O!Boy (usa/be)

O!BOY ? – Als een uiting van verwondering : wat hoor ik ? O!BOY ! – Als een uiting van vreugde : de vreugde trilt door mijn lichaam ! Oooo!BOY – Is een uiting van welbehagen…

O!BOY zijn 4 mannen die, a capella, de liefde, het leven en de vreugde bezingen. Ze voeren u mee op reis, in ware ' barbershop '- stijl, levendig en romantisch, rechtstreeks uit het Amerika van het begin van de Xxste eeuw.

Het avontuur startte bij François, de graag wilde zingen… Hij twijfelt : ' sluit ik mi aan bi een koor met een klassiek repertoire, of richt ik mij op die oudere stijl, die mij terugbrengt naar mijn kinderjaren, die vrolijke gezangen doorspekt met humor die mijn neef Joël en zijn vrienden zongen… '

Na twee jaar aarzelen, vind O!BOY zijn ' dream team ' waar persoonlijkheid en stemkleur perfect in elkaar opgaan. Eind , zetten David, Leander, Emmanuel en François hun zoektocht naar repertoire in, op het net en bij Amerikaanse arrangeurs. Ze zingen in salons en cultuurhuizen, en brengen concerten voor Jeugd en Muziek.

O!BOY neemt vervolgens enkele zangcoaches onder de arm. Een van hen moedigt hen aan deel te nemen aan zangwedstrijden… In maart , bij hun eerste deelname aan een wedstrijd was het meteen prijs. O!BOY verrast vriend en vijand met zijn bronzen medaille op de 18de nationale wedstrijd van het barbershop-genootschap in Nederland (Holland Harmony).

Gesterkt door deze erkenning, zetten de vier zangers hun ontdekkingstocht naar repertoire en de ' barbershop ' – stijl met ambitie en enthousiasme verder. Ze worden door de befaamde ' Barbershop Harmony Society ' uitgenodigd deel te nemen aan de jaarlijkse ' Harmony University ' in Nashville-Tennessee (zomer ).

Infos & reservaties :

Tickets : 1ormal / 8€ student / 6€ lid*

*De lidkaart van Mondocultures Vzw is te verkrijgen bij de inkom van elk evenement. Voor een bedrag van 10€ per jaar krijgt u verschillende kortingen en vrije toegang tot veel van onze evenementen.
Waar :
Le Cercle Des Voyageurs
Lievevrouwbroersstraat, 18
1000 Brussel
Tarief :
12€ normal / 8€ student / 6€ lid*
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
https://www.facebook.com/events/1945291692444862/

Donderdag: van 20:30 tot 22:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Le Jazz Après Shopping
(Van 6 april 2019 tot 7 mei 2022 - Brussel)
Ear we are, Hand in Hand - Ivan Paduart en Patrick Deltenre
( 20 oktober - Ukkel)
Jazzmadd Trio Grande
( 19 oktober - Denderleeuw)
JazzMadd "Trio Grande"
( 20 oktober - Ninove)
Jazzmadd "Trio Grande"
( 20 oktober - Aalst)