Home> Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje)

Een pony thuis voor een feestjeWolvertem

Een pony thuis voor een feestje Ik verplaats me in hele België met mijn pony's voor verjaardagfeestje, communiefeest, enz. Bel mij voor meer inlichtingen.
 150 € 
31 avis

Maak je eigen t-shirt op het feestje bij u thuisBrugge

Maak je eigen t-shirt op het feestje bij u thuis Ben je 10 jaar of ouder en nog steeds op zoek naar een creatieve en toffe activiteit voor op uw feestje.
 10 € 

Piratenkoffer Ga je mee op avontuur met Stoere...Sint-Niklaas

Piratenkoffer  Ga je mee op avontuur met Stoere... Zin in een super cool piratenfeest? Weinig tijd / inspiratie om dit alles voor te bereiden.
 60 € 

De fantastische Kinderdisco voor een super feestMerksem

De fantastische Kinderdisco voor een super feest U wilt een super cool feest voor uw feestvarkentje? Dan denk je natuurlijk meteen aan een kinderdisco, met dansen en spelletjes, de laatste nieuwe dansjes en hits, coole lichteffecten,.

Speciaal bezoek op het feestjeLot

Speciaal bezoek op het feestje Verras je kind met een bezoek van een bekend personage op zijn feestje.Wij komen gedurende 30 min samen met de jarige en zijn vrienden dansen, spelen of brengen de taart of iets anders.
 75 € 

Muziekkado FeestjeBonheiden

Muziekkado Feestje Een doorgeefbox op muziek! Reactie: "De kindjes hebben er zich rot mee geamuseerd.
 99 € 

CupcakefeestjeItegem

Cupcakefeestje Bij jou thuis geef ik zoete cupcakefeestjes voor verjaardagen of communiefeesten. Prijzen vanaf 15 euro per persoon, de jarige mag alvast gratis deelnemen.
 15 € 

De feesttherapeut de ideale sfeermaker voor uw...Aartrijke

De feesttherapeut de ideale sfeermaker voor uw... Wij brengen een mix van goocheltrucjes, dansjes, spelletjes, ballonplooien en kindergrime of glittertattoos.De keuze is aan u stel zelf u feestje samen.Diverse prijzen.

Kaarsen gieten tijdens je verjaardagsfeest

Kaarsen gieten tijdens je verjaardagsfeest Je weet niet wattedoen voor het verjaardagsfeest van uw zoon of dochter? Een workshop kaarsengieten bij u thuis is alvast een creatief alternatief.
 10 € 

Een super leuk en betaalbaar verjaardagsfeestjeDenderbelle

Een super leuk en betaalbaar verjaardagsfeestje Wilt u eens iets anders dan een indoor of cinema? Lady Hill komt aan huis en verzorgt het verjaardagsfeestje van je zoontje of dochter.
 120 € 

Kindergrime-verjaardagspakket-activiteitMalderen

Hallo allemaal, Maak iets fijn van jullie feestjes en bezoek eens mijn site om jouw feestje kleur te geven! Geefkleuraanjefeest.123website.

Workshops Kaarten 'handmade by YOU'Brecht

Workshops Kaarten 'handmade by YOU' Ik ben een jonge getalenteerde student, en geef leuke workshops 'zelfgemaakte kaarten'! Kerstkaarten, verjaardagskaarten,.
 30 € 

Beestig FeestjeGeluwe

Beestig Feestje Ben jij ook zo gek op dieren? Dan is deze workshop perfect voor jou! Bij Pet-Events hebben wij een enorme interesse en liefhebberij voor alles wat leeft.
 50 € 

Heksje Kriebelkruidje komt naar je feestjeHoutem

Heksje Kriebelkruidje komt naar je feestje Heksje Kriebelkruidje leert je magische badbruisballen maken, of toverlipgloss. Of misschien maak je wel heksenbadzout? Hoe maak je een stoere vloeibare zeep? Of tandpasta.
 10 € 

Parels en juweeltjes maken bij u thuis met...Brugge

Parels en juweeltjes maken bij u thuis met... Voor het verzorgen van een creatieve namiddag op het verjaardagsfeestje, communie- of lentefeestje of welk feestje dan ook, kom ik bij u thuis of op locatie en breng ik zelf alles mee van A tot Z.
 5 € 

Verjaardags feestjes op het waterSchelle

Verjaardags feestjes op het water Ben je binnenkort jarig ? En je mama of papa geen zin in al die drukte thuis. Nodig dan je vriendjes uit voor een spetterend feestje op het water, leuk en origineel.
 150 € 

PinatasEdegem

Een piñata is een felgekleurde figuur, meestal gemaakt van papier-maché, die traditioneel gevuld is met zoetigheden, vruchten en cadeaus.
 20 € 

Leuke kinderanimatie op maatHasselt

Leuke kinderanimatie op maat Hallo allemaal! Zoals Mega Mindy paraat staat om een heldendaad te verrichten, zo sta ik klaar om kids te entertainen! Is zoon- of dochterlief jarig? Een communicant in huis.

De leukste meidenfeestjes met make-up aan huisSint-Gillis-Waas

De leukste meidenfeestjes met make-up aan huis Voor hippe meiden zijn er nu de make-up feestjes aan huis. Visagiste komt bij je langs met een grote koffer vol make-up- en verzorgingsspulletjes, spiegeltjes, haarlinten… Jullie mogen je stap...
 7 € 

Workshop nagels lakken, verjaardagOostende

Workshop nagels lakken, verjaardag Wil je wat unieks doen met het kinderfeestje van uw dochter, boek een workshop nailart en/of make up en maak de mooiste creatie van je nagels. Ik zelf ben nagelstyliste.

Verjaardagsworkshop voor meisjes tss 10 en 16jBissegem

Verjaardagsworkshop voor meisjes tss 10 en 16j Workshop juwelen maken "ili-jewels" voor meisjes tss 10 en 16j.Ideaal om jouw dochter op een creatieve manier haar verjaardag te laten vieren samen met haar vriendinnetjes.
 12 € 

Kinderanimatie Mr. CreezyAntwerpen

Kinderanimatie Mr. Creezy WEBSITE: /kinderanimatie.php Mr. Creezy: voor al uw kinderfeestjes en evenementen! Zoekt u animatie? Mr.

Clown LollebolLedeberg

Clown Lollebol Animatie door beroepsmensen. Van het kleine feestje thuis tot grote podiumshows met goochelarij, illusie, spel, ballonnen, enz. Kinderdisco, karaoke, Piratenshow, Circusshow en Seniorenshows.

PrinsessenfeestjesAntwerpen

Prinsessenfeestjes Sprookjes bestaan echt en uw kind ze laten beleven is nu makkelijker dan ooit! Wij verzorgen kinderfeestjes op uw maat en met uw budget in gedachte.
 40 € 

Clown Pardoes op jouw feestje - Ballonplooien

Clown Pardoes op jouw feestje - Ballonplooien Clown Pardoes is helemaal klaar om te komen ballonplooien op jouw feestje! Met zijn 6 jaar ervaring maakt hij de leukste figuren voor de kinderen.

Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje) : 25 Volgende >>