Privé les spaans

Ik heb een elementaire kennis van het Spaans en zoek iemand (m/v) die me om de 3 à 4 weken een paar uur les kan geven en verder genoeg huiswerk om aan zelfstudie te doen.
 25 € 

(Bij)les Spaans - LesgeverGent

Als native speaker beheers ik de Spaanse taal volledig. Daarnaast behaalde ik reeds een bachelor in de Spaanse taal en ben ik nu bezig met mijn master.
 21 € 

Bijlessen Spaans door ervaren romanistMarke

Wilt u Spaans leren of het net bijschaven? Als ervaren romanist (verscheidene jaren leerkracht in middelbaar onderwijs en meerdere omzwervingen in Zuid-Amerika en Spanje) ben ik de geschikte persoon...
 22 € 

Mijn moedertaal is Spaans en ik ben licentiaat...Boom

Mijn moedertaal is Spaans en ik ben licentiaat...
Ik geef bijles Spaans en Engels. Boom en omgeving....
 17 € 

Bijles spaansMelle

Ik studeer toegepaste taalkunde aan de universiteit en kan je helpen met Spaans !...
 15 € 

Bijles Spaans AntwerpenAntwerpen 3

Ik geef graag bijlessen Spaans tijdens het weekend of tijdens de vakanties. Mijn moedertaal is Spaans en zou graag mensen willen helpen die graag Spaans willen leren of er moeilijkheden mee hebben.
 20 € 

Spaanse lesRumbeke

Wil je graag Spaans leren (in groep of op individuele basis) of zoek je een leraar die bijlessen Spaans geeft voor middelbaar onderwijs/hoger onderwijs, dan ben je bij mij aan het juiste adres.
 35 € 

Bijles SpaansAalst

Ik ben vertaler Spaans-Frans met een lerarendiploma en geef bijles Spaans en Frans aan kinderen uit het Secundair Onderwijs en volwassenen.
 22 € 

Privé Spaanse LesKapellen

Privé Spaanse Les
Beste vrienden privé cursus Spaans Is een Spaanse cursus waarbij ik de inhoud volledig afstemt op uw noden, interesses en vooruitgang.

Native speaker spaans - engels geeft bijles elk...Kasterlee

Native speaker spaans - engels geeft bijles elk...
Ik geef bijles engels of spaans op elk niveau. Ik ben native speaker en grammatica is ook geen probleem.
 40 € 

Spaanse les in BruggeBrugge

Spaanse les in Brugge
Spaanselesinbrugge.be Spaanse lessen op maat in het hart van Brugge Leer praktisch Spaans in een kleine groep.

Spaanse lesGent

Spaanse les
¡Hola! Ik ben een Spaanse leraar met ervaring met kinderen, jongeren en volwassenen. Mijn moedertaal is Spaans. Wil je graag leren? Ik geef les op niveau's: A1, A2, B1, B2.
 18 € 

Les SpaansMortsel

Beste, Ik heb al jaren ervaring in het geven van privé lessen taal. Indien u bijles Spaans zoekt, aarzel dan niet mij te contacteren. Ik geef les aan kinderen, jongeren en volwassenen.
 25 € 

Bijles SpaansAntwerpen

Op zoek naar een privéles of een groepsles Frans, Spaans of Nederlands? Ik ben leraar en vertaler in het Nederlands, Frans (FLE) en Spaans (ELE).
 20 € 

Spaans/Nl uitwisseling gratisGent

Dag, ik spreek nl maar ik ben het wat vergeten, ik zou graag een uitwisseling doen met een Vlaming, via skype, Ik geef Spaanse les, dus we kunnen Spaans/Nl uitwisselen.

Spaans via SkypeAntwerpen

Spaans via Skype
Leer Spaans zonder uw huis te verlaten. Ik heb ruime ervaring als leraar Spaans, zowel met beginners als gevorderden. Na iedere les krijg je huiswerk voor de volgende sessie.
 15 € 

Privélessen Spaans aan huis of via SkypeAntwerpen

Privélessen Spaans aan huis of via Skype
Native Speaker met met veel ervaring in het les geven aan volwassenen en getuigschrift van pedagogische bekwaamheid geeft privéles Spaans aan huis of via Skype.

Bijlessen Spaans en of CatalaansAntwerpen

Bijlessen Spaans en of Catalaans
Ik ben en jongen uit Barcelona die perfect spaans en catalaans spreekt. Ik heb rechten gestudeerd in Barcelona en heb ervaring met bijlessen in talen.
 15 € 

Lessen SpaansSint-Niklaas

Ik ben master in de toegepaste taalkunde voor Frans, Spaans en Nederlands en ik geef les in het secundair onderwijs.
 20 € 

Spaanse conversatie en Spaans Niveau's 3,4,5Gent

Welkom: mensen die met respect voor elkaar Spaans (bij) willen leren.

Privélessen spaansDeerlijk

Hallo, Wil jij graag spaans leren? Ik geef privélessen zowel bij me thuis of bij jouw thuis, zowel aan beginners als aan verder gevorderden. Regio Kortrijk.

Vertaler/tolk Frans-Spaans

Heeft u problemen met Frans, Nederlands of Spaans? Wilt u een taal aanleren of bijschaven? Ik ben beschikbaar in Oostduinkerke en geef graag les aan particulieren.

Spaanse lesBornem

Spaanse universitair opgeleide jongedame kan je op korte tijd Spaans aanleren (zowel voor beginners als gevorderden, woordenschat en grammatica) en dit bij haar of bij jou thuis (regio Bornem -...
 18 € 

Iiemand om spaans tegen te spreken.vnl oefenenVarsenare

Ik ben in het Brugse op zoek naar een spaans sprekend persoon om samen enkele uren spaans te oefenen.

Bijles, vertalen, nalezen SpaansHasselt

Heb je moeite met Spaans? Kan wat extra uitleg jou op de goede weg zetten? Heb je iemand nodig die een artikel moet vertalen naar of van het Spaans? Of heb je een artikel dat nagelezen moet worden.
 20 € 

Bijlessen Talen - Spaans : 25 Volgende >>

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief! Uitschrijving