Humor - Sven de Leijer

Sven de Leijer is content. Om allerlei redenen.

Oké, hij zit nog altijd met een klein hoestje, en die aannemer belt maar niet terug, maar hij mag niet klagen. Sterker nog: Sven wil niet klagen. Want hij is ook dankbaar.

Dat zal hij de avond zelf wel herhalen, tenzij hij het vergeet. Herinner hem er dan zeker aan ! En omdat hij erop staat dat het niet alleen zijn avond wordt, maar ook en vooral die van de toeschouwers, is hij zeer benieuwd waarover het publiek het graag wil hebben. Als dj kent hij namelijk het belang van verzoeknummers.

Sven de Leijer werd in 'De Laatste Show' bekend als de beroemdste publieksopwarmer van het land. Hij presenteerde 'Achter De Rug' op Vier, is één van de presentatoren van 'Hotel Römantiek' (VIER), en is ook te zien als politiek verslaggever in 'De Ideale Wereld' op Canvas. In zijn vrije tijd wast hij zijn auto. Zijn buren vinden het hoog tijd dat hij zijn gras eens maait.

Sinds vorig jaar eindelijk te zien in de volavondvoorstelling die hij al veel langer verdient. En dat mensen op Sven zaten te wachten, was duidelijk.
Waar :
Cc de Velinx
Dijk 111
3700 Tongeren
Tarief :
basis: 18,00€ - Vriend: 15,00€
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.develinx.be
accessibility

Vrijdag: van 20:30 tot 22:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!