Onze selectie Deze week Brusselse Regio X
of

Back to 80's vs 90's vs 2000's - International Party

Tijd voor de 1ste Party van het nieuwe seizoen! We starten onze feest op zaterdag 25 Februari in de Niewe Club Clandestin, een van de Beste Club in Brussel! Wat mogen jullie verwachten?

Vandaag om 22u30 - Zaterdag 25 februari - Brussel Voordeel Wattedoen.be

L'Oiseau Lyre- Swing & More

Fapy Lafertin-Ramsy Irani-Frank de Wolf Le répertoire de l'Oiseau Lyre contient des éléments des années 30-50, du swing manouche, de la musette, des chansons...

Vandaag van 20u tot 23u - Zaterdag 25 februari - Brussel

Jain

Son concert prévu le 12 décembre à l'AB affiche d'ores et déjà complet et ses prestations aux Nuits Botanique, aux Francofolies de Spa et à Ronquières ont fait l'unanimité .

Vandaag van 20u tot 23u - Zaterdag 25 februari - Brussel

Tycho (US) - Heathered Pearls (US)

Na 'dive' en 'awake' brengt Tycho zijn 5de album 'epoch' uit. Daarvoor trok Hansen zich meerdere maanden terug in zijn studio in Berkeley...

Vandaag van 20u tot 23u - Zaterdag 25 februari - Brussel Kinderen 6+

Queimada (balfolk) : kv Express | A Contrabanda | Duo Brotto-Lopez

Dit folkbal wordt er één om niet snel te vergeten met het duo Brotto-Lopez en kv Express en uiteraard de muzikale begeleiding van de bereiding van de Queimada door de Galicische doedelzakband A...

Vandaag van 19u tot 23u30 - Zaterdag 25 februari - Sint-Gillis

Francesco Cascarano, klassieke gitaar

Gitaarconcert met Zuid-Amerikaanse en Spaanse muziek door de jonge Italiaanse gitarist Francesco Cascarano, die al ervan houdt zich in verschillende soorten muziek te verdiepen.

Vandaag van 20u tot 22u - Zaterdag 25 februari - Brussel Kinderen 9+

Dj Saturday Night Out

Het is zo ver! Het is eindelijk zaterdag en je bent nog op zoek naar een leuke plek om onder vrienden te onspannen? Zoek niet verder en kom elke zaterdag tussen 23.00 u. en 02.00 u.

Vandaag om 23u - Brussel

Bloody Louis Nightclub

#BLOODYLOUIS is The Biggest Nightclub of Brussels. A Whole World Where International Dj's Meet. my name is Louis, Bloody Louis.

Vandaag om 23u - V Za Zo - Elsene