Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.

Nieuwe beestjes

Leven er binnenkort gorilla’s of cobra’s in België? Ontdek het met de boeiende workshop ‘Nieuwe beestjes’ (+3) tijdens de krokusvakantie.
Klimaatsverandering is bijna elke dag een item op het nieuws. We weten dat onze aarde opwarmt, maar wat betekent dat juist voor ons ? Leven we hier dan binnenkort in een jungle ?
Tijdens de krokusvakantie volg je in Hidrodoe de knutselworkshop ‘Nieuwe Beestjes’ (3+). Tijdens de workshop leren de kinderen wat klimaatsverandering voor de dieren in België zou betekenen.
Nee, gorilla’s en cobra’s zal je hier niet vlug tegenkomen, maar omdat het hier warmer wordt, gaan sommige tropische dieren zich hier steeds meer thuis voelen.
Tijdens de krokusvakantie leer je 8 nieuwe beestjes en hun eigenaardige trekjes kennen. En ook hoe we ons zullen moeten aanpassen aan die nieuwe beestjes. Je leert het allemaal dankzij een leuk spel én achteraf kan je nog creatief aan de slag: verzin je eigen ‘nieuwe beestje’, ga aan de slag met de ‘nieuwe beestjes’-kleurplaten en knutsel je eigen beestenmasker voor carnaval !
Tijdens de krokusvakantie is Hidrodoe geopend op zondag, maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De knutselworkshop ‘Nieuwe Beestjes’ kan je volgen om 11u15 en om 14u00.
Waar :
Hidrodoe, Het Interactieve Waterdoecentrum
Haanheuvel 7
2200 Herentals
Tarief :
8,50
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.hidrodoe.be/
accessibility

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Beleef water in Hidrodoe
(Herentals)
Mega Speelstad - Kinder pretpark
(Wechelderzande)
Op tijdreis in het Heemmuseum
(Van 1e januari tot 31 december - Westerlo)
Van reuze(H)OOG tot superlaag
(Van 1e november 2019 tot 12 februari 2021 - Kasterlee)
Op stap met gids in de abdij
(Van 5 april tot 27 september - Westerlo)