Home> Zoekertjes> > Feesten, Verjaardag (volwassenen)

Make-up Workshop voor verjaardag/vrijgezellen...Leest

  Professionele visagiste geeft workshops op verplaatsing. /portfolio...
 35 € 

Vrijgezellgenfuif, lentefeest, communie, .Brugge

Vrijgezellgenfuif, lentefeest, communie, . Wij verzorgen workshop voor lentefeest, communiefeest, vrijgezellenavond.

CeremoniesprekerDendermonde

  Is het halfuurtje van het burgerlijk huwelijk niet voldoende om jullie liefde en beloftes te verwoorden? Is een kerkelijk huwelijk voor jullie geen optie.
 250 € 

Trio "Canto Bello" luistert uw seniorenfeest op.Schelle

Trio Canto Bello luistert uw seniorenfeest op. Het trio "Canto Bello" is samengesteld uit Ellen De Brie, sopraan, Alex Gommers, tenor, en Ludo Borghs, instrumentale begeleiding.
 400 € 

Maak uw feest uniek met oriëntaalse danseressenDiepenbeek

Maak uw feest uniek met oriëntaalse danseressen Beeld u in: Oosterse muziek vult de ruimte. Mysterieus betreedt Luna de dansvloer.
 245 € 

KarikaturenWechelderzande

Karikaturen Als je je feest, event, beurs, opening zaak, Huwelijk, Jubileum enz.
 100 € 

KarikatuurWechelderzande

Karikatuur Wil je een geslaagd feest? Laat dan Maggy, de Antwerpse karikaturist komen. Steeds opnieuw een groot succes voor jong en ouder.

Vrijgezellenfeestje, Sweet 16, teambuildingEdegem

Vrijgezellenfeestje, Sweet 16, teambuilding Samen maken we een groot schilderij voor de jarige. Ik zet er de schets op, passend bij het koppel, de jarige, het bedrijf. Jullie schilderen, ik werk het schilderij volledig af.
 260 € 

Live solo achtergrond pianomuziek alle genresHam

Live solo achtergrond pianomuziek alle genres Pianiste Olga Bukavyn van Piano Art Academy.BOO is een begenadigd en veelzijdig pianiste met jarenlange ervaring.

Make-upRetie

  Make-up - €25 Aan huis - €45 Binnen straal van 15km gratis (€0,35 per extra km) meerdere personen op het zelfde adres 1ste persoon aan €45 volgende aan €35 proef make-up huwelijk (enkele...
 25 € 

Burlesque Workshop: leuk voor verjaardagen,...Antwerpen

Burlesque Workshop: leuk voor verjaardagen,... Kama staat voor klassevolle Burlesque en Striptease workshops in Antwerpen, Leuven, Gent, Genk, Mechelen, Turnhout, Brussel en Hasselt.
 30 € 

Kerstman / Kerstvrouw inhuren v. kerstbezoeken &...Antwerpen

Kerstman / Kerstvrouw inhuren v. kerstbezoeken &... Opgelet: Sinds dit jaar heeft de Kerstman een nieuw kostuum, zie foto 2. Kerstbezoeken: Wilt u de Kerstman en zijn Kerstvrouw bij u op bezoek? Dat kan.

Originele teambuildingHeusden-Zolder

Originele teambuilding Dynaride Dynaride! Een echte aanrader als het op teambuilding aankomt. Dit originele concept is ongezien in België en is een leuke mix van creativiteit, plezier en samenwerking.
 35 € 

Een sfeervolle zangavond is terug hipGenk

  Al meer dan 30 jaar begeleid en leid ik steeds weer onvergetelijke zangmomenten.

Sneltekenaar in jouw feestLeuven

Sneltekenaar in jouw feest Mijn naam is Marin. Ik ben een grappige karikaturist en ik werk op trouwfeesten, evenementen, bedrijfsfeestjes… Hoeveel kost het om me in te huren.
 75 € 

Karikatuurtekenen op eventsMaldegem

Karikatuurtekenen op events Professioneel karikatuurtekenaar Marc De Roo maakt live karikaturen van de gasten. Op alle feesten en evenementen, zowel voor bedrijven als privé.
 400 € 

Madammenavond 2016

Madammenavond 2016 5e editie van de Madammenavond.Lifestylebeurs met maar liefst 22 standhouders. Allemaal merken die u niet standaard in de winkel kan kopen.Met om 22u optreden van chris corn.kaarten in vvk: € 5.
 5 € 

The Roasted HorsesAntwerpen

The Roasted Horses Trouwfeesten, recepties, bedrijfsfeesten, verjaardagen. Wij zorgen voor de juiste sfeer!...

Henna tattoo'sAntwerpen 2

  Hey, zou je graag iemand hebben die henna tattoo's zet op jou feestje, of wil je zelf een henna tattoo dan kan dit nu bij mij.
 50 € 

Grime SharinaBooischot

Grime Sharina Grimeren voor volwassenen. Ideaal voor themafeest, haloween, carnaval Skelet - Heks- Rendiertje - Crazy Clown - Joker -> personage naar keuze, ik werk het voor jou uit!...
 30 € 

LivemuziekRekem

  Hallo, Gaat u trouwen, heeft u binnenkort een doop, een feest,. of gewoon een andere gelegenheid en bent u op zoek naar live muziek, dan bent u aan het juiste adres.

Christy en José : Zang- en DansnamiddagOostende

Christy en José  : Zang- en Dansnamiddag Referentie : Animatie voor senioren 55+ Website : /los-lagunos/ Youtube : https:///watch.
 220 € 

Spelen op maat voor groepenLeuven

Spelen op maat voor groepen Wil je een leuk spel voor een feest, een originele zoektocht voor je vriendengroep, een spannend stadsspel voor je vereniging of team? Ik maak spelen op maat voor groepen volwassenen.

Michael Jackson Imitator vanaf 130EuroOkegem

Michael Jackson Imitator vanaf 130Euro Michael Jackson Imitator & Look a Like Renzo Cortez, brengt The King of Pop terug tot leven! Met de beste songs en dancemoves kan u genieten van top entertainment ! Breng de " magie" van Michael...
 130 € 

Locatie voor jouw prive feest , communie- lente-...Deinze

Locatie voor jouw prive feest , communie- lente-... Unieke locatie voor jouw privé feestjes, communie- en lentefeest, evenementen.
 195 € 

Zoekertjes> > Feesten, Verjaardag (volwassenen) : 25 Volgende >>