Home> Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje)

Sint en Piet op bezoekBelsele

Sint en Piet op bezoek Wilt u dat de echte sint en piet bij u op bezoek komen? Dat kan… In het weekend van 30/11 en op 6 december doet de sint (gediplomeerd bij het Sint-Nicolaasgenootschap) weer zijn ronde.
 50 € 

Golfen jawel, een echte aanrader

Golfen   jawel, een echte aanrader In onze Indoorgolf Hole-in-One kunnen de kinderen eens komen proeven van golfen. We geven een woordje uitleg om daarna van start te gaan op onze indoor golfbaan.
 10 € 

VerjaardagfeestjeHeppen

Verjaardagfeestje Een origineel verjaardagfeest bij Puur Creatief. Knutsel met hout, vilt of maak een juweel uit polymeerklei.
 15 € 

Basisworkshop Ballonplooien olv Europees kampioen...Sint-Niklaas

Basisworkshop Ballonplooien olv Europees kampioen... In deze 2 sessies komen alle basistechnieken aan bod voor het maken van de leukste ballonfiguurtjes in de klas, verjaardags- en andere familie, klas- of schoolfeestjes. O.l.v.
 100 € 

Handjesindelucht ShowHove

Deze act mag niet ontbreken op je feest. Ideaal voor kleine verjaardagsfeesten én familiehappenings.

Verjaardagsfeestje kinderenHasselt

Verjaardagsfeestjes georganiseerd door kleuterleerkracht. Ook voor kinderen van de lagere school. Dit in heel de provincie Limburg. Neem contact op voor meer info en een offerte.

Selfie PartyBrecht

Selfie Party De Selfie generatie heeft nu een eigen creatief feest. Kom eens kijken op onze website, blog of Facebook pagina en ontdek het Selfie portret. Voor kinderen en jeugd vanaf 8 jaar.

Circustechnieken workshopRonse

Circustechnieken workshop Diabolo jongleren bordjes draaien, pedalo, stelten en andere circustechnieken ik leer je het allemaal Voorbeeld filmpje /watch.

Animagie biedt hét totaalpakket op maat voor uw...

Animagie biedt hét totaalpakket op maat voor uw... Genoeg binnenspeeltuinen gezien? De bowlingtunes al lang beu? Lang genoeg “liggen rimpelen” in het zwembad.
 20 € 

Feest je mee met Kreafun Wannabe Party Jij mag...merksem

Feest je mee met Kreafun Wannabe Party  Jij mag... Bij Kreafun Wannabe weten ze dat geen enkel kind hetzelfde is, daarom is er ook zo'n keuze in thema's, en worden de thema's ook nog eens aangepast aan de leeftijd van de kids! Zo wordt ieder...
 60 € 

Kinderponyfeest aan huis of bij onsBudingen

Kinderponyfeest aan huis of bij ons Tijdens het feestje worden de volgende activiteiten gedaan: - ontvangst - Tijdens het uitpakken is er drinken en snoepjes - Daarna pony’s uit de stal halen, om te poetsen, knuffelen,...

Creatief verjaardagsfeestje met en tussen paardenHouwaart

Creatief verjaardagsfeestje met en tussen paarden Samen met je vriendjes gaan we de pony’s knuffelen, borstelen en eten geven.
 15 € 

Kinderanimatie: Prinsessen :)Genk

Kinderanimatie: Prinsessen  :) Droomt uw kind er ook van om zijn/haar een echte prinses te ontmoeten, en voornamelijk uit hun lievelingstekenfilms.
 40 € 

Verjaardagsfeestje met paardenKapellen

Vier je verjaardag op Manege St-Hubert en maak kennis met de wondere wereld van de paardensport.
 17 € 

Workshop nailart for kids- kindernagelfeestjeOostende

Workshop nailart for kids- kindernagelfeestje 6 kindjes 57 euro 7 kindjes 65 euro 8 kindjes 72 euro 9 kindjes 79 euro 10 kindjes 85 euro enz.

Clown Bobo's KindershowsMariakerke

Clown Bobo's Kindershows Clown Bobo is sinds 1989 gekend om zijn spetterende meespeelkindershows met een mengeling van zang, dans, spel en komisch goochelen! Geschikt voor elk kinderfeest.
 200 € 

Creatief verjaardagsfeestjeIngooigem

Creatief verjaardagsfeestje Op zoek naar een leuke activiteit voor een verjaardagsfeestje? Uw spruit wil vriend(innet)jes uitnodigen, maar u liever niet? Waarom dan niet eens een leuke creatieve namiddag met z'n allen.
 9 € 

Keileuke make-up feestjes aan huis vanaf 9jaarSint-Gillis-Waas

Keileuke make-up feestjes aan huis vanaf 9jaar Zeer leuke activiteit voor meisjes Workshop van 1,5uur en dit met cremetjes, lichte kleurtjes make-up, glossjes en afsluiten doen we met nagels lakken! Prijsis 7€ per meisje (min 7p.
 7 € 

Bamboe & Daan KerstshowWelle

Bamboe & Daan Kerstshow Bamboe & Daan Kerstshow Ben je voor jouw (kerst)evenement nog op zoek naar een mooie kindershow? Boek dan Bamboe & Daan Kerstshow.
 200 € 

Glittertattoo pakketjesVeurne

Glittertattoo pakketjes Glittertattoos Op zoek naar een leuke activiteit voor op je verjaardagsfeest, familiefeest of evenement? In onze online winkel vind je leuke glittertattoo-setjes voor zowel jongens als meisjes.
 12 € 

Kinder feestjes @sunparks de haan nieuw conceptDe Haan

Maak van je feestje een onvergetelijk moment samen met Sunny the scout! Kids Party (0-12 jaar) op woensdag en zaterdag Ontdek met je vrienden onze wildwaterglijbaan in Aquafun, leef je uit...

De Kleine Ballon, onvergetelijke kinderfeestjes

De Kleine Ballon, onvergetelijke kinderfeestjes De Kleine Ballon organiseert de meest originele en onvergetelijke evenementen voor kinderen! Als kinderevenementenbureau zorgen wij voor een creatieve en stijlvolle invulling tijdens evenementen...

Juweeltjes makenBrugge

Juweeltjes maken Voor het verzorgen van een creatieve namiddag kom ik bij u thuis en breng ik zelf alles mee van A tot Z.
 5 € 

Leuk verjaardagsfeest met make-up, nagelsalon.Sint-Gillis-Waas

Heel leuke feestjes bij je thuis of op het feestadres. Dit voor jonge meiden vanaf 9 jaar tot 15 jaar Vanaf 15 jaar is er een volwassenen programma Visagiste komt langs en dompelt de meiden...
 7 € 

Een kinderfeest op maatScherpenheuvel

Een kinderfeest op maat Verjaardag? Communie- of lentefeest? Een ander feest? Maar geen inspiratie om de kinderen een hele namiddag te entertainen.

Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje) : 25 Volgende >>