Top - Kunst,Geschiedenis (Musea..) - België
Tentoonstellingen X Kunst,Geschiedenis (Musea..) X 11-01-2017 tot 15-01-2017 X

131 Activiteiten (1-18)

of

Bokrijk

Zin in een magische tocht naar 1914? Je moet écht niet ver reizen. Gewoon een bezoek brengen aan het Openluchtmuseum van Bokrijk. Daar stap je midden in een fascinerende wereld.

Woensdag Vandaag van 10u tot 18u - D W D V Za Zo - Genk

Het Autrique huis

Het Autrique-huis is het eerste markante gebouw van Victor Horta. Het werd in 1893 gebouwd en is nog steeds een voornaam element in het architectonisch patrimonium van Brussel.

Woensdag Vandaag van 12u tot 18u - W D V Za Zo - Schaerbeek

Museum voor de Oudere Technieken

Een indrukwekkende en boeiende verzameling handwerktuigen, machines en watermolens, een bibliotheek rijk aan technische handboeken en historische naslagwerken, een uitgebreid educatief aanbod.

Woensdag Vandaag van 9u tot 17u - M D W D V Za Zo - Grimbergen

Leven en dood - over mens en goden; Over boven- en onderwereld

Waar komen we vandaan ? Waar gaan we naartoe ? Wat gebeurt er na de dood ? Mythes en religies, filosofen en wetenschappers gaan sinds eeuwen op zoek naar antwoorden op deze vragen.

Woensdag Vandaag van 10u tot 17u - D W D V Za Zo - Antwerpen 9

Mimi & Momo: spel-parcours

Reservatie verplicht voor groepen vanaf 10 kinderen. U moet minimum 1 volwassene voor 5 kinderen voorzien. - Max 25 kinderen.

Woensdag Vandaag van 9u30 tot 17u - D W D V Za Zo - Brussel Kinderen 3+

Het Mot | Guldendal

Het Guldendal was eeuwenlang deel van de hoeve van het Prinsenkasteel. Die kasteelhoeve werd in de 17e eeuw opgetrokken. Het gebouw werd verscheidene malen verbouwd en gerestaureerd.

Woensdag Vandaag van 9u tot 17u - M D W D V Za Zo - Grimbergen Kinderen 3+

Gallo-Romeins Museum

Graag geven we u een voorsmaakje van ons gevarieerd aanbod. Maar natuurlijk ontmoeten we u nog liever in het museum zelf.

Woensdag Vandaag van 9u tot 17u - D W D V Za Zo - Tongeren

Museum over Industrie, Arbeid en Textiel

Het Miat is een museum in Gent, gelegen in een prachtig industrieel pand. Beleef er industrieel erfgoed via expo's, workshops, filmzondagen, matinees en soirees.

Woensdag Vandaag van 10u tot 18u - D W D V Za Zo - Gent

Bakkerijmuseum

Het Bakkerijmuseum Veurne bezit de grootste collectie bakerfgoed van Vlaanderen. 25 jaar geleden was de persoonlijke collectie van Walter Plaetinck voor het eerst te zien.

Woensdag Vandaag van 10u tot 17u - M D W D Za Zo - Veurne

Bayernwald - Duitse loopgraven

Tickets enkel verkrijgbaar bij Toerisme Heuvelland ! Polenlaan 1 8950 Heuvelland - Kemmel LET Op: openingsuren Toerisme Heuvelland zijn niet dezelfde als openingsuren Bayernwald ! Zie www.

Woensdag Vandaag van 9u tot 12u - M D W D V Za Zo - Wijtschate Kinderen 5+

Museum:Het Huis van '45-'45

De permanente tentoonstelling 'het huis van '40-'45' dompelt je onder in het dagelijkse leven tijdens de inval, de bezetting en de bevrijding van West-Vlaanderen.

Za Zo - Klerken Kinderen 10+

Bunker Museum Antwerpen

Bunker en Vliegtuigarcheo Antwerpen is een Vzw die zich bezighoudt met het in stand houden van een volledig overgebleven bunkerdorp uit de Tweede Wereldoorlog.

Za Zo - Wilrijk

Museum-Gallery Xpo, Salvador Dali, Marquis de Pubol

Binnen het meest prestigieuze gebouw van de Stad Brugge, het belfort, kunt u een fantastische collectie kunstwerken bezichtigen van de hand van de roemruchte kunstenaar Salvador Dali.

Woensdag Vandaag van 10u tot 18u - M D W D V Za Zo - Brugge

Brouwerij Rodenbach

Een bezoek aan Rodenbach verloopt in een industrieel-archeologische en beschermde site. Het bezoek start in de 'conferenceroom' van het ontvangstcentrum.

Woensdag Vandaag van 10u tot 21u - M D W D - Roeselare

M-collectie

De collectie van M vertelt het verhaal van Leuven vanuit de kunsten. Ze wordt het vertrekpunt voor alles wat in het nieuwe museum gebeurt.

Woensdag Vandaag van 11u tot 22u - M D D V Za Zo - Leuven

December 44 Museum

1000m2 tentoonstelling van voertuigen en uitrustingen van de Tweede Wereldoorlog.

Woensdag Vandaag van 10u tot 18u - M D W D V Za Zo - La Gleize 5 Kinderen 7+

Kortrijk 1302

Kortrijk 1302 is de plaats bij uitstek voor groot en klein om de Guldensporenslag te herbeleven. Je kan er maliënkolders, zwaarden en goedendags betasten...

Woensdag Vandaag van 10u tot 18u - D W D V Za Zo - Kortrijk video

Groeningemuseum

Het Groeningemuseum serveert een gevarieerd overzicht van de geschiedenis van de Belgische beeldende kunst met als hoogtepunt de wereldbefaamde Vlaamse Primitieven.

Woensdag Vandaag van 9u30 tot 17u - D W D V Za Zo - BruggeZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres