Cursus 2e graad Reiki

De Japanse term voor de tweede graad is: Okuden.

letterlijk betekent dat: "de binnenste tempel". Deze naam geeft aan wat de essentie van de tweede graad is: je komt steeds meer bij je centrum, je werkelijke ik, de bron van je kracht.

De tweede graad is een verdieping van wat je hebt ervaren met de eerste graad. Door de tweede graad voor jezelf te gebruiken zal Reiki je helpen om je bewuster te worden van wat vˇˇr en wat tegen je werkt; tegelijkertijd heb je met de tweede graad een fantastisch hulpmiddel om wat vˇˇr je werkt te versterken en wat tegen je werkt te leren herkennen en transformeren.

Wat kan je met de tweede graad Reiki ?

* In deze cursus leer je technieken die de trillingsfrequentie van de energie verhogen door middel van het gebruik van symbolen en mantra's. We beoefenen tevens een aantal originele technieken van Usui (Gassho Meiso, Reiji-Ho, Joshin Kokyuu-Ho, Byosen...). Je leert hoe je met behulp van Reiki-symbolen een kanaal van energie kunt zijn. Er wordt uitgebreid ingegaan op, en geoefend met het gebruik van de Reiki-symbolen.

* De eerste graads cursus werkt vnl. in op het fysieke niveau; de tweede graad op het mentale (je gedachtenpatronen) en emotionele niveau. Twee afstemmingen (initiatierituelen) verbinden je sterker met het energieveld en activeren de tweede graads Reiki-symbolen. Psychische problemen en psychische / mentale oorzaken van lichamelijke problemen worden op een vriendelijke en rustige manier opgelost.

* Op bewustzijnsvlak kan je diepere lagen aanboren waardoor spirituele groei bewerkstelligd wordt.

* Je leert hoe je je energetisch met iemand kan verbinden via het energieveld, en dus Reiki kan geven over de grenzen heen van tijd en afstand. Anderen kun je op afstand met de tweede graad behandelen. Afstand (en ook tijd) heeft geen invloed op de helende kracht van Reiki. Voor jezelf kun je werken aan situaties uit het verleden, in het heden en in de toekomst. Personen en situaties waardoor je je in het verleden gekwetst hebt gevoeld kun je Reiki sturen, waardoor de invloed in het heden wordt verminderd. Je bevrijdt je ervan, en geeft je kracht er niet meer aan weg. Je kunt situaties waar je tegenop ziet Reiki sturen en ze hierdoor meer ontspannen tegemoet treden. Je leert ook specifieke technieken, zoals het plaatsen van een Reiki douche, het energetisch zuiveren van een ruimte, een gidssessie, ů

Inschrijven:

We beginnen om 9u00 en het einde is voorzien omstreeks 17u00.
Het tarief is 150 euro. Deelname is pas verzekerd na overschrijving op Iban: Be65 7340 2314 3296.
Inbegrepen: inwijding en opleiding, certificaat, uitgebreide cursusmap, drank (lunch dien je zelf te voorzien).
Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk een week vooraf, nadien wordt het lesgeld aangerekend.
Je kan telefonisch inschrijven op 0496/51.58.11 of via de website.
Waar :
Reiki Centrum
Sint-Hubertusstraat 47
3300 Oplinter
Telefoonnummer :
0496515811 - Reserveren is verplicht
Tarief :
150
Publiek :
Vanaf 18 jaar
Internet :
https://www.reiki-centrum.be/reiki/2e-graad
Toegevoegd door :
Kenny Appelen
accessibility

Zondag: van 8:00 tot 16:00

12 januari 2020Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Cursus 1e graad Reiki
( 2 november - Oplinter)
Reiki
(Vosselaar)