Talen - Overige

Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking

Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking
Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Goedendag, Als u Vietnamees wenst leren, kan ik bij u komen om u te helpen leren of u wenst de teksten of documenten van het Nederlands, Français,... 2 avis

Chinese lessonUccle

Lessons For all the levels and your progress is promised with Mr. Wang, a language teacher with 15 years teaching experiences.
 25 € 8 avis

Russisch

Wie wil mij Russische cultuur bijbrengen ?...
 15 € 

Bijles Latijn en GrieksLede

Ik geef al 15 jaar Latijn en Oudgrieks en heb ook een doctoraat in Oudgrieks. Ik kan helpen met alle aspecten van grammatica, vertaling, en examenvoorbereiding.
 30 € 

Bijles Nederlands - Engels & huiswerkbegeleidingGent

Bijles Nederlands - Engels & huiswerkbegeleiding
Bijles en priveles op maat (STUDENTEN en volwassenen) & bij U thuis (GENT) Heeft uw kind wat extra tijd en hulp nodig voor bepaalde vakken.
 20 € 

Nieuwgrieks / Grec moderne / Modern Greek /...Kessel-Lo

Nieuwgrieks / Grec moderne / Modern Greek /...
In Leuven of via Skype / a Louvain ou via Skype / in Leuven or via Skype / w Leuven lub przez Skype'a /p/learn-greek-via-skype-ucz-sie-greckiego.
 20 € 

Lessen Nederlands, Frans, Italiaans, Leren lerenLeuven

Hallo, ik ben een veelzijdige taalprofessional (master Taal- en Letterkunde Frans/Italiaans en postgraduaat conferentietolken) en help je graag verder met jouw taalproject.
 30 € 

Privéles zakelijk FransWesterlo

Opfrissen basiskennis + praktische commtraining "Frans in het zakenleven": kantoor, verkoop, logistiek. Jarenlange erv., doelgerichte communicatie op maat. Regio Kempen, Westerlo.
 25 € 

Vertalingen / Translations & CopywritingLaken

U kan bij mij terecht voor vertalingen vanuit het Frans, Engels en Russisch naar het Nederlands. Ik ben gespecialiseerd in: - commerciële teksten (voor websites, bedrijfsbrochures,.
 50 € 

Online bijles Latijn en GrieksGent

Online bijles Latijn en Grieks
Online lessen Latijn, Oudgrieks en Nieuwgrieks sinds januari 2016! Latijn: in 2013 behaalde ik aan de ugent een master in de taal- en letterkunde (Latijn en Oudgrieks).
 27 € 

Bijlessen ,Frans,engels ,russischAntwerpen 6

Bijlessen ,Frans,engels ,russisch
Linguist met ervaring geeft privé lessen van het frans ( alle niveaus ) engels ( tot niveau B2 ) ( russisch alle niveaus ). Voor iedereen.
 18 € 

Portugees

Privélessen Portugees. Ik heb de kennis en de ervaring. Ik lever enkel kwaliteit. Daarom hangt de prijs af van de specifieke vraag en de hoeveelheid voorbereidingswerk.
 20 € 

Japans voor beginnersAntwerpen 1

Japans voor beginners
Lesson Japanese for beginners from native (Japan) speaker. I can create customized lessons based on each student's strengths and weaknesses. I offer both individual or group private lessons.
 20 € 

Bijles en studiehulp voor DuitsSleidinge

Master vertaler en twintig jaar ervaring als leerkracht, enthousiasme, luisterend oor, gedreven coach, dat zijn mijn troeven om je een uitstekend leerresultaat te bieden, voor secundair en hoger...
 23 € 

Bijles Latijn en GrieksEtterbeek

Hulp nodig bij Latijn of Grieks (middelbaar of bachelor) in regio Brussel.
 25 € 

Arabisch op elk niveau tegen aantrekkelijke prijsBerchem

Hoogopgeleide docent Arabische taal geeft privé les Arabisch op elk niveau. Op een creatieve en leerzame wijze wordt de cursus aangeboden. Tempo en frequentie naar eigen keuze.
 15 € 

Japanse les in regio GentMelle

Japanse les in regio Gent
Ik ben een gekwalificeerde lerares Japans (mijn moedertaal). Ik geef privé/kleine groepsles. In de groepsles ligt de nadruk op communicatief Japans.
 20 € 

Chinees lerenAntwerpen 1

Chinees leren
Lessenreeksen en workshops Chinees en Chinese cultuur. Voor zakenlui, toeristen, senioren, jongeren en kids.

Engels-DuitsGenk

Vind je het altijd moeilijk om te kiezen tussen der-die-das? En waarom is de zin 'I have never did it quick' nu niet correct? Met een beetje extra uitleg wordt alles duidelijk.
 20 € 

Leer Kroatisch/Servisch/BosnischElsene

Aangezien België in het centrum van Europa liegt en is daarboven ook een drietalig land, is een groot deel van de bevolking meertalig.
 20 € 

Latijn, Frans, Nederlands en geschiedenis.Peer

Ik ben reeds 30 jaar lerares talen Latijn, Frans, Nederlands en geschiedenis.
 22 € 

Taaltraining expats - Intensive Dutch trainings...Leuven

Intensieve taaltraining Nederlands voor expats in Leuven en Brussel. Intensive conversation based Dutch trainings for expats in Leuven and Brussels.
 40 € 

Latijn tervurenTervuren

Beste - Kan iemand bijles latijn geven - vr 1e humaniora? Ann...

Privé Russische lesWilskerke

Ik was lerares in een Steinerschool in Moskou. Nu woon ik in Middelkerke en leer Nederlands. Graag help ik je op weg met Russisch. Voor beginners en gevorderden.
 20 € 

Privéles en bijles Duits in AntwerpenBorgerhout

Problemen met Duits? Ik bied hulp. Ik ben een germanist, master vertaler en leraar met meer dan 20 jaar ervaring in het onderwijs.
 25 € 

Bijlessen Talen - Overige : 25 Volgende >>

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!