Beleef Boeken 2024

 
Op 3 maart gaat de eerste editie van beLEEF Boeken door in de eventzaal van gc Klein Boom te Putte bij Mechelen.
beLEEF Boeken belooft de volgende grote boekenbeurs in Vlaanderen te worden, met nu al een beloftevolle eerste editie in aantocht. Naast heel wat Vlaamse en Nederlandse auteurs, zullen ook Herman Brusselmans, Anja Feliers en Sterre Carron alvast van de partij zijn.
Meer dan 50 auteurs signeren hun boeken van 10:00 uur tot 19:00 uur, er worden interviews afgenomen en voor de allerkleinsten zal er een gezellig voorleeshoekje zijn waar ieder uur een nieuw verhaaltje wordt voorgelezen. Voor de bezoekers worden er ook een aantal interessante workshops gegeven, waaronder ‘Hoe en waarom voorlezen voor kinderen’, of ‘Starten met een dagboek’.
Naast alle auteurs en boeken, vind je op beLEEF Boeken ook diverse boekgadgets en kan je even op adem komen op het overdekte terras. Aan alles wordt gedacht. Voorverkoop start binnenkort op hun website www.beleefboeken.be
3 maart is de eerste zondag van de jeugdboekenmaand, die je ofwel in je doffe sofa door kan brengen, of op de beLEEF Boeken boekenbeurs te Putte bij Mechelen.
50
Gc Klein Boom
Mechelbaan 604
2580 Putte
2,5 - 5,00 euro
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!