Spring-Sprong Festival

Daar is het Spring-Sprong Festival weer ! Op zaterdag 18 en zondag 19 februari staat sporthal Iham boordevol superleuke springkastelen. Verwacht je aan een hindernissenparcours, een ballenbad voor de kleinsten, een reuzegrote glijbaan,... en nog veel meer.

We pakken ook weer uit met onze Minispringtuin: een aparte zaal met leuke springkastelen en speeltuigen voor peuters en kleuter, zodat ook de kleinsten (tot 5 jaar) volop van het Spring-Sprong Festival genieten.

Ook kinderen met een beperking zijn (onder begeleiding) mogen zich komen uitleven op ons Spring-Sprong Festival. Voor meer info hierover kan je terecht bij Ines Van keer op

Alle kinderen tot 14 jaar zijn welkom om te komen springen. Leden van Moedig & Vrij mogen gratis binnen. Kinderen die geen lid zijn, betalen € 5 per halve dag.

Ben je ouder dan 15 jaar ? Dan kan je tijdens dit leuke springweekend meedoen aan de Spring-Sprong Games op zaterdagavond van 19.30u tot 0u. In kleine groepjes van vier tot zes personen neem je het op de springkastelen op tegen andere teams in leuke mini-spelletjes. Een coole wedstrijd, ook voor volwassenen !

Per team betaal je € 30 inschrijvingsgeld. Vooraf inschrijven is verplicht. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven kan op
Waar:
Sporthal Iham
Bautersemstraat 57
2800 Mechelen
Tarief:
5 euro
Publiek:
van 1 tot 14 jaar
Internet:
http://www.moedigenvrij.be
accessibility


Zaterdag : van 10:00 tot 13:00 en 14:00 tot 17:00
Zondag : van 10:00 tot 13:00 en 14:00 tot 17:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Kanotocht te mechelen voor de famillie en vrienden
(Mechelen)
Reisbeurs Usa
( 22 oktober - Mechelen)
De Gouden Kooi Escape Games
(Mechelen)
Zen-Yoga - Yoga
(Van 8 september tot 27 oktober - Mechelen)
Zen-Yoga - Yoga
(Van 4 september tot 23 oktober - Mechelen)