Home> Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje)

Petje de clownHakendover

Petje de clown Petje de clown, de clown die je graag ziet komen voor je feest ! Ken je hem niet.

Verjaardagsfeestje - kinderparty - volksspelenMaarke-kerkem

Kinderparty -10 euro/pers -2 frisdranken + 2 pannenkoeken met suiker + toegang tot de spelen -verplicht toezicht door minstens 1 volwassene We hebben 14 oude volksspelen ter beschikking.
 10 € 

Verjaardagsfeestjes of communiefeestjes met...Roeselare

Verjaardagsfeestjes of communiefeestjes met... Hebben jullie zin om jullie liefste kapoentjes eens te verwennen, met een onvergetelijke verjaardagsfeest. Bij dipierrot zit je goed. Dipierrot biedt je een waaier van mogelijkheden aan.
 100 € 

Verschillende super themafeestjes voor jongens en...Antwerpen

Verschillende super themafeestjes voor jongens en... Kijk gauw op onze webpagina en ontdek de leukste themafeestjes.
 60 € 

Tijdelijke Airbrush Tattoo.Berlare

Tijdelijke Airbrush Tattoo. Wij komen op kinderfeestjes en alle andere evenementen, om Tijdelijke Airbrush Tattoos te zetten, bij kindjes en volwassenen. Voor meer info : of bel : 052/52.49.

Juwelen workshopDentergem

Juwelen workshop Ik kom langs op het feestje met de kindjes om leuke juweeltjes te maken die het 'feestvarken' op voorhand kan uitkiezen (aangepast aan leeftijd) (ben juf en juwelenmaakster) materiaal wordt...
 25 € 

Kinderparty'sBoekhoute

Kinderparty's Op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? Er kan gekozen worden tussen nagel party of make-up party.

Speciaal bezoek op de verjaardag van u kindLot

Speciaal bezoek op de verjaardag van u kind Verras je kind met een bezoek van een bekend personage op zijn feestje.Wij komen gedurende 30 min samen met de jarige en zijn vrienden dansen, spelen of brengen de taart of iets anders.
 75 € 

Workshop nagels lakken, met nail artOostende

Workshop nagels lakken,  met nail art Wil je wat unieks doen met het kinderfeestje van uw dochter, boek een workshop nailart en/of make up en maak de mooiste creatie van je nagels. Ik zelf ben nagelstyliste.

MuziekkadoBonheiden

Muziekkado Bij ons vind je inspiratie voor een hippe party, trendy feestartikelen en verschillende muziekkado's!...
 99 € 

Knutselfeest of knotsgekke feestjes bij je thuisBrakel

Knutselfeest of knotsgekke feestjes bij je thuis Ben je het moe om te gaan zwemmen, naar de bowling te gaan en weet je niet meer hoe je verjaardag te vieren? Zit mama met de handen in het haar.
 15 € 

Koken met KidsSint-Gillis

Koken met Kids Koken met Kids Hallo, U wilt dat uw kinderen om plezier te hebben door te leren koken, genieten van de recepten die ze met me koken en weten hoe op een gezonde manier eten.
 13 € 

Springkasteelham

Springkasteel Geef uw feestje juist dat meer. Een eigen disco voor de kids of aan krokystad.
 120 € 

Kinderpaintball, Race simulatoren, teambuilding...Heusden-Zolder

Kinderpaintball, Race simulatoren, teambuilding... Plezier voor alle leeftijden, dat is waar Dynamixx voor staat. Op zoek naar een memorabele ervaring voor een teambuilding, event of kinderfeestje? Dynamixx heeft wat u zoekt! Onze grootste troeven.
 20 € 

Viva vannekeZandhoven

Viva vanneke Op zoek naar eens iets origineels? huur dan een van onze vannekes! - prinsessen caravan - ijsprinsessen caravan - piraten caravan en binnenkort ook de disco caravan! Neem snel een kijkje op...

Verjaardagsfeesten met rodeostier of andere...Ertvelde

Verjaardagsfeesten met  rodeostier of andere... Een feest met tal van mogelijkheden ?Het kan bij Crazy jump. De allerkleinsten kunnen ravotten op onze opblaasbare stier. Tal van andere attracties mogelijk.

Clown Charlie KinderanimatieLanaken

Clown Charlie Kinderanimatie Clown Charlie voor leuke kinderanimatie op elk feest. verhuur van spelmateriaal, springkussens, ballondecoratie enz.

Verjaardagsfeestje pottenbakkenMol

Verjaardagsfeestje pottenbakken Pottenbakken voor kinderen Unieke verjaardag vieren in Mol, alle deelnemers maken een potje op de draaischijf. Met hapje en drankje.

Themakoffers,Workshops, ballonnen, grimme,.Zandhoven

Themakoffers,Workshops, ballonnen, grimme,. Grime, workshops, ballonnen,. Kom snel kijken naar ons uitgebreid gamma op ieder zijn eigen maat! Ontdek nu ook onze nieuwe frozen koffer! Surf snel naar...

Doe eens lekker GEK :)Etterbeek

Doe eens lekker GEK :) Origineel idee voor op het huwelijk, verjaardag of communie! Boek ons nu en verras uzelf, familie, vrienden of collega's met deze onvergetelijke ervaring.

Verjaardagsfeestjes op kabouterberg KasterleeKasterlee

Verjaardagsfeestjes op kabouterberg Kasterlee De kinderen krijgen een rode pinnenmuts op en wandelen samen met een kaboutervertelster door het prachtige bos op zoek naar kabouters en het kabouterhuisje.
 50 € 

Super Disco ShowLanaken

Super Disco Show Dit wordt het leukste discofeest van het jaar! Geschikt voor elk kinderfeest. Stilzitten tijdens de Super Disco Show gaat niet lukken.
 185 € 

Circus initiatieRonse

Circus initiatie Diabolo, jongleren, bordjes draaien, pedalo, circusfiets, enzovoort, ik leer je deze allerhande circustechnieken aan. ideaal voor groepen, verjaardagfeest,.

Dokter GrijzebaardWommelgem

Dokter Grijzebaard Muziek, poppen, vertel en meespeelanimatie voor kinderfeestjes, vanaf 150 € Kindertheater Katsjoe/welkomstraat 93/ 2160 Wommelgem/ 03 353 72 16 / 0494 905 718...

Speels/Cool SportenHouthalen-Helchteren

Speels/Cool Sporten Een actief verjaardagsfeestje waar sport & beweging centraal staat.
 125 € 

Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje) : 25 Volgende >>