Speleologie

Elke eerste zondag van de maanden april tot en met oktober, biedt Dinant Evasion u een buitengewone uitstap naar de ingewanden van de aarde.
Exploreer de “Trou d'Haquin” in Lustin met gediplomeerde speleologen die graag hun passie voor het 7de continent met uw delen. Glijd tussen de rotsen door, loop door grote galerijen, sluip langs obstakels, klim op de zuilen en over enorme stenenhopen... een 1ste ontmoeting met de speleologie in het schijnsel van de hoofdlamp en uitgerust met veiligheidsmateriaal.

Bewonder 60 meter onder de grond gedurende 1 km de grote stalagmieten- en gordijnenrivier, de cilindrische behuizing van de Ronde zaal, de Wachtkamer met zijn weg naar het Paradijs en de Middernacht zaal voor een pauze in het “zwarte gat”.

Deze sportieve leer-grot is toegankelijk voor iedereen. Afhankelijk van het sportieve en behendigheidsniveau past de moniteur de route aan dankzij de vele ondergrondse wegen, die uw tocht redelijk eenvoudig of zeer pittig kunnen maken. Een parcours “à la carte” zoals u wenst.
Waar :
Grotte 'le Trou d'Haquin'
Fonds Delvaux 34
5170 Lustin
Tarief :
35,00€
Publiek :
Vanaf 12 jaar
Internet :
https://www.dinant-evasion.be/fr/initiation-a-la-speleologie

Zondag: van 10:00 tot 14:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Vliegvisinitiatie
( 10 augustus - Hotton)
Archery Tag
(Oud-Heverlee)
Capoeira lessen en roda de capoeira.
(Elsene)
Basketballessen bc Polaris
(Brussel)
Karting Eupen
(Eupen)