Flamencovoorstelling: Jessica, Luna & Tijn

Luna Zegers (zang), Jessica Achten (dans) en Tijn van der Sanden (gitaar). Dit trio met een brede en vernieuwende kijk op flamenco komt naar Danshuis Volmolen met een inspirerende voorstelling.

RESERVEER uw Ticket
€ inclusief gratis welkomdrankje)
Bel of mail Lene: +33 59 37 11,
(Kleine ruimte, plaatsen zijn beperkt)

LA CompaÑÍa
zangeres, componiste en schrijfster Luna Zegers studeerde in als allereerste niet-Spaanse af in flamencozang aan het prestigieuze conservatorium Esmuc in Barcelona. Daarvoor studeerde ze jazz-zang aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze in cum laude haar diploma behaalde.
Ze staat zowel in Spanje als in Nederland in de theaters met haar eigen repertoire. In boek, cd en voorstelling, Entre Dos Mundos, vertelt zij haar persoonlijke verhaal en getuigt over de troost en de vreugde die ze vond in de muziek. De voorstelling kwam bij ons langs in december .

Danseres Jessica Achten rondde de dansacademie ArtEZ in Arnhem af en woonde langere tijd in Sevilla zich verder te ontwikkelen in flamenco. In een geheel eigen stijl rijgt ze flamenco door moderne dans en omgekeerd. Zo slaagt ze erin een krachtige expressie neer te zetten en het publiek mee te slepen in een bijzondere, synergetische dansbeleving.

Gitarist en componist Tijn van der Sanden kreeg een klassieke scholing aan het conservatorium van Amsterdam. Na zijn studies trok hij naar Sevilla om zich bij de Fundación Christina Heeren te bekwamen in flamencotheorie, -geschiedenis, -techniek, -zang en dansbegeleiding.
25 euro (inclusief welkomdrankje)
Elk type publiek

Zaterdag: van 21:00 tot 22:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!