Home> Zoekertjes> > Talen - Overige

Bijles DuitsSint-Martens-Latem

Wil je graag jouw Duits op peil houden? Zoek je hulp voor het vak Duits? Moet jouw Duits opgefrist worden? Dan ben je bij de juiste persoon.
 25 € 

Bijles frans engels duits Gent - LochristiLochristi

Bijles frans engels duits Gent - Lochristi Ik ben een ervaren maar toch dynamische en jonge lerares die je graag privéles geeft aan huis indien gewenst. Voor meer info contacteer me op 0486/83.63.

Zeer ervaarde vertaler nl-eng-de-it naar 't frans...Jodoigne

Zeer ervaarde vertaler gediplomeerd van een zeer beroemde universiteit in België, vertaalt van nederlands, engels, duits, italiaans naar 't frans, zijn modertaal.

Nieuwgrieks / Grec moderne / Modern Greek /...Kessel-Lo

Nieuwgrieks / Grec moderne / Modern Greek /... In Leuven of via Skype / a Louvain ou via Skype / in Leuven or via Skype / w Leuven lub przez Skype'a /p/learn-greek-via-skype-ucz-sie-greckiego.
 20 € 

Bijlessen Duits en NT2 (regio Jabbeke)

Als Germaniste Duits-Nederlands en erg ervaren leerkracht, help ik je graag je Duits te verbeteren. Ook nt2 1.1., 1.2., 2.1. zijn mijn specialiteiten.
 20 € 

Wie wil een uur Nieuwgrieks geven in ruil voor...Antwerpen 2

Wie wil me een uur Nieuwgrieks (niveau 4de jaar volwassenenonderwijs) geven in ruil voor een uur Spaans (heb 34 jaar ervaring tot de hoogste niveau's als lerares Spaans in het volwassenenonderwijs).

Russisch lerenAntwerpen

Russisch leren Wil je graag Russisch leren op een efficiënte manier? Kan je niet naar de avondschool omwille van je werk of ligt het niveau er te laag voor jou.
 30 € 

DuitsMechelen

Heb je problemen met der-die-das? Zitten de werkwoorden je dwars? Vind je de grammatica nogal moeilijk? Moet je jezelf voorbereiden voor een examen.
 25 € 

Portugese les (Brazilië)Aartselaar

Portugese les (Brazilië) Portugese les voor beginners, gevorderden en ervaren sprekers. Het lesmateriaal is inbegrepen.De spreekvaardigheid staat centraal.
 20 € 

Bijles DuitsMerchtem

Heb je begeleiding nodig om te slagen voor de examencommissie Duits ? Krijg je de Duitse grammatica moeilijk onder de knie ? Dan ben ik voor jou de juiste persoon.
 20 € 

Gepersonaliseerde taalvorming F/NL, voor...Vilvoorde

Gepersonaliseerde taalvorming F/NL, voor... Deze taalvorming richt zich tot particulieren, zelfstandigen en ondernemingen, waarbij Nederlands en Frans aan anderstaligen kan onderwezen worden.
 40 € 

Bijles LatijnGenk

Enthousiaste en ervaren leraar geeft bijles Latijn aan huis. Gsm 0488/02.33.

Individuele bijlessen DuitsMechelen

Licentiaat en ervaren leraar Germaanse talen geeft individuele begeleiding voor Duits aan studenten en volwassenen - regio Mechelen...
 25 € 

Privéles zakelijk FransWesterlo

Opfrissen basiskennis + praktische communicatietraining "Frans in het zakenleven": kantoor, verkoop, logistiek. Jarenlange ervaring, doelgerichte communicatie op maat. Regio Kempen, Westerlo.
 25 € 

Bijlessen Duits en EngelsGent

Ik ben licentiaat Germaanse talen (Engels en Duits) en geef bijles Duits en/of Engels. Ik heb twee jaar in Duitsland gestudeerd en vijf jaar ervaring als leerkracht in een aso-school in Gent.
 30 € 

Vertaling Nederlands-Engels-TagalogHaaltert

Ik ben een native speaker Tagalog (Filipijns) en wil mij vooral richten tot mensen die bijstand nodig hebben voor een vertaling van hun documenten vanuit de Filipijnen.

Bijles Nederlands/Latijn, studiebegeleiding,...

Hallo, ik ben een jonge en enthousiaste master Nederlands-Latijn met vier jaar ervaring in het secundair onderwijs. Graag wil ik bijles geven aan jongeren uit het 1ste tot 6de middelbaar.
 20 € 

Bijles Engels-DuitsHulshout

Leerkracht (v) geeft bijles Engels of Duits tijdesn de grote vakantie.
 20 € 

Workshop solliciteren in het FransBrugge

Gedurende 4 sessies van 2 uur wordt het volgend programma gevolgd: 1. aanreiken en inoefenen van de nodige woordenschat 2.
 20 € 

Bijlessen Duits in Antwerpen

Ik geef bijlessen Duits in Antwerpen. Ik ben zelf leerkracht en heb 10 jaar ervaring met verschillende taalgroepen. Prijs en tijd zijn te bespreken.
 30 € 

Correctie van teksten - hulp bij het schrijvenGent

Correctie van teksten - hulp bij het schrijven Moet u een academische tekst schrijven, een brief, een verslag of een promotiefolder? Ik kan u daarbij helpen.
 15 € 

Vietnamees Taalles en Vertaling of VertolkingSint-Gillis

Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Goedendag, Als u Vietnamees wenst leren, kan ik bij u komen om u te helpen leren of u wenst de teksten of documenten van het Nederlands, Français,...
 12 € 

4(1 avis)

Duits lessenBrussel

Duits lessen Dag/Hallo/hello, Ben je geïnteresseerd aan Duits lessen? Als Duitstalige studente (26, psychologie) zou ik gaarne andere mensen helpen hun kennis van de Duitse taal te verbeteren.
 10 € 

Gedreven doctoranda in de Rechten geeft bijles...Antwerpen 2

Zeven jaar ervaring in bijlessen Latijn 1ste en 2de graad secundair onderwijs. Bijlessen omvatten theorielessen alsook extra oefeningen (in de prijs inbegrepen).
 20 € 

Duitse les van moedertaalsprekerGent

Ik ben een Duitse studente (master in Duitse taal- en letterkunde), die net naar Gent verhuist is, om hier een lerarenopleiding te volgen.
 25 € 

Zoekertjes> > Talen - Overige : 25 Volgende >>