Home> Zoekertjes> Bijlessen> Talen - Spaans

Bijles Spaans AntwerpenAntwerpen 3

  Ik geef graag bijlessen Spaans tijdens het weekend of tijdens de vakanties. Mijn moedertaal is Spaans en zou graag mensen willen helpen die graag Spaans willen leren of er moeilijkheden mee hebben.
 20 € 

Spaanse lesRumbeke

  Wil je graag Spaans leren (in groep of op individuele basis) of zoek je een leraar die bijlessen Spaans geeft voor middelbaar onderwijs/hoger onderwijs, dan ben je bij mij aan het juiste adres.
 35 € 

Bijles SpaansAalst

  Ik ben vertaler Spaans-Frans met een lerarendiploma en geef bijles Spaans en Frans aan kinderen uit het Secundair Onderwijs en volwassenen.
 22 € 

Privé Spaanse LesKapellen

Privé Spaanse Les Beste vrienden cursus Spaans Op maat: Is een privé-cursus waarbij ik de inhoud volledig afstemt op uw noden, interesses en vooruitgang.

Native speaker spaans - engels geeft bijles elk...Kasterlee

Native speaker spaans - engels geeft bijles elk... Ik geef bijles engels of spaans op elk niveau. Ik ben native speaker en grammatica is ook geen probleem.
 40 € 

Spaans lerenEssen

  Leren spaans, perfect voor reisen, werk, school. Ook spaanse cultuur.
 15 € 

Spaanse les in BruggeBrugge

Spaanse les in Brugge Spaanselesinbrugge.be Spaanse lessen op maat in het hart van Brugge Leer praktisch Spaans in een kleine groep.

Privélessen Spaans in GentGent

Privélessen Spaans in Gent ¡Hola! Ik ben een Spaanse leraar met ervaring met kinderen een jongeren. Mijn moedertaal is Spaans. Wil je graag leren.
 18 € 

Les SpaansMortsel

  Beste, Ik heb al jaren ervaring in het geven van privé lessen taal. Indien u bijles Spaans zoekt, aarzel dan niet mij te contacteren. Ik geef les aan kinderen, jongeren en volwassenen.
 25 € 

Bijles SpaansAntwerpen

  Op zoek naar een privéles of een groepsles Frans, Spaans of Nederlands? Ik ben leraar en vertaler in het Nederlands, Frans (FLE) en Spaans (ELE).
 20 € 

Spaans/Nl uitwisseling gratisGent

  Dag, ik spreek nl maar ik ben het wat vergeten, ik zou graag een uitwisseling doen met een Vlaming, via skype, Ik geef Spaanse les, dus we kunnen Spaans/Nl uitwisselen.

Spaans via SkypeAntwerpen

Spaans via Skype Leer Spaans zonder uw huis te verlaten. Ik heb ruime ervaring als leraar Spaans, zowel met beginners als gevorderden. Na iedere les krijg je huiswerk voor de volgende sessie.
 15 € 

Spaans leren met native speakerAntwerpen

Spaans leren met native speaker Native Speaker met met veel ervaring in het les geven aan volwassenen en getuigschrift van pedagogische bekwaamheid geeft privéles Spaans aan huis of via Skype.

Bijlessen Spaans en of CatalaansAntwerpen

Bijlessen Spaans en of Catalaans Ik ben en jongen uit Barcelona die perfect spaans en catalaans spreekt. Ik heb rechten gestudeerd in Barcelona en heb ervaring met bijlessen in talen.
 15 € 

Lessen SpaansSint-Niklaas

  Ik ben master in de toegepaste taalkunde voor Frans, Spaans en Nederlands en ik geef les in het secundair onderwijs.
 20 € 

Spaanse conversatie en Spaans Niveau's 3,4,5Gent

  Welkom: mensen die met respect voor elkaar Spaans (bij) willen leren.

Privélessen spaansDeerlijk

  Hallo, Wil jij graag spaans leren? Ik geef privélessen zowel bij me thuis of bij jouw thuis, zowel aan beginners als aan verder gevorderden. Regio Kortrijk.

Vertaler/tolk Frans-Spaans

  Heeft u problemen met Frans, Nederlands of Spaans? Wilt u een taal aanleren of bijschaven? Ik ben beschikbaar in Oostduinkerke en geef graag les aan particulieren.

Spaanse lesBornem

  Spaanse universitair opgeleide jongedame kan je op korte tijd Spaans aanleren (zowel voor beginners als gevorderden, woordenschat en grammatica) en dit bij haar of bij jou thuis (regio Bornem -...
 18 € 

Iiemand om spaans tegen te spreken.vnl oefenenVarsenare

  Ik ben in het Brugse op zoek naar een spaans sprekend persoon om samen enkele uren spaans te oefenen.

Bijles, vertalen, nalezen SpaansHasselt

  Heb je moeite met Spaans? Kan wat extra uitleg jou op de goede weg zetten? Heb je iemand nodig die een artikel moet vertalen naar of van het Spaans? Of heb je een artikel dat nagelezen moet worden.
 20 € 

Bijles op maatTemse

  Ben je op zoek naar een ervaren leerkracht om je te begeleiden.
 25 € 

Habla Spaans - Spaanse les voor iedereenBilzen

Habla Spaans - Spaanse les voor iedereen Leer Spaans op een plezierige, doelmatige manier met een natief Spaantalige lerares die vanaf 2001 ervaring heeft met lesgeven, in Bilzen, België.
 15 €