Babysitter

Babysit door ervaarde 23-jarige studenteGroot-Bijgaarden

Babysit door ervaarde 23-jarige studente
Mijn naam is Natacha, ik ben 23 jaar oud. Ik ben perfect tweetalig (nederlands-frans), ik heb een eigen auto en een rijbewijs type B en vooral: ik ben zeer goed met kinderen en ik heb ervaring.
 8 € 1 avis

Babysit/oppas in LierLier

Hallo, Ik ben Daphne, 19 jaar (28/03/1998) uit Lier. Ik heb een diploma kinderzorg en vanaf september 2017 start ik een opleiding orthopedagogie.
 7 € 

Gezinsopvang "Masha" te Petegem aan de ScheldeOudenaarde

Gezinsopvang Masha te Petegem aan de Schelde
We zoeken kindjes voor onze nieuwe gezinsopvang! Alle baby'tjes en peutertjes zijn welkom!...

Dog sittingAntwerpen 1

Dog sitting
Ik hou uw hond(en) bij tijdens uw jaarlijkse vakantie, voor een weekend of voor een dag. Hij/zij wordt met vreugde en liefde verwelkomd en zal tijdelijk (h)echt deel uitmaken van onze familie.
 15 € 

BabysittenMechelen

Als oma wil ik graag 's avonds babysitten....
 5 € 

BabysittenKessel-Lo

Ik wil babysitten. Ervaring genoeg. Wel vanaf kindjes boven de leeftijd van 2,5j omwille van mijn rug. Tot ziens.
 10 € 

Zoek iemand die een babysit nodig heeft

Ik ben thaica al 2 jaar ervaring veel oppgepast op nichtje broertjes en vrienden en op babysitsite 2 x zeer lief leuk vriendelijk flixebele persoon ik vraag 5 euro per uur uitleg stuur...
 5 € 

BabysittAalst

Beste Mijn naam is Linde, al enkele jaren ga ik geregeld eens babysitten. Ik geef ook zwemlessen binnen en buiten de zwemclub en kan dus heel goed overweg met kinderen.

Persoon met een handicap zoekt vrijwilligerHasselt

Lidoa - Limburgse Dienst voor Oppas en Assistentie Word jij oppas, assistent, buddy of reisbegeleider van een persoon met een handicap uit Limburg.
 4 € 

Ik pas jullie (b)engeltjesIzegem

Ik pas jullie (b)engeltjes
Moet je langer werken en vind je geen babysit? Wil je er graag eens tussenuit in het weekend en vind je geen babysit? Geen nood..
 6 € 

Babysit Machelen, Vlaams-BrabantMachelen

Ik heet Casandra Mattheys en ben geboren op 12 april 2002. Ik heb veel ervaring met kinderen en heb al veel gebabysit. Gelieve me een bericht te sturen indien u geÔnteresseerd bent. (e-mail: cascas.
 5 € 

BabysitterHoboken

Babysitter
Wilt u eens een avondje weg maar vindt u niemand om op uw kinderen te passen? Contacteer mij via mijn e-mail voor m'n cv. beschikbaarheid in overleg.
 8 € 

Babysit nodigLeuven

Als studente (24 jaar) bied ik graag mijn diensten aan als Babysit. Al vele jaren heb ik hierin ervaring en ben ik het bovendien gewoon om met jonge kinderen bezig te zijn.

Jonge familie zoekt nannyTervuren

Jong gezin in Vossem zoekt babysitter/nanny om voor de twee kinderen (8 en 6 jaar) te zorgen op woensdag namiddag vanaf september 2017.

Ervaren babysit zoekt leuke adresjesKuringen

Hallo ik ben Jolien 23 jaar en woon in Kermt. Ik heb veel ervaring met babysitten, babysit al jaren, mijn mama is 25 jaar onthaalmoeder geweest en heb zelf een zusje van 8jaar! ik kan elke...

Opzoek naar een lieve nanny, Mariakerke (Gent)Mariakerke

Wij zijn op zoek naar een lieve dame die op maandag-, dinsdag- en donderdagnamiddag kan in staan voor de naschoolse opvang van onze kindjes (1,5 en 3 jaar) en dit van 15u30 tot 19u00.
 10 € 

Nounou gezocht voor meisje van school af te halen...Etterbeek

Nounou gezocht voor meisje van school af te halen...
Hallo, mijn dochter heeft een nounou nodig die ze 2x per week van school zal afhalen en bij haar blijft, kleine huishoudstakens doet. Bij voorbeeld maandag en woensdag 16.30 tot 18.
 8 € 

BabysittenBrasschaat

Hallo, ik ben 13 jaar. Ik zou graag een centje bijverdienen en vind het heel leuk om met kindjes om te gaan :) Als u een vraag hebt of meer informatie wil zou u mij dan willen contacteren.
 6 € 

Babysit/nannyKuurne

Ik ben een 21-jarige studente lager onderwijs. Voor de zomerperiode (juni - september) ben ik op zoek naar een babysit-/nannyjob.
 8 € 

Babyborrel met Clown BoboMariakerke

Babyborrel met Clown Bobo
Clown Bobo heeft verschillende mogelijkheden van animatie om uw babyborrel op te vrolijken.

Babysit op vrijdag namiddagLeopoldsburg

Wij zijn dringend op zoek naar een babysit voor elke vrijdag van 12u30 tot ongeveer 15uur en dit tot eind april. Ons zoontje is 13 maanden en luisterd naar de naam Kynai.
 10 € 

Op zoek naar enkele gezinnen voor Babycitting...Koningsloo

Ik ben een vrow van 31 jaar dat heel goed met kindjes overweg kan. Ik spreek Frans en wenst graag mijn Ndl vervetering, daarom werk ik graag met kinderen.
 12 € 

Zwangerschapscoach/DoulaEdegem

Zwangerschapscoach/Doula
Beste, Mijn naam is Alexandra, ben 37 jaar oud. Indien u op zoek bent naar een vertrouwde persoon om uw engeltje een paar uur thuis te laten om eventjes ertussenuit te gaan, dan bent u bij de...
 8 € 

Selma AdraBrussel

Ik ben Selma.Ik ben 14 jaar oud.Ik zou heel graag op uw kinderen passen in de vakanties en in het weekend.Ik pas vaak op mijn zusje en op de kinderen van de vriemdinnen van mijn moeder.
 4 € 

Weekend-opvang

Beste mama, papa, Ik ben Linsey, mama van 3 zonen. Omdat ik een groot hart heb voor kinderen, vind ik het leuk om naast mijn part-time job ook voor baby's, peuters te zorgen.
 4 € 

Babysitter : 25 Volgende >>

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!