Babysit door ervaarde 23-jarige studenteGroot-Bijgaarden

Babysit door ervaarde 23-jarige studente
Mijn naam is Natacha, ik ben 23 jaar oud. Ik ben perfect tweetalig (nederlands-frans), ik heb een eigen auto en een rijbewijs type B en vooral: ik ben zeer goed met kinderen en ik heb ervaring.
 8 € 1 avis

Babysit nodigLeuven

Als studente (24 jaar) bied ik graag mijn diensten aan als Babysit. Al vele jaren heb ik hierin ervaring en ben ik het bovendien gewoon om met jonge kinderen bezig te zijn.

Jonge familie zoekt nannyTervuren

Jong gezin in Vossem zoekt babysitter/nanny om voor de twee kinderen (8 en 6 jaar) te zorgen op woensdag namiddag vanaf september 2017.

Ervaren babysit zoekt leuke adresjesKuringen

Hallo ik ben Jolien 23 jaar en woon in Kermt. Ik heb veel ervaring met babysitten, babysit al jaren, mijn mama is 25 jaar onthaalmoeder geweest en heb zelf een zusje van 8jaar! ik kan elke...

Opzoek naar een lieve nanny, Mariakerke (Gent)Mariakerke

Wij zijn op zoek naar een lieve dame die op maandag-, dinsdag- en donderdagnamiddag kan in staan voor de naschoolse opvang van onze kindjes (1,5 en 3 jaar) en dit van 15u30 tot 19u00.
 10 € 

Nounou gezocht voor meisje van school af te halen...Etterbeek

Nounou gezocht voor meisje van school af te halen...
Hallo, mijn dochter heeft een nounou nodig die ze 2x per week van school zal afhalen en bij haar blijft, kleine huishoudstakens doet. Bij voorbeeld maandag en woensdag 16.30 tot 18.
 8 € 

BabysittenBrasschaat

Hallo, ik ben 13 jaar. Ik zou graag een centje bijverdienen en vind het heel leuk om met kindjes om te gaan :) Als u een vraag hebt of meer informatie wil zou u mij dan willen contacteren.
 6 € 

Babysit/nannyKuurne

Ik ben een 21-jarige studente lager onderwijs. Voor de zomerperiode (juni - september) ben ik op zoek naar een babysit-/nannyjob.
 8 € 

Babyborrel met Clown BoboMariakerke

Babyborrel met Clown Bobo
Clown Bobo heeft verschillende mogelijkheden van animatie om uw babyborrel op te vrolijken.

Babysit op vrijdag namiddagLeopoldsburg

Wij zijn dringend op zoek naar een babysit voor elke vrijdag van 12u30 tot ongeveer 15uur en dit tot eind april. Ons zoontje is 13 maanden en luisterd naar de naam Kynai.
 10 € 

Op zoek naar enkele gezinnen voor Babycitting...Koningsloo

Ik ben een vrow van 31 jaar dat heel goed met kindjes overweg kan. Ik spreek Frans en wenst graag mijn Ndl vervetering, daarom werk ik graag met kinderen.
 12 € 

Zwangerschapscoach/DoulaEdegem

Zwangerschapscoach/Doula
Beste, Mijn naam is Alexandra, ben 37 jaar oud. Indien u op zoek bent naar een vertrouwde persoon om uw engeltje een paar uur thuis te laten om eventjes ertussenuit te gaan, dan bent u bij de...
 8 € 

Selma AdraBrussel

Ik ben Selma.Ik ben 14 jaar oud.Ik zou heel graag op uw kinderen passen in de vakanties en in het weekend.Ik pas vaak op mijn zusje en op de kinderen van de vriemdinnen van mijn moeder.
 4 € 

Weekend-opvang

Beste mama, papa, Ik ben Linsey, mama van 3 zonen. Omdat ik een groot hart heb voor kinderen, vind ik het leuk om naast mijn part-time job ook voor baby's, peuters te zorgen.
 4 € 

Last minute babysit voor overdagMol

Heb je plots een ziek kindje in huis en geen babysit? Ik bied me graag aan.
 5 € 

Jobs

Ik zoek werk als poetshulp of babysitter. Ben vrij van maandag tot donderdag.
 10 € 

Babysitter, frans en nederlandsGroot-Bijgaarden

Hallo, Ik ben een 16-jarig meisje die graag zou bij verdienen in het weekend of op woensdag. Ik ben vaak vrij en zorg graag voor kindjes. Ikzelf heb 2 broertjes van 6 en 7 jaar.
 7 € 

Op zoek naar werk als babysitterMechelen

Op zoek naar werk als babysitter
Hallo, ik ben Elena en ik ben 16 jaar oud. Ik heb al enkele ervaring met babysitten maar momenteel heb ik geen gezin waar ik regelmatig eens ga babysitten.
 5 € 

Naschoolse kinderoppas gezochtLiezele

Wij zoeken een leuke gemotiveerde dame die graag voor onze 2 kindjes (4 en 5,5) wil zorgen na school (ma, di, do, vrij van 15.30 - 19u).

Babysit TienenTienen

Ik ben Laura, 19 jaar en studente tweede jaar lager onderwijs. Ik heb al enige tijd ervaring met babysitten. Ik babysit al ruim 5 jaar. Ik heb ervaring met alle leeftijden.
 6 € 

BabysitterHoboken

Ik ben Farah, ik ben 15 jaar schoolrichting: Sociaal Technische Wetenschappen ik wil later kleuter juf worden. ik heb heel graag kinderen van alle leeftijden.
 5 € 

Oppas voor uw kindjesNederename

Oppas voor uw kindjes
Ik ben een vrouw van 64 jaar met meer dan 15 jaar ervaring in de buitenschoolse opvang. Ik heb ook meer dan tien jaar bij een gezin voor de opvang gezorgd van de kinderen na school.
 7 € 

Last minute kinderoppas kerstvakantie 2016Menen

Last minute kinderoppas kerstvakantie 2016
Hoi, Een last minute kinderoppas nodig tijdens de kerstvakantie (ook op kerstavond/oudejaar)? Geef gerust een seintje.

BabysitOosterzele

Iemand een babysit gezocht voor de regio oosterzele / wetteren. Ik bied mij graag aan.
 10 € 

Vrijwilligster gezochtHarelbeke

Vrijwilligster gezocht
Vrijwilligster gezocht! Kom jij Dominique helpen op zaterdag 17/12/2016 van 13u00 uur tot 17u30 in de ring schopping center te Kortrijk Dominique is een man van 38 jaar met een verstandelijke...

Babysitter : 25 Volgende >>

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief! Uitschrijving