Home> Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje)

Verjaardagsfeestje met Pol

Verjaardagsfeestje met Pol Word je zeven? HOERA! Dan heb jij pollegeluk! een verjaardagsfeestje op de buiten met Pol. Pol trekt de kar en neemt jou en je vriendjes mee op een avontuurlijke tocht.
 199 € 

De zevenster zomerterrasHamme

Een leuk zomerterras midden in het groen kindvriendelijke locatie elk weekend open en op reservatie op de andere dagen.

Knutsel mee met Caroline BéeGent

Knutsel mee met Caroline Bée Een creatief knutselfeestje bij u thuis of op uw evenement? "Knutsel mee met Caroline Bée" organiseert de leukste en origineelste knutselopdrachten op alle festiviteiten.
 15 € 

Sinterklaas Huisbezoeken & SinterklaasshowsAntwerpen

Sinterklaas Huisbezoeken & Sinterklaasshows Sinterklaas huisbezoeken: Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten bezoeken uw kinderen gedurende 30 à 45 min.

Bumpfun springkastelenDworp

Bumpfun springkastelen Bumpfun verhuurt de leukste springkastelen aan een scherpe prijs. Regio Hale, Sint-Pieters-Leeuw, Gooik, Pepingen, Beersel, Sint-Genesius-Rode.
 120 € 

Cupcake/snoeptaart feestjes bij uw thuis

Cupcake/snoeptaart feestjes bij uw thuis Je wilt je kapoen eens verwennen. Een feestje thuis met een bende kids maar hoe moet je ze bezig houden 3 uren aan een stuk? Little Babymoon helpt je graag verder.
 9 € 

Creatieve verjaardagsfeestjes bij u thuisSint-Job-in-'t-Goor

Creatieve verjaardagsfeestjes bij u thuis Altijd leuker in huiselijke sfeer als je samen kan knutselen, sieraden maken, cupcakes versieren, gips schilderen, Diva-, Manicure- of fotoshoot feestje, wikkistix gebruiken.

Glittertattoo, grime en nailartMere

(Kinder)grime, glittertattoo of nailart op u feestje => contacteer me vrijblijvend voor meer info.
 3 € 

Circustechnieken workshopRonse

Circustechnieken workshop Hallo, ik geef circustechnieken workshops, dit houdt in dat kinderen leren jongleren, diabolo, pedalo, circusfiets, bordje draaien enzovoort.

Verjaardagsfeestje kinderenHasselt

Verjaardagsfeestjes georganiseerd door kleuterleerkracht. Ook voor kinderen van de lagere school. Dit in heel de provincie Limburg. Neem contact op voor meer info en een offerte.

Ballonclown (De feesttherapeut)Aartrijke

Ballonclown (De feesttherapeut) Hij maakt van elke ballon eender welk voorwerp, met zijn buggy vol ballonnen rijdt hij naar elk feestje. Ideaal voor straatanimatie, verjaar, communie-feest en babyborrels.

Verjaardagsfeestje: kidsworkshop juwelen makenDenderleeuw

Verjaardagsfeestje: kidsworkshop juwelen maken Op zoek naar een creatieve activiteit voor een verjaardagsfeestje? Heb je al eens gedacht aan een kidsworkshop juwelen maken.
 15 € 

Petje de clownHakendover

Petje de clown Petje de clown, de clown die je graag ziet komen voor je feest ! Ken je hem niet.

Verjaardagsfeestje - kinderparty - volksspelenMaarke-kerkem

Kinderparty -10 euro/pers -2 frisdranken + 2 pannenkoeken met suiker + toegang tot de spelen -verplicht toezicht door minstens 1 volwassene We hebben 14 oude volksspelen ter beschikking.
 10 € 

Verjaardagsfeestjes of communiefeestjes met...Roeselare

Verjaardagsfeestjes of communiefeestjes met... Hebben jullie zin om jullie liefste kapoentjes eens te verwennen, met een onvergetelijke verjaardagsfeest. Bij dipierrot zit je goed. Dipierrot biedt je een waaier van mogelijkheden aan.
 100 € 

Nu nieuw: minion Wannabe Party een Supercool...Antwerpen

Nu nieuw: minion Wannabe Party  een Supercool... Ben jij ook zo gek op die superschattige knettergek coole minions.
 60 € 

Tijdelijke Airbrush Tattoo.Berlare

Tijdelijke Airbrush Tattoo. Wij komen op kinderfeestjes en alle andere evenementen, om Tijdelijke Airbrush Tattoos te zetten, bij kindjes en volwassenen. Voor meer info : of bel : 052/52.49.

Juwelen workshopDentergem

Juwelen workshop Ik kom langs op het feestje met de kindjes om leuke juweeltjes te maken die het 'feestvarken' op voorhand kan uitkiezen (aangepast aan leeftijd) (ben juf en juwelenmaakster) materiaal wordt...
 25 € 

Kinderparty'sBoekhoute

Kinderparty's Op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? Er kan gekozen worden tussen nagel party of make-up party.

Speciaal bezoek op de verjaardag van u kindLot

Speciaal bezoek op de verjaardag van u kind Verras je kind met een bezoek van een bekend personage op zijn feestje.Wij komen gedurende 30 min samen met de jarige en zijn vrienden dansen, spelen of brengen de taart of iets anders.
 75 € 

Workshop nagels lakken, met nail artOostende

Workshop nagels lakken,  met nail art Wil je wat unieks doen met het kinderfeestje van uw dochter, boek een workshop nailart en/of make up en maak de mooiste creatie van je nagels. Ik zelf ben nagelstyliste.

MuziekkadoBonheiden

Muziekkado Een muziekkado is een doorgeefbox op muziek met toffe opdrachtjes en een. . Surprise! Dit populaire spel is geschikt voor elke leeftijd en aangepast aan iedere gelegenheid of thema.
 99 € 

Knutselfeest of knotsgekke feestjes bij je thuisBrakel

Knutselfeest of knotsgekke feestjes bij je thuis Ben je het moe om te gaan zwemmen, naar de bowling te gaan en weet je niet meer hoe je verjaardag te vieren? Zit mama met de handen in het haar.
 15 € 

Koken met KidsSint-Gillis

Koken met Kids Koken met Kids Hallo, U wilt dat uw kinderen om plezier te hebben door te leren koken, genieten van de recepten die ze met me koken en weten hoe op een gezonde manier eten.
 13 € 

Springkasteelham

Springkasteel Geef uw feestje juist dat meer. Een eigen disco voor de kids of aan krokystad.
 120 € 

Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje) : 25 Volgende >>