Home> Zoekertjes> > Babysitter

Op zoek naar enkele gezinnen voor Babycitting...Koningsloo

  Ik ben een vrow van 31 jaar dat heel goed met kindjes overweg kan. Ik spreek Frans en wenst graag mijn Ndl vervetering, daarom werk ik graag met kinderen.
 12 € 

Zwangerschapscoach/DoulaEdegem

Zwangerschapscoach/Doula Beste, Mijn naam is Alexandra, ben 37 jaar oud. Indien u op zoek bent naar een vertrouwde persoon om uw engeltje een paar uur thuis te laten om eventjes ertussenuit te gaan, dan bent u bij de...
 8 € 

Selma AdraBrussel

  Ik ben Selma.Ik ben 14 jaar oud.Ik zou heel graag op uw kinderen passen in de vakanties en in het weekend.Ik pas vaak op mijn zusje en op de kinderen van de vriemdinnen van mijn moeder.
 4 € 

Weekend-opvang

  Beste mama, papa, Ik ben Linsey, mama van 3 zonen (8, 10 en 14 jaar). Omdat ik een groot hart heb voor kinderen, vind ik het leuk om naast mijn part-time job ook voor baby's, peuters te zorgen.
 4 € 

Last minute babysit voor overdagMol

  Heb je plots een ziek kindje in huis en geen babysit? Ik bied me graag aan.
 5 € 

Jobs

  Ik zoek werk als poetshulp of babysitter. Ben vrij van maandag tot donderdag.
 10 € 

Babysitter, frans en nederlandsGroot-Bijgaarden

  Hallo, Ik ben een 16-jarig meisje die graag zou bij verdienen in het weekend of op woensdag. Ik ben vaak vrij en zorg graag voor kindjes. Ikzelf heb 2 broertjes van 6 en 7 jaar.
 7 € 

Op zoek naar werk als babysitterMechelen

Op zoek naar werk als babysitter Hallo, ik ben Elena en ik ben 16 jaar oud. Ik heb al enkele ervaring met babysitten maar momenteel heb ik geen gezin waar ik regelmatig eens ga babysitten.
 5 € 

Naschoolse kinderoppas gezochtLiezele

  Wij zoeken een leuke gemotiveerde dame die graag voor onze 2 kindjes (4 en 5,5) wil zorgen na school (ma, di, do, vrij van 15.30 - 19u).

Babysit TienenTienen

  Ik ben Laura, 19 jaar en studente tweede jaar lager onderwijs. Ik heb al enige tijd ervaring met babysitten. Ik babysit al ruim 5 jaar. Ik heb ervaring met alle leeftijden.
 6 € 

BabysitterHoboken

  Ik ben Farah, ik ben 15 jaar schoolrichting: Sociaal Technische Wetenschappen ik wil later kleuter juf worden. ik heb heel graag kinderen van alle leeftijden.
 5 € 

Oppas voor uw kindjesNederename

Oppas voor uw kindjes Ik ben een vrouw van 64 jaar met meer dan 15 jaar ervaring in de buitenschoolse opvang. Ik heb ook meer dan tien jaar bij een gezin voor de opvang gezorgd van de kinderen na school.
 7 € 

Last minute kinderoppas kerstvakantie 2016Menen

Last minute kinderoppas kerstvakantie 2016 Hoi, Een last minute kinderoppas nodig tijdens de kerstvakantie (ook op kerstavond/oudejaar)? Geef gerust een seintje.

BabysitOosterzele

  Iemand een babysit gezocht voor de regio oosterzele / wetteren. Ik bied mij graag aan.
 10 € 

Vrijwilligster gezochtHarelbeke

Vrijwilligster gezocht Vrijwilligster gezocht! Kom jij Dominique helpen op zaterdag 17/12/2016 van 13u00 uur tot 17u30 in de ring schopping center te Kortrijk Dominique is een man van 38 jaar met een verstandelijke...

Babysit tijdens pare weken 4 dagen/week van...Eke

Babysit tijdens pare weken 4 dagen/week van... Ik ben een alleenstaande mama van 2 prachtige jongens Axel (3) en Xander (2)Ik werk halftijds. Ik ben opzoek naar een babysit die mijn kindjes om 17.
 5 € 

Babysit gezocht Bel mijEvergem

  Hallo ik ben 18 jaar en babysit heel graag ! Doe dit nu al een tijdje (voornamelijk 2 keer per week op een kindje van de familie), maar onlangs heb ik ook alsmaar meer vragen via de bond,...
 4 € 

Nanny 2 dagen per weekElsene

  Wij zoeken een Engels- en/of Nederlandstalige nanny voor ons dochtertje, Hortense, voor 2 dagen in de week vanaf eind January 2017. Hortense zal dan 4 maanden oud zijn.
 9 € 

Babysit nodigGent

  Beste ik ben een 35 jarige dame die graag wil babysiten. Ik doe dit voor alle leeftijden van kinderen. Ook als je eens een avondje uit wilt.
 8 € 

Spanish BabysitterBerchem

  I am Susana, I am 31 years old and I am Spanish. I studied administration but I always wanted to work with children.
 15 € 

Vaste oppas/huishoudhulp gezochtBierbeek

  Wij zijn een gezin uit Bierbeek met 2 zoontjes van 2 jaar en 8 maanden oud.
 10 € 

BabysittenMechelen

  Ik woon in Mechelen, heb al ervaring met babysitten, ben vriendelijk en betrouwbaar. Liever bij mij thuis.
 6 € 

Extra voor zaterdagWoluwe-Saint-Lambert

  Ik ben alleenstaande met 2 kinderen en ik ben op zoek voor extra werk op zaterdag, liefst in Brussel.
 10 € 

Babysit gezocht te eernegemEernegem

  Om 1keer in het weekend te babysitten in vakanties kan dat 2maal zijn, meestal voor drie a vier uurtjes...

Sinterklaas en piet bezoek (De feesttherapeut)Aartrijke

Sinterklaas en piet bezoek (De feesttherapeut) Gezelligheid staat bij deze bezoeken hoog in het vaandel en u kan dan ook een vleugje humor bij Sint en Piet verwachten. Ook voor de volwassenen maken wij het leuk.

Zoekertjes> > Babysitter : 25 Volgende >>