Age of Love Xxl

Na een waanzinnige editie op het epische Tomorrowland, bereidt Age Of Love zich voor op een nieuwe Xxl editie in Kunstencentrum Vooruit, Gent. Zoals je zeker en vast al weet staat de muziek op Age Of Love centraal. Op het programma staan telkens de beste artiesten die enkel eersterangs retro muziek uit de jaren '90 brengen. Voor de editie in oktober heeft Age Of Love een leuke verrassing in petto ! Ze nodigen niemand minder dan de befaamde Marcello uit om Vooruit op zijn kop te zetten !

Voor wie 'm nog niet kent volgt hier een korte introductie. Marcello a.k.a Marcel Baker heeft verschillende Nederlandse clubs op de internationale danskaart gezet. Hij werd bekend bij het aanbreken van de rave-cultuur in 1990, toen hij zijn legendarische zondagsresidentie begon in de iT-club in Amsterdam. Dankzij hem transformeerde de club in dé belangrijkste house tempel van Nederland. Feestvierders uit heel Europa schoven hier in meterslange rijen aan om deze gerenommeerde club te bezoeken en te dansen op de beste tunes van Marcello !

Alsof een visite van Marcello nog niet genoeg is, vult Age Of Love het muzikaal programma verder aan met volgende klasbakken: Insider die een live set zal brengen, Frank De Wulf van R&S records, Cherry Moon-coryfee en Bonzai-boegbeeld Yves Deruyter, Age Of Love-resident Quincy, dj George's bekend uit La Bush en Lagoa, Phi Phi die mening dansvoeten in beweging bracht in de voormalige Boccaccio & Extreme, en Tom Lerclerq van Zillion ! Alle Dj's zullen het beste van zichzelf geven en die nummers spelen die je echt wil horen, elk op hun eigen bijzondere manier !

Naast het muzikale aspect wordt ook ditmaal de nodige aandacht besteed aan licht, decor en geluid. Kosten noch moeite worden gespaard om jullie terug te kapulteren naar de zalige jaren '90. U kan zich verwachten aan ijzersterke licht- en lasershows, een vette soundsystem, indrukwekkende dance acts en een hoop andere spannende verrassingen. Benieuwd en veel zin in een dik feestje ? Je weet waar naartoe op ktober !

Bespaar jezelf de teleurstelling en koop op tijd je tickets, want als de geschiedenis zich herhaalt zou ook deze editie wel eens snel uitverkocht kunnen zijn !
Waar :
Kunstencentrum Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 38
9000 Gent
Telefoonnummer :
+3292168555 - Reserveren is verplicht
Tarief :
20
Publiek :
Vanaf 18 jaar
Internet :
http://www.ageoflove.be
accessibility

Zaterdag om 22:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Wende at Democrazy
( 20 november - Gent)
Area 51 w/ Harvey McKay
( 17 november - Brugge)
6 Years Ohm w/ The Zenker Brothers & Shlømo
( 24 november - Kortrijk)
Reggae Bring Back Love at Café Floréo
( 23 november - Brussel)
Mothership, a funk odyssey fueled by cocktails
( 24 november - Brussel)