Onze selectie Deze week
of

Stockverkoop - mundo melocotón

* Solden Outlet Sale * Januari is soldentijd, dus wij doen gezellig mee ! Op 21 en 22 januari doen we in Gent en Antwerpen een ouletverkoop met extra solden bovenop, dus kortingen van 50 tot 80%.

Zaterdag 21 januari - Gentbrugge

Legobouwdag

Zin om nog eens met de legoblokjes te spelen ? Er liggen meer dan 20.000 blokjes op jou te wachten. Plezier gegarandeerd voor alle leeftijden ! Voor de allerkleinsten zijn er duploblokken voorzien.

Zondag 22 januari - Nazareth Kinderen

Stockverkoop - mundo melocotón

* Solden Outlet Sale * Januari is soldentijd, dus wij doen gezellig mee ! Op 21 en 22 januari doen we in Gent en Antwerpen een ouletverkoop met extra solden bovenop, dus kortingen van 50 tot 80%.

Zondag 22 januari - Antwerpen

Opendeurdag

Van harte welkom op onze opendeurdag op zondag 22 januari 2017 van 14u00 tot 18u00. Er zijn workshops te winnen voor de aanwezigen .

Zondag 22 januari - Zandhoven Kinderen 6+

StockVerkoop - KidsFashion, Mode & Accesoires voor de vrouwen

Moms To the max: kidsfashion Urban Mini Shop: trendy kledij voor de kids CocoJade: de mini me's in het nieuw Blue Ginger: juwelen van sterling silver l'Histoire de Céléste: kids shoes (ook voor...

Zaterdag 21 januari - Gent Gratis

Winterborrelwandeling naar de Kluis van Bolderberg

Naar jaarlijkse traditie organiseert de vzw Toerisme Heusden-Zolder op 22 januari 2017, de dag dat in Bolderberg de Sint-Antoniuskermis wordt gevierd...

Zondag 22 januari - Heusden-Zolder Gratis

Bouwinnovatie - de beurs voor interieur, renovatie & bouw

Bouwinnovatie is dé beurs voor bouwen en verbouwen in Limburg. Ze brengt alle informatie, producten en diensten uit de sector onder één dak om jouw bouwdroom te realiseren ! Graag gratis tickets ?

Vandaag van 15u tot 21u - Van vrijdag 20 tot zondag 22 januari - Hasselt

Winterwandeling "De Nuchten"

De Nuchten is een natuurgebied gelegen aan de oevers van de Dender in Idegem en Zandbergen beiden deelgemeenten van Geraardsbergen.

Zondag 22 januari - Idegem Kinderen 6+

Opendeurdag victoria 2017

Kom eens een kijkje nemen naar de nieuwe collectie van victoria en ook zijn er nog solden op de collectie van 2016 een hapje en een drankje ook een tomebla voor de mensen die iets gekocht hebben.

Zondag 22 januari - Beerse Kinderen 4+

Pilarenbijters

Tijdens deze vertelwandeling dwalen we met een groepje mensen door de straatjes van oud Anwerpen, en houden her en der halt om kennis te maken met korte verhalen uit de gewijde geschiedenis 't stad.

Zaterdag 21 januari - Antwerpen Kinderen 8+

Sint-Jansberg op zondag

De site van Sint-Jansberg in Zelem (Diest/Halen) is elke zondag geopend van 09u tot 21u en biedt verschillende mogelijkheden om te genieten van cultuur...

Zondag 22 januari - Zelem GratisKinderen

Katogentocht

Een magische nachtwandeling door de Schiplakense bossen. Uitzonderlijk zijn de privébossen toegankelijk voor deze wandeling. Onderweg krijg je een drankje en bij aankomst warme soep.

Zaterdag 21 januari - Hever Kinderen 5+

The Art of Banksy

De tentoonstelling The Art of Banksy brengt de historische straten van Londen naar Antwerpen. Bezoekers worden meegenomen op een reis waarin ze het omstreden genie van 's werelds meest beruchte...

Vandaag van 11u tot 19u - Van 14 januari tot 19 maart - M D W D V Za Zo - Antwerpen

Sportbegeleiding

Beweging is noodzakelijk voor een gezond lichaam. Onze huidige levenswijze zorgt er echter voor dat we ons lichaam al te veel belasten door een foute voedingskeuze en teveel stress.

Vandaag van 9u tot 16u30 - Vrijdag 20 januari - Berchem

Jenne Decleir- Sacrale vertelsels uit de volksmond

In 'sacrale vertelsels uit de volksmond', de nieuwe voorstelling van Jenne Decleir, gedragen dieren zich als mensen, en mensen als goden.

Zaterdag 21 januari - Antwerpen

Fado en Portugese volkszang - Sara Belo & Rui Salgado

Normaal wordt Portugal met Fado geassocieerd, een zeer gewaardeerd muziekgenre. Achter de Fado gaat echter een traditie van Portugese volksmuziek schuil...

Zaterdag 21 januari - Brussel Kinderen 9+

Opendeur Victoria juwelen

Opendeurweekend op vrijdag 20/1 van 18u tot 21u, zaterdag 21/1 van 14u tot 21u en zondag 22/1 van 14u tot 21u. Genieten van solden aan -30% of benieuwd naar de nieuwe collectie 2017?

Zaterdag 21 januari - Sint-Blasius-Boekel

Natuurlijk ! Wandelen: workshops natuurbeleving. Verwonderen en genieten

In winter Kijk als een fotograaf, luister als een componist, proef als een chef-kok, tast als een masseuse en ruik als een parfumontwerper. Je bent zo stil als een monnik en speels als een kind.

Zaterdag 21 januari - Wambeek

Er zijn ook 23 rommelmarkten ( deze week ) :
Rommelbeurs Wieze januari 2017 (9280 Wieze)
Rommelbeurs Gemeentehallen (9820 Merelbeke)
Rommelbeurs Oekraïne (8020 Hertsberge)
BRAS rommelmarkt (2800 Mechelen)
FEESTZAAL APOLLO(vroegere Alpheusdal) (2600 Berchem)
Zaal Sint-Bavo (9500 Geraardsbergen)
Antiek & Rommelmarkt te Deinze (9800 Deinze)
Rommelmarkt (8400 Oostende)
Zaal De Moffel (3920 Lommel)
Grote overdekte rommemarkt (2520 Broechem)...
>>Rommelmarkten lijst