Home> Zoekertjes> > Talen - Overige

Duitse bijlessenBrugge

Ben je niet geslaagd voor je duits, wil je je bijschaven, je examens hernemen, terug in de Duitse taal thuis geraken - dan kan je met mij contact opnemen: duits is mijn moedertaal en ik geef al ruim...

Duitse bijlesMechelen

Hey daar! heb je problemen met de grammatica/spraakkunst? Zit je in de knoop met de taal & kan je er kop noch staart aan krijgen? Heb je problemen met de stijl.
 20 € 

Privéles zakelijk FransWesterlo

Opfrissen basiskennis + praktische communicatietraining "Frans in het zakenleven": kantoor, verkoop, logistiek. Jarenlange ervaring, doelgerichte communicatie op maat. Regio Kempen, Westerlo.
 25 € 

Bijlessen Duits en EngelsGent

Ik ben licentiaat Germaanse talen (Engels en Duits) en geef bijles Duits en/of Engels. Ik heb twee jaar in Duitsland gestudeerd en vijf jaar ervaring als leerkracht in een aso-school in Gent.
 30 € 

Vertaling Nederlands-Engels-TagalogHaaltert

Ik ben een native speaker Tagalog (Filipijns) en wil mij vooral richten tot mensen die bijstand nodig hebben voor een vertaling van hun documenten vanuit de Filipijnen.

Bijles Nederlands/Latijn, studiebegeleiding,...

Hallo, ik ben een jonge en enthousiaste master Nederlands-Latijn met vier jaar ervaring in het secundair onderwijs. Graag wil ik bijles geven aan jongeren uit het 1ste tot 6de middelbaar.
 20 € 

Bijles Engels-DuitsHulshout

Leerkracht (v) geeft bijles Engels of Duits tijdesn de grote vakantie.
 20 € 

Workshop solliciteren in het FransBrugge

Gedurende 4 sessies van 2 uur wordt het volgend programma gevolgd: 1. aanreiken en inoefenen van de nodige woordenschat 2.
 20 € 

Bijlessen Duits in Antwerpen

Ik geef bijlessen Duits in Antwerpen. Ik ben zelf leerkracht en heb 10 jaar ervaring met verschillende taalgroepen. Prijs en tijd zijn te bespreken.
 30 € 

Portugese les (Brazilië)Aartselaar

Portugese les (Brazilië) Portugese les voor beginners, gevorderden en ervaren sprekers. Het lesmateriaal is inbegrepen.De spreekvaardigheid staat centraal.
 20 € 

Correctie van teksten - hulp bij het schrijvenGent

Correctie van teksten - hulp bij het schrijven Moet u een academische tekst schrijven, een brief, een verslag of een promotiefolder? Ik kan u daarbij helpen.
 15 € 

Vietnamees Taalles en Vertaling of VertolkingSint-Gillis

Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Goedendag, Als u Vietnamees wenst leren, kan ik bij u komen om u te helpen leren of u wenst de teksten of documenten van het Nederlands, Français,...
 12 € 

4(1 avis)

Duits lessenBrussel

Duits lessen Dag/Hallo/hello, Ben je geïnteresseerd aan Duits lessen? Als Duitstalige studente (26, psychologie) zou ik gaarne andere mensen helpen hun kennis van de Duitse taal te verbeteren.
 10 € 

Gedreven doctoranda in de Rechten geeft bijles...Antwerpen 2

Zeven jaar ervaring in bijlessen Latijn 1ste en 2de graad secundair onderwijs. Bijlessen omvatten theorielessen alsook extra oefeningen (in de prijs inbegrepen).
 20 € 

Duitse les van moedertaalsprekerGent

Ik ben een Duitse studente (master in Duitse taal- en letterkunde), die net naar Gent verhuist is, om hier een lerarenopleiding te volgen.
 25 € 

Vertalingen Nederlands - Duits

Vertalingen Nederlands - Duits Ervaren vertaler die zich toelegt op vertalingen van en naar het Duits. Algemene en commerciële teksten (flyers, brochures, websites), technische vertalingen (fiches, handleidingen).

Turks voor iedereen

Turks voor iedereen Merhaba! Ik ben Can, een Turkse jongen uit Istanbul, afgestudeerd als burgerlijk ingenieur wie nu in Belgie kwam wonen. Graag Turks.
 15 € 

Bijles DuitsBerg

Bijles Duits aan huis ter voorbereiding op eindexamen juni 2014- niveau hoger secundair 6de jaar aso Economie-Moderne Talen regio Tongeren...

Bijles Latijn / GrieksBrussel

Ik ben licentiaat en heb meerdere jaren onderwijservaring....

Bijlessen Duits van moedertaalsprekerAntwerpen 6

Ik ben Duitse en woon sinds 3 jaar in België. Ik heb politiek en geschiedenis gestudeerd en geef sinds 2 jaar regelmatig Duitslessen aan jongeren en volwassenen.
 18 € 

Hulp met Duits Aarschot en omgeving

Hulp nodig met Duits? De grammatica is op het eerste zicht heel ingewikkeld maar ik leg dit graag rustig, stap voor stap uit aan je kind.
 20 € 

Chinees leren op maatBrussel

Ik geef Chinees les op maat. Voor volwassen en kinderen. a.u498@yahoo.
 20 € 

Bijles Latijn regio GentGent

Graag wil ik leerlingen helpen die het even moeilijk hebben met Latijn. Door mijn jarenlange ervaring als leerkracht Latijn weet ik inmiddels vlug waar het schoentje knelt.
 25 € 

Bijles Duits Regio AntwerpenAntwerpen

Heb je vragen over Duitse Grammatica of wil je graag extra oefeningen maken, dan help ik je graag verder.
 20 € 

Lessen RussischAntwerpen

Lessen Russisch Hallo ! ! Privet! Ik ben een leerkracht, native speaker Russisch met jaren ervaring achter de rug. Ik geef privelessen Russisch voor beginners en gevorderden (commercie, vriendschap of kultuur.
 20 € 

Zoekertjes> > Talen - Overige : 25 Volgende >>