Home> Zoekertjes> > Talen - Overige

Chinese lessenUccle

Chinese lessen Mr Wang van China, leraar en vertaler, mandarin lessen voor kinderen et volwassenen...
 30 € 
3 avis

Vietnamees Taalles en Vertaling of VertolkingSint-Gillis

Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Goedendag, Als u Vietnamees wenst leren, kan ik bij u komen om u te helpen leren of u wenst de teksten of documenten van het Nederlands, FranÁais,...
 12 € 
1 avis

Vertalingen DuitsBrugge

Vertalingen Duits Professionele vertalers vertalen van en naar het Duits. Alle teksten worden door een ervaren native speaker vertaald en door een tweede native nagelezen. Snelle levertermijnen.

Professionele bijles Duits/ Moedertaal DuitsEkeren

Professionele bijles Duits/ Moedertaal Duits Beste geÔnteresseerde, Ik heb mijn studie in educatieve wetenschappen, met een focus op volwassenenonderwijs en opleiding aan de universiteit van MŁnster in Duitsland, afgesloten.
 20 € 

Nalezen thesis/documenten/eindwerkenOpoeteren

Nalezen thesis/documenten/eindwerken Ik ben leerkracht Nederlands en kijk graag uw brieven, documenten, eindwerken,. na op taalfouten. Ik corrigeer en herschrijf zinnen indien nodig. Prijs: 0.01Ä/woord.

Portugese les (BraziliŽ)Aartselaar

Portugese les (BraziliŽ) Portugese les voor beginners, gevorderden en ervaren sprekers. Het lesmateriaal is inbegrepen.De spreekvaardigheid staat centraal.
 20 € 

Bijles LatijnAartselaar

Bijles Latijn Zijn je punten niet in verhouding met de inspanningen? Krijg je die Latijnse grammatica maar niet onder de knie.
 25 € 

Bijles Duits regio Brugge - TorhoutZedelgem

U krijgt bijles Duits aan huis of u komt tot bij mij, zoals u wenst. Ik geef al enkele jaren les, en heb ervaring zowel in hogeschoolonderwijs als in secundair onderwijs (van 3e tot 6e middelbaar).

Bijles latijn of grieks - Zuid-Oost-VlaanderenSteenhuize-Wijnhuize

Bijlessen Latijn of Grieks, regio Zuid-Oost-Vlaanderen....
 20 € 

Bijlessen Nederlands-Engels / HuiswerkbegeleidingHerzele

Hallo Ik ben lerares Nederlands en Engels in het secundair onderwijs. Ik zou graag leerlingen helpen die hulp nodig hebben buiten de klas.
 20 € 

Bijlessen /Talen - Duits voor Nederlands talige...

Duits / German is mijn moedertaal. 2 uur van de week. Dinsdag - donderdagavond 7-9 uur of in het weekend 's ochtends 9 - 11. Ik heb een sterke academische achtergrond en ben 30+.
 19 € 

Byles Frans - Engels - Nederlands / AnderstaligenHeverlee

Byles Frans Engels Nederlands / Anderstaligen alle niveaus alle leeftijden komt aan huis 7/7 - regio Vlaams Brabant...
 20 € 

Vertaalwerk DuitsBrugge

Vertaalwerk Duits Hallo! Ervaren Licentiaat Vertaler Duits vertaalt van en naar het Duits. Alle teksten worden door een nativespeaker vertaald, waardoor de kwaliteit verzekerd is.

Prive lessen Tsjechisch te HasseltHasselt

Prive lessen Tsjechisch te Hasselt Professionele prive lessen. Jaren ervaring. 1 a 2 keer in de week (telkens 1 uur) 30 euro per uur. De lessen worden gegeven door Maria L.
 30 € 

Bijles DuitsMalle

Bijles Duits Wil je Duits leren? Beginners of al kennis van de Duitse taal.
 21 € 

ArabischNeerpelt

Arabisch...

Bijles Russisch/vertalingenGent

Bijles Russisch/vertalingen Ik ben geboren in Rusland en spreek vloeiend Russisch en Nederlands. Voor iedereen die Russisch zou willen leren, bijschaven of perfectioneren, ik kan jullie van dienst zijn.
 16 € 

Lessen Russisch te OudenaardeOudenaarde

We leren Russisch: praten, lezen en schrijven. Vanaf 10 jaar tot 100 jaar.
 20 € 

Duits voor jeBruxelles

I am graduated in Ethnolinguistics, teaching German since 6 years, I was leaving in Germany and working for several German institutions.
 20 € 

BeŽdigde vertalingen Duits-Spaans-Italiaans-ZweedsGent

Ik kan helpen met vertalingen in de bovenvermelde talen. Voor meer info kan u mij contacteren op het nr 0472/866284...
 25 € 

Servisch lerenGentbrugge

Een lief of zakenrelaties in ServiŽ? Wij helpen u met de taal! Wij hebben een lessenpakket op cd-rom of kunnen u ook privťles geven, zie /srpski.htm.

Bijles DuitsEtterbeek

Bijles Duits Ik ben studente, momenteel zit ik in mijn laatste master in de criminologische wetenschappen.
 12 € 

Lening bieden voor alle nederlandseBrustem

Goede dag dames en heren? Bent u behoefte aan betrouwbare garantie lening bieden, ik bedoel Garantie Lening Aanbieding, Gashimet lening bedrijf is de plek waar je kunt betrouwbare garantie Lening...
 10 € 

Bijlessen Standaard ArabischAntwerpen 6

Bijlessen Standaard Arabisch Ik ben een sociaal werker van opleiding en mijn moedertaal is Arabisch. Ik geef graag Arabisch prive-les voor beginners.
 10 € 

Zeer ervaarde vertaler nl-eng-de-it naar 't frans...Jodoigne

Zeer ervaarde vertaler gediplomeerd van een zeer beroemde universiteit in BelgiŽ, vertaalt van nederlands, engels, duits, italiaans naar 't frans, zijn modertaal.

Zoekertjes> > Talen - Overige : 25 Volgende >>