Home> Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje)

Koken met KidsSint-Gillis

Koken met Kids Koken met Kids Hallo, U wilt dat uw kinderen om plezier te hebben door te leren koken, genieten van de recepten die ze met me koken en weten hoe op een gezonde manier eten.
 13 € 

Springkasteelham

Springkasteel Geef uw feestje juist dat meer. Een eigen disco voor de kids of aan krokystad.
 120 € 

Kinderpaintball, Race simulatoren, teambuilding...Heusden-Zolder

Kinderpaintball, Race simulatoren, teambuilding... Plezier voor alle leeftijden, dat is waar Dynamixx voor staat. Op zoek naar een memorabele ervaring voor een teambuilding, event of kinderfeestje? Dynamixx heeft wat u zoekt! Onze grootste troeven.
 20 € 

Viva vannekeZandhoven

Viva vanneke Op zoek naar eens iets origineels? huur dan een van onze vannekes! - prinsessen caravan - ijsprinsessen caravan - piraten caravan en binnenkort ook de disco caravan! Neem snel een kijkje op...

Verjaardagsfeesten met rodeostier of andere...Ertvelde

Verjaardagsfeesten met  rodeostier of andere... Een feest met tal van mogelijkheden ?Het kan bij Crazy jump. De allerkleinsten kunnen ravotten op onze opblaasbare stier. Tal van andere attracties mogelijk.

Clown Charlie KinderanimatieLanaken

Clown Charlie Kinderanimatie Clown Charlie voor leuke kinderanimatie op elk feest. verhuur van spelmateriaal, springkussens, ballondecoratie enz.

Verjaardagsfeestje pottenbakkenMol

Verjaardagsfeestje pottenbakken Pottenbakken voor kinderen Unieke verjaardag vieren in Mol, alle deelnemers maken een potje op de draaischijf. Met hapje en drankje.

Themakoffers,Workshops, ballonnen, grimme,.Zandhoven

Themakoffers,Workshops, ballonnen, grimme,. Grime, workshops, ballonnen,. Kom snel kijken naar ons uitgebreid gamma op ieder zijn eigen maat! Ontdek nu ook onze nieuwe frozen koffer! Surf snel naar...

Doe eens lekker GEK :)Etterbeek

Doe eens lekker GEK :) Origineel idee voor op het huwelijk, verjaardag of communie! Boek ons nu en verras uzelf, familie, vrienden of collega's met deze onvergetelijke ervaring.
 295 € 

Verjaardagsfeestjes op kabouterberg KasterleeKasterlee

Verjaardagsfeestjes op kabouterberg Kasterlee De kinderen krijgen een rode pinnenmuts op en wandelen samen met een kaboutervertelster door het prachtige bos op zoek naar kabouters en het kabouterhuisje.
 50 € 

Super Disco ShowLanaken

Super Disco Show Dit wordt het leukste discofeest van het jaar! Geschikt voor elk kinderfeest. Stilzitten tijdens de Super Disco Show gaat niet lukken.
 185 € 

Circus initiatieRonse

Circus initiatie Diabolo, jongleren, bordjes draaien, pedalo, circusfiets, enzovoort, ik leer je deze allerhande circustechnieken aan. ideaal voor groepen, verjaardagfeest,.

Dokter GrijzebaardWommelgem

Dokter Grijzebaard Muziek, poppen, vertel en meespeelanimatie voor kinderfeestjes, vanaf 150 € Kindertheater Katsjoe/welkomstraat 93/ 2160 Wommelgem/ 03 353 72 16 / 0494 905 718...

Speels/Cool SportenHouthalen-Helchteren

Speels/Cool Sporten Een actief verjaardagsfeestje waar sport & beweging centraal staat.
 125 € 

SpringkasteelDworp

Springkasteel Springkastelen te huur. Regio Halle - Beersel - St Pieters Leeuw...
 120 € 

Cupcakes kinderfeestjeBroechem

Cupcakes kinderfeestje Ik organiseer kinderfeestje, workshop,. Cupcakes, taarten en cake pops Voor alle info en prijaen mail naar ingevo@gmail.

Themafeest voor kinderenScherpenheuvel

Themafeest voor kinderen Verjaardag? Communie- of lentefeest? Een ander feest? Maar geen inspiratie om de kinderen een hele namiddag te entertainen.
 80 € 

Origineel, onvergetelijk leuk en educatief...Sint-Amandsberg

Steeds met sfeerschepping (toneel-act of spel) binnen het gekozen thema ( zie website), interactief voorgelezen verhaal door een enthousiasmerende, in het thema geklede Minne-Muze-Miche die haar...
 230 € 

PannenkoekenbootMerksem

Pannenkoekenboot Tijdens een één uur durende rondvaart in de haven van Antwerpen kunt u zich te goed doen aan heerlijke pannenkoeken die u kan aanvullen met een breed gamma aan zoetigheden.

Atelier in de VroenteGeel

Atelier in de Vroente Creatieve kinderfeestjes voor verjaardagen, communiefeesten of familiefeesten - mozaïek, knutselen, schilderen, werken met klei. Ook workshops tijdens school vakantiedagen en op uw school.
 115 € 

Zaal nabij Simonis te huur voor kinderfeestjesSint-Jans-Molenbeek

Zaal nabij Simonis te huur voor kinderfeestjes Wij verhuren onze danszaal (100m2) voor kinderfeestjes. Prijs: 45€ per uur of 40€ vanaf 4 uren na elkaar.
 40 € 

Feesten met de schetlanders en minni-paardjesRijkhoven

Feesten met de schetlanders en minni-paardjes Hallo, we zullen het feestelijk aankleden met kinder thema's naar keuze en de paardjes zijn ook feestelijk, we hebben 6 paardjes een drankje, snoep en evt.

Creatieve feestjes op maatTielen

Creatieve feestjes op maat Wat: feestjes allerhande voor kinderen zoals: verjaardagen, communies, lentefeesten,.
 150 € 

Feestje nagels lakken en make upOostende

Feestje nagels lakken en make up Wil je wat unieks doen met het kinderfeestje van uw dochter, boek een workshop nailart en/of make up en maak de mooiste creatie van je nagels. Ik zelf ben nagelstyliste.

Juweeltjes maken met kinderen op een feestje bij...Brugge

Juweeltjes maken met kinderen op een feestje bij... Voor het verzorgen van een creatieve namiddag op het verjaardagsfeestje, communie- of lentefeestje of welk feestje dan ook, kom ik bij u thuis of op locatie en breng ik zelf alles mee van A tot Z.
 5 € 

Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje) : 25 Volgende >>