Hallow Dinner - Valentino's 2023

Trailer: www.youtube.com/watch ? v=5yJgdWvOvjQ

Het meest unieke en sensationele Valentijn-moorddiner ter wereld !
ROMANCE - Mystery - Sensation
stap voor het eerst in een levensechte Maffiafilm met meer dan 20 acteurs en bepaal zelf het verloop en einde van dit spektakel.

Thema: Maffia + Romantiek
Datum: Zaterdag 11 februari 2023
Locatie: Beachclub Fabulous - Maaseik (BE)
Tijdstip: 19u02 - 23u02 (deuren open: 18u30)
Meet & Greet met acteurs: 23u02 - 23u59

Tickets met of zonder overnachting;
* Silver: event + winter bbq met dranken all-in (2 uur)
* Gold: event + winter bbq met dranken all-in (2 uur) + overnachting & ontbijt
* Vip: event + winter bbq met dranken all-in (2 uur) + overnachting (VIP-kamer) & ontbijt + Vip-Plaatsen + Vip-Behandeling + verrassing aan tafel

Info & tickets:
www.hallowdinner.be
www.facebook.com/hallowdinner

Je zit hier niet enkel aan een tafeltje te eten terwijl acteurs enkele acts opvoeren, nee, bij aankomst waan je je meteen in een levensechte Maffia-film en word je gedurende 4 uren, meegetrokken in dit interactief spektakel en bepaal je samen met hen het verloop en einde van deze film !

Verhaallijn:
Eén man verlaat het vrijgezellenleven en laat zich omringen door zijn vrienden, om hun aankomend huwelijksfeest tot in de puntjes in orde te brengen… gepassioneerde figuren met als opdracht te zorgen voor romantiek, passie, luxe en vooral sensatie ! Echter… het huwelijk kent enkele tegenstanders, welke een georganiseerde bende vormen met meerdere duistere figuren uit de Maffia en de onderwereld, om dit huwelijk te dwarsbomen. Ze dreigen met actie, geweld en moord als het huwelijk niet wordt stopgezet. Maar niemand heeft intenties om het feest te annuleren… Dit feest dreigt daarom uit te draaien op een spektakel van passie versus misdaad…

Durf jij, als vriend van het aanstaande koppel, het op te nemen tegen de Maffia of verkies je de duistere kant van de Maffia en ga je ervoor om het huwelijk, kost wat kost, te saboteren ?

In “Hallow Dinner – Valentino’s” kom je terecht in een levensechte film, waarin Jij de hoofdrol speelt, samen met getrainde acteurs, in een interactief evenement van passie, drama, sensatie en misdaad. Gecombineerd met een overheerlijk buffet, wordt dit, een spectaculair mysterie, waarvan jij de afloop bepaalt.

Leeftijdsadvies: vanaf 12 jaar

Iedereen welkom; particulieren, koppels, groepen, verenigingen, bedrijven, enz…
Beachclub Fabulous
Komweg 11
3680 Maaseik
Reserveren is verplicht
Silver: € 100,00 - Gold: € 175,00 - VIP: € 250,00
Vanaf 12 jaar
Hallow Dinner™ (15/12/2022)

Zaterdag om 19:02

11 februari

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Valentijn Brunch
( 12 februari - Putte)
Voetjes onder Tafel
( 9 februari - Antwerpen)