Home> Zoekertjes> > Talen - Overige

Vietnamees Taalles en Vertaling of VertolkingBruxelles

Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Goedendag, Als u Vietnamees wenst leren, kan ik bij u komen om u te helpen leren of u wenst de teksten of documenten van het Nederlands, Français,...
 12 € 
2 avis

Duits voor jeBruxelles

Duits voor je I am graduated in Ethnolinguistics, teaching German since 6 years, I was leaving in Germany and working for several German institutions such as Goethe Institut or Audi.
 20 € 
1 avis

Chinese lessenUccle

Chinese lessen Mr Wang van China, leraar en vertaler, mandarin lessen voor kinderen et volwassenen tel:047 0447 002...
 25 € 
7 avis

Bijlessen Nederlands, Frans, Engels (lager en...Nederbrakel

Bijlessen Nederlands, Frans, Engels (lager en... Indien je hulp nodig hebt voor een taalles, een vertaling of je wenst meer inzicht in de grammatica dan kan ik je helpen.
 10 € 

Individuele bijlessen DuitsMechelen

Licentiaat en ervaren leraar Germaanse talen geeft individuele begeleiding voor Duits aan studenten en volwassenen - regio Mechelen...
 25 € 

Privéles zakelijk FransWesterlo

Opfrissen basiskennis + praktische commtraining "Frans in het zakenleven": kantoor, verkoop, logistiek. Jarenlange ervaring, doelgerichte communicatie op maat. Regio Kempen, Westerlo.
 25 € 

Tutoring for primary and secondary education &...Zaventem

Certified Teacher Bachelor Dutch philology Bachelor Secondary Education: Dutch and history Primary School (Dutch): all subjects, language (writing, reading, language difficulties),...
 25 € 

Japanse les in regio GentMelle

Japanse les in regio Gent Ik ben een gekwalificeerde lerares Japans. Ik geef privé/kleine groepsles. In de groepsles ligt de nadruk op communicatief Japans.
 20 € 

Turks taal van een medisch persoonWijnegem

Turks taal van een medisch persoon Hallo, Ik ben al 2,5 jaar in Antwerpen en ik ben een internist, arts uit Turkije, Istanbul. Ik zou graag aan iemand Turks willen leren en het zou met nederlands verwisselen kunnen worden.

Privéles ArabischBerchem

Native speaker Arabisch, hoogopgeleid, spreek vloeiend Nederlands Ik geef privéles Arabisch, alle niveaus, op verplaatsing (regio Antwerpen).
 20 € 

Duits gevorderden Duits ver-gevorderden...Sint-Pieters-Leeuw

Duits gevorderden Duits ver-gevorderden... Cursus Duits voor Gevorderden cursus Duits Ver-Gevorderden eventueel Duits bijwerkles voor Beginners in centrum Sint-Pieters-Leeuw vanaf donderdag 8 september 2016 door docent met ervaring in...

Duits Beginners Duits Gevorderden ZaventemTernat

Duits Beginners Duits Gevorderden Zaventem Cursus Duits Beginners Cursus Duits Gevorderden vanaf maandag 5 september en woensdag 7 september 2016 te Zaventem-Centrum.

Les RussischSchoten

Mijn naam is Eugenie. Ik heb Bachelor in de taal-en letterkunde en meerdere jaren ervaring in het lesgeven. Russisch is mijn moedertaal.
 30 € 

Private lesson - Chinese / Chinese calligrapyGent

Dag allemaal, Ik ben afkomstig uit china (beijing) en nu woon ik in gent. Chinese mandarijn is mijn moedertaal.

Russische taal in Gent of via skypeGent

Ik ben van Russische origine, beschik over de volgende Russische diploma's: master in de geneeskunde, bachelor in de Russische taal en litaratuur.
 25 € 

ChineesAntwerpen 1

Lessenreeksen, workshops en bijlessen Chinees. Voor zakenlui, toeristen, senioren, jongeren en kids.

Arabische taal

Ik ben een specialist in de sociale wetenschappen, ik heb veel ervaring in het lesgeven van het Arabisch wetenschappelijke, academische en exegese, en taalkunde. Voor studenten van Oosterse Studies.
 15 € 

Vertalingen vanuit en naar het Nederlands, Frans...Mechelen

Vertalingen vanuit en naar het Nederlands, Frans... Heeft u een schriftelijke vertaling nodig? Dan kan ik u zeker helpen.
 5 € 

Bijlessen Latijn, Frans, Nederlands en...Peer

Ben je op zoek naar hulp bij het studeren en heb je nood aan extra uitleg en oefeningen? Ik geef reeds 29 jaar les en ben dus een lerares met veel ervaring.
 15 € 

Bijles Latijn, Grieks, Engels, Nederlands (Gent...Vinderhoute

Hallo, ik ben Lauren, leerling uit het vierde jaar middelbare school die Grieks-Latijn volgt. Talen zijn mijn passie. Ik haal schitterende resultaten en heb een uitstekende studiehouding.
 12 € 

Bijles Frans/Spaans-algemene studieondersteuningWaregem

Ik ben vertaler Frans/Spaans en heb meerdere jaren ervaring in zowel klassikaal als privé lesgeven (bijles).
 22 € 

Bijles Frans/Spaans-algemene studieondersteuningWaregem

Ik ben vertaler Frans/Spaans en heb meerdere jaren ervaring in zowel klassikaal als privé lesgeven (bijles).
 22 € 

Albanese taal les.Woluwe-Saint-Pierre

Will je albanese taal leren? Albanese taal is mijn moeder tal en ik ga graag je helpen.
 15 € 

Mandarijns leraresStokrooie

Ik ben een professionele Chinese leraar, Ik geef les Chinees in Hong Kong voor 10 jaar, ik spreek Engels en een beetje Nederlands. email: wang880901@hotmail.com Tel:0492/864.
 20 € 

Bijles LatijnAartselaar

Bijles Latijn Slecht rapport gehad? Is het resultaat voor Latijn niet in verhouding met de inspanningen? Wacht dan niet tot aan de examens om hulp te vragen.
 25 € 

Zoekertjes> > Talen - Overige : 25 Volgende >>