 € 

Bijles Duits of EngelsAalst

  Problemen met Duitse naamvallen of de Engelse tenses ? Andere struikelblokken of nood aan conversatielessen.

Swahili - KiswahiliBrussel

  Ik ben afkomstig van Tanzania en ik wil graag swahili les geven aan mensen die graag willen swahili praten of mensen die van plan zijn om naar oost afrika te gan reisen en will de taal van de mensen...
 35 € 

Bijles en leerhulp in BrusselWoluwe-Saint-Pierre

  Ik ben leerling aan het Sint-Jan Berchmanscollege in Brussel. Daar zit ik in het laatste jaar in de richting Latijn - Moderne Talen.
 15 € 

Vertalingen / bijlessen Frans Engels NederlandsVilvoorde

Vertalingen / bijlessen Frans Engels Nederlands Ik heb een bachelor in Office Management (Nederlands, Frans, Engels) en een master Meertalige communicatie (Nederlands, Frans).
 20 € 

Bijles Latijn en GrieksMechelen

Bijles Latijn en Grieks Een gemiste schakel doet de ketting niet altijd breken! Leerkracht met ervaring helpt u door de woestijn!...
 30 € 

Bijlessen Russisch in GentGent

Bijlessen Russisch in Gent Ik ben van Russische origine, beschik over de volgende Russische diploma's: master in de geneeskunde, bachelor in de Russische taal en litaratuur.
 25 € 

Franse grammaticaTorhout

  Les aan de hand van een eigen uitgewerkte bundel van de tijden. Van de vorming van de indicatif présent tot het gebruik van de subjonctif présent wordt alles van het begin uitgelegd.
 20 € 

Zoekertjes> Bijlessen> Talen - Overige : 25 Volgende >>