Begeleide rondleiding op het Circuit Zolder

Vzw Toerisme Heusden-Zolder organiseert naar jaarlijkse traditie gedurende de zomermaanden juli en augustus elke donderdagnamiddag behalve op 25 juli en 15 augustus een begeleide rondleiding op het Circuit Zolder.

De wandeling begint en eindigt bij Brasserie The Wheels vlak naast de Bmx-Piste. Na een kennismaking met deze piste begeven we ons richting paddock zone. Onderweg ontdek je dan het verhaal achter de Sacramentskapel gelegen binnen het circuit. Aangekomen in de paddock zone krijg je de kans om een kijkje te nemen achter de schermen. Je wordt rondgeleid in de controlekamer waar elke cm van het circuit zorgvuldig in de gaten wordt gehouden. De trainingen op donderdagen maken het extra interessant. Na het bezoek aan de esplanade begeven we ons naar het museum. Hier kan je kennismaken met en genieten van een rijk gevuld verleden van deze mooie omloop en zijn rijke traditie. Van daar begeven we ons terug naar The Wheels waar je gratis kan genieten van een drankje (water, koffie of thee).

Belangstellende worden verwacht om 14.00 uur bij de Brasserie The Wheels Terlaemen 4 Heusden-Zolder. Deelname kan voor slechts 1 euro voor jongeren (-18j) en 3 euro voor volwassenen. Groepen moeten wel vooraf reserveren via het infokantoor toerisme, Vrunstraat 6 Heusden-Zolder, tel. 011 80 80 88 of via tel. 011 53 85 59 of 0498 79 31 55.

Hopelijk tot snel,

VZW Toerisme Heusden-Zolder
www.vzw-toerisme-heusden-zolder.be
Waar :
Brasserie The Wheels
Terlaemen 4
3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer :
011 53 85 59 - Reserveren is niet nodig
Tarief :
3
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.vzw-toerisme-heusden-zolder.be/
Toegevoegd door :
VZW Toerisme Heusden-Zolder

Donderdag: van 14:00 tot 17:00

22 augustus



Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Grote verzamelbeurs voor oude postkaarten
( 25 augustus - Kermt)
Speelplaats Live: Das Runkst
( 24 augustus - Beringen)
Pretland Hasselt
(Hasselt)
Verkoopbeurs van Neerhofdieren
(Van 24 tot 25 augustus - Hasselt)
Exitroom Hasselt
(Hasselt)