Falun Dafa: Gratis Qigong Workshops

Misschien kan je eens overwegen om te beginnen mediteren. De voordelen van regelmatig mediteren zijn eindeloos.

Hoe zit het met jou ? Misschien weet je diep vanbinnen wel dat meditatie goed voor je zou zijn, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen. Of misschien heb je het al wel eens geprobeerd, maar heb je de juiste meditatietechniek nog niet gevonden (en ben je er dus maar mee gestopt). Dan is Falun Dafa zeker iets voor jou.

Falun Dafa is een krachtige methode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld.
De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis.

Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere maandagavond van 19u tot 20u30 terecht in de turnzaal van zwembad Kapermolen te Hasselt. Iedereen is van harte welkom om mee te doen !

Opgelet ! Tijdens de zomermaanden (mei tot eind september) gaan de oefenlessen door op het Wereldplein van Domein Bokrijk te Genk. Ook op maandag van 19u tot 20u30.

Contactpersoon: - 0488/615098
Waar :
Turnzaal Kapermolen
Koning Boudewijnlaan 22
3500 Hasselt
Telefoonnummer :
0488/61 50 98 - Reserveren is niet nodig
Tarief :
Gratis
Publiek :
Vanaf 5 jaar
Internet :
http://nl.falundafa.org/
Toegevoegd door :
Karin

Maandag: van 19:00 tot 20:30


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!