Home> Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje)

Kinder feestjes @sunparks de haan nieuw conceptDe Haan

Maak van je feestje een onvergetelijk moment samen met Sunny the scout! Kids Party (0-12 jaar) op woensdag en zaterdag Ontdek met je vrienden onze wildwaterglijbaan in Aquafun, leef je uit...

De Kleine Ballon, onvergetelijke kinderfeestjes

De Kleine Ballon, onvergetelijke kinderfeestjes De Kleine Ballon organiseert de meest originele en onvergetelijke evenementen voor kinderen! Als kinderevenementenbureau zorgen wij voor een creatieve en stijlvolle invulling tijdens evenementen...

Juweeltjes makenBrugge

Juweeltjes maken Voor het verzorgen van een creatieve namiddag kom ik bij u thuis en breng ik zelf alles mee van A tot Z.
 5 € 

Leuk verjaardagsfeest met make-up, nagelsalon.Sint-Gillis-Waas

Heel leuke feestjes bij je thuis of op het feestadres. Dit voor jonge meiden vanaf 9 jaar tot 15 jaar Vanaf 15 jaar is er een volwassenen programma Visagiste komt langs en dompelt de meiden...
 7 € 

Een kinderfeest op maatScherpenheuvel

Een kinderfeest op maat Verjaardag? Communie- of lentefeest? Een ander feest? Maar geen inspiratie om de kinderen een hele namiddag te entertainen.

Verjaardag-,communie- en lentefeestjesMerelbeke

Verjaardag-,communie- en lentefeestjes Een leuke, originele namiddag voor het feest van je kind? Kleien, schilderen, verhaaltjes. Wij zorgen voor alles en komen tot bij u thuis.
 14 € 

Sinterklaasshows & huisbezoekenMerksem

Sinterklaasshows & huisbezoeken Binnen enkele maanden is het weer zover. Dan bezoekt Sinterklaas en zijn Zwarte pieten weer duizenden kinderen.

Viva VannekePulle

Viva Vanneke Opzoek naar een origineel kinderfeestje. Aarzel dan niet en kom rond snuffelen op onze site Een leuk speelhuis op wielen dat geleverd en opgehaald wordt door het viva-vannekes...

CupcakefeestjeItegem

Cupcakefeestje Bij jou thuis geef ik zoete cupcakefeestjes voor verjaardagen of communiefeesten. Prijzen vanaf 15 euro per persoon, de jarige mag alvast gratis deelnemen.
 15 € 

Piratenkoffer Ga je mee op avontuur met Stoere...Sint-Niklaas

Piratenkoffer  Ga je mee op avontuur met Stoere... Zin in een super cool piratenfeest? Weinig tijd / inspiratie om dit alles voor te bereiden.
 60 € 

Circustechnieken op je feestRonse

Circustechnieken op je feest Diabolo jongleren bordjes draaien, eenwieler, pedalo, stelten,.Enzo veel meer ik leer je het allemaal Voorbeeld filmpje /watch.

De ideale sfeer maker voor uw kinderfeestjesAartrijke

De ideale sfeer maker voor uw kinderfeestjes Wij brengen een mix van goocheltrucjes, dansjes, spelletjes, ballonplooien en kindergrime of glittertattoos.De keuze is aan u stel zelf u feestje samen.Diverse budget vriendelijke prijzen.

Een super leuk en betaalbaar verjaardagsfeestjeDenderbelle

Een super leuk en betaalbaar verjaardagsfeestje Wilt u eens iets anders dan een indoor of cinema? Lady Hill komt aan huis en verzorgt het verjaardagsfeestje van je zoontje of dochter.
 120 € 

PonyverjaardagsfeestMeerhout

Ponyverjaardagsfeest Een dag tussen de paarden: borstelen, vlechten, hooi geven en rijden als de indianen! In een ontspannen sfeer kennismaken met de paarden in de rustige natuur. Vragen of interesse.

Verjaardagsarrangement in het zwembad van...Willebroek

Verjaardagsarrangement in het zwembad van... Voor kinderen tot 12 jaar. Het arrangement: - 2u gebruik Aquaplaza met sfeervol ingericht zwembad, belevingsdouches, massage jets, waterval voor nek massage, mogelijkheid tot het afspelen van...
 200 € 

LoombandjesHeist-op-den-Berg

Loombandjes Nieuwe rage over gevlogen uit de usa. We maken leuke armbandjes van kleine rubbertjes met behulp van een speciaal weefraam (loomraam) Iedere deelnemer krijgt een starterskit met incl 600...
 12 € 

Kaarsen gieten tijdens je verjaardagsfeest

Kaarsen gieten tijdens je verjaardagsfeest Je weet niet wattedoen voor het verjaardagsfeest van uw zoon of dochter? Een workshop kaarsengieten bij u thuis is alvast een creatief alternatief.
 10 € 

Kindergrime-verjaardagspakket-activiteitMalderen

Hallo allemaal, Maak iets fijn van jullie feestjes en bezoek eens mijn site om jouw feestje kleur te geven! Geefkleuraanjefeest.123website.

Hulp kinderfeestHalen

Niet gewoon om een kinderfeestje te organiseren? Ik help je graag. Wat wil je doen om het rustig te laten verlopen? Zoektocht? Cupcakes? Muziekpak? Koken? Themanamiddag?.

Workshop nailartOostende

Workshop nailart Wil je wat unieks doen met het kinderfeestje van uw dochter, boek een workshop nailart en maak de mooiste creatie van je nagels.
 10 € 

Heksje Kriebelkruidje komt naar je feestjeHoutem

Heksje Kriebelkruidje komt naar je feestje Heksje Kriebelkruidje leert je magische badbruisballen maken, of toverlipgloss. Of misschien maak je wel heksenbadzout? Hoe maak je een stoere vloeibare zeep? Of tandpasta.
 10 € 

Themafeest PiratenHeusden-Zolder

Themafeest Piraten Wil je een feestje organiseren voor jouw zoon/dochter die gek is van piraten maar wil je liever zelf niet teveel zorgen aan jouw hoofd, maak dan zeker gebruik van de feestformule thema piraten...

Leuke kinderanimatie op maatHasselt

Leuke kinderanimatie op maat Hallo allemaal! Zoals Mega Mindy paraat staat om een heldendaad te verrichten, zo sta ik klaar om kids te entertainen! Is zoon- of dochterlief jarig? Een communicant in huis.

PinatasEdegem

Een piñata is een felgekleurde figuur, meestal gemaakt van papier-maché, die traditioneel gevuld is met zoetigheden, vruchten en cadeaus.
 20 € 

Verjaardagsworkshop voor meisjesBissegem

Workshop juwelen maken "ili-jewels" voor meisjes tss 10 en 18j.Ideaal om jouw dochter op een creatieve manier haar verjaardag te laten vieren samen met haar vriendinnetjes.
 10 € 

Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje) : 25 Volgende >>