Home> Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje)

Een pony thuis voor een feestjeWolvertem

Een pony thuis voor een feestje Ik verplaats me in hele België met mijn pony's voor verjaardagfeestje, communiefeest, enz. Bel mij voor meer inlichtingen.
 150 € 
1 avis

Sinterklaas bezoekKachtem

Sinterklaas bezoek Wij verzorgen bezoeken van Sinterklaas en zijn Pieten aan verenigingen, scholen, bedrijven, winkels,. maar ook voor een huisbezoekje kan je bij ons terecht.

Clown Bobo's KindershowsMariakerke

Clown Bobo's Kindershows Clown Bobo is sinds 1989 gekend om zijn spetterende meespeelkindershows met een mengeling van zang, dans, spel en komisch goochelen! Geschikt voor elk kinderfeest.
 200 € 

Creatief verjaardagsfeestjeIngooigem

Creatief verjaardagsfeestje Op zoek naar een leuke activiteit voor een verjaardagsfeestje? Uw spruit wil vriend(innet)jes uitnodigen, maar u liever niet? Waarom dan niet eens een leuke creatieve namiddag met z'n allen.
 9 € 

Selfie PartyBrecht

Selfie Party De Selfie generatie heeft nu een eigen creatief feest. Kom eens kijken op onze website, blog of Facebook pagina en ontdek het Selfie portret. Voor kinderen en jeugd vanaf 8 jaar.

Schilderen met AurelineEdegem

Schilderen met Aureline Een creatief verjaardagfeestje voor kleine en grotere kindjes. We schilderen of knutselen mooie dingen.
 150 € 

Verjaardagsfeestje: kidsworkshop juwelen makenDenderleeuw

Verjaardagsfeestje: kidsworkshop juwelen maken Op zoek naar een creatieve en originele activiteit voor een verjaardagsfeestje? Heb je al eens gedacht aan een kidsworkshop juwelen maken.
 18 € 

Workshop/verjaardagsfeestje nagels lakkenOostende

Workshop/verjaardagsfeestje nagels lakken Wil je wat unieks doen met het kinderfeestje van uw dochter, boek een workshop nailart en/of make up en maak de mooiste creatie van je nagels. Ik zelf ben nagelstyliste.

Voor een onvergetelijk verjaardagsfeest :Kreafun...merksem

Voor een onvergetelijk verjaardagsfeest :Kreafun... Wij bieden allerlei creatieve thema's om uw zoon of dochter een onvergetelijk verjaardagsfeest te bezorgen! Heb jij er altijd van gedroomd om een popster te zijn.
 60 € 

Creatief verjaardagsfeestje met en tussen paarden.Houwaart

Creatief verjaardagsfeestje met en tussen paarden. Samen met je vriendjes gaan we de pony’s knuffelen, borstelen en eten geven.
 15 € 

Workshop voor kindjes tussen 6 en 12 jaarAntwerpen

Wil je een origineel verjaardagen-feestje. ik kom naar jou feest met kleur, stoff, papier,. om samen met jou en je vriendjes iets leuk te doen.
 50 € 

HuifkartochtEssen

Met 2 friese paarden maken wij mooie huifkartochten in de directe omgeving van Essen.

Pony feestjeBrecht

Pony feestje Hou jij ook veel van pony/paarden? Wil je graag een feestje vieren tussen de paarden.
 15 € 

Verjaardag-,communie- en lentefeestjesMerelbeke

Verjaardag-,communie- en lentefeestjes Een leuke, originele namiddag voor het feest van je kind? Kleien, schilderen, verhaaltjes. Wij zorgen voor alles en komen tot bij u thuis.
 14 € 

Maak je eigen t-shirt op het feestje bij u thuisBrugge

Maak je eigen t-shirt op het feestje bij u thuis Ben je 10 jaar of ouder en nog steeds op zoek naar een creatieve en toffe activiteit voor op uw feestje.
 10 € 

Piratenkoffer Ga je mee op avontuur met Stoere...Sint-Niklaas

Piratenkoffer  Ga je mee op avontuur met Stoere... Zin in een super cool piratenfeest? Weinig tijd / inspiratie om dit alles voor te bereiden.
 60 € 

De fantastische Kinderdisco voor een super feestMerksem

De fantastische Kinderdisco voor een super feest U wilt een super cool feest voor uw feestvarkentje? Dan denk je natuurlijk meteen aan een kinderdisco, met dansen en spelletjes, de laatste nieuwe dansjes en hits, coole lichteffecten,.

Speciaal bezoek op het feestjeLot

Speciaal bezoek op het feestje Verras je kind met een bezoek van een bekend personage op zijn feestje.Wij komen gedurende 30 min samen met de jarige en zijn vrienden dansen, spelen of brengen de taart of iets anders.
 75 € 

Muziekkado Feestje (standaard 10 kindjes)Bonheiden

Muziekkado Feestje (standaard 10 kindjes) Een doorgeefbox op muziek! Reactie: "De kindjes hebben er zich rot mee geamuseerd.
 89 € 

CupcakefeestjeItegem

Cupcakefeestje Bij jou thuis geef ik zoete cupcakefeestjes voor verjaardagen of communiefeesten. Prijzen vanaf 15 euro per persoon, de jarige mag alvast gratis deelnemen.
 15 € 

De feesttherapeut de ideale sfeermaker voor uw...Aartrijke

De feesttherapeut de ideale sfeermaker voor uw... Wij brengen een mix van goocheltrucjes, dansjes, spelletjes, ballonplooien en kindergrime of glittertattoos.De keuze is aan u stel zelf u feestje samen.Diverse prijzen.

Kaarsen gieten tijdens je verjaardagsfeest

Kaarsen gieten tijdens je verjaardagsfeest Je weet niet wattedoen voor het verjaardagsfeest van uw zoon of dochter? Een workshop kaarsengieten bij u thuis is alvast een creatief alternatief.
 10 € 

Een super leuk en betaalbaar verjaardagsfeestjeDenderbelle

Een super leuk en betaalbaar verjaardagsfeestje Wilt u eens iets anders dan een indoor of cinema? Lady Hill komt aan huis en verzorgt het verjaardagsfeestje van je zoontje of dochter.
 120 € 

Kindergrime-verjaardagspakket-activiteitMalderen

Hallo allemaal, Maak iets fijn van jullie feestjes en bezoek eens mijn site om jouw feestje kleur te geven! Geefkleuraanjefeest.123website.

Workshops Kaarten 'handmade by YOU'Brecht

Workshops Kaarten 'handmade by YOU' Ik ben een jonge getalenteerde student, en geef leuke workshops 'zelfgemaakte kaarten'! Kerstkaarten, verjaardagskaarten,.
 30 € 

Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje) : 25 Volgende >>