Home> Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje)

Koken met KidsBruxelles

Koken met Kids Koken met Kids Hallo, U wilt dat uw kinderen om plezier te hebben door te leren koken, genieten van de recepten die ze met me koken en weten hoe op een gezonde manier eten.
 13 € 
2 avis

Circustechnieken initiatieRenaix

Circustechnieken initiatie Hallo, ik geef circustechnieken initiatie, dit houdt in diabolo, jongleren, chinese bordje draaien, flip flyer, astrojax, circusfiets, Enzo veel meer, dit is een activiteit die ongeveer 2 u duurt of...

1 avis

Een pony thuis voor een feestjeWolvertem

Een pony thuis voor een feestje Ik kom bij u thuis met mijn pony's voor verjaardagfeestje, communiefeest, enz. Bel mij voor meer inlichtingen.
 150 € 
1 avis

Ballonclown (De feesttherapeut)Aartrijke

Ballonclown (De feesttherapeut) Hij maakt van elke ballon eender welk voorwerp, met zijn buggy vol ballonnen rijdt hij naar elk feestje. Ideaal voor straatanimatie, verjaar, communie-feest en babyborrels.

Springkastelen molMol

Springkastelen mol Verhuur van springkastelen in regio mol met gratis annulatie bij slecht weer.
 85 € 

Kids disco show (kinderanimatie)Merksem

Kids disco show (kinderanimatie) De kids disco show is een show vol muziek, spelletjes en dansjes, volledig op maat van de kinderen.

Verjaardagsfeestje , nagels lakken, tattoo, make...Oostende

Verjaardagsfeestje , nagels lakken, tattoo, make... Wil je wat unieks doen met het kinderfeestje van uw dochter, boek een workshop nailart en/of make up en maak de mooiste creatie van je nagels. Ik zelf ben nagelstyliste.
 10 € 

Leuk bezoek op het feestjeLot

Leuk bezoek op het feestje Hebt u zin in een gezellig bezoekje van een bekend personage? Wij kunnen ze laten komen naar jullie feestje.
 75 € 

Tijdelijke Airbrush Tattoo.Berlare

Tijdelijke Airbrush Tattoo. Wij komen op kinderfeestjes en alle andere evenementen, om Tijdelijke Airbrush Tattoos te zetten, bij kindjes en volwassenen. Voor meer info : of bel : 052/52.49.

Kinderparty'sBoekhoute

Kinderparty's Op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? Er kan gekozen worden tussen nagel party of make-up party.

Verjaardagsfeestje knutselen: 'upcycling' is inSint-Kruis

Verjaardagsfeestje knutselen: 'upcycling' is in Wil je een verjaardagsfeestje thuis organiseren voor je zoon/dochter tussen 6 en 12 jaar? Wij komen naar je toe om samen voorwerpen te 'pimpen' met hip inpakpapier en onze stick-up lijm.
 75 € 

Een originele kids party: themafeestjes op maatAntwerpen

Een originele kids party: themafeestjes op maat Kijk gauw op onze webpagina en ontdek de leukste themafeestjes: Droom jij ervan om prinses te zijn? Cheerleader? Popster? Artiest? Clown? Superheld? Minion?En nog veel meer.
 60 € 

Springkasteel huren springland De Haan...De Haan

Springkasteel huren springland De Haan... Een Springkasteel huren Springland : Verhuur van springkastelen te Klemskerke, De Haan, Wenduine, Blankenberge, Zuienkerke, Vosseslag, Bredene, Jabbeke, Gistel, Ichtegem, Zedelgem, Oostende,...

Kindergoochelaar Magic BartBrugge

Kindergoochelaar Magic Bart Ik ben Magic Bart en bent u nog op zoek naar een kindergoochelshow, dan bent u hier op het juiste adres.
 60 € 

Er was eens Vertelfeest: verhalen met magisch...

Er was eens Vertelfeest: verhalen met magisch... Hou jij ook zo van verhalen? De VertelSter van 1001 Verhalen tovert voor jou werelden van draken, feeŽn, tovenaars en magie tevoorschijn.
 100 € 

Parels en juweeltjes maken op verjaardagsfeestjes...Brugge

Parels en juweeltjes maken op verjaardagsfeestjes... Voor het verzorgen van een creatieve namiddag op het verjaardagsfeestje, communie- of lentefeestje of welk feestje dan ook, kom ik bij u thuis of op locatie en breng ik zelf alles mee van A tot Z.
 5 € 

NagellakfeestjeTongerlo

Nagellakfeestje Kinderfeestjes nagels lakken ! Wil je iets origineel voor het verjaardagsfeest van je dochter? Dan is een ďworkshop nageltjes lakkenĒ zeker een topper.
 10 € 

Juwelen workshopDentergem

Juwelen workshop Ik kom langs op het feestje met de kindjes om leuke juweeltjes te maken die het 'feestvarken' op voorhand kan uitkiezen (aangepast aan leeftijd) (ben juf en juwelenmaakster) materiaal wordt...
 25 € 

Verjaardagsfeestje toneel-dans of sport en spelGent

Verjaardagsfeestje voor 3 tot 15 jarigen. Keuze uit dans, toneel, sport en spel of creatief met gedichten. Zowel op locatie (verschillende locaties) als bij jullie thuis.
 120 € 

Kinderverjaardagsfeestje Geef je feest uit handenAntwerpen

Kinderverjaardagsfeestje  Geef je feest uit handen Keuze uit verschillende workshops: -verf je "selfie" -ontwerp je eigen "sushi" snoep -creŽer je eigen dagboek -beautysalon 12euro/pp: 3 uren plezier Materialen inbegrepen Fotoalbum v h...
 12 € 

Springkasteelham

Springkasteel Geef uw feestje juist dat meer. Een eigen disco voor de kids of aan krokystad.
 120 € 

Verjaardagsfeestjes op kabouterberg KasterleeKasterlee

Verjaardagsfeestjes op kabouterberg Kasterlee De kinderen krijgen een rode pinnenmuts op en wandelen samen met een kaboutervertelster door het prachtige bos op zoek naar kabouters en het kabouterhuisje.
 50 € 

Clown Charlie KinderanimatieLanaken

Clown Charlie Kinderanimatie Clown Charlie voor leuke kinderanimatie op elk feest. verhuur van spelmateriaal, springkussens, ballondecoratie enz.

Cupcakes kinderfeestjeberlaar

Cupcakes kinderfeestje Ik organiseer kinderfeestje, workshop,. Cupcakes, taarten en cake pops Voor alle info en prijaen mail naar ingevo@gmail.

Creamix, knutselfeestjesRumst

Leuke mix van allerlei knutselopdrachten met een hoofdact. En leuke tussendoortjes, voor kinderen die houden van knutselen vanaf 4 jaar laat je verrassen door Kringske of Dingske, de...
 15 € 

Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje) : 25 Volgende >>