Home> Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje)

PonyverjaardagsfeestMeerhout

Ponyverjaardagsfeest Een dag tussen de paarden: borstelen, vlechten, hooi geven en rijden als de indianen! In een ontspannen sfeer kennismaken met de paarden in de rustige natuur. Vragen of interesse.

Verjaardagsarrangement in het zwembad van...Willebroek

Verjaardagsarrangement in het zwembad van... Voor kinderen tot 12 jaar. Het arrangement: - 2u gebruik Aquaplaza met sfeervol ingericht zwembad, belevingsdouches, massage jets, waterval voor nek massage, mogelijkheid tot het afspelen van...
 200 € 

LoombandjesHeist-op-den-Berg

Loombandjes Nieuwe rage over gevlogen uit de usa. We maken leuke armbandjes van kleine rubbertjes met behulp van een speciaal weefraam (loomraam) Iedere deelnemer krijgt een starterskit met incl 600...
 12 € 

Kaarsen gieten tijdens je verjaardagsfeest

Kaarsen gieten tijdens je verjaardagsfeest Je weet niet wattedoen voor het verjaardagsfeest van uw zoon of dochter? Een workshop kaarsengieten bij u thuis is alvast een creatief alternatief.
 10 € 

Kindergrime-verjaardagspakket-activiteitMalderen

Hallo allemaal, Maak iets fijn van jullie feestjes en bezoek eens mijn site om jouw feestje kleur te geven! Geefkleuraanjefeest.123website.

Hulp kinderfeestHalen

Niet gewoon om een kinderfeestje te organiseren? Ik help je graag. Wat wil je doen om het rustig te laten verlopen? Zoektocht? Cupcakes? Muziekpak? Koken? Themanamiddag?.

Workshop nailartOostende

Workshop nailart Wil je wat unieks doen met het kinderfeestje van uw dochter, boek een workshop nailart en maak de mooiste creatie van je nagels.
 10 € 

Heksje Kriebelkruidje komt naar je feestjeHoutem

Heksje Kriebelkruidje komt naar je feestje Heksje Kriebelkruidje leert je magische badbruisballen maken, of toverlipgloss. Of misschien maak je wel heksenbadzout? Hoe maak je een stoere vloeibare zeep? Of tandpasta.
 10 € 

Themafeest PiratenHeusden-Zolder

Themafeest Piraten Wil je een feestje organiseren voor jouw zoon/dochter die gek is van piraten maar wil je liever zelf niet teveel zorgen aan jouw hoofd, maak dan zeker gebruik van de feestformule thema piraten...

Een kinderfeest op maatScherpenheuvel

Een kinderfeest op maat Verjaardag? Communie- of lentefeest? Een ander feest? Maar geen inspiratie om de kinderen een hele namiddag te entertainen.

Leuke kinderanimatie op maatHasselt

Leuke kinderanimatie op maat Hallo allemaal! Zoals Mega Mindy paraat staat om een heldendaad te verrichten, zo sta ik klaar om kids te entertainen! Is zoon- of dochterlief jarig? Een communicant in huis.

PinatasEdegem

Een piñata is een felgekleurde figuur, meestal gemaakt van papier-maché, die traditioneel gevuld is met zoetigheden, vruchten en cadeaus.
 20 € 

Zelf parels en juweeltjes maken met kinderen aan...Brugge

Zelf parels en juweeltjes maken met kinderen aan... Bent u nog steeds op zoek naar een leuke creatieve activiteit voor het feestje van uw kind.
 5 € 

Verjaardagsworkshop voor meisjesBissegem

Workshop juwelen maken "ili-jewels" voor meisjes tss 10 en 18j.Ideaal om jouw dochter op een creatieve manier haar verjaardag te laten vieren samen met haar vriendinnetjes.
 10 € 

PrinsessenfeestjesBrecht

Prinsessenfeestjes Sprookjes bestaan echt en uw kind ze laten beleven is nu makkelijker dan ooit! Wij verzorgen kinderfeestjes op uw maat en met uw budget in gedachte.
 25 € 

Sminkfeestjes en nagelsalon voor kids vanaf 9j.Sint-Gillis-Waas

Sminkfeestjes en nagelsalon voor kids vanaf 9j. Zeer leuk voor verjaardagsfeestjes, sleepover. Visagiste komt je feestje opvrolijken met cremetjes, kleurtjes oogschaduw, lippenglossjes, blushes en heel veel kleurtjes nagellak :-) Aanraders...
 7 € 

Zeer leuk kinderfeestje_Buitenland

Zeer leuk kinderfeestje Glamour Kinderverjaardag / Tienerparty Fotofeest Spectaculair en Leerzaam Aangepast aan leeftijd zelf opmaken.
 26 € 

Circustechnieken workshopRonse

Circustechnieken workshop Diabolo jongleren bordjes draaien, eenwieler, pedalo, stelten,. ik leer je het allemaal Voorbeeld filmpje /watch?v=2oRyBl4Srzg voor meer informatie en prijzen .

Pinatas - PiñatasKapellen

Pinatas - Piñatas Piñatas om al uw feesten op te vrolijken. Latijns-Amerikaanse traditie. Import uit Peru.

Verjaardagsfeestje met Pol

Verjaardagsfeestje met Pol Word je zeven? HOERA! Dan heb jij pollegeluk! een verjaardagsfeestje op de buiten met Pol. Pol trekt de kar en neemt jou en je vriendjes mee op een avontuurlijke tocht.
 149 € 

Verjaardagsfeestje kinderenAntwerpen

Allerlei verjaardagsfeestje georganiseerd door dansleerkracht en kleuterleerkracht voor 3 tot 12 jarigen. Dans- en toneelfeestjes. Voor meer info, stuur een mailtje.

Creatieve tuinateliers voor kinderenLier

Je eigen natuurlijke moestuin maken, natuurspelletjes, een insectenhotelletje knutselen, leren over bodemdiertjes, soep maken op houtvuur,. word je blij als je dit leest? Ben je tussen 5 en 8 jaar.
 150 € 

Verjaardag op de boerderijBocholt

Verjaardag op de boerderij Een origineel verjaardagsfeestje? Je leukste feestje vier je op de boerderij! Ook bij slecht weer.
 135 € 

Kinderanimatie Mr. CreezyAntwerpen

Kinderanimatie Mr. Creezy WEBSITE: /kinderanimatie.php Mr. Creezy: voor al uw kinderfeestjes en evenementen! Zoekt u animatie? Mr.

Clown LollebolLedeberg

Clown Lollebol Animatie door beroepsmensen. Van het kleine feestje thuis tot grote podiumshows met goochelarij, illusie, spel, ballonnen, enz. Kinderdisco, karaoke, Piratenshow, Circusshow en Seniorenshows.

Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje) : 25 Volgende >>