Kubbtoernooi vzw Vertier

Op zaterdag 31 juli organiseert vzw Vertier een Kubbtoernooi. In een spannend poule- en toernooisysteem gaan we op zoek naar de kings and/or queens van het Zweedse werpspel !

Er is dus maar één boodschap: bereid je voor op een namiddag zon, spelplezier en Franse vibes (talking to you, glas Ricard ) en hou deze datum alvast vrij !
Het toernooi gaat door op zaterdagnamiddag 31 juli.

Ploegen betalen €15 voor deelname en mogen bestaan uit minstens drie, maximum zes spelers. Snel inschrijven is de boodschap, want het aantal ploegen is beperkt.
Er wordt gespeeld via het officiële competitiesysteem, met wedstrijden die maximum inuten duren. Het toernooi begint tegen 14u00 en zal enkele uren duren. Daarna kan er nog rustig iets nagedronken worden.
Inschrijven doe je via www.eventbrite.be fbclid=IwAR3v6cbIAzHHebURe9xnhz6v7hB_AxyT6NKjPR7YH-7ObyLYjyYdPE8
-------------------------------------------
Kubb is een buitenspel met als doel het omvergooien van houten vierkante blokken door er andere houten stokken tegenaan te gooien. Het doel van het spel is om zo snel mogelijk alle kubbs met de werpstok onderhands omver te gooien voordat de tegenpartij dat doet. Evenement blijft onder voorbehoud van verdere coronamaatregelen.
Voetbalveld
Sportwegel
9840 De Pinte
15 euro/ploeg
Vanaf 18 jaar

Zaterdag: van 14:00 tot 22:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!