Dit, neem je plaats in

Een buiteneethoek met ligstoelen, ligstoelen, parasols, bistrotafels, alles op een groot grastapijt: het platteland nodigt u uit in het hart van de stad Herstal voor een t ! De twee vorige edities van het evenement "Take your place" hebben een immens succes gehad: meer dan 1000 mensen van alle leeftijden en van alle achtergronden in de buurt en de omgeving hebben deze ruimte van gezelligheid en gezelligheid bezocht. animaties.
Dit project, geleid door het Sociaal Cohesieplan en de Preventiedienst van de stad Herstal, heeft tot doel de Place Jean Jaur te animeren en een animatieprogramma voor jong en oud aan te bieden aan diegenen die niet hebben de mogelijkheid om op vakantie te gaan een beetje ontsnappen in de stad. Het centrum van de stad lijdt aan een gebrek aan kleur, een gebrek aan identificatie van de kant van de bewoners, een gebrek aan privacy waardoor de ruimte onveilig en onverwelkomend is voor gezinnen. Op verzoek van de burgers die op vakantie zijn, is het financieel onmogelijk voor ons, we hebben dit innovatieve en succesvolle project mede gebouwd op het grondgebied van Herstal.
De gemeentelijke diensten en de lokale verenigingen reageren elke keer om het een gedenkwaardig te maken door buitensporten, houten spellen, collectieve artistieke creaties, Spaanse herbergen, grimages, workshops, reparatie caf , zumba-initiatie, Bretonse cruises, veilige routes, p tanque tracks, alcoholvrije cocktailworkshops, ruilboeken, etc.
En aangezien het weer in BelgiŽ grillig kan zijn, hebben we ook een heel binnenprogramma: r tro-gaming, bordspellen, collectief koken
"Deze dag, neem plaats" verwelkomt de inwoners van het centrum van Herstal en het omliggende gebied elke dinsdag, woensdag en donderdag van 16 juli tot 8 augustus van 13 uur tot 18 uur, op de Place Jean Jaur s. Wees voorzichtig, dit jaar zijn de donderdagen vanaf 10 uur, op hetzelfde moment als de markt! En natuurlijk is het helemaal gratis!
Waar :
Place
Place Jean JaurŤs
4040 Herstal
Telefoonnummer :
0800 12 151
Tarief :
Gratis
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.facebook.com/pcs.villedeherstal
accessibility

Dinsdag: van 13:00 tot 18:00
Woensdag: van 13:00 tot 18:00
Donderdag: van 13:00 tot 18:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Wandel naar de Coteaux de la Citadelle
(Luik)
Korte Keten Markt
(Van 11 april tot 24 oktober - Luik)
Blegny-Mine : bezoek een echte steenkolenmijn
(Van 9 februari tot 1e december - Blegny)
Ice Castle: Indoor speeltuin - ontwaken voor de wetenschap
(Sint-Georges-sur-Meuse)
En het water heeft de Grotto ...
(Van 15 juni tot 15 september - Comblain-au-Pont)