Online basiscursus 'Vogels leren opbouwen, schetsen en tekenen'

Workshops Online basiscursus  Vogels leren opbouwen, schetsen tekenen
Tijdens deze basiscursus zal je leren hoe je vogels kunt opbouwen, schetsen en uitwerken met behulp van grafietpotloden. Je krijgt dus een heleboel tips, tricks, weetjes en technieken mee om hier behendig in te worden.

Zo zullen we o.a. bekijken: het basismateriaal, enkele traceermethodes, de theorie en anatomie van vogels, het verzamelen van goed referentiemateriaal en waar je hierbij rekening dient te houden, de manier waarop je best een vogel opbouwt, schetst en uitwerkt, een inleiding in licht en schaduw en nog veel meer leuks,…

Elke stap in deze basiscursus wordt duidelijk uitgelegd en wordt toegelicht aan de hand van voorbeelden.

Er zijn ook oefeningen en cheat sheets die je kan downloaden, en als kers op de taart heb ik enkele langspeel-video's toegevoegd waarin je kan zien hoe ik - streepje per streepje - een schets uitwerk tot een realistische vogel. Ideaal als je wilt te weten komen hoe ik bijvoorbeeld die fonkeling in de oogjes aanzet of hoe ik die veertjes extra donzig laat ogen !

De moeilijkheidsgraad bepaal je volledig zelf: je kan eenvoudige tekeningen maken, of - als je wat meer ervaring hebt - de lat wat hoger leggen en meer realistisch te werk gaan. En indien je weinig inspiratie hebt, kan je enkele van mijn lijntekeningen downloaden om als basis te gebruiken.

Deze cursus is super leuk voor iedereen die creatief aangelegd is, en een liefhebber is van vogeltjes. Een beetje tekentalent is mooi meegenomen, maar is zeker geen vereiste !

Ik sta alvast te popelen om je mee te nemen naar de mooie wereld van vogels ! Heb jij er ook zin in ? Schrijf je dan snel in, en hopelijk mag ik je gauw begeleiden ! (Deze cursus speelt zich volledig af op mijn website www.snow-and-rose.com; eenmaal je toegang tot de cursus hebt aangekocht, dien je jezelf aan te melden en zal je de video's daar kunnen bekijken.)


3500 Hasselt
info@snow-and-rose - Reserveren is niet nodig
60€
Vanaf 14 jaar

Maandag: van 6:00 tot 23:30
Dinsdag: van 6:00 tot 23:30
Woensdag: van 6:00 tot 23:30
Donderdag: van 6:00 tot 23:30
Vrijdag: van 6:00 tot 23:30
Zaterdag: van 6:00 tot 23:30
Zondag: van 6:00 tot 23:30

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Kleur en/of stijl workshop
(Genk)
Keramiek
(Gotem)
Houtsnijwerk, een kunst
(Paal)
Intuïtief schilderen
(Van 8 mei tot 5 juni - Gellik)
Vedic Art : basiscursus
(Van 20 april tot 18 mei - Gellik)