Home> Zoekertjes> Bijlessen> Talen - Overige

Chinese lessonUccle

Lessons For all the levels and your progress is promised with Mr. Wang, a language teacher with 15 years teaching experiences.
 25 € 
7 avis

Vietnamees Taalles en Vertaling of VertolkingBruxelles

Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Goedendag, Als u Vietnamees wenst leren, kan ik bij u komen om u te helpen leren of u wenst de teksten of documenten van het Nederlands, Français,...
 12 € 
2 avis

Duits voor jeBruxelles

Duits voor je I am graduated in Ethnolinguistics, teaching German since 6 years, I was leaving in Germany and working for several German institutions such as Goethe Institut or Audi.
 20 € 
1 avis

Swahili - KiswahiliBrussel

Ik ben afkomstig van Tanzania en ik wil graag swahili les geven aan mensen die graag willen swahili praten of mensen die van plan zijn om naar oost afrika te gan reisen en will de taal van de mensen...
 35 € 

Bijles Nederlands, Frans en EngelsWoluwe-Saint-Pierre

Ik ben leerling aan het Sint-Jan Berchmanscollege in Brussel. Daar zit ik in het laatste jaar in de richting Latijn - Moderne Talen.
 15 € 

Vertalingen / bijlessen Frans Engels NederlandsVilvoorde

Vertalingen / bijlessen Frans Engels Nederlands Ik heb een bachelor in Office Management (Nederlands, Frans, Engels) en een master Meertalige communicatie (Nederlands, Frans).
 20 € 

Bijles Latijn en GrieksMechelen

Bijles Latijn en Grieks Een gemiste schakel doet de ketting niet altijd breken! Leerkracht met ervaring helpt u door de woestijn!...
 30 € 

Bijlessen Russisch in GentGent

Bijlessen Russisch in Gent Ik ben van Russische origine, beschik over de volgende Russische diploma's: master in de geneeskunde, bachelor in de Russische taal en litaratuur.
 25 € 

Franse grammaticaTorhout

Les aan de hand van een eigen uitgewerkte bundel van de tijden. Van de vorming van de indicatif présent tot het gebruik van de subjonctif présent wordt alles van het begin uitgelegd.
 20 € 

Bijles Duits (ook via Skype)Lier

Heb je problemen met Frans of Duits? Krijg je die grammatica of uitspraak maar niet onder de knie? Heb je weldra examens.

Private Chinese lesson / Privé les Chinees

Heb je interesse om Chinees te leren of oefenen? Ik ben afkomstig uit China, en dan heb ik mijn master diploma behaald in België. Nu woon ik hier al 6 jaar.
 12 € 

Bijlessen RussichSint-Maria-Lierde

Moeilijkheden om deze taal onder de knie te krijgen ? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat u dit vlot kunt spreken, schrijven, enz.

Vertalingen Frans-Nederlands Nederlands-FransMeerbeek

Ik ben regentes Frans met een achtergrond in vertalen. Graag vertaal ik voor u documenten uit het Frans, naar het Nederlands of omgekeerd.
 40 € 

Cursus Russisch beginners en gevorderden/ Russian...Brussel

Cursus Russisch beginners en gevorderden/ Russian... Russisch leren: ontzettend moeilijk of toch te doen? Het eenvoudige antwoord is: Russisch is best moeilijk te leren. Maar eigenlijk geldt dat voor bijna iedere taal. Wilt u graag russisch leren.
 25 € 

Leren leren, schematiseren, samenvatten,...Maaseik

Hebt u moeite met studeren? Kan u grote hoeveelheden leerstof moeilijk onthouden.
 20 € 

Bijles FransHerent

Bijles Frans Studiebegeleiding lager en middelbaar onderwijs: talen (Fr, Eng, Nl). languagueboutique.verbelen@gmail.
 24 € 

Bijles Latijn (Evergem - Wondelgem)Nieuwpoort

Bijles Latijn (Evergem - Wondelgem) Bent u op zoek naar bijles wiskunde voor uw zoon of dochter? Dan bent u hier aan het juiste adres! => Voor wie.
 25 € 

Regio Ternat: bijles Latijn, Grieks en...Wambeek

Hallo, Heeft uw kind moeite met het studeren van Latijn, Grieks of met een gepaste studiemethodiek te vinden.
 25 € 

Bijles Russisch in Regio GentGent

Bijles Russisch in Regio Gent Mijn naam is Ksenia, ik ben van Russische origine. Ik ben pianiste en geef ook bijles Russisch voor volwassenen in regio Gent. Aarzel niet en neem gerust contact op gsm: 0489873744 e-mail: k.
 20 € 

Private Chinese LessonHoboken

I am one native Chinese speaker and have lived in Belgium for 16 years. After i got my master degree and followed 3 years doctorate program, i worked also 11 years.
 20 € 

Talen Nederlands Français EnglishSint-Andries

Ervaren lesgever talen regio Brugge - voor kinderen, studenten, volwassenen en zakenlui - alle leeftijden.
 25 € 

Byles Frans - Engels - Nederlands / AnderstaligenBrussel

Bijles Frans Engels Nederlands / Anderstaligen alle niveaus alle leeftijden aan huis 7/7 - provincie Brabant info 0493/623036...
 20 € 

Vertaalwerk DuitsBrugge

Vertaalwerk Duits Hallo! Ervaren Licentiaat Vertaler Duits vertaalt van en naar het Duits. Alle teksten worden door een nativespeaker vertaald, waardoor de kwaliteit verzekerd is.

Servisch lerenGentbrugge

Een lief of zakenrelaties in Servië? Wij helpen u met de taal! Wij hebben een lessenpakket op cd-rom of kunnen u ook privéles geven, zie /srpski.htm.

Bijlessen Nederlands-Engels / HuiswerkbegeleidingHerzele

Hallo Ik ben lerares Nederlands en Engels in het secundair onderwijs. Ik zou graag leerlingen helpen die hulp nodig hebben buiten de klas.
 20 € 

Zoekertjes> Bijlessen> Talen - Overige : 25 Volgende >>