Home> Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje)

Beestig FeestjeGeluwe

Beestig Feestje Ben jij ook zo gek op dieren? Dan is deze workshop perfect voor jou! Bij Pet-Events hebben wij een enorme interesse en liefhebberij voor alles wat leeft.
 50 € 

Heksje Kriebelkruidje komt naar je feestjeHoutem

Heksje Kriebelkruidje komt naar je feestje Heksje Kriebelkruidje leert je magische badbruisballen maken, of toverlipgloss. Of misschien maak je wel heksenbadzout? Hoe maak je een stoere vloeibare zeep? Of tandpasta.
 10 € 

Parels en juweeltjes maken bij u thuisBrugge

Parels en juweeltjes maken bij u thuis Voor het verzorgen van een creatieve namiddag op het verjaardagsfeestje, communie- of lentefeestje of welk feestje dan ook, kom ik bij u thuis of op locatie en breng ik zelf alles mee van A tot Z.
 5 € 

Verjaardags feestjes op het waterSchelle

Verjaardags feestjes op het water Ben je binnenkort jarig ? En je mama of papa geen zin in al die drukte thuis. Nodig dan je vriendjes uit voor een spetterend feestje op het water, leuk en origineel.
 150 € 

PinatasEdegem

Een piñata is een felgekleurde figuur, meestal gemaakt van papier-maché, die traditioneel gevuld is met zoetigheden, vruchten en cadeaus.
 20 € 

Leuke kinderanimatie op maatHasselt

Leuke kinderanimatie op maat Hallo allemaal! Zoals Mega Mindy paraat staat om een heldendaad te verrichten, zo sta ik klaar om kids te entertainen! Is zoon- of dochterlief jarig? Een communicant in huis.

De leukste meidenfeestjes met make-up aan huisSint-Gillis-Waas

De leukste meidenfeestjes met make-up aan huis Voor hippe meiden zijn er nu de make-up feestjes aan huis. Visagiste komt bij je langs met een grote koffer vol make-up- en verzorgingsspulletjes, spiegeltjes, haarlinten… Jullie mogen je stap...
 7 € 

Workshop nagels lakken, verjaardagOostende

Workshop nagels lakken, verjaardag Wil je wat unieks doen met het kinderfeestje van uw dochter, boek een workshop nailart en/of make up en maak de mooiste creatie van je nagels. Ik zelf ben nagelstyliste.

Verjaardagsworkshop voor meisjes tss 10 en 16jBissegem

Verjaardagsworkshop voor meisjes tss 10 en 16j Workshop juwelen maken "ili-jewels" voor meisjes tss 10 en 16j.Ideaal om jouw dochter op een creatieve manier haar verjaardag te laten vieren samen met haar vriendinnetjes.
 12 € 

Kinderanimatie Mr. CreezyAntwerpen

Kinderanimatie Mr. Creezy WEBSITE: /kinderanimatie.php Mr. Creezy: voor al uw kinderfeestjes en evenementen! Zoekt u animatie? Mr.

Clown LollebolLedeberg

Clown Lollebol Animatie door beroepsmensen. Van het kleine feestje thuis tot grote podiumshows met goochelarij, illusie, spel, ballonnen, enz. Kinderdisco, karaoke, Piratenshow, Circusshow en Seniorenshows.

PrinsessenfeestjesAntwerpen

Prinsessenfeestjes Sprookjes bestaan echt en uw kind ze laten beleven is nu makkelijker dan ooit! Wij verzorgen kinderfeestjes op uw maat en met uw budget in gedachte.
 40 € 

Clown Pardoes op jouw feestje - Ballonplooien

Clown Pardoes op jouw feestje - Ballonplooien Clown Pardoes is helemaal klaar om te komen ballonplooien op jouw feestje! Met zijn 6 jaar ervaring maakt hij de leukste figuren voor de kinderen.

Verjaardagsfeestje met Pol

Verjaardagsfeestje met Pol Word je zeven? HOERA! Dan heb jij pollegeluk! een verjaardagsfeestje op de buiten met Pol. Pol trekt de kar en neemt jou en je vriendjes mee op een avontuurlijke tocht.
 199 € 

Circustechnieken initiatieRonse

Circustechnieken initiatie Hallo, ik geef circustechnieken workshops, dit houdt in dat kinderen leren jongleren, diabolo, pedalo, circusfiets, bordje draaien enzovoort.

De zevenster zomerterrasHamme

Een leuk zomerterras midden in het groen kindvriendelijke locatie elk weekend open en op reservatie op de andere dagen.

Knutsel mee met Caroline BéeGent

Knutsel mee met Caroline Bée Een creatief knutselfeestje bij u thuis of op uw evenement? "Knutsel mee met Caroline Bée" organiseert de leukste en origineelste knutselopdrachten op alle festiviteiten.
 15 € 

Sinterklaas Huisbezoeken & SinterklaasshowsAntwerpen

Sinterklaas Huisbezoeken & Sinterklaasshows Sinterklaas huisbezoeken: Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten bezoeken uw kinderen gedurende 30 à 45 min.

Bumpfun springkastelenDworp

Bumpfun springkastelen Bumpfun verhuurt de leukste springkastelen aan een scherpe prijs. Regio Hale, Sint-Pieters-Leeuw, Gooik, Pepingen, Beersel, Sint-Genesius-Rode.
 120 € 

Cupcake/snoeptaart feestjes bij uw thuis

Cupcake/snoeptaart feestjes bij uw thuis Je wilt je kapoen eens verwennen. Een feestje thuis met een bende kids maar hoe moet je ze bezig houden 3 uren aan een stuk? Little Babymoon helpt je graag verder.
 9 € 

Creatieve verjaardagsfeestjes bij u thuisSint-Job-in-'t-Goor

Creatieve verjaardagsfeestjes bij u thuis Altijd leuker in huiselijke sfeer als je samen kan knutselen, sieraden maken, cupcakes versieren, gips schilderen, Diva-, Manicure- of fotoshoot feestje, wikkistix gebruiken.

Glittertattoo, grime en nailartMere

(Kinder)grime, glittertattoo of nailart op u feestje => contacteer me vrijblijvend voor meer info.
 3 € 

Verjaardagsfeestje kinderenHasselt

Verjaardagsfeestjes georganiseerd door kleuterleerkracht. Ook voor kinderen van de lagere school. Dit in heel de provincie Limburg. Neem contact op voor meer info en een offerte.

Ballonclown (De feesttherapeut)Aartrijke

Ballonclown (De feesttherapeut) Hij maakt van elke ballon eender welk voorwerp, met zijn buggy vol ballonnen rijdt hij naar elk feestje. Ideaal voor straatanimatie, verjaar, communie-feest en babyborrels.

Verjaardagsfeestje: kidsworkshop juwelen makenDenderleeuw

Verjaardagsfeestje: kidsworkshop juwelen maken Op zoek naar een creatieve activiteit voor een verjaardagsfeestje? Heb je al eens gedacht aan een kidsworkshop juwelen maken.
 15 € 

Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje) : 25 Volgende >>