32e 'Jachtfeest' van Bouillon

Op 10 en 11 november , vieren we de 3ditie van het jachtfeest in Bouillon !

Op beide dagen, vanaf 10.00 uur, vindt de grote wildmarkt plaats in het stadscentrum van Bouillon met seizoensgebonden producten en jachtartikelen.
Alle fauna van onze Ardennen zal aanwezig zijn in de slagerskramen. Everzwijnen, hertachtigen en reeën zullen zowel gesneden als niet gesneden of in patés en fijne vleeswaren worden aangeboden.
U kunt er ook allerlei lekkernijen (honing, alcohol, gebak, kazen,... ) en kwaliteitsproducten kopen, gemaakt door gepassioneerde ambachtslieden: seizoensgebonden kleding, sieraden, houten voorwerpen en nog veel meer.

Folkloristische groepen zullen de markt animeren, zoals "Les Sangliers d’Arlon", alsook " Les Sonneurs de Cors", de jachthoornblazers die door de straten van Bouillon zullen wandelen.

Op maandag 11 november, de traditionele datum, zal de dag van de herdenking van Wapenstilstand beginnen om 10u00 met een plechtigheidceremonie in de St. Peter en Paul kerk, met de aanwezigheid van "Les Sonneurs des Trompes du Duché de Luxembourg”.

Eveneens op maandag, om 14u30, zullen lokale broederschappen een processie begeleiden vanaf "Bastion du Dauphin" naar de kerk waar kleine en grote dieren op het plein voor de zegen worden verwacht vanaf 15.00 uur.

Om u opnieuw op te warmen, kunt u een pauze nemen in de grote tent en genieten van een uiensoep, glühwein of zelfs een lekker lokaal biertje.

Komt u dus allen uw tassen vullen

Of u nu gepassioneerd of gewoon nieuwsgierig bent, u zult een geweldige dag beleven op het ritme van de Ardennen.
Waar :
Boulevard Heynen
6830 Bouillon
Tarief :
Gratis
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.bouillon-initiative.be
accessibility

Zondag: van 10:00 tot 18:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!