Onze selectie Deze week Provincie Limburg X
of

Kerkschatten

Op loopafstand van het Regionaal Archeologisch Museum bevindt zich de neoclassicistische Sint-Catharinakerk. Hoewel deze parochiekerk reeds in 1244 werd opgericht kreeg ze pas in 1840-1841 haar...

Vandaag van 13u tot 16u - D W D V Za Zo - Maaseik

Huis van Landschap & Kunst

In de 19e eeuw was Genk een Kempisch boerendorp, extra-large. Rond het kleine dorpscentrum lagen verschillende gehuchten, uitgestrooid te midden van weidse landschappen, zompige moerasgronden...

Zo - Genk

Kanovaren / Kajakken op de Maas

Kanovaren / kajakken op de maas ! Vanaf 15 april tot en met 1 oktober is dit mogelijk. Al vanaf € 14,- p.p.

Vandaag van 9u30 tot 20u - M D W D V Za Zo - Dilsen-Stokkem 11 Voordeel Wattedoen.beKinderen 6+

Pretland Hasselt

2000m2 Indoor speelplezier voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Baby's en kruipers: gratis. Openingstijden Woensdag van 12.30 - 19.00 uur.

Vandaag van 10u tot 19u - W Za Zo - Hasselt Kinderen

Het Sint-Agnesbegijnhof

Een rustige plek net buiten het stadscentrum Het Sint-Agnesbegijnhof van Sint-Truiden is Unesco-Werelderfgoed. Het werd gesticht in 1258 op grond, geschonken door Abt Willem van Rijkel.

Vandaag van 13u30 tot 17u - M D W D V Za Zo - Sint-Truiden Gratis

Landbouwmuseum Maasmechelen

De bedoeling van het landbouwmuseum 'de Nostalgie' is iedereen even terug te laten gaan in de tijd en te laten kennismaken maken met het harde, maar toch ook mooie boerenleven van vroeger.

Vandaag van 9u tot 17u - M D W D V Za Zo - Maasmechelen GratisKinderen 5+

Fototentoonstelling 'zuid-Wales & Kolen'

In 1979-1980 trok fotograaf Carl Uytterhaegen naar Zuid-Wales om er de mijnactiviteiten in en rond de steenkoolmijnen Aberpergwm, Blaengwrach en Graig Merthyr op gevoelige plaat vast te leggen.

Vandaag van 10u tot 17u - M D W D V Za Zo - Koersel

Fietstochtjes in de natuur: Vijvergebied Midden-Limburg

Gaat wandelen je te traag ? Dan kun je ook op de fiets een groot deel van onze gebieden ontdekken. Soms werden er zelfs speciale fietsroutes uitgestippeld om zeker niets te missen.

Vandaag van 6u30 tot 20u - M D W D V Za Zo - Zonhoven Gratis

Bestel je picknick in Alden Biesen

De boog moet niet altijd gespannen staan. Na een fikse wandeling hoort een stevige pint. En voor vele kinderen is de beloning van een pannenkoek achteraf ook een extra motivatie.

Vandaag van 7u tot 21u - M D W D V Za Zo - Bilzen GratisKinderen

De Gravenmuur

Vanaf zondag 3 juli kan iedereen terecht op het Graaf Lodewijkplein in Borgloon voor een artistieke presentatie van een historisch verhaal rond de Graaf van Loon.

Vandaag van 0u01 tot 23u59 - M D W D V Za Zo - Borgloon Gratis

Bart Peeters

Bart Peeters doet een korte reeks solo-concerten. Zeer tijdelijk zal hij het publiek tegemoet treden met alleen maar een gitaar (en mogelijk ook twee lepels).

Vandaag van 20u15 tot 22u30 - Zaterdag 25 februari - Bilzen Kinderen 12+

Grensloos II Forty Five Hasselt // Lefto

Hip hop zonder grenzen! Van de vetste hip hop tot future bass & trap: we zijn open minded. Grensloos is hier om liefde voor hip hop te delen en het op de kaart zetten van Limburgs DJ-talent.

Vandaag om 22u - Zaterdag 25 februari - Hasselt

Jackisback w/ Moody Mehran

. MOODY MEHRAN (Triphouse Rotterdam, NL) soundcloud.com/moody-mehran . KIANI & HIS LEGION (Tanzbar Records) facebook.com/kianiandhislegion . NILES (Jackisback) soundcloud.

Vandaag om 23u - Zaterdag 25 februari - Hasselt

Versuz on Saturnight

For ages people party on Saturnights its THE night to get out and get all wet and wild , forget about everything and step into our world of musical pleasure! Our waiters give you the best service.

Vandaag om 22u30 - Zaterdag 25 februari - Hasselt