Home> Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje)

Een pony thuis voor een feestjeWolvertem

Een pony thuis voor een feestje Ik verplaats me in hele België met mijn pony's voor verjaardagfeestje, communiefeest, enz. Bel mij voor meer inlichtingen.
 150 € 
1 avis

Kids make-up party’s aan huis vanaf 9 jaarSint-Gillis-Waas

Kids make-up party’s aan huis vanaf 9 jaar Wil je ook een keileuke party bij je thuis voor je verjaardag.
 7 € 

Een feestje op de manege tussen de pony'sHumbeek

Een feestje op de manege tussen de pony's Wil je graag een feestje organiseren waarbij jij en je vriendjes kunnen paardrijden ? Kom dan zeker eens langs, we kunnen feestjes op maat maken tot 25 kinderen.

Parels en juweeltjes maken bij u thuisBrugge

Parels en juweeltjes maken bij u thuis Voor het verzorgen van een creatieve namiddag op het verjaardagsfeestje, communie- of lentefeestje of welk feestje dan ook, kom ik bij u thuis of op locatie en breng ik zelf alles mee van A tot Z.
 5 € 

Fiefeestjes kinderfeestjesBoechout

Fiefeestjes kinderfeestjes Kinderfeestjes waar creativiteit en fantasie centraal staan! waarom op zoek naar een artiest, terwijl je zelf een artiest in huis hebt !...

KinderyogafeestjeEkeren

Kinderyogafeestje Origineel en de kinderen komen helemaal zen naar huis! Er wordt in overleg met de jarige een thema uitgekozen, dit zal in een avontuur van 2 uurtjes worden verwerkt.
 12 € 

Kinderpaintball / SplatmasterHeusden-Zolder

Kinderpaintball / Splatmaster Niet voor doetjes, wel voor stoere kindersnoetjes Is uw kind avontuurlijk aangelegd en kent u alle als uw broekzak? Dan wordt het tijd voor iets nieuws.. Iets origineel, uitdagend en hip.
 20 € 

Verhuur bekende personagesLot

Verhuur bekende personages Hebt u zin in een gezellig bezoekje van een bekend personage? Wij kunnen ze laten komen naar jullie feestje.
 60 € 

Kidsworkshop: juwelen maken te DenderleeuwDenderleeuw

Kidsworkshop: juwelen maken te Denderleeuw Op zoek naar een creatieve en originele activiteit voor een verjaardagsfeestje? Heb je al eens gedacht aan een kidsworkshop juwelen maken.
 17 € 

Beestig FeestjeMenen

Beestig Feestje Altijd al gek geweest op dieren? Dan is dit jouw ultieme feestje! Tijdens jouw beestige feestje komen jijzelf en je vriendjes oog in oog met vreemde reptielen, spinnen en (roof)vogels! Durf jij...
 50 € 

Arti kidsOostakker

Arti kids Sterk in betaalbare kinderanimatie ! Gespecialiseerd in verjaardagsfeestjes. Maakt van elk kinderfeest een mooie herinnering.

Clown FIDO voor alle feestjesKoersel

Clown FIDO voor alle feestjes Clown fido voor alle feestjes met ballonplooien, grimeren, sprekende poppen, enkele goochel truks, gimeren, glitter tattoo's, muziek enz.
 75 € 

Golfen jawel, een echte aanrader

Golfen   jawel, een echte aanrader In onze Indoorgolf Hole-in-One kunnen de kinderen eens komen proeven van golfen. We geven een woordje uitleg om daarna van start te gaan op onze indoor golfbaan.
 10 € 

Clown JoepsZoutleeuw

Clown Joeps Clown Joeps neemt de kinderen mee, naar de zon en de zee. Hij maakt met hen een magische reis naar misschien hun droom paleis. Hij heeft truckjes mee gebracht, wel een hele vracht.

HamburgerkraamDudzele

Hamburgerkraam Voor alle evenementen, de lekkerste hamburgers, braadworsten, ENZ.
 8 € 

Gekke JorreVerrebroek

Gekke Jorre 'Gekke Jorre' is een unicum in animatieland en heeft maar één doel.

Een spannend en betaalbaar GPS-spel op je...Gand

Een spannend en betaalbaar GPS-spel op je... Neem je tablet of smartphone en trek naar het park of bos voor een grappig en actief spelletje met je vrienden. Onze gekke kabouter Freddy heeft allerlei gekke vragen en opdrachten voor jou.
 10 € 

Sinterklaas bezoekKachtem

Sinterklaas bezoek Wij verzorgen bezoeken van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten aan verenigingen, scholen, bedrijven, winkels,. maar ook voor een huisbezoekje kan je bij ons terecht.

Clown Bobo's KindershowsMariakerke

Clown Bobo's Kindershows Clown Bobo is sinds 1989 gekend om zijn spetterende meespeelkindershows met een mengeling van zang, dans, spel en komisch goochelen! Geschikt voor elk kinderfeest.

Creatief verjaardagsfeestjeIngooigem

Creatief verjaardagsfeestje Op zoek naar een leuke activiteit voor een verjaardagsfeestje? Uw spruit wil vriend(innet)jes uitnodigen, maar u liever niet? Waarom dan niet eens een leuke creatieve namiddag met z'n allen.
 9 € 

Selfie PartyBrecht

Selfie Party De Selfie generatie heeft nu een eigen creatief feest. Kom eens kijken op onze website, blog of Facebook pagina en ontdek het Selfie portret. Voor kinderen en jeugd vanaf 8 jaar.

Schilderen met AurelineEdegem

Schilderen met Aureline Een creatief verjaardagfeestje voor kleine en grotere kindjes. We schilderen of knutselen mooie dingen.
 150 € 

Workshop/verjaardagsfeestje nagels lakkenOostende

Workshop/verjaardagsfeestje nagels lakken Wil je wat unieks doen met het kinderfeestje van uw dochter, boek een workshop nailart en/of make up en maak de mooiste creatie van je nagels. Ik zelf ben nagelstyliste.

Voor een onvergetelijk verjaardagsfeest :Kreafun...merksem

Voor een onvergetelijk verjaardagsfeest :Kreafun... Nieuwe thema's ben jij ook zo gek op die knettergekke Minions? Kies dan voor de Minion Wannabe Party! Superknettergekke fun! Heb jij er altijd van gedroomd om een popster te zijn.
 60 € 

Creatief verjaardagsfeestje met en tussen paarden.Houwaart

Creatief verjaardagsfeestje met en tussen paarden. Samen met je vriendjes gaan we de pony’s knuffelen, borstelen en eten geven.
 15 € 

Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje) : 25 Volgende >>