Home> Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje)

Circustechnieken initiatieRenaix

Circustechnieken initiatie Diabolo, jongleren, pedalo, circusfiets, chinese borden draaien,.

1 avis

Een pony thuis voor een feestjeWolvertem

Een pony thuis voor een feestje Ik kom bij u thuis met mijn pony's voor verjaardagfeestje, communiefeest, enz. Bel mij voor meer inlichtingen.
 150 € 
1 avis

Koken met KidsBruxelles

Koken met Kids Koken met Kids Hallo, U wilt dat uw kinderen om plezier te hebben door te leren koken, genieten van de recepten die ze met me koken en weten hoe op een gezonde manier eten.
 13 € 
2 avis

Nagelfeestje met...Oostende

Nagelfeestje met... Al 5 jaar ervaring met kinderfeestjes, nagelstyliste en schoonheidsspecialiste Wil je wat unieks doen met het kinderfeestje van uw dochter, boek een workshop nailart en/of make up en maak de...

Atelier in de VroenteGeel

Atelier in de Vroente Creatieve kinderfeestjes voor verjaardagen, communiefeesten of familiefeesten - mozaïek, knutselen, schilderen, werken met klei en 3D-verf.
 132 € 

Bubblemaker duikinitiatieBeveren-Waas

Bubblemaker duikinitiatie Zijn je kinderen waterratten ? Dan is onze bubblemaker duikinitiatie een leuk alternatief voor een verjaardagsfeestje/communiefeestje.
 15 € 

Origineel, onvergetelijk leuk en educatief...Sint-Amandsberg

Origineel, onvergetelijk leuk en educatief... Steeds met sfeerschepping (toneel-act of spel) binnen het gekozen thema ( zie website), interactief voorgelezen verhaal door een enthousiasmerende, in het thema geklede Minne-Muze-Miche die haar...
 230 € 

Kinderdisco met Mister CreezyBazel

Kinderdisco met Mister Creezy Maak je feest speciaal, uniek en onvergetelijk! Onze Creezy kinderdisco is meer dan alleen muziek: het is een volwaardige show boordevol dansplezier, wedstrijden en andere gelegenheden.
 150 € 

Muzikaal doorgeefpak

Muzikaal doorgeefpak Het muzikaal pak is helemaal terug van weggeweest en dat is net goed, want het is de perfecte ijsbreker op je volgende feest.
 59 € 

Sleep over themakofferZandhoven

Sleep over themakoffer Nieuw: een griezel koffer voor tieners met een gezelschapspel dat je doet huiveren! Leuk om te huren bij een sleepover! Richt je huis in met de materialen van de koffer en maak er een spannende...

Creatieve WorkshopsBalen

Creatieve Workshops Wij bieden bij NooKs creatieve workshops op maat. Voor iedere leeftijd en doelgroep trachten wij boeiende projecten in elkaar te steken.

Een prinses bij u op bezoek Het kan :DAntwerpen 5

Een prinses bij u op bezoek  Het kan   :D Sprookjes bestaan echt! Wilt uw kind wel eens een echte prinses ontmoeten, dan bent u hier op de juiste plek.
 65 € 

Nagellak of Beauty feestjeTongerlo

Nagellak of Beauty feestje Wil je iets origineel voor het verjaardagsfeest van je dochter? Dan is een “workshop nageltjes lakken” of "een beauty feestje" zeker een topper.
 12 € 

Clown CobeDendermonde

  Clown Cobe op jouw feest? Braderij? Babyborrel?. Een echte en leuke clown met leuke goochelacts en ballonplooien. Nog leuker samen met clown Jojo.
 80 € 

Een Spetterfantastisch verjaardagsfeestHerentals

Een Spetterfantastisch verjaardagsfeest Een schatkist vol cadeautjes! Wie droomt daar niet van? Maar de schatkist van Spetter is op slot en niemand vindt de code. Kan jij helpen.
 8 € 

Klei en keramiek - boetseren en glazurenKortenberg

Klei en keramiek - boetseren en glazuren Wil je je verjaardag, communie- of lentefeest op een bijzondere manier vastleggen, dan is boetseren met klei of het beschilderen van keramiek de perfecte activiteit ! De feestjes zijn geschikt voor...
 20 € 

Creatieve workshops voor kids en volwassenenGeel

Creatieve workshops voor kids en volwassenen Wil je een creatieve toets geven aan je verjaardagsfeestje? Of wil je gewoon een leuke creatieve namiddag organiseren.

Feestje op de manegeHumbeek

Feestje op de manege Je verjaardagsfeestje vieren tussen de pony's met spel, rijden, voltige. Daarna een lekkere snack of maaltijd voor alle genodigden. Vanaf 11 genodigden is de jarige gratis.

Verkleedfeestje, voor de tofste kinderfeestjes...Hoeilaart

Verkleedfeestje, voor de tofste kinderfeestjes... Vindt u het leuk om het kinderfeestje thuis te geven, maar heeft u weinig tijd voor de voorbereiding.
 55 € 

Kinder parfumparty/nagelparty/make-up partyZwevegem

Kinder parfumparty/nagelparty/make-up party Geen idee wat voor feestje te geven aan jullie dochter bij haar thuis.
 12 € 

Lasershooting op locatieKruishoutem

Lasershooting  op locatie Op zoek naar een leuke activiteit op uw (verjaardags)feestje? Zoek een leuke locatie in uw buurt, dat kan een bos zijn, of zelfs de eigen tuin en geef een lasershootingfeestje.
 5 € 

Beestig FeestjeMenen

  Bent u ook zo gek op dieren? En dan voornamelijk de speciale dieren zoals reptielen, ongewervelden en vogels.
 75 € 

Make up feestje en/of zeepkettingen makenSchulen

Make up feestje en/of zeepkettingen maken Make Up Feestje: Voor meisjes van 8 tot 14 jaar! Ben je binnenkort op zoek naar een leuk verjaardagsfeestje voor meisjes? Dit feestje duurt ongeveer 2,5 uur en kost €13,00 per persoon.
 13 € 

Pony verhuur + begeleiding =...Lanaken

Pony verhuur + begeleiding =... Lieve Pony Spirit is zijn naam, rijden met sulky, onder begeleiding. Bij u aan huis! Dat kan. Kleine kindjes kunnen op zijn rug zitten. Leuk voor kinderfeestjes, bruiloften, Communies, enz.
 85 € 

Unieke binnenspeeltuin voor kleine kindjesAthus

Unieke binnenspeeltuin voor kleine kindjes Zie voor alle info. verjaardagfeestjes aan 8,90 euro per kindje...
 5 € 

Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje) : 25 Volgende >>