Vietnamees Taalles en Vertaling of VertolkingBrussel

Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking
Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Goedendag, Als u Vietnamees wenst leren, kan ik bij u komen om u te helpen leren of u wenst de teksten of documenten van het Nederlands, Français,...
 12 € 2 avis

Chinese lessonUccle

Lessons For all the levels and your progress is promised with Mr. Wang, a language teacher with 15 years teaching experiences.
 25 € 8 avis

Bijles en studiehulp voor DuitsSleidinge

Master vertaler en twintig jaar ervaring als leerkracht, enthousiasme, luisterend oor, gedreven coach, dat zijn mijn troeven om je een uitstekend leerresultaat te bieden, voor secundair en hoger...
 23 € 

Bijles Latijn en GrieksEtterbeek

Hulp nodig bij Latijn of Grieks (middelbaar of bachelor) in regio Brussel.
 25 € 

Arabisch op elk niveau tegen aantrekkelijke prijsBerchem

Hoogopgeleide docent Arabische taal geeft privé les Arabisch op elk niveau. Op een creatieve en leerzame wijze wordt de cursus aangeboden. Tempo en frequentie naar eigen keuze.
 15 € 

Japanse les in regio GentMelle

Japanse les in regio Gent
Ik ben een gekwalificeerde lerares Japans (mijn moedertaal). Ik geef privé/kleine groepsles. In de groepsles ligt de nadruk op communicatief Japans.
 20 € 

Chinees lerenAntwerpen 1

Chinees leren
Lessenreeksen en workshops Chinees en Chinese cultuur. Voor zakenlui, toeristen, senioren, jongeren en kids.

Bijles DuitsAntwerpen

Ik geef bijles Duits aan leerlingen van het secundair onderwijs in Antwerpen.
 20 € 

Engels-DuitsGenk

Vind je het altijd moeilijk om te kiezen tussen der-die-das? En waarom is de zin 'I have never did it quick' nu niet correct? Met een beetje extra uitleg wordt alles duidelijk.
 20 € 

Leer Kroatisch/Servisch/BosnischElsene

Aangezien België in het centrum van Europa liegt en is daarboven ook een drietalig land, is een groot deel van de bevolking meertalig.
 20 € 

Latijn, Frans, Nederlands en geschiedenis.Peer

Ik ben reeds 30 jaar lerares talen Latijn, Frans, Nederlands en geschiedenis.
 22 € 

Taaltraining expats - Intensive Dutch trainings...Leuven

Intensieve taaltraining Nederlands voor expats in Leuven en Brussel. Intensive conversation based Dutch trainings for expats in Leuven and Brussels.
 40 € 

Latijn tervurenTervuren

Beste - Kan iemand bijles latijn geven - vr 1e humaniora? Ann...

Privé Russische lesWilskerke

Ik was lerares in een Steinerschool in Moskou. Nu woon ik in Middelkerke en leer Nederlands. Graag help ik je op weg met Russisch. Voor beginners en gevorderden.
 20 € 

Privéles en bijles Duits in AntwerpenBorgerhout

Problemen met Duits? Ik bied hulp. Ik ben een germanist, master vertaler en leraar met meer dan 20 jaar ervaring in het onderwijs.
 25 € 

Bijles RussischAntwerpen 6

Professionele leraar, biedt Russische cursussen voor iedereen. creatieve methoden waarin je leert om Russisch te spreken in een zo kort mogelijke periode. Voor meer info contact via email.

Bijlessen Hindi / PunjabiBrussel

Heb je zin om Hindi (4de meest gesproken taal in de wereld) of Punjabi (10de meest gesproken) te leren.
 20 € 

Corrigeren en redigeren van Nederlandse teksten.Gent

Ik lees uw Nederlandse teksten, eindwerken of thesissen na op spelfouten en leestekengebruik (= correctiewerk)en dit aan 0,010 cent/woord.

Privè-les Turks door een gediplomeerd leraresOud-Turnhout

Dag iedereen! Ik ben een gediplomeerd leerkracht (bachelor en master's) Engels en Turks en heb 14 jaar ervaring. Indien je interesse hebt, kan je steeds contact met me opnemen.

I can teach Korean language.Schaarbeek

Hi, My name is Cho. I am from south-korea (SEOUL) If anyone is interested in Korean culture and language, I will be glad to help you.
 25 € 

Taalcursussen Leuven Duits zaterdag voormiddag

Taalcursussen Leuven Duits zaterdag voormiddag
Cursus Duits beginners en cursus Duits gevorderden vanaf begin september 2017 op zaterdag voormiddag in cultureel centrum Romaanse Poort 3000 Leuven.

Bijles nederlands/frans/engelsBornem

Als mama van 2 en jarenlange ervaring in lesgeven, alsook in het buitenland, geef ik graag bijles talen/geschiedenis e.a niveau lagere school.
 15 € 

Lessen RussischBerchem

Lessen Russisch
Hallo ! Privet! Ik ben een leerkracht, native speaker Russisch met jaren ervaring achter de rug. Ik geef privélessen Russisch voor beginners en gevorderden (commercie, vriendschap of cultuur).
 20 € 

Taalkamp zoekt taalanimatorSint-Truiden

Taalkamp zoekt taalanimator
Wij zijn op zoek naar taalanimator (m/v) Nederlands voor Krokusvakantie en Paasvakanties om taallessen te geven aan jongeren tussen 12-17 jaar. Zie je het wel zitten.
 218 € 

Bijles en studiebegeleiding in Brussel.Uccle

Ik ben leerling in het laatste jaar aan het Sint-Jan Berchmanscollege te Brussel. Daar zit ik in de optie Latijn-Moderne Talen.
 15 € 

Bijlessen Talen - Overige : 25 Volgende >>

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief! Uitschrijving