Onze selectie Deze week Provincie Limburg X
of

Bloesemtochten met Gids met bezoek aan fruitbedrijf

Ga op stap met een Gids In de fruitstreek ontdek de mooiste dorpjes en plantages. Wij brengen u met onze Busjes thuis gehaald en gebracht is mogelijk.

M D W D Za Zo - Wellen

Fototentoonstelling 'zuid-Wales & Kolen'

In 1979-1980 trok fotograaf Carl Uytterhaegen naar Zuid-Wales om er de mijnactiviteiten in en rond de steenkoolmijnen Aberpergwm, Blaengwrach en Graig Merthyr op gevoelige plaat vast te leggen.

M D W D V Za Zo - Koersel

Fietstochtjes in de natuur: Vijvergebied Midden-Limburg

Gaat wandelen je te traag ? Dan kun je ook op de fiets een groot deel van onze gebieden ontdekken. Soms werden er zelfs speciale fietsroutes uitgestippeld om zeker niets te missen.

Vrijdag Vandaag van 6u30 tot 20u - M D W D V Za Zo - Zonhoven Gratis

Bestel je picknick in Alden Biesen

De boog moet niet altijd gespannen staan. Na een fikse wandeling hoort een stevige pint. En voor vele kinderen is de beloning van een pannenkoek achteraf ook een extra motivatie.

Vrijdag Vandaag van 7u tot 21u - M D W D V Za Zo - Bilzen GratisKinderen

Pony rijden

Wandelen met ponys onder uw eigen begeleiding voor kinderen tot 12 jaar in het natuurgebied Gerhagen.(ponys +- 1 m.) Opgelet Gps brengt u niet volledig tot de bestemming...

Vrijdag Vandaag van 8u tot 22u - M D W D V Za Zo - Tessenderlo Kinderen 3+

De Gravenmuur

Vanaf zondag 3 juli kan iedereen terecht op het Graaf Lodewijkplein in Borgloon voor een artistieke presentatie van een historisch verhaal rond de Graaf van Loon.

Vrijdag Vandaag van 0u01 tot 23u59 - M D W D V Za Zo - Borgloon Gratis

3 Years III Vibestr - Anniversary Edition

VENI VIDI VICI

Vrijdag 20 januari - Hasselt

Ilse Liebens (DJ)

Ilse Liebens presenteerde sinds 2004 elke zaterdag de Maxx bij Studio Brussel en was de vaste MC op de Maxximum parties. Ze beleefde haar vuurdoop als DJ in de Culture Club en weet ondertussen als...

Vrijdag 20 januari - Hasselt

Expositie Beeldend Kunstenaar Bruno Plaghki

In het zaaltje van het belle époque Hotel Beau Séjour, bekend van de fictiereeks op één, stel ik sculpturen in corten staal tentoon.

Van vrijdag 20 tot zondag 22 januari - Lanklaar Gratis

Fiesta Cubana - Free Salsa Party

Sinds een aantal jaren kan je in Genk terecht om salsa te gaan dansen. Regelmatig worden er parties met workshops en shows georganiseerd met top Dj's uit binnen- en buitenland.

V - Genk 6 Gratis