Home> Zoekertjes> Bijlessen> Talen - Overige

Chinese lessonUccle

  Lessons For all the levels and your progress is promised with Mr. Wang, a language teacher with 15 years teaching experiences.
 25 € 
7 avis

Vietnamees Taalles en Vertaling of VertolkingBruxelles

Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Goedendag, Als u Vietnamees wenst leren, kan ik bij u komen om u te helpen leren of u wenst de teksten of documenten van het Nederlands, Français,...
 12 € 
2 avis

Duits voor jeBruxelles

Duits voor je I am graduated in Ethnolinguistics, teaching German since 6 years, I was leaving in Germany and working for several German institutions such as Goethe Institut or Audi.
 20 € 
1 avis

Privé Russische lesWilskerke

  Ik was lerares in een Steinerschool in Moskou. Nu woon ik in Middelkerke en leer Nederlands. Graag help ik je op weg met Russisch. Voor beginners en gevorderden.
 20 € 

Privéles en bijles Duits in AntwerpenBorgerhout

  Problemen met Duits? Ik bied hulp. Ik ben een germanist, master vertaler en leraar met meer dan 20 jaar ervaring in het onderwijs.
 25 € 

Bijles RussischAntwerpen 6

  Professionele leraar, biedt Russische cursussen voor iedereen. creatieve methoden waarin je leert om Russisch te spreken in een zo kort mogelijke periode. Voor meer info contact via email.

Bijlessen Hindi / PunjabiBrussel

  Heb je zin om Hindi (4de meest gesproken taal in de wereld) of Punjabi (10de meest gesproken) te leren.
 20 € 

Corrigeren en redigeren van Nederlandse teksten.Gent

  Ik lees uw Nederlandse teksten, eindwerken of thesissen na op spelfouten en leestekengebruik (= correctiewerk)en dit aan 0,010 cent/woord.

Privè-les Turks door een gediplomeerd leraresOud-Turnhout

  Dag iedereen! Ik ben een gediplomeerd leerkracht (bachelor en master's) Engels en Turks en heb 14 jaar ervaring. Indien je interesse hebt, kan je steeds contact met me opnemen.

I can teach Korean language.Schaarbeek

  Hi, My name is Cho. I am from south-korea (SEOUL) If anyone is interested in Korean culture and language, I will be glad to help you.
 25 € 

Leuven Duits zaterdag voormiddag

Leuven Duits zaterdag voormiddag Studeer vanaf zaterdag 18 maart 2017 Duits op zaterdag voormiddag in cultureel centrum Romaanse Poort 3000 Leuven. Duitse taalcursussen vooral voor ontspanning tegen lage vergoeding.

Bijles nederlands/frans/engelsBornem

  Als mama van 2 en jarenlange ervaring in lesgeven, alsook in het buitenland, geef ik graag bijles talen/geschiedenis e.a niveau lagere school.
 15 € 

Lessen RussischBerchem

Lessen Russisch Hallo ! Privet! Ik ben een leerkracht, native speaker Russisch met jaren ervaring achter de rug. Ik geef privélessen Russisch voor beginners en gevorderden (commercie, vriendschap of cultuur).
 20 € 

Taalkamp zoekt taalanimatorSint-Truiden

Taalkamp zoekt taalanimator Wij zijn op zoek naar taalanimator (m/v) Nederlands voor Krokusvakantie en Paasvakanties om taallessen te geven aan jongeren tussen 12-17 jaar. Zie je het wel zitten.
 218 € 

Bijles en studiebegeleiding in Brussel.Vorst

  Ik ben leerling in het laatste jaar aan het Sint-Jan Berchmanscollege te Brussel. Daar zit ik in de optie Latijn-Moderne Talen.
 15 € 

Bijles RussischLeuven

  Les van een native speaker creatieve methode zowel voor beginners als gevorderden met oog voor opbouw persoonlijk aangepast aan uw doelstellingen bv.
 25 € 

Bijles Russisch, Pools met native spreker.Gent

Bijles Russisch, Pools met native spreker. Bijles Russisch, Pools met native spreker. Professionele leraar met 10 jaar ervaring. Alle niveaus dichtbij centrum Gent.
 20 € 

Vertaling nederlands fransKraainem

  Mijn moedertaal is het frans en ik beheer heel goed de nederlandse taal. Ik stel U voor om uw teksten, eindejaarswerken, professionele dossiers,.

Chinees LesHalle

  Hallo, ik spreek nl, Engels en Chinees. Ik geef Chinees les aan jongeren tot volwassenen in het mondeling, schriftelijke en lezen.
 25 € 

Bijlessen thuis voor verschillende vakken...Bruxelles

  Ik ben momenteel studente op Sint-Jan-Berchmanscollege in Latijn-Moderne Talen (laatste jaar). Ik ben perfect drietalig (Frans, Nederlands en Spaans) en spreek vloeiend Engels.
 15 € 

Privé les Arabisch voor zeer aantrekkelijke prijsBerchem

  Hoogopgeleide jonge man, met Arabisch als moedertaal geeft privé les Arabisch in regio Antwerpen.
 12 € 

Russisch voor kinderenOudenaarde

Russisch voor kinderen "Creatief&Co" biedt lessen Russische taal aan, voor kinderen vanaf 7 jaar (groepslessen, max.10 personen). Lessen gaan door in Oudenaarde. Elke zaterdagvoormiddag.
 150 € 

Bijles RussischSint-Niklaas

  Hallo, Ik geef bijles Russisch (zowel basis als voor gevorderden) Dit in de ruime omgeving van Sint-Niklaas.
 20 € 

Bijles Duits of EngelsAalst

  Problemen met Duitse naamvallen of de Engelse tenses ? Andere struikelblokken of nood aan conversatielessen.

Swahili - KiswahiliBrussel

  Ik ben afkomstig van Tanzania en ik wil graag swahili les geven aan mensen die graag willen swahili praten of mensen die van plan zijn om naar oost afrika te gan reisen en will de taal van de mensen...
 35 € 

Zoekertjes> Bijlessen> Talen - Overige : 25 Volgende >>