Top - Kunst,Geschiedenis (Musea..) - België
Tentoonstellingen X Kunst,Geschiedenis (Musea..) X 11-01-2017 tot 15-01-2017 X

130 Activiteiten (1-18)

of

Bunker Museum Antwerpen

Bunker en Vliegtuigarcheo Antwerpen is een Vzw die zich bezighoudt met het in stand houden van een volledig overgebleven bunkerdorp uit de Tweede Wereldoorlog.

Za Zo - Wilrijk

Bakkerijmuseum

Het Bakkerijmuseum Veurne bezit de grootste collectie bakerfgoed van Vlaanderen. 25 jaar geleden was de persoonlijke collectie van Walter Plaetinck voor het eerst te zien.

M D W D Za Zo - Veurne

Bokrijk

Zin in een magische tocht naar 1914? Je moet écht niet ver reizen. Gewoon een bezoek brengen aan het Openluchtmuseum van Bokrijk. Daar stap je midden in een fascinerende wereld.

Woensdag Vandaag van 10u tot 18u - D W D V Za Zo - Genk

Choco-story - Chocolademuseum

De geschiedenis van de verwerking van cacao tot chocolade bekend te maken en de kwalitatieve en gezondheidsaspecten van de Belgische chocolade te promoveren.

M D W D V Za Zo - Brugge

Fort Napoleon

Niet Het Hele Jaar Lang Open ! Aan het eind van de 18de eeuw annexeert Frankrijk onze gewesten.

W D V Za Zo - Oostende 7

Literatuur Museum

Grote verhalen en petites histoires, onooglijke kladjes en oogstrelende boekwerken, vergeten parels en onvergetelijke klassiekers, Conscience en Claus...

D W D Za - Antwerpen

Dierkunde

Onder de hoede van de Gentse Universiteit en in de nabijheid van de Universitaire Plantentuin vindt U een uitgebreide collectie dieren en dierenpreparaten, uniek voor Vlaanderen.

Za Zo - Gent

Machtsvertoon - Over prestige en symbolen

Macht is verleidelijk, overal. Belangrijke leidersfiguren, maar ook mensen in hun dagelijks leven...

D W D V Za Zo - Antwerpen

Wereldstad - Over hier en elders

Een stad leeft nu, is gebouwd op haar verleden en kijkt naar de toekomst. Ze krijgt vorm in gebouwen en gebeurtenissen, in portretten en verhalen.

D W D V Za Zo - Antwerpen

Leven en dood - over mens en goden; Over boven- en onderwereld

Waar komen we vandaan ? Waar gaan we naartoe ? Wat gebeurt er na de dood ? Mythes en religies, filosofen en wetenschappers gaan sinds eeuwen op zoek naar antwoorden op deze vragen.

D W D V Za Zo - Antwerpen 9

Gallo-Romeins Museum

Graag geven we u een voorsmaakje van ons gevarieerd aanbod. Maar natuurlijk ontmoeten we u nog liever in het museum zelf.

D W D V Za Zo - Tongeren

Museum Heilig Paterke

Weet je wat er op 9 november 2003 gebeurde ?

M D W D V Za Zo - Hasselt Gratis

Suikermuseum

In het Suikermuseum maak je kennis met de wondere wereld van suiker en zoetigheden. Professor Zucchero, de virtuele gids, bezit de gave om de bezoeker te reduceren tot een stofje...

D W D V Za Zo - Tienen 5

Wereldhaven - Over handel en scheepvaart

Waar water en land elkaar tegenkomen, ontstaan havens. Het zijn kruispunten en ontmoetingsplekken. Mensen van over de hele wereld varen er af en aan.

D W D V Za Zo - Antwerpen

Illumuseum

Het illuseum goochelt met gezichtsbedrog en optische illusies. Geloof vooral je ogen niet !

Woensdag Vandaag van 14u tot 18u - Sint-Amandsberg

Kathedraal Antwerpen

De Onze-Lieve-Vrouwekathedraal is niet alleen de grootste gotische kerk van de Nederlanden, ze is een steen geworden verhaal van zowel glorie en voorspoed als leed en rampspoed.

M D W D V Za Zo - Antwerpen

Waterburcht Pietersheim

Een dagje uit in Domein Pietersheim Lanaken… Gelegen aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen is de 12de eeuwse waterburcht de stille getuige van de roemrijke en woelige veldslagen van de...

M D W D V Za Zo - Lanaken

De Bakkersmolen

De Bakkersmolen is een gezellige plek waar je aangenaam kan vertoeven. Er valt voor iedereen wel iets te beleven. Zo hebben we uiteraard onze stellingsmolen...

Woensdag Vandaag van 8u tot 18u - Za Zo - EssenZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres