Home> Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje)

Koken met KidsBruxelles

Koken met Kids Koken met Kids Hallo, U wilt dat uw kinderen om plezier te hebben door te leren koken, genieten van de recepten die ze met me koken en weten hoe op een gezonde manier eten.
 13 € 
2 avis

Circustechnieken initiatieRenaix

Circustechnieken initiatie Hallo, ik geef circustechnieken initiatie, dit houdt in diabolo, jongleren, chinese bordje draaien, flip flyer, astrojax, circusfiets, Enzo veel meer, dit is een activiteit die ongeveer 2 u duurt of...

1 avis

Een pony thuis voor een feestjeWolvertem

Een pony thuis voor een feestje Ik kom bij u thuis met mijn pony's voor verjaardagfeestje, communiefeest, enz. Bel mij voor meer inlichtingen.
 150 € 
1 avis

Parels en juweeltjes maken op verjaardagsfeestjes...Brugge

Parels en juweeltjes maken op verjaardagsfeestjes... Voor het verzorgen van een creatieve namiddag op het verjaardagsfeestje, communie- of lentefeestje of welk feestje dan ook, kom ik bij u thuis of op locatie en breng ik zelf alles mee van A tot Z.
 5 € 

NagellakfeestjeTongerlo

Nagellakfeestje Kinderfeestjes nagels lakken ! Wil je iets origineel voor het verjaardagsfeest van je dochter? Dan is een “workshop nageltjes lakken” zeker een topper.
 10 € 

Juwelen workshopDentergem

Juwelen workshop Ik kom langs op het feestje met de kindjes om leuke juweeltjes te maken die het 'feestvarken' op voorhand kan uitkiezen (aangepast aan leeftijd) (ben juf en juwelenmaakster) materiaal wordt...
 25 € 

Verjaardagsfeestje toneel-dans of sport en spelGent

Verjaardagsfeestje voor 3 tot 15 jarigen. Keuze uit dans, toneel, sport en spel of creatief met gedichten. Zowel op locatie (verschillende locaties) als bij jullie thuis.
 120 € 

Kinderverjaardagsfeestje Geef je feest uit handenAntwerpen

Kinderverjaardagsfeestje  Geef je feest uit handen Keuze uit verschillende workshops: -verf je "selfie" -ontwerp je eigen "sushi" snoep -creëer je eigen dagboek -beautysalon 12euro/pp: 3 uren plezier Materialen inbegrepen Fotoalbum v h...
 12 € 

Verjaardagsfeestje nagels lakkenOostende

Verjaardagsfeestje nagels lakken Wil je wat unieks doen met het kinderfeestje van uw dochter, boek een workshop nailart en/of make up en maak de mooiste creatie van je nagels. Ik zelf ben nagelstyliste.

Springkasteelham

Springkasteel Geef uw feestje juist dat meer. Een eigen disco voor de kids of aan krokystad.
 120 € 

Verjaardagsfeestjes op kabouterberg KasterleeKasterlee

Verjaardagsfeestjes op kabouterberg Kasterlee De kinderen krijgen een rode pinnenmuts op en wandelen samen met een kaboutervertelster door het prachtige bos op zoek naar kabouters en het kabouterhuisje.
 50 € 

Clown Charlie KinderanimatieLanaken

Clown Charlie Kinderanimatie Clown Charlie voor leuke kinderanimatie op elk feest. verhuur van spelmateriaal, springkussens, ballondecoratie enz.

Hippe meidenfeestjes met make-up aan huisSint-Gillis-Waas

Hippe meidenfeestjes met make-up aan huis Voor hippe meiden zijn er nu de make-up feestjes aan huis. Visagiste komt bij je langs met een grote koffer vol make-up- en verzorgingsspulletjes, spiegeltjes, haarlinten… Jullie mogen je...
 7 € 

Cupcakes kinderfeestjeberlaar

Cupcakes kinderfeestje Ik organiseer kinderfeestje, workshop,. Cupcakes, taarten en cake pops Voor alle info en prijaen mail naar ingevo@gmail.

Creamix, knutselfeestjesRumst

Leuke mix van allerlei knutselopdrachten met een hoofdact. En leuke tussendoortjes, voor kinderen die houden van knutselen vanaf 4 jaar laat je verrassen door Kringske of Dingske, de...
 15 € 

Nieuwe zomer KleurenRoeselare

All-in Kleurgel; Nieuwe van usa reaction fel U betaalt en geniet voor 2 malen. Meer info.
 25 € 

Super Disco Show 3 uur de leukste KinderdiscoLanaken

Super Disco Show 3 uur de leukste Kinderdisco Dit wordt het leukste discofeest van het jaar! Geschikt voor elk kinderfeest. Stilzitten tijdens de Super Disco Show gaat niet lukken.
 185 € 

Workshop ballonplooienHeusden-Zolder

Workshop ballonplooien Ik kom een workshop ballonplooien geven op het verjaardagsfeestje van jouw kind. De workshop duurt 2 uur. De prijs is per kind, materiaal is inbegrepen.
 12 € 

Elfen & Draken Verjaardags FeestjesHeverlee

Aan de ingang van de Sprookjestuin staat verkleedkledij en schmink klaar waar de kinderen zich klaarmaken om op bezoek te gaan in de Elfen- en Drakenwereld.
 100 € 

Originele & begeleide kinderfeestjesGeluveld

Originele & begeleide kinderfeestjes Wilt u graag een origineel kinderfeestje organiseren voor uw zoon of dochter.
 15 € 

Atelier in de VroenteGeel

Atelier in de Vroente Creatieve kinderfeestjes voor verjaardagen, communiefeesten of familiefeesten - mozaïek, knutselen, schilderen, werken met klei en 3D-verf. Ook workshops tijdens school vakantiedagen en op uw school.
 125 € 

Feesten met de schetlanders en minni-paardjesRijkhoven

Feesten met de schetlanders en minni-paardjes Hallo, we zullen het feestelijk aankleden met kinder thema's naar keuze en de paardjes zijn ook feestelijk, we hebben 6 paardjes een drankje, snoep en evt.

Origineel, onvergetelijk leuk en educatief...Sint-Amandsberg

Origineel, onvergetelijk leuk en educatief... Steeds met sfeerschepping (toneel-act of spel) binnen het gekozen thema ( zie website), interactief voorgelezen verhaal door een enthousiasmerende, in het thema geklede Minne-Muze-Miche die haar...
 230 € 

Grime op feestjes en eventsMerelbeke

Grime op feestjes en events Laat je zoon/dochter omtoveren in een vlinder, prinses, piraat, draak,.op zijn /haar feest! Dit met professioneel materiaal.

PannenkoekenbootMerksem

Vanaf zondag 3 april organiseert Jan Plezier terug zijn wekelijkse pannenkoekenboot. Een waar festijn voor jong en oud. Inschepen kan aan de Londenbrug, telkens om 12U, 13u30 of om 15u.

Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje) : 25 Volgende >>