Top - Nachtleven - België
Nachtleven X 11-01-2017 tot 15-01-2017 X

8 Activiteiten

of

Fiesta Cubana - Free Salsa Party

Sinds een aantal jaren kan je in Genk terecht om salsa te gaan dansen. Regelmatig worden er parties met workshops en shows georganiseerd met top Dj's uit binnen- en buitenland.

V - Genk 6 Gratis

Jongensdromen - ontmoetingsavond voor transmannen

Jongensdromen is een organisatie voor transmannen. Mannen/jongens die geboren zijn in een vrouwenlichaam. We zijn er voor wie vragen heeft rond genderidentiteit, transitie...

Za - Antwerpen 1 LGBTQIGratis

Café 't Uilekot

In de voormalige Herzeelse tramstatie, gelegen in het centrum van de gemeente, baat vzw 't Uilekot een gezellig café uit.

V Za - Herzele Kinderen 12+

Freaking Friday

Een wekelijks House/Techno event dat jullie de beste Dj's en jonge talenten van Brussel brengt. Fan van elektronische muziek?

V - Brussel Gratis

Dj Saturday Night Out

Het is zo ver! Het is eindelijk zaterdag en je bent nog op zoek naar een leuke plek om onder vrienden te onspannen? Zoek niet verder en kom elke zaterdag tussen 23.00 u. en 02.00 u.

Za - Brussel

Dansavonden op zaterdag en dansnamidagen op zondag

Danskalender Feestzalen Nicolaas Jachtweg 1 Buggenhout zaterdagavond Deuren : 19.00u Gratis Inkom iedereen welkom Ambiance verzekerd Zaterdag 25 februari 2017 met dj kris Zaterdag 11 maart 2017...

Za Zo - Buggenhout

Afrocaribbean latino

In deze tropische bar vind u de zwoele vakantiesfeer terug die je een gevoel van rust geven terwijl je niet eens op vakantie bent.

Woensdag Vandaag om 20u - M D W D V Za Zo - Leuven 8 GratisKinderen 3+

Salsa Practice Party (weekly on wednesday)

*Salsa Practice Party* Elke woensdagavond gaat er een salsa party door voor zowel de leden als andere salsa dansers die graag hun figuren inoefenen.

W - Rumbeke