Home> Zoekertjes> > Diskjockey

Klassieke muziek op gitaar en celloEtterbeek

  De unique combinatie van cello en gitaar stelt Duo Rosanna in staat het traditionele repertoire te brengen met een nieuwe en fris geluid.

Partyband feestmuziek op jou event live muziekRotem

Partyband feestmuziek op jou event  live muziek Wij zijn sky! De juiste sfeer voor op jouw feest! Voor al je bruiloften, verjaardagsfeesten, streekfeesten, kinderfeestjes, italiaanse feesten, akoestisch voor een intieme gelegendheid.

Dj peterKortenberg

  Met 35 jaar ervaring beste dj van t land met als hoogte punten dj in discotheken als papa-pouf antwerpen bel air wommelgem city club ekeren giant overijse boccatio destelbergen popcorn vrasene...
 450 € 

Allround DJTongeren

  Reeds enkele jaren ervaring als dj op verjaardagsfeesten, huwelijken en vakantiebestemmingen. Brede muziekbibliotheek. Ik draai zowel met het beschikbaar materiaal of met mijn eigen apparatuur. p.
 125 € 

DJ Bart voor ambiance op Uw feestMerksem

  Hebt U een feest gepland en zoek je een dj met afwisselende muziek dan kan ik U dat wel bieden.

Braderij Gallifortlei (Deurne-Noord)Wilrijk

Braderij Gallifortlei (Deurne-Noord) Naar jaarlijkse gewoonte vindt op zaterdag 3 september en zondag 4 september 2016, de gezellige braderij op de Gallifortlei plaats.

Ambiance@the factoryPaal

Ambiance@the factory Feestavond met live optredens van 'Op Losse Schroeven' en 'R.u.Sirius'. Op Losse Schroeven is een Nederlandstalige band die bekend staat voor sfeer en ambiance. R.u.
 5 € 

DJ Miss PearlWaregem

DJ Miss Pearl Dj Miss Pearl Professionele Allround dj u kan mijn dj sets beluisteren op: https://soundcloud.com/dj-miss-pearl /DJMissPearl/ https:// cebook.

Dj Renzo Cortez vanaf 200Euro all-inOkegem

Dj Renzo Cortez vanaf 200Euro all-in Dj Renzo Cortez Mixt een hele avond lang op een originele manier de beste dancemuziek aan elkaar, van 60's tot hedendaags, van dance, r&b, pop tot shlager, vlaams, disco, rock, latin alsook elke...
 200 € 

All round DJ voor elke aangelegendheidBaaigem

All round DJ voor elke aangelegendheid Het verschil tussen gewoon en uitzonderlijk is net dat tikkeltje meer inzet. Vooraf wordt een bespreking gehouden omtrent uw muziekkeuze. Voor elk feest of event, een ander genre muziek.
 550 € 

Kinderdisco "Poefie's PartyKieldrecht

Kinderdisco Poefie's Party Wie droomt er niet van een superleuke dansparty? Samen heerlijk uit de bol gaan, met spelletjes en wedstrijden..

DJ FinkEkeren

DJ Fink Dj voor alle events! Ook huur licht- en geluidsinstallaties en allerlei feestmateriaal.
 300 € 

Abba Vs Donna Summer TributeMerksem

Abba Vs Donna Summer Tribute Graag neem ik de tijd om u het volgende voor te stellen: abba vs Donna Summer Tribute show 2016.
 38 € 

Begrafenis muziek - uitvaart - huwelijk - live...Aalst

Begrafenis muziek - uitvaart - huwelijk - live... Uitvaart muziek (zang): De muziekkeuze bij een begrafenis of crematie is een van de mooiste manieren om een uitvaart een persoonlijke tint te geven.