Home> Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje)

Workshop nailartOostende

Workshop nailart Wil je wat unieks doen met het kinderfeestje van uw dochter, boek een workshop nailart en maak de mooiste creatie van je nagels.
 10 € 

Themafeest PiratenHeusden-Zolder

Themafeest Piraten Wil je een feestje organiseren voor jouw zoon/dochter die gek is van piraten maar wil je liever zelf niet teveel zorgen aan jouw hoofd, maak dan zeker gebruik van de feestformule thema piraten...

Een kinderfeest op maatScherpenheuvel

Een kinderfeest op maat Verjaardag? Communie- of lentefeest? Een ander feest? Maar geen inspiratie om de kinderen een hele namiddag te entertainen.

Leuke kinderanimatie op maatHasselt

Leuke kinderanimatie op maat Hallo allemaal! Zoals Mega Mindy paraat staat om een heldendaad te verrichten, zo sta ik klaar om kids te entertainen! Is zoon- of dochterlief jarig? Een communicant in huis.

PinatasEdegem

Een piñata is een felgekleurde figuur, meestal gemaakt van papier-maché, die traditioneel gevuld is met zoetigheden, vruchten en cadeaus.
 20 € 

Zelf parels en juweeltjes maken met kinderen aan...Brugge

Zelf parels en juweeltjes maken met kinderen aan... Bent u nog steeds op zoek naar een leuke creatieve activiteit voor het feestje van uw kind.
 5 € 

Verjaardagsworkshop voor meisjesBissegem

Workshop juwelen maken "ili-jewels" voor meisjes tss 10 en 18j.Ideaal om jouw dochter op een creatieve manier haar verjaardag te laten vieren samen met haar vriendinnetjes.
 10 € 

PrinsessenfeestjesBrecht

Prinsessenfeestjes Sprookjes bestaan echt en uw kind ze laten beleven is nu makkelijker dan ooit! Wij verzorgen kinderfeestjes op uw maat en met uw budget in gedachte.
 25 € 

Zeer leuk kinderfeestje_Buitenland

Zeer leuk kinderfeestje Glamour Kinderverjaardag / Tienerparty Fotofeest Spectaculair en Leerzaam Aangepast aan leeftijd zelf opmaken.
 26 € 

Circustechnieken workshopRonse

Circustechnieken workshop Diabolo jongleren bordjes draaien, eenwieler, pedalo, stelten,. ik leer je het allemaal Voorbeeld filmpje /watch?v=2oRyBl4Srzg voor meer informatie en prijzen .

Pinatas - PiñatasKapellen

Pinatas - Piñatas Piñatas om al uw feesten op te vrolijken. Latijns-Amerikaanse traditie. Import uit Peru.

Verjaardagsfeestje met Pol

Verjaardagsfeestje met Pol Word je zeven? HOERA! Dan heb jij pollegeluk! een verjaardagsfeestje op de buiten met Pol. Pol trekt de kar en neemt jou en je vriendjes mee op een avontuurlijke tocht.
 149 € 

Verjaardagsfeestje kinderenAntwerpen

Allerlei verjaardagsfeestje georganiseerd door dansleerkracht en kleuterleerkracht voor 3 tot 12 jarigen. Dans- en toneelfeestjes. Voor meer info, stuur een mailtje.

Creatieve tuinateliers voor kinderenLier

Je eigen natuurlijke moestuin maken, natuurspelletjes, een insectenhotelletje knutselen, leren over bodemdiertjes, soep maken op houtvuur,. word je blij als je dit leest? Ben je tussen 5 en 8 jaar.
 150 € 

Verjaardag op de boerderijBocholt

Verjaardag op de boerderij Een origineel verjaardagsfeestje? Je leukste feestje vier je op de boerderij! Ook bij slecht weer.
 135 € 

Kinderanimatie Mr. CreezyAntwerpen

Kinderanimatie Mr. Creezy WEBSITE: /kinderanimatie.php Mr. Creezy: voor al uw kinderfeestjes en evenementen! Zoekt u animatie? Mr.

Clown LollebolLedeberg

Clown Lollebol Animatie door beroepsmensen. Van het kleine feestje thuis tot grote podiumshows met goochelarij, illusie, spel, ballonnen, enz. Kinderdisco, karaoke, Piratenshow, Circusshow en Seniorenshows.

Een droom verjaardagsfeestje wordt werkelijkheidWilrijk

Een droom verjaardagsfeestje wordt werkelijkheid Niets is zo magisch voor kinderen als een verjaardagsfeest. Geef dit jaar een feest dat ze nooit zullen vergeten! Een fantastisch verjaardagsfestijn bij The Little Gym® is de perfecte manier om een...

Thema feestjes voor kinderenAlken

Thema feestjes voor kinderen Om een kinderfeestje of verjaardag op een creatieve en leuke manier door te brengen, moet je bij creakleur zijn.

Princessen voor kinderfeestjes :)Genk

Princessen voor kinderfeestjes  :) Onze prinsessen groep biedt u de mogelijkheid aan om een Disney prinses naar keuze voor de verjaardagsfeestje van uw dochter of zoon in te huren voor een kleine prijs! :) Deze zullen dan allerlei...
 25 € 

Cupcake/snoeptaart feestjes bij uw thuis

Cupcake/snoeptaart feestjes bij uw thuis Je wilt je kapoen eens verwennen. Een feestje thuis met een bende kids maar hoe moet je ze bezig houden 3 uren aan een stuk? Little Babymoon helpt je graag verder.
 9 € 

De Kleine Ballon:totaalorganisatie originele...

De Kleine Ballon:totaalorganisatie originele... De Kleine Ballon organiseert de meest originele en onvergetelijke evenementen voor kinderen! Als kinderevenementenbureau zorgen wij voor een creatieve en stijlvolle invulling tijdens evenementen...

Taalworkshops Frans voor kids (lager onderwijs)Ham

Een taalworkshop is een zeer interactief, maar leerrijk gebeuren waarin de Franse taal én het kind centraal staan. Er wordt in kleine groepjes gewerkt rond een bepaald thema.
 25 € 

Creatieve verjaardagsfeestjes bij u thuisSint-Job-in-'t-Goor

Creatieve verjaardagsfeestjes bij u thuis Altijd leuker in huiselijke sfeer als je samen kan knutselen, sieraden maken, cupcakes versieren, gips schilderen, Diva-, Manicure- of fotoshoot feestje, wikkistix gebruiken.

Knutsel mee met Caroline BéeGent

Knutsel mee met Caroline Bée De leukste knutselactiviteiten op jouw verjaardag, communie of lentefeest. Bekijk de website: voor meer info Groetjes.
 15 € 

Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje) : 25 Volgende >>