Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.

Vierstemmig gemengd koor aanvaardt nieuwe leden in alle stemmen

Het vierstemmig gemengd koor wenst zijn werking voor te stellen aan alle kandidaat-zangers en -zangeressen die graag bij het koor zouden willen aansluiten. Het koor is momenteel heel druk bezig met een nieuw programma in te studeren in samenwerking met andere koren, enerzijds, maar tracht ook zelf een eigen programmatie in te vullen. Elke extra stem maakt onze optredens aantrekkelijker. Iedereen is hier van harte welkom.

Onlangs hadden wij een erg succesvol jubileumconcert en wij willen op dit elan verder bouwen. Hiertoe hebben we echter niet alleen zingende leden nodig, maar ook mensen die de handen uit de mouwen durven steken : chauffeurs voor het ophalen en afhalen van zangers en zangeressen, podiumbouwers met voldoende spierkracht maar toch voorzichtig genoeg om geen schade te berokkenen, affichen-dragers, flyer-verdelers, ledenwervers, optredens binnenhalen, public relations, propaganda, assistent-webmaster, enz.
Het koor biedt een fijne ploeg om mee samen te werken, een professionele dirigent die tevens zangpedagoog is en ook werkt met internationale solisten uit verschillende continenten en operahuizen.
Laat je zeker niet afschrikken en kom gerust eens kijken en luisteren of zelfs even meezingen. De kracht van een koor is dat hier niemand perfect moet zijn zoals een solist dat wel moet zijn. Met elke extra schakel ( sterk of zwak ) wordt onze ketting steeds sterker ! Onze dirigent leidt 4 koren en dikwijls werken deze samen, waardoor wij met 50 tot 75 man op het podium staan : allemaal gemotiveerde zangers en zangeressen die steeds zoeken om het beter te doen. Kom er bij, al was het maar om te proberen...
Zingen in een koor is een hobby met een fijn gehalte aan cultuur : op ieders maat, op ieders tempo. Samen zijn we sterker ! Lokaal 015 in Dil'arte ( binnenkomen, gang rechtdoor tot op het einde, laatste deur rechts is lokaal 015 : welkom !
Waar :
Muziekacademie Dil'arte Lokaal 015
Kamerijklaan 50
1700 Dilbeek
Telefoonnummer :
0486372463 - Reserveren is niet nodig
Tarief :
35 Euro per werkjaar
Publiek :
Vanaf 18 jaar
Internet :
http://www.singhetscone.be
Toegevoegd door :
Giot
accessibility

Woensdag: van 20:00 tot 22:00


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Koorzang in 4-stemmig gemengd koor
(Dilbeek)
Samen muziek maken
(Van 3 maart tot 31 december - Zellik)
Lessen Djembe ( Aalst of Anderlecht)- Eerste gratis prosfles
(Van 17 september 2019 tot 1e juni 2020 - Anderlecht)
African Drums classes (Mandinka tradition): djembé and doundouns
(Van 9 september 2019 tot 7 september 2020 - Saint-Josse-Ten-Noode)
Brussels-Ukkel Late Starters Ensemble
(Ukkel)